Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή αρχή αμ, όπως κάθε αρχή και αυτή θα είναι λίγο δύσκολη, όλα θα βρουν το δρόμο τους και θα μπήτε πάλι στη ρουτίνα σας.

χαπάκι μου περαστικά στον μικρό σου.

εμείς έχουμε αύριο παιδίατρο τελικά δεν θα της κάνω τώρα το τριπλούν θα το αφήσω για το Σεπτέμβρη. Τα δόντια έσκασαν αλλά η γκρίνια μας έμεινε το ίδιο και η συνήθεια να κοιμάτε μαζί με τη μαμά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου τι κάνετε??????? Εγω καλα και τα τεκνα επίσης, απλα να πω την αληθεια, δεν ειχα πολυ χρονο αλλα και διαθεση τελευταια, και ακόμα εχω ενα μπλουζ ανεξηγητο τι να πεις!

Περασαμε καλα, ολο τραπεζωματα κλπ με φιλους κια καλη παρεα, μετα ειχαμε και τα γενεθλια της ΕΙρηνης αρχες Γεναρη, μετα μια ανεξηγητη ιωση με διαρροια(ευτυχως 3ημερη!)

και τωρα αναρρωσαμε...πηγα την Ειρηνη παιδικό με πολυ κλαμα και χαμό, αισθανομουν ασχημα που την εβλεπα να κλαιει ακομα φευγοντας αλλα τι να γινει!

ο Αλεξ καλα ειναι ζωηρευει, λεει λεξουλες, και οργωνει τα παντα.

Αυταααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

μια ανεξηγητη ιωση με διαρροια(ευτυχως 3ημερη!)

κι εσείς? κι εμείς! χαάααλια μιλάμε, όλοι μας και οι 4! διάρροια, εμετούς... η τουαλέτα ήταν συνέχεια σε χρήση! τετοια χάλια ούτε στην εγκυμοσύνη δεν ειχα. προσεχετε κοριτσάκια τα μπεμπακια σας! ο γιος μου ακομα να συνέλθει...

καλη χρονια ειπα? δεν ειπα... Καλη χρονια να εχουμε, παντα με υγεια, τα αλλα θα τα βρούμε...

dJzIp2.png Fysmp3.png

περαστικά στις άρρωστες, εμείς τα περάσαμε πριν τις γιορτές.

Ζουζουνέλ για κατέθεσε την εμπειρία σου για την ατοπική. Νομίζω ότι έχουν και τα δύο παιδιά σου;;; Η δικιά μου από το καλοκαίρι έχει δύο εκζέματα σε μέγεθος δύεβρου, το ένα στο πόδι και το άλλο στο ποπό, κατά καιρούς φουντώνουν και μετά ηρεμούν, από όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την texatera aven πάνε καλά και πάνω που λέω οκ πάμε τη Παρασκευή το βράδυ μου πετάει 4 καινούργια πιο μικρά. τώρα είναι πολύ καλύτερα, της κάνω και μπάνιο με τη βρώμη της aveno αλλά θέλω να το ψάξω το θέμα και θα ανέβω Αθήνα να πάω σε παιδοδερματολόγο (έχει βγάλει και κάτι περίεργο στη πλάτη όχι ατοπική) και αν πρέπει και αλλεργιολόγο.

κατά τα άλλα καλά ήμαστε οικογενειακός, πήγαμε και παιδίατρο πρόσφατα 87 πόντους η μικρή και 10700, το τριπλούν θα το κάνουμε τον Απρίλιο γιατί μου είπε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται πολύ τα κρούσματα Ιλαράς στο νησί λόγο τουρισμού.

γεια σας κοριτσάκια!!

εγω δουλεύω, δουλεύω, δουλευω και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά πράγματα....μου λειπει το παιδάκι μου, υπάρχουν μέρες με τις βάρδιες που κάνω ενα 24ωρο να το δω.

Ευτυχώς είναι ακόμα η μαμά μου εδω και θα μεινει λίγες μέρες ακόμα...μετά, βοηθειά μου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια !Εχω ανατρέξει ξανά γαι συμβουλές ...Ειχαμε ένα σύγκαμα στον ποπό και μας εχει μείνει κοκκινίλα....απέφυγα ως τωρα την kelosoft αλλά η κοκκινίλα με novaquasol δεν υποχωρεί ..ΕΧετε χρησιμοποιησει την kelosoft αξίζει τα λεφτά της ?Εχουμε 2 κυκλακια κόκκινα ακόμα ...( εδω και 2 βδομαδες από πληγη εμεινε τωρα το σημάδι ..)

Κατα τα άλλα στο φαγητό δεν θέλουμε φρουτόκρεμα λιωμένη +γιαουρτι κρεμα το απογευμα .Τρωμε φαγητό .....το καλόκαίρι με τις ζεστες δεν ξερω τι θα κάνω ..

OiaRp2.png

Καλη χρονιά σε όλες... Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας...

Αμ κουράγιιο καλή μου κ θα συνηθίσεις.. Τι να κάνεις? Δε λες καλά που έχεις κ τη δουλίτσα σου? Τέτοιες εποχές?

Ντιμάκι σουπερ η μικρή σου... Τα είπαμε εμείς κ στο φέις... Θα σε περιμένω ε? Μην το ξεχνάς...

Ζουζουνέλ περαστικά... τι περάσατε παναγιά μου

pepi εγώ από τότε που δοκίμασα κεραλοιφή σώθηκα... Το παιδί μου είχε ένα μήνα σημάδι από το σύγκαμα κ ό,τι είχα βάλει δεν του πέρναγε... Έβαλα κεραλοιφή κ πέρασε σε μία βδομάδα.. Από τότε την χρησιμοποιώ συνέχεια... κ όχι μόνο για σύγκαμα... Αν θέλεις να σου στείλω με π.μ. από που την παίρνω...

Φιλάκια σε όλες

Υ.Γ. Στελλίτσα σε διαβάζω.... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλη χρονιά σε όλες... Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας...

Αμ κουράγιιο καλή μου κ θα συνηθίσεις.. Τι να κάνεις? Δε λες καλά που έχεις κ τη δουλίτσα σου? Τέτοιες εποχές?

Ντιμάκι σουπερ η μικρή σου... Τα είπαμε εμείς κ στο φέις... Θα σε περιμένω ε? Μην το ξεχνάς...

Ζουζουνέλ περαστικά... τι περάσατε παναγιά μου

pepi εγώ από τότε που δοκίμασα κεραλοιφή σώθηκα... Το παιδί μου είχε ένα μήνα σημάδι από το σύγκαμα κ ό,τι είχα βάλει δεν του πέρναγε... Έβαλα κεραλοιφή κ πέρασε σε μία βδομάδα.. Από τότε την χρησιμοποιώ συνέχεια... κ όχι μόνο για σύγκαμα... Αν θέλεις να σου στείλω με π.μ. από που την παίρνω...

Φιλάκια σε όλες

Υ.Γ. Στελλίτσα σε διαβάζω.... :D

Ποσο κανει , δεν εχει περιπου 40 ???Τωρα θα δω εγω μενω ΝΗρακλειο ...πες μου αν θες και θα δω !

OiaRp2.png

Σαν να αφήσαμε το καφέ μας άδειο κ έρημο... :(

Που είστε όλες? Γιατί χαθήκαμε?

Τι κάνουν τα παιδάκια σας?

Εμείς καλά... Ο μικρός μεγαλώνει κ ζωηρεύει...

Φιλάκια σε όλες

EP8Ip2.png

Σαν να αφήσαμε το καφέ μας άδειο κ έρημο... :(

Που είστε όλες? Γιατί χαθήκαμε?

Τι κάνουν τα παιδάκια σας?

Εμείς καλά... Ο μικρός μεγαλώνει κ ζωηρεύει...

Φιλάκια σε όλες

κάτι τέτοιο μου φαίνεται και εμένα. και εμείς μια χαρούλα σήμερα μετά από 2 σαββατοκύριακα επιτέλους κάθισα σπίτι, δεν έκανα καμία δουλειά εκτός μαγειρέματος και έπαιζα όλη τη μέρα με την Αγγελική. Κατάφερα επιτέλους να της φτιάξω και τη τσουλήθρα της και ο παιδότοπος πλέον είναι σχεδόν κομπλέ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια....μου λείπετεεεεεε!!

Δουλεύω όλο βάρδιες

Είχα και διάφορα θέματα αυτές τις μέρες....περιμέναμε τη βιοψία προστάτη του πατέρα μου και το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο, ευτυχώς ήταν αρνητική και ηρεμήσαμε οικογενειακώς.

Τα δικά μου τώρα, έκανα τελικά αίτηση για αμοιβαία μεταταξη με την κοπέλα και αναμένουμε, θα αργησει λίγο βέβαια γιατι δεν λειτουργούν τα υπηρεσιακά συμβούλια των νοσοκομειων αυτό το διάστημα αλλά μέσα στο έτος θα έχει τακτοποιηθει.

Ο άντρας μου δεν έχει καθόλου δουλειά (στο μαγαζί που δουλεύει), σήμερα τους είπε το αφεντικό τους να μην πάνε καν, δεν είχαν τίποτα αν κάνουν:?

Οπότε οι αφραγκιές συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας:?

Ο μικρός μου μια χαρά ταρζαν είναι, λέει διάφορες λεξούλες, θέλει να τρωει μόνος του και τα κάνει όλα χάλια.

c2Gbp2.png

Καλησπέρα κι από μένα! Χαθήκαμεεεεεε...

Αμ, για πού είναι η μετάταξη; Σε καταλαβαίνω με τη δουλειά, είναι δύσκολη η προσαρμογή, ειδικά με τις βάρδιες. Όσο για τα λεφτά, τι να πω; Παντού τα ίδια...

Αθηνούλα, πώς είσαι; Ξου, ακεφιές...

Ντιμάκι, οργανωμένη όπως πάντα:)

Εμείς είμαστε καλά, εγώ δουλεύω πολύ, η μικρή κάνει τρελές ταρζανιές με τον ύπνο και τώρα προσπαθώ να την ξαναβάλω σε πρόγραμμα, γενικά ρε παιδιά νομίζω ότι έχει πολλή ένταση αυτή η περίοδος, αλλά ίσως να ναι κι η ιδέα μου, εγώ με την ένταση είμαστε κολλητάρια...

Κατά τα άλλα, η μικρή δε μιλάει ιδιαίτερα, αλλά κάνει τρελές καραγκιοζιές, δε θέλει με τίποτα να την αλλάζεις/ντύνεις/γδύνεις και γενικά είναι ένας κινούμενος σίφουνας. Θα κανονίσουμε να τα πούμε κι από κοντά καμιά μέρα;

Αααα, στις 18/2 έχω παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο του Πατάκη (Ακαδημίας). Στείλτε μου καμιά διεύθυνση email για να σας προωθήσω την πρόσκληση!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ειχα γραψει κι εγω πριν απο τη Στελλίτσα(μουτς) αλλά χαθηκε!

Απο κεφια ειμαστε οκ πια αλλα γενικα δεν εχω εμπνευση/χρονο/κουραγιο/δυναμη να κανω και πολλα πραγματα, αρα και να γραψω.

Δεν εχω και κανα συγκλονιστικο νεο!

ο μικρός κάτι λεει απο λεξουλες θα σας πω και τα υπολοιπα οταν γυρισω...πανω κατω τα ιδια με Στεφανια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καταρχήν να ευχηθούμε κ από εδώ στο χαπάκι... Χρόνια πολλά κοριτσάκι... Πολύχρονη... Να είσαι γερή κ ευτυχισμένη κ να σε χαίρονται οι άντρες σου...

Κατά τα άλλα μάλλον κάτι παίζει με κανα φεγγάρι κανα πλανήτη αυτές τις μέρες, δεν εξηγουνται αλλιώς τα κέφια όλων μας...

Σας στέλνω τα φιλιά μου κ ελπίζω να τα πουμε σύντομα κ πάλι... :tongue:

EP8Ip2.png

Καλημέρα !

Nikolina σε ευχαριστω για το μηνυμα !!Ξεκίνησα πάλι με φυσικό κερί να δω αν θα φυγει το σημαδι από τη μικρή !

Stellunak τωρα είδα το μπλογκ σου !Ελπίζω να βρω χρόνο να το διαβάσω!!!Πολύ ενδιαφέρον !

Εμένα η μικρή λεει μαμα, μπαμπα γιαγια και που(παππου ) αλλά καταλαβαίνει τα πάντα και ελπιζω συντομα να μπορει να μας πει περισσότερα για να την βοηθαμε πιο πολύ όταν ζηταει κάτι !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...