Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

deite tin kathimerinotita mou(kala oxi ki etsi) ψυχραιμότατη τη βλέπω τη μανα παντως.

http://news247.gr/kosmos/paraksena/kanontas_to_spiti_anw_katw_se_tria_lepta.1505660.html

Ta νεα μας... αλεξ με πυρετο απο δευτερα βραδυ(οχι που θα τη γλίτωνε) ευτυχως τωρα απυρετος, ελεεινη γκρινια, μεχρι και για κατουρημα πηγαινα με το παπαγαλακι στον ωμο...

και το κερασακι..κολλησα κι εγώ 40αρια 2 μερες, ριγη και ενα χαλι γενικότερα, ευτυχως που βοηθανε οι γονεις μου... και ολα οταν λειπει ταξιδι ο χαμπι τι πρωτοτυπο...

τωρα με ποναει πολυ ο λαιμός μου, και φανταζομαι το ιδιο και τον αλεξ, γιατι ειανι μεσα στα σαλια(δεν θελει να καταπινει)

οιμε οιμε οιμεεεεεεεεεεε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, δεν είχα σύνδεση αυτές τις μέρες, είχε ξεχάσει ο χαμπι να πληρώσει τον λογαριασμό χαχαχαχαχχαχα

deite tin kathimerinotita mou(kala oxi ki etsi) ψυχραιμότατη τη βλέπω τη μανα παντως.

http://news247.gr/kosmos/paraksena/kanontas_to_spiti_anw_katw_se_tria_lepta.1505660.html

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πολυ ήρεμη ήταν αυτή....στεντόν παίρνει???:lol::lol:

αθηνα περαστικά σας!!! σε νιώθω, 2 εβδομάδες ήμασταν έτσι οικογενειακώς κι εγώ χθες τελείωσα με τα φάρμακα

c2Gbp2.png

ELA ρε αμ, σε σκεφτομουν, εχω ενα λαιμό μαμησε τα, και απο οτι ειδα στον καθρεπτη εχει ασπρακια, η αφθες ειανι η πυον αστα,,,,σημερα συνηλθα απο πυρετο, αλλα μια χλωμαδα-αδυναμία την εχω... τα μομολα απυρετα αλλα ο βηχας βηηηηχας, οσο παει και χειροτερευει. Τεσπα θα περασει που θα παει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι κάνετε τσουπρες;; Αθηνά περαστικά σας οικογενειακός. Εγώ τρέχω και δε φτάνω, περίοδος ελιάς βλέπετε και τρεεεεεεεεχουμαι λέμε. Για πήτε για τη συνάντηση σε πιας θα μαζευτούμε και τι μέρα;;; Στέλλα κανονίσατε για την παρουσίαση του βιβλιού;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

ax τυχερε πεθερουλη νυφουλα που εχεις! (επεσα μεσα?) Οχι, ντιμ μου δεν ξερω...

Λοιπον, 18 ερχεσαι και ποσο θα μείνεις?

έξω έπεσες, σιγά μη δεχόταν ο πεθερός μου τέτοια πράγματα. έρχομαι 18 και φεύγω 27 μάλλον μπορεί και 28

A ωραία!!!! Θα μείνεις πολλες μέρες θα σε δουμε στα σιγουρα!

Να σου πω επειδη περνουν διαφοροι περιεργοι τυποι για το πιάνο και εχω αρχιζει να κουραζομαι/φοβάμαι να τους βαζω σπιτι μου

αν θες κανονισε το για τη μεταφορα, τωρα σε 2 εβδ δεν νομιζω να γινει τιποτα, οποτε δεν πειραζει, ας το παρεις ντιμακι.

οτι θες μου λες, μιλαμε κιόλας να σου πω λεπτομερειες για το πιανο.

Να ξερεις οτι με γερανο ειναι ακριβη η μεταφορα, με απλη μεταφορικη να ψαξεις, ενας Δημητροκαλης μου φαίνεται ειναι γνωστός?

Εγω με γερανό το ειχα φερει αλλα μου το εκαναν δωρο γαμου την μεταφορα χαχαχαχαχα

Αντε..με γεια και να μου το αγαπας και να το προσεχεις, και να ξερεις οτι θα το επισκεφτω καποτε! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

A ωραία!!!! Θα μείνεις πολλες μέρες θα σε δουμε στα σιγουρα!

Να σου πω επειδη περνουν διαφοροι περιεργοι τυποι για το πιάνο και εχω αρχιζει να κουραζομαι/φοβάμαι να τους βαζω σπιτι μου

αν θες κανονισε το για τη μεταφορα, τωρα σε 2 εβδ δεν νομιζω να γινει τιποτα, οποτε δεν πειραζει, ας το παρεις ντιμακι.

οτι θες μου λες, μιλαμε κιόλας να σου πω λεπτομερειες για το πιανο.

Να ξερεις οτι με γερανο ειναι ακριβη η μεταφορα, με απλη μεταφορικη να ψαξεις, ενας Δημητροκαλης μου φαίνεται ειναι γνωστός?

Εγω με γερανό το ειχα φερει αλλα μου το εκαναν δωρο γαμου την μεταφορα χαχαχαχαχα

Αντε..με γεια και να μου το αγαπας και να το προσεχεις, και να ξερεις οτι θα το επισκεφτω καποτε! χαχαχαχαχα

ευχαριστώ Αθηνά μου και εννοείτε οτι θα το προσέχω, θα κανονίσω με τη μεταφορική ή θα έρθει απευθείας αυτή που έρχετε Ζάκυνθο ή θα κανονίσω με άλλον να έρθει να το πάρει και να το πάει σε αυτούς. Θα κανονίσω και μηλάμε.

Καλησπέρα κι από μένα!

Χάθηκα αυτές τις μέρες εντελώς, είχαμε πολλά τρεχάματα οικογενειακά (άσχημα, δυστυχώς, αλλά όχι στην άμεση οικογένεια) και πολλή δουλειά οπότε καταλαβαίνετε...

Ντιμάκι, καλώς να μας έρθεις. Η παρουσίαση θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα, οπότε κράτα τη για την επόμενη επίσκεψη:) Εγώ ευχαρίστως να βάλω το σπίτι για καφέ, αλλά είναι μικρό, σας προειδοποιώ:) Φυσικά, η κουβέρτα με τα παιχνίδια της Στεφανίας μας χωράει όλες και όλα (δεν έχει μείνει και τίποτ' άλλο στο σαλόνι μας)!

Αθηνούλα, καλύτερα; Το ελπίζω απ' την καρδιά μου...

Εύχομαι να είστε όλες καλά, πάω να κοιμηθώ και θα επανέλθω σύντομα για να σας πω και τα υπόλοιπα νέα μας.

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...