Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 11/1/2025 at 9:04 ΜΜ, linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Expand  

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

stellunak είπε:
Καλέ, το σπαστό! Να το παίρνει και στο μετρό μαζί της :-Ρ
σωστό!!!!!!!!! Να σου πω εσένα θα σε δω που θα έρθω ή θα έρθω απο το περιοδικό με το βιβλίο για υπογραφή και κανένα ταπεράκι για τη ξαδέλφη

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

χαχαχαχαχαχ ντιμμμμμμμ ταπερακι και για τη Στελλα περικαλώ!

Στέλλα δεν εχω ιδεά για ποτε...πρεπει πρωτα να κανει το κοντακτ, να βρεθει θεση καταλληλη κλπ, το κοβω για πασχα, καλοκαιρι, του χρονου,,,,

Τι ποδηλατακι σκεφτεσαι? κατι αυτοκινητακια,λιονταρακια κλπ που τα καβαλας και τα σπρωχνεις με τα ποδια του αρεσουν του δικου μου, και τα ποδηλαταπου εχει η Ειρηνη επισης αλλα ακομα του ειναι πολυ μεγαλα.

Ειναι καλη ιδεα.

Εγω φετος λεω να μην παρω τιποτα, εχω παρει κατι μικρο δωρακια ξυλινα παιχνιδακια, και για Αι Βασιλη θα αρκεστω στο δωρο που τους δινουν απο τη δουλεια του Βαγγ, συνηθως ειναι καλο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat είπε:

Με τη γλωσσα αγχωνομαι λιγάκι αλλα που θα παει θα τη βρουμε την ακρη.

ο κουμπάρος μου που πήγε τον προηγουμενο χειμώνα, δεν ήξερε ουτε μια λέξη, μόνο αγγλικά μιλούσε...είναι κάποως περίεργη σαν γλώσσα αλλά όχι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται και υπάρχουν σχολεία για τους ξένους γι εκμάθηση των σουηδικών (αυτός θα ξεκινησει τώρα)

stellunak είπε:
Και νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται πιο τρομαχτικά ΠΡΙΝ τα κάνεις, μετά μπαίνεις στο χορό και χορεύεις και γουστάρεις κιόλας.

DimRous είπε:
θα συμφωνήσω με τη Στέλλα και εμένα πριν έρθω εδώ μου φαίνονταν όλα δύσκολα, όταν το κάνεις όμως δεν είναι γιατί σου έρχονται λίγες λίγες οι δυσκολίες.

έχετε δίκιο

κι εγώ σήμερα σκεφτόμουν τι δώρο να πάρω στον μικρό για τα Χριστούγεννα

θα φύγω την Παρασκεύη οπότε θα σας προλάβω:-(

c2Gbp2.png

Στελλα δε καταλαβες καλα το ταπερ ειναι για τη ξαδελφη να της φερω κατι και αυτης. Για τη συναντηση λεω να βρεθουμε σε σπιτι κοντα σε μετρο οσο γινεται. Το ποτε θα το κανονισει η οικοδεσπινα οχι εγω

Εγώ φταίω που μαγειρεύω και δε μου φέρνει ποτέ τάπερ κανείς:-Ρ

Λοιπόν, εγώ που είμαι και κοντά σε μετρό, βάζω το σπίτι (είπαμε, αρκεί να μη σας νοιάζει που είναι μικρό και καθόμαστε στο χαλί). Ντιμ, πότε έρχεσαι είπες, για να σας προτείνω μέρα;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

stellunak είπε:
Εγώ φταίω που μαγειρεύω και δε μου φέρνει ποτέ τάπερ κανείς:-Ρ

Λοιπόν, εγώ που είμαι και κοντά σε μετρό, βάζω το σπίτι (είπαμε, αρκεί να μη σας νοιάζει που είναι μικρό και καθόμαστε στο χαλί). Ντιμ, πότε έρχεσαι είπες, για να σας προτείνω μέρα;

έρχομαι την Κυριακή το βράδυ.

Ωραία, let me think, εγώ στις 23 (Παρασκευή) θα τελειώσω νωρίς λογικά από τη δουλειά, θέλετε να πούμε στις 18.30; Δηλώστε συμμετοχές για να υπολογίσω μαξιλάρια και να σας στείλω οδηγίες με πμ.

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

stellunak είπε:
Ωραία, let me think, εγώ στις 23 (Παρασκευή) θα τελειώσω νωρίς λογικά από τη δουλειά, θέλετε να πούμε στις 18.30; Δηλώστε συμμετοχές για να υπολογίσω μαξιλάρια και να σας στείλω οδηγίες με πμ.

και μόλις πήγα να γράψω όχι την Παρασκευή γιατι στις 20:00 έχω κλείσει να πάω μέγαρο (να δω και εγώ λίγο μπαλετάκι)

Θα πρέπει να δω λίγο πώς θα τα 'χουμε πάει με δουλειές, καλέσματα και ψώνια. Αν βολεύει και τις άλλες, να το ξαναδούμε από βδομάδα, που θα χω καλύτερη εικόνα, ναι;

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...