Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω θα πηγαινα παντως σε επαρχιακη πολη και ειδικα στη δικια σου ανετα. Και για σενα δεν το συζητω, ειναι μεγαλη βοηθεια να εχεις μαμυ κοντα...Το μονο πακετο ειανι το δανειο, το σπιτι...αν υπαρχει πρροπτικη για δουλεια εκεί του χαμπι, με τα χιλια.

Αν νοικιαζατε το σπιτι και με τα λεφτα νοικιαζατε αλλο εκει, ειναι παλι θεμα, γιατι ποτε δεν ξερεις ποιους βαζεις μεσα, τι ζημιες θα εχεις κλπ, ακαι απο την αλλη κι εκει στο ενοικιο, να ψαχνεις για σπιτια μετακομισεις κλπ...

Ειναι δυσκολη αποφαση, αλλα εγω θα εκλινα προς το να φυγω...

Εμεις ενδεχεται αν παμε Σουηδια 2 χρονια, σας το ειπα?

Εγω ηθελα, αλλα τωρα που παει να υλοποιηθει εχω κολωσει...νομιζω με τοσο κρυο και μαυριλα θα παθω καταθλιψη

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετακομίσεις ακούω, δύσκολη απόφαση αλλά am εγώ θα την έκανα. Έκτος της βοήθειας από τη μαμά σου είναι ότι και το παιδί θα μεγαλώσει σε ένα πιο υγιές περιβάλλον και η ζωή είναι κάπως πιο οικονομική. Άσε που δεν έχεις να σκεφτείς και που θα πας διακοπές το καλοκαίρι.

Αθηνάααα Σουηδία;;;; Και πως θα κάνεις εσύ με τους ξενέρωτους τους Σουηδούς;;;; Καλά να ήμαστε και όλα για καλό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Το μονο πακετο ειανι το δανειο, το σπιτι...αν υπαρχει πρροπτικη για δουλεια εκεί του χαμπι, με τα χιλια.

Αν νοικιαζατε το σπιτι και με τα λεφτα νοικιαζατε αλλο εκει, ειναι παλι θεμα, γιατι ποτε δεν ξερεις ποιους βαζεις μεσα, τι ζημιες θα εχεις κλπ, ακαι απο την αλλη κι εκει στο ενοικιο, να ψαχνεις για σπιτια μετακομισεις κλπ...

προσωρινά θα μείνουμε στη μαμά μου μάλλον, μεχρι να δουμε τι θα κάνουμε με το σπίτι (που μάλλον θα το πουλήσουμε με την προοπτική να παρουμε άλλο εκεί)

Εμεις ενδεχεται αν παμε Σουηδια 2 χρονια, σας το ειπα?

Εγω ηθελα, αλλα τωρα που παει να υλοποιηθει εχω κολωσει...νομιζω με τοσο κρυο και μαυριλα θα παθω καταθλιψη

τώρα το λέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες????? ήθελα κι εγώ να πάμε!!!

πηγε ο κουμπάρος μου πέρσι, Στοκχόλμη μένει

Για παιδικό σταθμο βρε σε δημοτικό ειανι πολυ λιγα τα χρηματα, εως και καθολου με το Εσπα. απλα μεχρι τις 4 τα κξρατανε δυστυχως και παλι θες γυναικα...

Ούτε στους Δημοτικούς με βολέυουν τα ωράρια, ξκεκινάνε 7 το πρωί, την ώρα δλδ που θα πρέπει να είμαστε και οι 2 ταυτόχρονα στη δουλειά:confused:

Έκτος της βοήθειας από τη μαμά σου είναι ότι και το παιδί θα μεγαλώσει σε ένα πιο υγιές περιβάλλον και η ζωή είναι κάπως πιο οικονομική. Άσε που δεν έχεις να σκεφτείς και που θα πας διακοπές το καλοκαίρι.

το βασικότερο είναι το παιδί, εδω πιά φοβάμαι βρε κορίτσια:confused:

καλά για το καλοκαιρι δεν το συζητω....μόνιμες διακοπες!

c2Gbp2.png

Eνταξει δεν το συζηταω, για οτ παιδι με χιλια... κι εγω θα πηγαινα ανετα Πατρα πχ απο οπου καταγομαι.

Αλλα ξαναλεω με τη δουλεια του χαμπι τι γινεται, ανβρισκει ευκολα μην το συζητατε καθολου, ωραίο περιβαλλον+γιαγια ειναι απλα το ιδανικο.

Αντε παμε ολοι μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε μια παραλίαααααααααααααααααααααα

Αμ, για Σουηδια νομιζα οτι ποτε δεν θα το εκανε το βημα ο Βαγγ, για τους ιδιους λογους κλπ. αλλα τελικα το εθιξε στον μανατζερ του.

Εγω προβληματιζομαι πολυ για την επιστροφη ομως...κατααρχην ΑΝ θα γυρισουμε ποτε, και αν θα εχει δουλεια εδω μετα, που υποτιθεται ειανι εγγυημενη η θεση(σκατα ιδιωτικος τομεας ειναι) αλλα μετα γυρνωντας θα ειναι υπεραριθμος ουσιαστικα, θα εχει καλυφθει η θεση του, θα παει σε αλλο τμημα? θα απολυθει?

Και θα ειναι μετα 42 θα τον παρουν αλλου ευκολα? Φανταζομαι και ελπιζω πως ναι, μιας και στον τομεα του υπαρχει ζητηση.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Να μου πεις και τι ειανι εγγυημενο εδω με αυτα τα χαλια....και ποιος μου λει οτι αυριο δεν σφουγγεριζουν 30 ατομα στην εταιρεια του...

Τεσπα βλεπουμε...θα σας στελνω Ικεο πραγματα χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αλλα ξαναλεω με τη δουλεια του χαμπι τι γινεται, ανβρισκει ευκολα μην το συζητατε καθολου

είναι απελπισμένος πια κι αυτός εκεί που εργάζεται και τα χρήματα δεν είναι όσα παλιότερα (μιας και δεν υπάρχει πλεόν πολύ δουλειά) και σε μια περίπτωση που το αφεντικό του κλείσει το μαγαζί, τελειώσαμε....τουλάχιστον εκεί θα βρεί κάτι προσωρινά και θα έχουμε βοήθεια.

Το καλοκαίρι είχαν συζητησει με εναν φίλο του να πάμε μαζί κάτω να ανοίξουν δικό τους μαγαζί αλλά τελικά αυτός δεν μπορεί να έρθει γιατί χρωστάει πολλά σε τεβε κτλ και αν δεν ξεχρεώσει δε μπορεί να κινηθεί.

Για να ανοίξει μαγαζί μόνος του εδώ, είναι πολύ δύσκολο οποτε με τα σημερινά οικονομικά μας δεδομένα είναι πολύ δυσκολο να παραμείνουμε εδω.

Πιο πολύ λυπόμαστε για το σπίτι που θα πρέπει να το αφησουμε, κάναμε πολύ κόπο να το αγοράσουμε αλλά δε γίνεται να ζούμε και μέσα στη μιζέρια για αυτό το λόγο.

Εγω προβληματιζομαι πολυ για την επιστροφη ομως...κατααρχην ΑΝ θα γυρισουμε ποτε

δε νομίζω να θέλετε να γυρίσετε, μόνο για διακοπες θα θέλετε το ελλάντα χαχαχαχαχ

κι εκεί δε νομιζω να μείνει ποτε χωρίς δουλειά

Να μου πεις και τι ειανι εγγυημενο εδω με αυτα τα χαλια....και ποιος μου λει οτι αυριο δεν σφουγγεριζουν 30 ατομα στην εταιρεια του...

αυτό είναι, δε ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον έτσι όπως είναι τα πράγματα

Τεσπα βλεπουμε...θα σας στελνω Ικεο πραγματα χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαα

c2Gbp2.png

Σουηδία θελω κι εγώ! Αντε, ας κάνει κάποιος την αρχή, να παρουμε φόρα και οι υπόλοιπες, χεχε :)

amande για πού σκέφτεσαι?

κι εγώ πολύ το σκέφτομαι να την κάνω... εχουμε σπίτι ελευθερο στα Φιλιατρά (πατρικό της πεθερας) και πολύ θα γούσταρα, αλλά από δουλειά τι??? εκεί μόνο κολλάω και ειναι βασικό το θεμα...

έτσι οπως πανε τα πραγματα και καμιά Αυστραλία δε θα μου επεφτε άσχημα

dJzIp2.png Fysmp3.png

κι εγώ πολύ το σκέφτομαι να την κάνω... εχουμε σπίτι ελευθερο στα Φιλιατρά (πατρικό της πεθερας) και πολύ θα γούσταρα, αλλά από δουλειά τι??? εκεί μόνο κολλάω και ειναι βασικό το θεμα...

κατεβα κι εσύ να είμαστε κοντά;):D

έτσι οπως πανε τα πραγματα και καμιά Αυστραλία δε θα μου επεφτε άσχημα

προσπαθουσα καιρό να ψήσω τον σύζυγο για αυστραλία αλλά δεν ήθελε

c2Gbp2.png

αχ Αυστραλια προτειναν στον χαμπι, αλλα ναι καπως βαρυ μας επεφτε...

αυτο ηταν ετοιμο ντιλ , θεση κλπ και ξερεις τη γλωσσα...

Σουηδία ο χαμπ επιμενει οτι δεν θα εναι μονιμα...ειανι ξενερωτοι λεει χαχααχαχα

Με τη γλωσσα αγχωνομαι λιγάκι αλλα που θα παει θα τη βρουμε την ακρη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ποπο, τι ακούω! Μετακομίσεις τρελές! Σας ζηλεύω λίγο, το ομολογώ, εμείς είμαστε κάπως πιο δυσκίνητοι, λόγω του χάμπι κυρίως (οικογένεια, δουλειές, τα γνωστά). Εγώ αν ήταν καλύτερα τα πράγματα θα την έπαιρνα όπου να 'ναι τη δουλειά, αλλά τώρα πια ελάχιστοι παίρνουν φριλάνσερς...

Αθηνά και Αμ, μια χαρά σας βλέπω, και τα δύο σενάρια μετακίνησης μου φαίνονται πολύ καλά. Και νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται πιο τρομαχτικά ΠΡΙΝ τα κάνεις, μετά μπαίνεις στο χορό και χορεύεις και γουστάρεις κιόλας.

Αθηνά για πότε λέτε;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

θα συμφωνήσω με τη Στέλλα και εμένα πριν έρθω εδώ μου φαίνονταν όλα δύσκολα, όταν το κάνεις όμως δεν είναι γιατί σου έρχονται λίγες λίγες οι δυσκολίες. Αλλά πριν φύγετε δεν κανονίζουμε για τη συνάντηση

να ρωτήσω τι παιχνιδάκι θα πάρετε στα μικρά σας για χριστούγεννα;;; Δεν ξέρω τι να διαλέξω, αυτά που μου αρέσουν δεν είναι για την ηλικία της, αυτά που είνια για την ηλικία της και έχουν κάποιο ενδιαφέρων τα έχει. Εγώ έχω ξετρελαθεί με το σκυλάκι σαν το παλιο το go go αλλά λέει οτι είνια απο 4 ετών. Για πείτε ιδέες....

Εγώ λέω να της πάρουμε ποδηλατάκι! Νομίζω το περιμένω πιο πολύ από εκείνη:)

όταν λες ποδηλατάκι εννοείς τύπου αυτό που το σπρώχνεις και όταν μεγαλώσει κάνει μόνο του ή θα της πάρεις bmx με αμοντερσερ για ανώμαλο δρόμο;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...