Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικολίν Χρονια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στελλουνα σμουτς

ειμαστε καλά οεο, αλλα δεν προλαβαινωωωωωωω, λειπει ο κυρης και δεν εχω χρονο καθολου για ιντερνετι.

Σας φιλώ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xρονια πολλά στις εορτάζουσες!

Χαθηκα παλι, αλλά ρε γμτ δε λεμε να ησυχασουμε. Εχω τη μαμα μου στο νοσοκομειο με σπασμενο ισχίο. τα εχω γραψει εδω, μη σας ζαλιζω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2238060#post2238060

Εν τω μεταξυ ήμασταν όλοι κρυωμενοι, βηχα, μπουκωμα, χαλια κι εγω, τωρα επιασε και τον μπαμπα μας. Και συνεχίζουμε την ανακαινιση του πατρικού μου, μπας και μπουμε μεσα στον Ιανουάριο. Πολλά τρεχάματα...

Φιλιά σε όλες

dJzIp2.png Fysmp3.png

Γεια σας μάνες!

Νικολινάκι, χρόνια πολλάαααα. Έστω και καθυστερημένα... (με τις απανωτές απώλειες κινητού έχω χάσει το τηλ. σου, στείλε ένα sms με όνομα!).

Εμείς είμαστε καλά, έχω βελάξει από τη δουλειά αλλά γουστάρω.

Το μεγάλο νέο βέβαια είναι ότι κόψαμε το νυχτερινό θηλασμό (με βοήθησε κι η μπουμπού και τα καταφέραμε, μετά από 2-3 βράδια με αρκετό κλάμα) και τώρα ξυπνάει μόνο μία φορά και ξανακοιμάται με τραγουδάκι/χαδάκι. Νιώθω τέτοια ανακούφιση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω. Όχι για τον ύπνο, πιο γρήγορα την ξανακοίμιζα πριν, απλώς επειδή είμαι ήσυχη πως ό,τι κι αν γίνει μπορεί να κοιμηθεί και με άλλον. Και στο κρεβάτι της!

Εύχομαι να είστε όλες καλά, έχω χάσει λίγο τη ροή των νέων σας, αλλά ελπίζω σύντομα να επανέλθουμε δριμύτερες:)

Φιλιααααα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

το εξαιρετικο ειναι οτι κοιμαται στο κρεβατι της...μπραβο!

και αμεσως κοιμαται καλυτερα,ε? Το εχω στο προγραμμα κι εγω αμεσα, περιμενω να αναρρωσει καλα

οταν βρεις χρονο πες και λεπτομερειες πως το καταφερατε.

Εγω νομιζω οτι ειμαστε και οι 2 ετοιμοι για νυχτερινο αποθηλασμό αλλα οχι για να κοιμαται αλλου... τουλαχιστον στο πρωτο ξυπνημα,,,,ισως βεβαια το πρωτο ξυπνημα να αργει αισθητα περισσοτερο μετα τον αποθηλασμο και να μην με νοιαζει να τον παρω στο κρεβατι τα ξημερωματα πχ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι, αυτό.

Κοίτα, εγώ δεν το χα προγραμματίσει ακριβώς, το κράταγα γι' αργότερα, για τα χριστούγεννα που θα χω άδεια. Αλλά ένα βράδυ ξύπνησε και ενώ έκλαιγε πολύ, αρνιόταν να θηλάσει. Ένστικτο; Δεν ξέρω. Πάντως έσφιξα τα δόντια, άντεξα εκείνο το βράδυ, ξανακοιμήθηκε μετά από 3,5 ώρες και μετά είπα αφού έγινε μια φορά να το εκμεταλλευτώ. Και μετά όλα ήταν πιο εύκολα...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

α κι εμενα το εχει κανει 2 εφιαλτικες βραδιες το δεν δεν θελω να θηλασω κλπ...

Επισης καποιες αλλες που με επιανε το πεισμα μου αρνιομουν εγω, ετσι το εχει παρει αποφαση οτι αν πω οχι, ειναι οχι.

χθες με πιπιλουσε τοσο πολυ που κρανιστηκα στις 3 και τον εγβαλα απο το στηθος. Εκλαψε εντομα, οχι για πολυ, το θεμα ομως ειναι οτι μετα δεν μπορουσε να ηρεμησει να κοιμηθει... συνεχεια στριφογυριζε, κλαψουριζε, με καβαλουσε, χιλια δυο....δεν εχει μαθει βεβαια αλλο τροπο κοιμισματος/ηρεμιας οποτε....

δεν το εβαζε κατω κοιμηθηκε 8 το πρωο το διανοηστε? παντως δεν ζητησε να θηλασει...απο εγωισμο χαχαχαχαχαχαχ

Και σημερα εχω σκοπο γιοκ το ζιζι απο καποια ωρα και μετα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σας εχω πει πως ζηταει θηλασμο?

"παπαπάπ"????με πολυ ναζι και ερωτηματικο υφος, γιατι μια μερα, ως αλλη τσιλα απο τα παρατραγουδα, του εκανα ζιζοσκαμπιλα για πλακα και ελεγα παπ παπ παπ χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι επιπεδο Θεε μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχαχχαχα, μαγεία! Εμένα με καλοπιάνει, με χαϊδεύει και τέτοια. Από λέξεις τίποτα.

Κοίτα, εμένα με βοήθησε το ότι την είχα στο παρκοκρέβατο, όχι στο κρεβάτι μας, είχα μπει μέσα και της τραγουδούσα (3,5 ώρες, βράχνιασα). Σκασίλα της, βέβαια, έσκουζε, αλλά εγώ αισθανόμουν ότι κάτι έκανα. Μετά, από την τρίτη μέρα, σταμάτησα να μπαίνω μέσα και κάθομαι απ' έξω και της χαϊδεύω το χεράκι. Βαρέθηκε και το τραγούδι, οπότε ησυχάσαμε κι απ' αυτό. Αλλά στο πρώτο κοίμισμα, στις 10, την κοιμίζω στο στήθος, είπα να μην τις κάνω όοολες μαζί τις αλλαγές. Επίσης, από τότε που έκοψε το νυχτερινό, με διαλύει το πρωί μέχρι να φύγω για το γραφείο. Αναπληρώνει φουλ...

107fc7d98c.png

καλησπέρα και από εμένα. Μπράβο Στέλλα σε σένα και στη Στεφανία. εγώ χθες σηκώθηκα μια χαρά και ξαφνικά με έπιασε το στομάχι μου, ρίγη και πυρετός. Ίωση είπε ο ντοκτορ που πήγα τη μικρή για το μηνιαίο έλεγχο. Εμβόλιο δεν έκανε η μικρή γιατί είναι η σειρά του MMR και θα το κάνω μετά τις γιορτές. Όσο από μετρήσεις έβαλε μέσα σε ένα μήνα 3 εκατοστά και τώρα είναι 85 εκατοστά και 10.200. Αυτά τα νέα μας....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορες εχω θεμα με το φαγητο με τον Αλεξ...δεν τρωει τπτ. Ολο μαμ μαμ φωνάζει και κανει σαν παλαβο οταν δει πιατα κατσαρολες κλπ ετοιμασίες και οταν τον ταιζω ουτε που το δοκιμαζει...και ΑΝ φαει 3 κουταλιτσες και τερμα. Ουτε δοκιμασει αλλες γευσεις, ουτε ξεγελιεται ουτε τιποτα

Κανονικα δεν θα με ενοιαζε, οπως και εως τωρα, αλλα πλεον 15 μηνων κατι θα επρεπε να κανει...ουφφφφ νταξ ξερω α μην τον πιεζω κλπ αλλα με εχει κουρασει ανελεητα αυτη η κατασταση, περισσοτερο και απο τον υπνο...

Και δεν θηλαζει ιδιατερα μεσα στη μερα τουλαχιστον...

το μονο που επεστρεψε λιγο η δυσκοιλιότητα του εχει τωρα 3-4 μερες να τα κανει, που να φαει το ερμο...

Θα σκασω δεν αντεχω, ειλικρινα σας το λεω βλεπω παιδια που τρωνε με ευκολία(δεν με νοιαζει τοσο η ποσοτητα που θα φαει, οσο να τρωει καπως ευκολα, να δοκιμασει να ειναι δεκτικος, εστω και λιγο φαγακι) και ζηλευω...αν κοιμουνται και καλα, δε κιτρινιζω!

Ντροπη μου το ξερω αλλα το εχω σκεφτει, "τετοιο παιδι 10 μεγαλωνω" χαχαχαχαχαχαχαχα Θεουλη μου ελεος που εχω φτασει///

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αληθεια η αμ μας που ειναι? Ολα καλά?

Κυρία!! Κυρία!! Εδώ, παρούσα!!

Γειά σας κόρες!!

Εχω πολλά στο μυαλό μου αυτό τον καιρό, θα εκραγεί ο εγκέφαλος απο τη σκέψη :lol:

Γυρίζω τον αλλο μήνα για δουλειά και η σκατοδιευθυντριά μας θέλει να με μετακινήσει σε θέση υπεύθυνης (και να κάνω μόνο πρωινά) ενω της είπα οτι έχω πρόβλημα και δεν έχω ποιος να μου κρατάει το παιδι σε καθημερινή βάση.

Βρήκα μια κοπέλα και θέλει να κάνει αμοιβαια μετάθεση, δλδ θα πάω εγώ στον τόπο καταγωγής μου και αυτή θα έρθει εδω....βέβαια μετά προκυπτουν αλλα όπως τι θα κάνουμε με το σπίτι που είναι με δάνειο, πάλι στα ενοίκια, να βρεί ο χαμπι δουλειά και τετοια...αλλά και εδώ χωρίς βοήθεια είναι πολύ δυσκολα τα πραγματα, για να μη συζητησω για τα οικονομικά...αυτάαα εν ολίγοις

"παπαπάπ"????με πολυ ναζι και ερωτηματικο υφος, γιατι μια μερα, ως αλλη τσιλα απο τα παρατραγουδα, του εκανα ζιζοσκαμπιλα για πλακα και ελεγα παπ παπ παπ χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι επιπεδο Θεε μου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοίτα, εμένα με βοήθησε το ότι την είχα στο παρκοκρέβατο, όχι στο κρεβάτι μας, είχα μπει μέσα και της τραγουδούσα (3,5 ώρες, βράχνιασα).

:lol::lol::lol:

zouzounel και ντιμάκι, περαστικά σας και γρήγορα!!

αθηνά, δε ξέρω κι εγώ τι να σου προτείνω, τον γιατρό τον ρώτησες μηπως έχει καμιά ιδέα περι φαγητού??

κοίτα κι εγώ μίζερη ήμουν με το φαγητό μικρή, τίποτα δεν έτρωγα, μετά τα 25 πήρα φόρα:lol:

c2Gbp2.png

αχ κι εγώ, κι εγώ,,,,μεχρι το γυμνασιο με φωναζαν αιθιοπάκι....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απιστευτο.

Αμ, δυσκολες αποφάσεις... εγω νομίζω θα διάλεγα με βάση τη δουλειά του χαμπι.

Γιατί αν ειναι να μην βρει ευκολα και αντιστοιχη, αστα.

Επισης μου φαίνεται καλό να δουλευεις μονο πρωινά, αν πας στον τοπο καταγωγης θα εχεις και νυχτα?

Για τον μικρό θα βρεθεί μια λύση μην ανησυχείς, αν μπορεί να βοηθησει και η μαμα σου να ανεβει Αθηνα για λιγο μεχρι να βρεις γυναίκα?

Για παιδικό σταθμό το σκεφτεσαι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

αθηνά πλέον κι ο αντρας μου θέλει να φύγει, δεν αντέχει αλλο εκεί που εργάζεται, δεν ξερει ουτε αν θα τους δώσει δώρο τα χριστούγεννα (όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν έχει) καλά δεν το συζητώ για τη δικό μου χώρο εργασίας, δεν μπορώ πια, τόσα χρόνια έχω κουραστεί πολύ ψυχικά. Εκεί πιθανότατα να κανω βάρδιες αλλά θα έχω πάντα καποιον για το παιδι.

Η μαμά μου δεν έχει πρόβλημα, αν και δεν είναι πολύ ευκολο γιατί έχουν το μαγαζί...λεφτά για σταθμό δεν υπάρχουν, και να υπήρχαν όμως το παιδι θα πρεπει να έμενε στο σταθμό 10-11 ώρες καθημερινά, γιατί δεν είναι μόνο το 8ωρο εργασίας είναι και οι μετακινήσεις μου για τη δουλειά...άστα, δράμα!!

Και αργότερα όταν θα πάει σχολείο πάλι θα πρεπει να έχω άνθρωπο να το πηγαινοφέρνει αλλά και να το κρατάει μέχρι να γυρίσω

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...