Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αναλόγως την ώρα. Μπορώ το πρωί, μέχρι τις 12, και το απόγευμα από τις 7 και μετά. Αλλά κανονίστε εσείς ό,τι σας βολεύει κι αν είναι ξανασυναντιόμαστε κάπου έξω.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες... τι κάνετε?

Σας έχασα για λίγες μέρες (είχε ίωση ο μικρός κ δεν προλάβαινα ουτε γεια να πω)...

Επέστρεψα κ σας διάβασα μονορουφι... Τι διάβασα όμως? Μετακομίσεις, μετακινήσεις... κ τέτοια......

Αθηνουλα τελικά φεύγετε για έξω? Κ εμείς το σκεφτόμασταν ... αλλά δε νομίζω να πραγματοποιηθεί... Πάντως είανι όντως μεγάλη αλλαγή ... αλλά κ εδώ έτσι όπως γιναμε τι να κάνεις?

Τελικά πότε θα συναντηθουμε κ που? Γιατί με μπερδέψατε... Πήρα κ μήνυμα από την Ντιμ κ αν δεν έχει ο μικρός ακόμα τίποτα (που δε νομίζω δηλαδή τόσο πια... ήδη από προχθές είναι απύρετος) σίγουρα θα έρθουμε αν όμως τον δω κάπως δε θέλω να κρυώσουμε κ εσάς...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Απο την αλλη εβδομάδα καποιο απογευμα, οποιο θελετε(καλυτερα απο Τρίτη και μετα) εγω μπορω ειτε στο σπιτι μου να μαζευτουμε ειτε αν θελει η Στ, αν και δεν νομιζω γιατι γυρναει αργα απο δουλειά και θα θελει να δει τη φασολίτσα της αποκλειστικα.

Εγω μενω πολυ κοντα σε μετρο 8 λεπτα με τα ποδια, αλλα το μονο που με κολλαει ειναι η Ειρηνη, θα αφινιασει ειμαι σιγουρη και θα μας το χαλασει.

Δεν ξερω πειτε! Νικόλ σημερα σε μελετουσαμε με ντιμ. Σε σενα δεν ξερω αν λεει να ερθουμε, καινουργιο σπιτι μην το κανουμε λιμπα χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τι λέτε λοιπόν για Τετάρτη απόγευμα;; Αθηνά γιατι μωρέ να αφηνιάσει η Ειρήνη;;; Καλά δε λέω άλλα γιατι δεν ξέρω απο μικρά. Δεν ξέρω μόνο οργανωθήτε οι υποψήφιες οικοδέσπινες για να καταλήξουμε κάπου. Εγω βόλτα θα είμαι μπορώ ότι ώρα θέλετε, ότι μέρα θέλετε εκτός απο Παρασκευή. Μόνο να καταλήξουμε αν γίνετε πριν φύγω για να οργανώσω λίγο τις μέρες μας στην Αθήνα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Loipon ok Τεταρτη στο σπιτι μου, απλως με επιφυλαξη μην τυχον αρρωστησουν και παλι. Αν συμβει κατι τετοιο, βρισκομαστε εξω(γιατι η Ειρηνη θα ειναι αρρωστη αρχικα στανταρ) ή στην επομενη διαθεσιμη οικοδεσποινα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

EΠ, ri ginetai na ferv skoypa kai farasi? To kleisaeme to Καφενεδακι?

1)η Ειρηνη ειχε σαββατο βραδυ πυρετο... απο Κυριακη βραδυ ομως ειναι περιδκι

2) Δεδομενου οτι θα εχει περασει και 3ημερο, αλλα και οτι θα την στειλω στους παππουδες ειμαστε ΟΚ για συναντηση, θα σας ενημερωνω για τυχον ιατρικα ανακοινωθεντα του Αλεξ, αλλα δεν νομιζω, τη σκαπουλαρε.

3)αν παλι δεν θελετε να το ρισκαρετε, λογω εορτων να τσιμπησετε τιποτις θα το καταλαβω, προτεινετε αλλο μερος, αλλα μαλλον θα ερθω μονη μου και παλι, γιατι το ρισκο ειναι ο Αλεξ ουσιαστικα, που δεν νομιζω πια δεν εχει τιποτα ουτε μυξουλες καν.

Οποτε να σας περιμενω Τεταρτη εκτός απροοπτου? 5? 6? τι ωρα σας βολευει εμείς δεν εχουμε προβλημα.

Στ, πηρα το βιβλιο σου σημερα!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και από εμένα. Βολτάρουμε βολτάρουμε....

Αθηνά δώσε ιατρικό ανακοινωθέν την τετάρτη το πρωί και βλέπουμε.

Am καλή επιτυχία, τελικά δεν είμαι η μόνη που σκέπτεται να πάει ξανά σε σχολή για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλέ κλεισατε? ποια τετάρτη? αυριο ή την επόμενη 28/12?

πειτε μου κι εμενα, ίσως καταφερω να ερθουμε κι εμείς.

αχ μη λετε για διαβασματα, 2 παλιομαθηματα μου εχουν μεινει να παρω πτυχιο και όλο το αναβάλλω... πού χρόνος και γι' αυτό...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ευγε αμ,! καλη επιτυχία! Τι σχολη?

Ντιμ το σκεφτεσαι κι εσυ,ε?

Εγω γενικά σκεφτομαι πολλα αλλα τιποτα δεν κανω, τελευταια εχω το συνδρομο του παρατηρητη.

ζουζουνελ για αυριο λεμε σπιτι μου

δεν με αφηνει να γραχψω αλλα τα λεμε αρ[΄γοτερα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Αμ, μπράβο! Τι σχολή; Πώς πήγε;

Αθηνά πώς σου φάνηκε το βλιβλίο;

Ντιμ, σ' ευχαριστώ τρελά κι από δω!

Εγώ που λέτε είμαι λίγο του θανατά με ουρολοίμωξη, την είχα μέρες και δεν το χα πάρει χαμπάρι, μέχρι που ανέβηκε πυρετός στο Έβερεστ και παραλίγο να τρέχω πάλι -τα καλά της εγκυμοσύνης θυμήθηκα. Γι' αυριο με βλέπω πολύ χλωμή... Εύχομαι να καταφερετε εσείς και να περάσετε ωραία. Κι αν κάνετε καμιά βόλτα την άλλη βδομάδα να σας κάνω παρέα κι εγώ.

107fc7d98c.png

Ωχ, Στελλούνα περαστικά!

Ντιμ, σε ευχαριστώ πολυ για το δωράκι με συγκίνησες!

Λοιπον ο Αλεξ ειχε τρελη γκρινια χθες και σημερα ειναι μεν καλά, αλλά κομμενοσ/χλωμος και ενδεχομενως να αρρωστησει.

Σε αλλη περιπτωση θα με θεωρουσ απαρανοικως υποχονδρια, αλλα δεν θα ηθελα να το ρισκαρω μονο και μονο λογω εορτων.

Οποτε τι λετε να τα πουμε και παλι σπιτι μου, πχ δευτερα απογευμα η τριτη?

Τριτη γιορταζει η Στεφανια ομως Στελλουνα δεν ξερω τι σχεδια εχετε, αν δεν δουλευεις μπορουμ και πρωι να βρεθουμε.

Στελλουνα μου, για το βιβλιο...

Noμίζω, απο την πρωτη γευση που πηρα διαβαζωντας μερικές σελίδες, οτι ειναι καλύτερο απο ο,τι το περίμενα, και γενικά ειμαι δυσκολος ανθρωπος χαχαχαχαχα

Σοβαρα τωρα, αυτο που μου αρέσει ειναι ότι διαβάζωντας το ενιωσα σαν να με τυλίγει αυτη η ζεστή φλις κουβερτούλα του καναπε που εχουμε ολοι μας, πως να στο περιγράψω, μια ζεστασια αναγνωστική αλλα και συναισθηματική.

Μου αρεσει πολυ! (απλα!)

Και χαίρομαι πολυ αυτο το κρυφο-μυστικο συναισθημα απεναντι στους αλλους αναγνωστες-εγω τις ξερω και τις δυο- χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, τι καλά, τέτοια ν' ακούω (όχι για τον Άλεξ, βέβαια, για το βιβλίο:)

Ελπίζω να μην αρρωστήσετε τελικά...Εγώ είμαι μέσα για Δευτέρα πρωί, δε θα δουλεύω. Τρίτη πιο δύσκολα, αλλά αν σας βολεύει το κανονίζουμε για απόγευμα.

Σας φιλώωω

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...