Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

zoyzoynel ουαου θα το φαω το κοπελακι σου! χαχαχαχα τι γελιο! Γατα να τη χαίρεστε!

Και η ΕΙρηνη μετρουσε το θυμαμαι χαρακτηριστικα καλοκαιρι 18 μηνων στη ζακυνθο μετρουσε τα αλογακια στις αμαξες, "ενα αλολιο., ζυο αλολιο, τία αλοιο....(παυση) κι άλλο αλολιο, κι αλλο αλολιο ,....) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν ελεγε με τπτ το τεσσερα το απεφευγε πολυ καιρο!

Ο δικος μου λιγα λεει λίγα, αλλα τα λεει αστεια λιωνω, πχ πεπέsh = καναπές εχει ενα παχυ σ στο τελος χαχαχαχαχαχα

λεει διαφορα αστεία, πιανει το πουλακι του και λεει πιπίιιιιιιιιιιι, λεει τατά τα κακά του, που νομιζω οτι ειανι καλο σημαδι για την εκαπιδευση τουαλετας αργότερα,

πάδελλλλλλλλλλλλλλλ =παζλ

ντουκ =γκουτ

χαχαχαχαχα δεν τα θυμαμαι ρε γμτ, θα τα γραψω καποια μερα να μην τα ξεχναω.

Κατα τα αλλα εμεις πολυ χαλια οικογενειακως, μας εριξε η ιωση της Ειρηνης(και ολης της Ελλαδας) αυτη με τον βηχα, και ημουν κι εγω με ακροαστικά βηχα, εντελως κλεισμενη φωνη, και ειμαι ακομα, τωρα αρχιζω μετα απο 1 εβδ να συνερχομαι σιγα σιγα...

και ο Αλεξ ακροαστικα λιγα, 39αρια πυρετο, πολυ βρασιμο και βηχα....μια ομορφιαααα και απειρη μυξα ετσι να μην ξεχνιομαστε, εχουμε καταναλωσει ολη τη χαρτοβαμβακοβιομηχανια...

Λεω να την σταματησω κανα μην απο το σχολειο, γιατι δεν μπορω αλλοφετος καθε δευτερη εβδομαδα αρρωστη...

φιλια σε ολες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φφφ φφφφ φφφ

1 2

12

1 2 3?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσάρες!

αθηνά, αναρρώσατε??

εμείς τα ίδια, έχω ρεπο αυτές τις μέρες και ευχαριστήθηκα το παιδάκι μου...απο μεθαυριο πάλι στη δουλειά και θα φύγει κι η μαμά μου γμτ

c2Gbp2.png

ε σχεδον... 2 εβδ μας πηρε κι ακομα λιγο βηχαλακι και μπουκωματακι το εχομεν, αλλα τι να γινει!

Πως να μην το ευχαρηστηθεις αυτο το παιδακι το βλαχοδημαρχακι το μαγουλακιιιιιιιιι

απο αυριο τα κεφαλια μεσα, κι εμενα ειχε αδεια μερικες μερες ο βαγγ και τωρα μου κακοφαινεται με τα 2 σπιτι μονη μου...

καλα χθες πηγα σε ενα απιστευτο μπαρακι ρετρο στην πατησιων το au revoir το ξερετε?

χαχαχα τι πλακα ο κυρ λυσσανδρος ο γεροντακος που το εχει, ετεροκλητος κοσμος, νεοι, γεροι, πολυ ωραια ηταν, ηπια και το τσαγακι μου χαχαχαχα μια χαρα ειχα να βγω απο το σπιτι 3 εβδ σχεδον.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μήπως τελικά εχει σχεση το φύλο?

σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ναι

η μπεμπα με εχει αφήσει άφωνη, λέει τα παντα, μετράει (ενταξει, οχι με τη σειρά, ξεκινάει 1-2-3 και μετά λεει τα νούμερα σε ασχετη σειρά), μεχρι και προτασούλες κανει, "πού πάει", "τι κανει", "τι ειναι", μονο που μιλάει σε δεύτερο ενικό πχ δίνω στον γιο μου να φαει αβγο και ερχεται κι εκεινη κοντα τρεχοντας και φωνάζοντας "κι 'σύ, κι 'σύ" (δλδ "κι εσύ" αντι να πει "κι εγώ", αφού καθε φορά που δινω κατι στον γιο μου τη ρωτάω "θες κι εσύ?" και της εχει μεινει ετσι :) ). Τις προάλλες εκεί που ετρεχε, έπεσε και λεει ψιλοκλαίγοντας: "επεσε... τατι?" (γιατί?)...

εχει πολύ γέλιο!

απίθανη!!:D

αλλα τα λεει αστεια λιωνω, πχ πεπέsh = καναπές εχει ενα παχυ σ στο τελος χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα.....κι ο γιωργος παχύ το λέει το σίγμα, τώρα λέει πισσσ (πίσω δλδ χαχαχ) και πσσιτ χαχαχαχα

καλα χθες πηγα σε ενα απιστευτο μπαρακι ρετρο στην πατησιων το au revoir το ξερετε?

ακουστά το έχω....μπράβο γαλατακι!! θέλω κι εγω να βγώωωωωωωωωω

βολτούλες ακούω, καλά γίνατε και χαίρομαι. εγώ αύριο σας έρχομαι Αθήνα για 9 μερούλες.

ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε

c2Gbp2.png

Καλημερα κοριτσούδια, τι κανετε?

Διαβαζα τα προηγούμενα και θυμηθηκα τη μπεμπα μιας φίλης μου, που δυο χρονών μιλαγε κανονικά. Ειχα παει να τη δω και της ειχα παρει δωρο ενα παιχνιδάκι και ενα τζιν φουστανάκι, της δινω τις σακουλες, τα βγαζει εξω, τα κοιτάει... και μετά απο λιγο μου λεει "ευχαϊστώ πογύ, ειναι πογύ ωγαίο, αλλά έκω και άλλο τζιν φουθτανάκι!" κοκκαλο εγώ, 2 χρονων σκατουλάκι! χιχι

Κατά τα άλλα οι ιωσεις καλά κρατούν, αυτή με το βήχα την εχω και εγώ, εβδομάδες τωρα, επαθα και θλάση στα πλευρά από τον πολύ βήχα και δε μπορώ ούτε το χερι να σηκωσω, ειμαι αγκαλιά με την ηλεκτρική θερμοφόρα. Παλεύω μπας και γλιτώσω την αντιβίωση, ιγμορίτιδα βλεπω να με τριγυρίζει παλι. Τι κακό ειναι αυτό φετος, όσο δεν εχουμε κρυώσει όλα τα χρόνια, τα περνάμε τωρα... Αμάν πια...

Αν δεν σας πεφτει μακριά ο Πειραιάς, μπορούμε να κάνουμε τη συνάντηση στο δικό μου σπίτι, αν δεν εχουμε εναλλακτική. Δεν ειναι και πολύ μεγάλο, αλλά θα βολευτούμε. :)

Φιλιά σε όλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

τι κάνετε? Τελικά κ ο δικός μου αρρωστουλης... Κ ήθελα τόσο πολύ να σας δω... Δεν έχει πυρετό, αλλά έχει τρελό βήχα κ καταρροή... Και μιας κ το ανέφερα, το πετιμέζι που συζητάγατε πριν καιρό γιατί είναι????

Κατά τα άλλα τα ίδια, κοριτσάκια μου... Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Φιλάκια πολλά σε όλες κ στα μπεμπόνια σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

zouzounel περαστικά σου!!

νικολ, περαστικά στον όμορφο!το πετιμέζι το δίναμε για τον βήχα

ελπίζω να είστε καλύτερα

Θα κανονίσετε τελικά συνάντηση?

Εγω μπορώ μόνο Κυριακή και Δευτέρα απογευμα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

zouzounel περαστικά σου!!

νικολ, περαστικά στον όμορφο!το πετιμέζι το δίναμε για τον βήχα

ελπίζω να είστε καλύτερα

Θα κανονίσετε τελικά συνάντηση?

Εγω μπορώ μόνο Κυριακή και Δευτέρα απογευμα

μέσα για Κυριακή ότι ώρα θέλετε και όπου θέλετε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...