Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είσαι ρε κοριτσάκι εσύ? Σε σκεφτόμουν τις προάλλες... Είστε καλά? Η μικρή σου τι κάνει? Τακτοποιηθήκατε στην καινουρια σας γειτονιά?

Επίσης, ήθελα να σας πω, ότι το χαπάκι άλλαξε σπίτι κ δεν έχει ακόμα τηλ. για αυτό κ έχει χαθεί... Θα επανέλθει ελπίζω...

Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή, αν κ θα το ήθελα πολύ... Ο μικρός δεν έχει συνέλθει εντελώς κ δε θέλω να σας κολλήσω... Λίγο βήχα έχει το καημένο κ αρκετή μυξουλα, αλλά ελπίζω από βδομάδα να είναι καλύτερα (εχω φρικάρει κ όλη την βδομάδα μέσα κ εγώ)...

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου, μία μουντάδα την έχω... Εσείς? Πως είστε ψυχολογικά?

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι,τακτοποιηθηκαμε αλλα πολυυυυυυυ τρεξιμο,μια η μικρη που μεγαλωνει(ε τι μικρη θα μεινει ,χιχιχιχ) μια κ οι δουλειες που μεγαλωνουν (κ ζητανε κ πολλα λεφτα &^*&%&*)...ευελπιστω σε ενα θαυμα!!!!

:rolleyes:

γεια σας κοριτσάκια, μπήκα κάποια στιγμή και είδα οτι δεν είχε κίνηση, μετά ήμουν νύχτες και ψιλοχάθηκα....νικολ, περαστικά στον μικρό!δωσε φιλιά στο χαπάκι, την σκεφτόμουν

ντιμάκι τι κρίμα, και οι 2 αρωστουλες, πακετο γμτ!!

γιωργίτσα μουυυυυ!! μας λείπεις! σε εχουν φάει οι μπίζνες χαχαχαχ

νικολ απο μουνταδα άλλο τίποτα....αφου έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως φταίω και για τις καιρικές συνθηκες

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

το Σαββατο 18 φεβ. ελπιζω να μην πειραζει που το γραφω εδω,ε?

Εντωμεταξυ εγω νομιζα Παρασκευη θα πηγαινα και θα ημουν μονη σαν το λεμονι.

Καλυτερα Σαββατο με βολευει πολυ(χωσε κουερβο τον Β,)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Απαπα, παιδιά τέτοιο άγχος που μ' έχει πιάσει δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Η μικρή μ' έχει τσακίσει, ξυπνάει κάθε βράδυ και κάνει πάρτι για κανένα δίωρο, με μαύρους κύκλους θα πάω αύριο (ή θα με πάρει ο ύπνοςςςςςς). Και δεν έχω προλάβει να σκεφτώ και τι θα πω. Τι να πω; Ελπίζω να σας δω εκεί, δεν έχω διαβάσει τίποτα, είστε όλες καλά;

Φιλιάαα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γεια σας κοριτσάκια... Τι κάνετε?

Στελλίτσα πως πήγε η παρουσίαση? Τελικά δεν κατάφερα να έρθω κ λυπήθηκα πολύ... Είμαι σίγουρη ότι θα τα πήγες πολύ καλά κ τσάμπα το άγχος που είχες...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Ντιμάκι πως πάει η γριππη σας?

Αθηνά????

Αμ η δουλειά???

Εμείς αύριο έχουμε ραντεβου με τον ντοκ κ θα ανέβουμε Χαλάνδρι... Να δουμε πως θα τον κάνω καλά τον κύριο... Θα πέσει πολύ ξύλο...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

ωχ καλα που μου το θυμησες, ακόμα να κλείσω ραντεβου... απλα για το τσκ απ των 18 μηνων, και για να του παρει πληρες ιστορικο για ομοιο(να ωρει το ιδιοσυγκρασιακο του μαλλον κλπ)

Νικολινακι μας ελειψες χθες, πηγαμε με το Αμαντακι, εννοειται οτι ηταν πολυ ωραία και η Στελλίτσα τα πηγε μια χαρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαλό κι από μένα! Ήταν ωραία, Νικολίνα, πολύ (καλά, τι θα 'λεγα;)! Κρίμα που δεν ήρθες, αλλά έχουμε κι άλλες 2 κανονισμένες για Μάρτιο, στα βόρεια αυτή τη φορά, οπότε κάπου θα βρεθούμε:)

Εμείς έχουμε ραντεβού με ντοκ την τετάρτη το πρωί, θα κάνουμε και πρώτο εμβόλιο (χμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι λέω να τη στείλω με τον μπαμπά της:-Ρ)

Σας φιλώ, πάω να μαγειρέψω κανένα φαί και να κοιμηθώ (όσο προλάβω!).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Ηταν όλα πολύ ωραία στην παρουσιαση, πολύ χαρηκα που τα κατάφερα τελικά να πάω:D

Η στελλίτσα κούκλα!! Και τσάμπα το άγχος της, μια χαρά άνετη ήταν;)

Μ'αρεσε πολύ και η Αλεξάνδρα, όπως τα είπε.

Είδαμε και διάφορους γνωστούς, διάσημους κτλ, μας έβγαζαν συνέχεια φωτογραφίες, ψωνιστήκαμε:lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να έρθω και στις άλλες παρουσιάσεις??:lol:

Νικολινα μου, κρίμα που δεν ήρθες

ελπίζω να κανονίσουμε συνάντηση κάποια στιγμή

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...