Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κ από μένα...

Ντιμάκι ευχαριστώ πολύ κ εγώ (και από εδώ) για το όμορφο δωράκι σου... Με το που το έβαλα στο δέντρο (ενώ δεν ήταν μπροστά εκείνη την ώρα) ο μικρός αμέσως το ξεχώρισε... Τυχαίο? Δε νομίζω... :P

Για τη συνάντηση κ εμένα θα με βόλευε καλύτεερα απο την άλλη βδομάδα...

Φιλάκια πολλά σε όλες

Αμ συγχαρητήρια για τη σχολή... Μπράβο......

Φιλιά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ που λέτε είμαι λίγο του θανατά με ουρολοίμωξη, την είχα μέρες και δεν το χα πάρει χαμπάρι, μέχρι που ανέβηκε πυρετός στο Έβερεστ και παραλίγο να τρέχω πάλι .

:?πω...περαστικά σου στελλίτσα

Και χαίρομαι πολυ αυτο το κρυφο-μυστικο συναισθημα απεναντι στους αλλους αναγνωστες-εγω τις ξερω και τις δυο- χαχαχαχαχα

θα το πάρω τις επόμενες μέρες κι εγω.....

αθηνά το ίδιο σκέφτομαι.....η πλάκα είναι οτι είχα ξεκινήσει απο τις αρχές της εγκυμοσύνης να διαβάσω την κοιλίτσα στο fb,πολύ πριν έρθω στο καφέ αλλά και όταν ήρθα δεν είχα καταλάβει ποιά ήταν η στέλλα:mrgreen:

τεσπα,όλο αυτό το διάστημα, δεν έχανα καμία δημοσίευση της, ήταν σαν να διάβαζα τις δικές μου σκέψεις

Φιλάκια πολλά σε όλες

Αμ συγχαρητήρια για τη σχολή... Μπράβο......

Αμ, μπράβο! Τι σχολή; Πώς πήγε;

ευχαριστώ κοριτσάκια μου....στελλα στο τει διοικησης μονάδων υγειας πρόνοιας έδωσα εξετάσεις (άλλη σχολή ήθελα αλλά εδω στα πάτρια εδάφη δεν είχα πολλές επιλογές-τουλάχιστον να καταφέρω κάποια στιγμή να ξεφύγω απο το επάγγελμα-όπως βλέπεις έχω τον καημό μου ακόμα χαχαχαχαχα)....ψιλοκαλά έγραψα (αρκετα αυστηροί οι καθηγητές:?) αλλά δίναμε λίγα άτομα (ούτε καν για να καλύψουμε τις κενές θέσεις)οπότε ελπίζω να μας περάσουν

galat πως είναι ο άλεξ??

c2Gbp2.png

Στελλίτσα μου περαστικά... σε νιώθω τόσο... Κ εγώ πρέπει να κάνω κάτι κ το έχω αφήσει αρκετά κ θα τρέχω επίσης...

Οσο για το βιβλίο κ εγώ αύριο που θα βγω θα το πάρω...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάκια μου, σας ευχομαι Καλά Χριστούγεννα να περάσετε ομορφα! ΠΟλλα τραπεζωματα, πολυς κόσμος, περναμε τελεια!

Ο Αλεξ γμτ χειροτερεψε, πυρετο κλπ δεν εχει αλλα μυξα και λιγο βηχα το βραδυ...

Και σημερα σηκωθηκαμε και οι υπολοιποι συναχωμενοι....

Οπότε για συναντηση δεν ξερω αν θελετε να μας τιμησετε! Εμεις παντως θελουμε...

Αλλα μαλλον ειναι επικινδυνο σπορ! χαχαχαχα

Ντιμ, ο,τι αποφασισεις σε ακολουθουμε!

Φιλια πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου!!

Κι ο μικρός χθες ξύπνησε με μύξα και χαζοβήχα αλλά τον πλάκωσα στην εχινάκεια και στο πετιμέζι και είναι καλύτερα σήμερα....κι εγώ ένιωθα επίσης οτι με πήγαινε για κρύωμα χθες και βιταμινώθηκα φουλ......έλεος δλδ με τα κρυώματα...δε μας φτάνουν οι αφραγκιές μαςχαχαχαχαχαχα

αθηνουλα περαστικά στον άλεξ!!

c2Gbp2.png

Χρόνια πολλά, μάνες και περαστικά στα αρρωστόπουλα!

Εμείς περάσαμε ωραία χθες και μέτρια σήμερα, αλλά έτσι είναι τα οικογενειακά, γεμάτα εκπλήξεις:)

Κρίμα για το καφεδάκι μας... Εγώ πάντως, πέρα από 2-3 δουλειές, θα είμαι ψιλοφρί μες στη βδομάδα, οπότε αν έχεις όρεξη Ντιμ, κάνε τηλέφωνο.

Σας φιλώ, να περνάτε υπέροχα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλημερα κοριτσαρες μου....

χρονια πολλα και με το καλο να ερθει το νεο ετος...

και βαλτε μας στο κλαμπ των κρυωμενων,με μυξες και λαιμο...ευτυχως σωθηκα με το πετιμεζι και ηρεμησε ο λαιμος ομως αυτη η μυξα δεν λεει να φυγει....το κακο ειναι οτι μας επιασε ολους να δω τι πρωτοχρονια θα κανουμε...

περαστικα στα κρυωμενα μωρακια της παρεας...φιλακια...μου λειπετε πολυ

76IGp3.png

Χαπάκι μη στενοχωριέσαι....κι ο δικός μου φουλ της μύξας ακόμα κι εγώ νιώθω κάπως περίεργο το λαιμό μου, θα σας κάνουμε παρεα χαχαχαχαχαχαχ

περαστικά σε όλους μας!!

Ο Γιώργης έκανε χθες μαντού και 3η δόση μηνιγγιτιδόκοκκου...το mmr το αφήσαμε για του χρόνου

Απο κιλά 11,5 και 83 πόντους ύψος

Να ρωτήσω, έχουν αρχίσει να τρωνε με κουτάλι μόνα τους?? Τώρα του αρχισα εξάσκηση και έλιωσα απο τα γέλια, το φαγητο πήγαινε παντου, στο πάτωμα,στο στόμα της σκύλας και τελικά ο μικρός έτρωγε με τα χέρια χαχαχαχαχα

Κηρομπογιές να του πάρω??

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Hello girls και πάλι περαστικά! (εμείς μόνο μύξες, ευτυχώς...)

Am, η δικιά μου δεν το θέλει καθόλου το κουτάλι, αλλά με πιρούνι τρώει καμιά φορά (με λίγη βοήθεια βέβαια). Εντάξει, τρώει και το πάτωμα, αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό!

Κηρομπογιές έχουμε εδώ και καιρό και ζωγραφίζει πλέον μετά μανίας. Πρόσφατα ξεκινήσαμε και μαρκαδόρους!

Κι εμείς τρέχουμε αυτές τις μέρες, αλλά έχει την πλάκα του. Αν δεν προλάβω να ξαναμπώ ως την Κυριακή, να περάσετε υπέροχα το υπόλοιπο των γιορτών και να είναι το 2012 όμορφο και γεμάτο για όλους μας!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

κοριτσάρες καλή πρωτοχρονία να έχουμε με το καλό ο καινούργιος χρόνος. Σας εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλες. Αυτές τις μέρες τρέχω, τρέχω τρέχω και ακόμα δεν έφτασα.

Στέλλα ταξιδεύω με το βιβλίο σε μια απο τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλη χρονια κοριτσαρες μου...να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας και τους αντρουληδες μας φυσικα...ευχομαι το 2012 να μας χαρησει κυριως υγεια,ευτυχια και πολλα λεφτα...

ελπιζω να περασατε καλα ....φιλακια πολλα σε ολες και στα ζουζουνακια σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...