Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν...τα νεα μας, τι αλλο! Ενα συνεχές ιατρικό ανακοινωθέν τα ποστ μου πλεον, μια εβδομαδα καλα, μια με ιωση το έχω συνηθίσει πλεον, πυρετο και βηχα η Ειηρνη...περιμενω να δω ποτε θα κολλησουμε και οι υπολοιποι...

Στελλίτσα ανυπομονω για την παρουσιαση, το δικο μου μεηλ το εχεις!

Ο Αλεξ ειναι πολυ μαφία, αντιγράφει και κανει τα παντα, καταλαβαίνει και με βοηθάει κιολας ο γλυκουλης μου, αλλά...εχω θεματα με την αλλαγη της πανας γυρναει σαν σβουρα, πραγματικα με βγαζει νοκ αουτ, συνηθως του δινω κατι απαγορευμενο να κρατησει πχ, κανενα σωληναριο με κρεμα και ψιλοηρεμει.

Για τον υπνο τι να πω...ενταξει ξυπναει 2-3 φορες στανταρ, αργει και να κοιμηθει 10.30-11, και τα γνωστα. Κοιμαται μαζι μου μετα το πρωτο ξυπνημα, και αν τον αφησω να κλαψει, μετα απο λιγο παραιτειται και κοιμάται.(δηλ του λεω οχι παπαπ=βζ και εντελει το δεχεται) Δεν θα ειχα κανενα θεμα να τον στρωσω πιστευω, αλλά εστω και το λιγο που θα κλάψει με ενοχλει και δυστυχως δεν γίνεται να το αφηνω γιατι ξυπναει και την ΕΙρηνη...αν ηταν ενα παιδί θα ηταν πιο ευκολο!

Επισης οταν πραγματικα δεν εχω ορεξη αφηνω τους 2 αντρες να κοιμηθουν μονοι τους και κοιμουνται μεχρι το πρωι σαν πουλακια, φαίνεται απελπιζεται με το που βλεπει τον μπαμπα μόνο και δεν δινει μαχη ο Αλεξ! χαχαχα

Περιμενω την ανοιξη να αρχισει το μπουρου μπουρου για αποθηλασμο - αλλαγη δωματιου/τροπου κοιμισματος δεν ξερω με ποια σειρά πρώτα.

Επισης εχω αλλα θεματα, φοβερη ζηλεια με την Ειρηνη εχουν γυρισει τα πανω κατω...την χτυπαει(και μας χτυπαει) της παιρνει τα παιχνιδια και φυσικα και η μικρη δεν καθεται αμέτοχη!

Σφαγη... οτιδηποτε και να κραταει το "δοκιμαζει" στο κεφαλι της... και δεν ξερω γιατι τα κανει αυτα...ποτε δεν χτυπαμε στο σπιτι ή δεν λεμα "ντα" κλπ... βεβαια εφαγε απο Ειρηνη ουκ ολίγες μικρότερος... τι να πω, ελπιζω να μην το κανει σε αλλα παιδακια(πολυ) θα θελω να κρυφτω! Του μιλάω οσο μπορω ηρεμα(καποιες φορες υψωσα φωνη πηγε να της βγαλει το ματι) και μετα καταλαβαινει και την κανει "καλο καλο" και τη φιλαει, αλλα τι να το κανεις, να σε καψω Γιαννη να σε αλειψω λάδι!

Ολο δεν χτυπαμε και δεν χτυπαμε λεμε, που θα παει θα το εμπεδωσει.

"Ειναι γλυκουλης ομως ο άτιμος" που λεει και η Ειρηνη! χααχαχαχαχα

Ειναι πολυ πονηρός, και πολυ προχω σε ζημιες/περιπετεις στην κουζινα/εξερευνηση στην παπουτσοθηκη/ρισκο αναρρίχησης/τρέξιμο για τη ζωη σου/το βουτάω και το κρύβω κλπ χαχαχαχα

Λεει κάμποσες λεξουλες με πολυ γλυκουλι/αστειο τροπο (οταν λεει "τάτω" πχ "κάτω" μου ερχεται να το δαγκωσω το υφος του ειναι πολυ περιεργο) και πολλες γερμανικες περιέργως, παντως καμια σχεση με το πως μιλουσε αντιστοιχως η τσαπερδόνα μου στην ιδια ηλικια, ροδανι πηγαινε η γλωσσα της!

Εκανε τυχαία την πρωτη του προταση στα γερμανικα κιολας...θελεις αυτο(στα γερμ) ?

"γιααα, ντατσ!" (αντι ντας οκ χαχαχαχαχα)

Τι αλλο? α ναι γιατρο εχω να τον παω κανα τετράμηνο, θα τον παω στους 18 μηνες, αδυνατος ειναι, κοντουλης ειναι, για τα εμβολια θα δω τι θα κανω(προς το παρον τιποτα)

εμαθα οτι για το σχολειο τα απολυτως απαραίτητα εκ του νομου εμβολια, για να μην μεινουν αγράμματα και να μην παμε εμεις φυλακή ειναι

1. Πολιομυελίτιδα.

2. Διφθερίτιδα.

3. Παρωτίτιδα.

4. Ηπατίτιδα Β σε νεογνά (μέχρι 18 μηνών).

5. Τέτανος για τις ηλικίες 15-60.

6. Ευλογία: επειδή έχει εξαφανιστεί η ασθένεια αυτή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την ευλογιά άτυπα δεν ισχύει.

Οπότε στην ουσία υποχρεωτικά για την εγγραφή ενός παιδιού σε δημόσιο σχολείο είναι τα πρώτα τρία.

βεβαια ολα αυτα ειανι αρκετα μπλεγμένα γιατι μπλεκονται και εγκυκλιοι κλπ κλπ αλλα ειναι μια αρχη.

Δεν ξέρω τι και ποια θα κανω και ποτε, αλλα η αληθεια ειναι οτι σου κανουν τη ζωη πολυ δυσκολη οι παιδικοι σταθμοι και τα σχολεια για τα εμβόλια. Στην Ειρηνη τα ειχα κανει ολα και δεν ειχα θεμα σε τουτον δεν ξερω!

Σεντονακι πωπωωωω

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσάκια, σας γράφω απο τη δουλειά

στελλίτσα δουλεύω απόγευμα εκείνη τη μέρα γμτ:-( αν καταφέρω να το αλλάξω θα σε ενημερώσω

αθηνά περαστικά στο ειρηνάκι

κι ο γιώργης με ένα μπρίκι και μια κουτάλα κυνηγάει συνέχεια τη σκύλα μας, πότε θα της ανοίξει το κεφάλι δεν ξέρω....κι όλο του λέμε ήρεμα να μην το κάνει αλλά το έχει δει σαν παιχνίδι μάλλον και δεν βλέπω να το κόβει σύντομα.

να να μην μεινουν αγραμματα και να μην παμε εμεις φυλακή ειναι

:lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

Αθηνά όλα τα λεφτά ο μικρός και την Ειρήνη τη βλέπω με υπομονή. Η δικιά μου δεν πολύ μιλάει λέει μαμά, μπαμπά και γιαγιά, αλλά βρε κορίτσια πολύ ανασφάλεια αυτό το παιδί, αν δεν είναι σίγουρη ότι αυτό που θα κάνει θα της βγει δεν το προσπαθεί καν. Επίσης μη δει άγνωστο κόσμο βάζει τα κλάματα (η πεθερά μου λέει ότι τα ίδια έκανε και ο άντρας μου) μόνο με παιδιά μεγάλα δεν κλαίει. Τα δε μικρά στην ηλικία της κλάμα και κακό. Με τον ύπνο με έχει βγάλει off κοιμάται το πολύ 3 ώρες στο κρεβάτι της και μετά θέλει να έρθει μαζί μου και αν δεν της περάσει κλάμα η κυρία και όταν λέμε κλάμα εννοούμε να την έχω πάρει αγκαλιά και να τραντάζετε όλο το κορμάκι της από το τρέμουλο. Γενικά από ότι καταλαβαίνεται είναι μια κλαψάρια. Κατά τα άλλα θέλει συνέχεια να μαθαίνει, ξέρει χρώματα, αντικείμενα, το Σαρλο, σχήματα και αγαπημένη της ασχολία είναι να κάνει πύργους με τουβλάκια και να γράφει. Αθηνά έμαθε να τραβάει γραμμές με το χάρακα, κανονικά όχι χαζά με το ένα χέρι κρατάει το χάρακα στο χαρτί και με το άλλο τραβάει γραμμή. Επίσης της έμαθα να κάνει 2 κινήσεις του μπαλέτου, να σημειώσω ότι της βάζω βίντεο από παραστάσεις μπαλέτου και δεν αλλάζει βλέμμα. Αυτά σήμερα την πήγα στη δερματολόγο γιατί έχει βγάλει κάτι στη πλάτη το οποίο είναι γραμμωτός λειχήνα, είναι άνεφ σημασίας δεν ξέρουν γιατί βγαίνει, μόνο που πρέπει για 2 εβδομάδες να βάζει μια κρέμα κορτιζονούχα γιατί θα μεγαλώσει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Hello κι από μένα!

Δεν προλαβαίνω να σας γράψω πολλά, μόνο ότι η παρουσίαση θα είναι στις 12.00, οπότε Αμ ίσως προλαβαίνεις και χωρίς αλλαγή.

Τα υπόλοιπα μεταααααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ από μένα...

Ντιμάκι μπαλαρίνα την προορίζεις τη μικρή σου ε? Μπράβο μπράβο.... Αν κ η κλίση προς την ζωγραφική επίσης, φαίνεται από τώρα... Φτου φτου το κοριτσάκι... Οσο για τους ξένους κ ο δικός μου τα ίδια κάνει... Καθόλου κοινωνικός... Αν κ νομίζω ότι δεν είναι κ απόλυτα κακό αυτό, στις μέρες μας.

Αθηνά ο Άλεξ έχει πολλά κοινά με τον δικό μου, ειδικά στις σκανταλιές που γράφεις... Στην αλλαγή της πάνας μία από τα ίδια... όλο σβουρες, κ στον ύπνο αν ξυπνήσει το βράδυ (2-3 φορές) δύσκολα ξανακοιμάται στο δικό του κρεβάτι, εκτός αν επιμείνω πολύ ( κ πολλές φορές αν είμαι κομμάτια το χάνω το παιχνίδι...)

Ο δικός μου λέει "μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παπού" φωνάζει τον αδερφό μου Κωνσταντίνο "Ντιντουν" χαχαχα έχει πολύ γέλειο... Λέει επίσης, ατό (=αυτό), κ διάφορα άλλα, αλλά πιο πολύ συννενοείται με το κεφάλι κ τα χέρια του... έχει πολύ γέλιο...

Χθες τον αποχωρήστηκα για πρώτη φορά για 12 ώρες... (Μεγάλο κατόρθωμα για μένα) Έπρεπε να φύγουμε εκτός Αθηνών (πέθανε η γιαγιά του άντρα μου) κ τον άφησα στη μάνα μου (με την οποία έχει μεγάλο έρωτα... όποτε τον αφήνω για να πάω οδοντίατρο, μετά δεν θέλει να φύγει κ φωνάζει συνέχεια κλαίγοντας "γιαγιάαααααααα")... Καλά δεν περίμενα βέβαια ότι θα με ζητάει, αλλά ότι θα 'επαιρνα ένα φιλάκι έστω.... Τιποτα .. σημασία... κ όχι μόνο δε με φίλησε αλλά δεν ήθελε κ να τον πάρω... Και μετά στο αμάξι ήταν σαν να μου κρατουσε μουτρα... δε με κοιταζε καν... Έπαθα σοκ φιλενάδες μου... Ο δε χάμπι όλο έλεγε "δεν τον ξαναφήνουμε καθόλου κ ποτέ " χαχαχα...

Κατά τα άλλα καλά, κοριτσάκια μου... Θέλω πολύ να τα πουμε από κοντά, μακάρι να τα καταφέρουμε στην παρουσίαση της Στελλίτσας...

Φιλάκια πολλά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Χαχαχα, Νικολίνα, διαβάζοντας το ποστ σου νιώθω το λιγότερο τέρας-μάνα, που την αφήνω τόσες ώρες κάθε μέρα, από τόσο μικρή.

Πάντως μην ανησυχείς, τα μούτρα είναι πολύ κλασικά όταν λείπεις, εμένα μια εποχή μου έκανε στάνταρ όταν γυρνούσα από τη δουλειά. Τεσπα, το βασικό είναι να περνάνε καλά με όποιον μένουν -καλά, με τους ξένους και η δικιά μου πατάει τσιρίδα τρελή, δεν το συζητάω.

Εμένα παιδιά τίποτα δε λέει, μόνο "πού" (το οποίο σημαίνει "πού" και όχι παππού), "μπα" (το οποίο σημαίνει "μπαμπά") και αυτά είναι όλα. Δεν ανησυχώ (ακόμα) αλλά μου τη σπάει. Ένα κοριτσάκι που είδαμε χθες, δύο μήνες μικρότερο, έλεγε "πετθέτα". Γκρρρρ...

Ενιγουέι, είμαστε πάλι σε φάση εκπαίδευσης στον ύπνο, γιατί με τις γιορτές είχε ξεφύγει. Ευτυχώς δεν κλαίει πια σπαραχτικά όταν τη βάζω στο κρεβάτι της χωρίς να 'χει κοιμηθεί, αλλά θέλει να είμαι σκυμμένη από πάνω της (πάει η μέση μου) κι άμα την πιάσει η τσαντίλα μου πατάει και καμιά γρατζουνιά. Κατά τα άλλα καλά:)

Κι εγώ, Αθηνά, τέλη Φεβρουαρίου θα την πάω γιατρό, θα της κάνω κι ένα εμβολιάκι που μου είπε. Κατά τα άλλα, μόνο τα απαραίτητα που έγραψες και της μηνιγγίτιδας που τη φοβάμαι τρελά.

Σας φιλωωωωω

107fc7d98c.png

Αλοίμονο, δεν το είπα για να την πω σε καμία μανουλα... Προς Θεού... Εγώ δεν δουλεύω κ έτσι έχω πάθει την εξάρτηση με το παιδί... Αν είχα δουλειά σίγουρα κ εγώ θα είχα συνηθίσει... θέλοντας κ μη... Ελπίζω να μην με παρεξήγησες Στελλίτσα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλέ καμία σχέση, ποια παρεξήγηση, για πλάκα το είπα, για το πόσο στο μυαλό μας είναι μερικά πράγματα...και οι ενοχές και τα κολλήματα και όλα:)

Μανιτάρια εγώ της δίνω σχεδόν από την αρχή, μου το 'χε πει η σύμβουλος θηλασμού. Μόνο θαλασσινά και ξηρούς καρπούς δεν της δίνω ακόμα (α, και το πορτοκάλι και τα γαλακτοκομικά που την πειράζουν ακόμα στο στομάχι).

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα θα το προσπαθησω, θα δω μήπως καταφέρω να παρω και ρεπό, θέλω πολύ να έρθω.

Ντιμ μπράβο στη μπουμπού σου!!!Καλλιτεχνικη φύση.

Νικολ μου λογικά μου φαίνονται όσα έγραψες περι αποχωρισμού, μιας και είσαστε συνέχεια μαζί. Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη και για τους 2 σας.

Κι εγώ ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομενα.

Σήμερα έτρεχα και δεν έφτανα, πάει ο ν. να αλλάξει πάνα στον μικρό (ο οποιος ζοριζόταν πριν να κάνει κακα) και είδε αιματάκι , τρελάθηκα. Πήγαμε αμεσως στο αττικό που εφημέρευε και μας είπαν οτι είναι ραγάδα, και να προσέξουμε τη διατροφή του, να μην τρωει δλδ φαγητά που προκαλούν δυσκοιλιότητα. Και να πεις οτι δεν τρωει φρούτα και λαχανικά αυτό το παιδι. Δεν έχει πάντα πρόβλημα με τις κενώσεις αλλά τυχαίνει κάποιες φορές. Μας είπαν πως αν δεν σταματήσει να κλεισουμε ραντεβου με παιδογαστρεντερολογο.

Κατα τ'αλλα ο δικός μου ανήκει μάλλον στους υπερκοινωνικους, τελικά το "βλαχοδημαρχος" δεν του το έβγαλα τυχαία:lol:

Και σήμερα που πήγαμε στο νοσοκομείο κοιταζε όλα τα παιδάκια και τους μεγάλους, τους έκανε αστείες γκριμάτσες, πέταγε φιλάκια:lol:

Eίναι όμως επίμονος και θέλει να γίνεται το δικό του κι εκεί αρχίσει η γκρίνια

Απο λέξεις, μαμα, μπαμπα, γιαγια, αμπα (τη σκύλα μας την νιμπα:lol:), μπαμπανα(μπανάνα),αβο (αβγο), άτο(αστο), ατό(αυτό) τα δυο τελευταία είναι και ίδια:lol:, νονά, εκεί, καίει, μπι (μπρίκι-έχει κόλλημα με τα μπρίκια το παιδί), γεια και τα υπόλοιπα τα δείχνει:lol: και κουνάει κεφάλι για να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει.

Με το περπάτημα ακόμα με απασχολεί, φοβάται και θέλει να πιάνεται απο όπου μπορεί, τεσπα έχω λίγο περιθώριο ακόμα.

Απο διαβολιές τα πάει καλύτερα:lol:

Χθες τον ταιζα και ταυτόχρονα του είχα βάλει λίγο φαγητό σε άλλο πιάτο και προσπαθούσε να φάει με το δικό του κουτάλι, κάποια στιγμή κουράστηκε και πήρε το πιάτο και το έγλυφε:lol: μετά τα πέταγε κάτω και ησυχάσαμε

Με τουβλοκαταστάσεις καλά τα πάει όταν δεν τα πετάει στη σκυλίτσα και αυτή τα παιρνει και τα τρώει, έχουμε ξεμείνει απο παιχνίδια.

Απο χρώματα του έχω μάθει μόνο 3-4 βασικά, κόκκινο, κίτρινο, μπλέ, πράσινο...δεν έχω πια και χρόνο, οπότε....

c2Gbp2.png

χαχαχαχαχαχαχα καλε εγω τιποτα δεν του μαθαινω η αχρηστη χαχαχαχαχα ακομα και χρονο να εχω βαριεμαι πια, την Ειρηνη ξεφτερι την ειχα κανει! χαχαχαχα

Κοριτσια μου ειμαστε πολυυυυυ χαλια οικογενιεκως, ειμαι αρρωστη απο την τεταρτη με εντελως κλεισμενη φωνη σημερα λιγο συνηλθα, πρεπει να εχουμε γριπη, δυστυχως κολλησε και ο Αλεξ και χτυπησε 39αρια αλλα οκ απο διαθσε καλουτσικα ειναι!

Βηχας τρελος, ακρωαστικα η ΕΙρηνη λιγα(την πηγα στον γιατρο) 5 μερες πυερετο 40αρια παλι το κοριτσακι ελιωσε... μονο ο Β κρατιεται περιεργως αλλα μαλλον θα αρρωστησει κι αυτος ... αυριοα λεω να παω κι εγω με τον Αλεξ σε κανα ντοκτορ γιατι δεν την παλευω αλλο..

Να σας πω και το γκικ του χαρακτηρος μου, ο,τι κολπο κανει ή λεξ λεει τη σημειωνω σε ενα χαρτι, γιατι 1)τα ξεχναω, 2) το εκανα και στην ΕΙρηνη , τι αδικιες θα κανουμε? ομως εχω μηνες να γραψω το εχω αμελησει! χαχαχαχαχα

Αμ, δεν ειανι τπτ το αιματακι μην ανησυχεις, φιλακια στον βλαχοδημαρχάκο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημερα κι απο μενα. Συνήλθαμε λιγάκι και ειπα να ανοιξω λιγο τον υπολογιστή.

Αααα, στις 18/2 έχω παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο του Πατάκη (Ακαδημίας).

Με το καλό κοριτσάκι! :)

Kαλημέρα κορίτσια !Εχω ανατρέξει ξανά γαι συμβουλές ...Ειχαμε ένα σύγκαμα στον ποπό και μας εχει μείνει κοκκινίλα....απέφυγα ως τωρα την kelosoft αλλά η κοκκινίλα με novaquasol δεν υποχωρεί ..ΕΧετε χρησιμοποιησει την kelosoft αξίζει τα λεφτά της ?Εχουμε 2 κυκλακια κόκκινα ακόμα ...( εδω και 2 βδομαδες από πληγη εμεινε τωρα το σημάδι ..)

στη μικρή μου πάντως μόνο με την helixiderm ειδα αποτελεσμα. ειναι φαρμακευτικό σκεύασμα μεν, αλλά παρασκευαζεται από εκχυλισματα φυτών

Επισης εχω αλλα θεματα, φοβερη ζηλεια με την Ειρηνη εχουν γυρισει τα πανω κατω...την χτυπαει(και μας χτυπαει) της παιρνει τα παιχνιδια και φυσικα και η μικρη δεν καθεται αμέτοχη!

και εμεις το ίδιο. ετσι και με δει η μπέμπα να παιρνω αγκαλιά τον μικρό, αρχιζει φωνες, δαγκωνει!, και μετά αρχιζει τα κλαματα, κυλιεται στα πατωματα μιλάμε!

Λεει κάμποσες λεξουλες με πολυ γλυκουλι/αστειο τροπο (οταν λεει "τάτω" πχ "κάτω" μου ερχεται να το δαγκωσω το υφος του ειναι πολυ περιεργο) και πολλες γερμανικες περιέργως, παντως καμια σχεση με το πως μιλουσε αντιστοιχως η τσαπερδόνα μου στην ιδια ηλικια, ροδανι πηγαινε η γλωσσα της!

μήπως τελικά εχει σχεση το φύλο?

ο γιος μου 18 μηνών ελεγε λίγες λεξουλες, μαμα-μπαμπα-παπού-γιαγια-μαμ-ατα-αγκαλιά, τα κλασικά. η μπεμπα με εχει αφήσει άφωνη, λέει τα παντα, μετράει (ενταξει, οχι με τη σειρά, ξεκινάει 1-2-3 και μετά λεει τα νούμερα σε ασχετη σειρά), μεχρι και προτασούλες κανει, "πού πάει", "τι κανει", "τι ειναι", μονο που μιλάει σε δεύτερο ενικό πχ δίνω στον γιο μου να φαει αβγο και ερχεται κι εκεινη κοντα τρεχοντας και φωνάζοντας "κι 'σύ, κι 'σύ" (δλδ "κι εσύ" αντι να πει "κι εγώ", αφού καθε φορά που δινω κατι στον γιο μου τη ρωτάω "θες κι εσύ?" και της εχει μεινει ετσι :) ). Τις προάλλες εκεί που ετρεχε, έπεσε και λεει ψιλοκλαίγοντας: "επεσε... τατι?" (γιατί?)...

εχει πολύ γέλιο!

κι ο γιώργης με ένα μπρίκι και μια κουτάλα κυνηγάει συνέχεια τη σκύλα μας, πότε θα της ανοίξει το κεφάλι δεν ξέρω....κι όλο του λέμε ήρεμα να μην το κάνει αλλά το έχει δει σαν παιχνίδι μάλλον και δεν βλέπω να το κόβει σύντομα.

χαχα πολυ γέλιο, φαντάζομαι τη σκηνή!

Επίσης της έμαθα να κάνει 2 κινήσεις του μπαλέτου, να σημειώσω ότι της βάζω βίντεο από παραστάσεις μπαλέτου και δεν αλλάζει βλέμμα..

και τα δικά μου χαζεύουν με το μπαλέτο, και τα δυο παρακαλώ. και τους βαζω και πατινάζ, ο γιος μου τρελλαινεται!

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω... μανιτάρια μπορουμε να δώσουμε στα ζουζούνια μας? Υπάρχουν φαγητά που "απαγορεύονται"?

εμεις φαγαμε εχθες μανιτάρια.

ειχα ρωτήσει και τον παιδίατρο εδώ και μήνες, μου ειχε πει ΟΚ για τα μανιτάρια που καλλιεργούνται (αυτά που πουλάνε στο Σ/Μ συσκευασμένα), αλλά όχι για τα άγρια μανιτάρια.

Κατά τα άλλα τρεχουμε με την επισκευη του πατρικού μου σπιτιού μπας και μετακομίσουμε τον επόμενο μήνα. Εστειλα και τη μικρή στον σταθμό, προσαρμόστηκε πολύ πιο γρήγορα από τον γιο μου (που ακόμα εχει ενα θεματακι), δεν εχει αρρωστήσει ιδιαιτερα, τα περναει ελαφριά, ίσως να βοηθάει και λίγο ο θηλασμός γι αυτό το πήρα απόφαση να συνεχίσω μεχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ζουζουνέλ για κατέθεσε την εμπειρία σου για την ατοπική. Νομίζω ότι έχουν και τα δύο παιδιά σου;;; Η δικιά μου από το καλοκαίρι έχει δύο εκζέματα σε μέγεθος δύεβρου, το ένα στο πόδι και το άλλο στο ποπό, κατά καιρούς φουντώνουν και μετά ηρεμούν, από όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την texatera aven πάνε καλά και πάνω που λέω οκ πάμε τη Παρασκευή το βράδυ μου πετάει 4 καινούργια πιο μικρά. τώρα είναι πολύ καλύτερα, της κάνω και μπάνιο με τη βρώμη της aveno αλλά θέλω να το ψάξω το θέμα και θα ανέβω Αθήνα να πάω σε παιδοδερματολόγο (έχει βγάλει και κάτι περίεργο στη πλάτη όχι ατοπική) και αν πρέπει και αλλεργιολόγο.

Ναι ειχαν και τα δύο.

Ο γιος μου τα πρωτα του χριστούγεννα ήταν χάλια ο καυμενος, ειχε εκζεμα στο προσωπάκι του, γύρω από το στόμα, από τη μια μεριά από το πηγούνι μέχρι το μάγουλο, και άλλο ένα στο μπουτάκι του. Μου ειχε δωσει ο παιδίατρος μια κρεμα κορτιζονούχα, μετά από πολύ σκέψη την εβαλα τελικά. Πάντως μεχρι να χρονίσει το ειχε ξεπεράσει, από εκεινα τα χριστούγεννα (του 2009) μεχρι σήμερα δεν εχει εμφανίσει τιποτα.

Η κορη μου παλι το εμφανισε μικρή, κάπου 3 μηνών ήταν, στα μπουτάκια της κυρίως, αλλά όχι εκζεμα, απλά το δερματάκι της ήταν άγριο, δεν ήταν μπεμπε μαλακούλι, οπως θα επρεπε. Της εβαζα κρεμα της aderma για ατοπικά δερματα και χρησιμοποιούσα το αφρολουτρο της σειράς και αυτή το ξεπερασε πριν χρονίσει.

Με τη μικρή εχουμε ακομα το θεμα της αλλεργιας/δυσανεξίας στα γαλακτοκομικά, που όμως μου φαινεται ότι βελτιώνεται σιγά σιγά, πχ πριν λιγες μερες της εδωσα και δοκίμασε παρμεζάνα (την πρωτη φορά που εφαγε -πριν 6 μήνες- γεμισε καντήλες) και δεν εμφανισε τίποτα. Η παιδογαστρεντερολόγος που την παρακολουθεί μας ειχε πει ό,τι φαγητό την πειράζει το ξαναδοκιμάζουμε 6 μήνες μετά την εκδήλωση της αλλεργίας. Επίσης ο παιδίατρος μου ειχε πει ότι οι αλλεργίες και η ατοπική συνήθως υποχωρούν μόνα τους, είτε περίπου στον πρώτο χρόνο, είτε στον δεύτερο. Οπότε Dimάκι κάνε λίγο υπομονή μέχρι να κλεισει η μικρή τα 2 πριν μπλέξεις με αλλεργιολόγους.

Περαστικούλια σας!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...