Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κι από μενα!

Α βλεπω θηλαζετε πολλές ακομα, μπράβο!

Εγω ρε κοριτσια δεν αντεχω άλλο, θελω να το κόψω... και δε μπορω...

Νικολινα δες και τα δικά μας εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96083 ετσι για να παρεις θαρρος, χαχα (ή αχ βαχ καλύτερα). Η δικιά μου ενώ επινε το αντλημενο γάλα με μπιμπερό, το κοψε κι αυτό. Και βεβαια από γαλακτοκομικά τιποτα, μόνο λίγη γραβιέρα και φετα (αραιά και πού) καταδεχεται. Θεμα αλλεργιας εχουμε κι εμείς, γι αυτό ειπα να κανω λιγο υπομονή και να συνεχισω τους θηλασμούς, αλλα τα χω παιξει πια. Δεν κοιμαται το βραδυ, θα την βαλω για υπνο κατά τις 9, θα κοιμηθεί μεχρι τις 12 συνεχομενα και από εκει και περα ξυπνα καθε 1 με 1,5 ωρα. Θελει να κοιμαται μαζί μου, αλλά δε μπορώ να κοιμηθω εγω, αν την παρουμε στο κρεββατι. Επίσης το θεωρώ αδικο προς τον γιο μου να την παιρνω να κοιμομαστε μαζί και εκεινος να κοιμαται μόνος του, κι αυτό μικρούλι ειναι ακόμα. Τις τελευταίες μερες κανω το εξής: εχω στρωσει κατω στο πατωμα, αναμεσα στα κρεββατακια τους, αυτα τα αφρωδη παζλ, απο πανω εχω βαλει ενα παπλωμα και ενα σεντονι, παιρνω το μαξιλάρι μου και κοιμαμαι εκει καποιες ωρες. Ο μικρός οταν ξυπνήσει με βλεπει και μου χαιδεύει το χερι και ξανακοιμαται (γλιτώνω αγκαλιες/γαλα/καποια τεταρτα ξενύχτι από εκει), η μικρή απ' την άλλη με βλεπει και στριγλίζει μεχρι να την παρω αγκαλιά.

Το εκνευριστικό ξερετε ποιο ειναι? Τον Αυγουστο που την ειχα αφήσει με τον μπαμπα και τη γιαγιά της στο χωριό, για δυο εβδομάδες, δεν ξυπναγε καθολου τη νύχτα! Ουτε μια φορά! Εμενα γιατι με παιδεύει ετσι, δεν ξερω... Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο ξενύχτι, θελω εστω μια νυχτα να κοιμηθώ ενα τριωρο συνεχόμενο, ζητάω πολλά???

amande περαστικούλια.

stellunak ίσως να μη δεχεται άλλο γάλα, όπως κανει και η δικιά μου. Ο παιδίατρος μου ειπε ψυχραιμια, αν τρωει απ' όλες τις τροφες ώστε να παιρνει ασβεστιο από άλλες πηγες εκτος απο τα γαλακτοκομικά δεν υπαρχει πρόβλημα. Ευτυχως η δική μου ειναι φαγανή.

galat θα πας κι εσυ μαζι με τον συζυγο? αχχχχ πως θα ήθελα κι εγω ενα ταξιδακι για αλλαγη, ζηλεύω!

dim ευχαριστούμε για τη σκεψη για το δωρακι, θα στειλω κι εγω πμ

blume πού χαθηκες βρε κορίτσι? ξεκινησες σταθμο στη μικρουλα? πώς πήγε η προσαρμογή?

nikijo καλώς σε βρήκαμε παλι! πες μας νεα για τα πιτσιρίκια

χαπακι να το στολίσεις το δεντρο, θα δεις καμιά εβδομαδα θα του κρατήσει το ενδιαφερον, μετά ούτε και θα δινει σημασία

πωπω ολοκληρο κατεβατο εγραψα σημερα, αλλά επρεπε καπου να εκτονωθω, ευχαριστω που με ακουσατε κορίτσια...

φιλιά σε όλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα...βλεπω ολες εχετε θεμα με τα ξυπνηματα το βραδυ,ευτυχως γιατι αρχισα να απογοητευομαι...εσας ομως δικαιολογουνται γιατι θηλαζουν,εμενα γιατι ξυπναει???μαλλον ομως κι εμενα πειναει,εχω παρατηρησει αν δεν φαει καλα ολη μερα ξυπναει περισσοτερες φορες...επισης πλεον εκοψα να τον περνω στο κρεββατι και ακολουθω την εξης τακτικη: πηγαινω στο δωματιο του και καθομαι εκει μεχρι να κοιμηθει...το ιδιο κανω για να κοιμηθει το μεσημερι και το βραδυ και αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα(το τελευταιο ειναι πιο κουραστικο βεβαια,γιατι νυσταζω και κανει και πιο πολυ ωρα να κοιμηθει,αλλα ειπα κρεββατι τελος)

φανταστειτε σημερα ξυπνησε 5:30 και κοιμηθηκε 7:20...ειχαν παιξει τα νευρα μου αλλα τουλαχιστον δεν τον πηρα να κοιμηθει μαζι μας...

φιλακια σε ολες...μου λειπετε...

νικολινα κι εγω εχω σκεφτει απειρες φορες να σε παρω αλλα οταν ειμαι σπιτι κανω δουλειες ή εχω κοσμο ή ειμαστε εξω,οποτε επικρατει πανικος...αντε να δω ποτε θα χαλαρωσουμε

76IGp3.png

ζουζουνελ, κι εμενα τα ιδια κανει και χειροτερα ουτε καν τριωρο στην αρχη δεν κοιμαται 1,5 ωρα και πολυ λέω...και μετα ντιρινταχτα αρχιζουν τα οργανα, Εμενα στο κρεβατι μαι μου κοιμαται σχετικα ευκολα, μαλιστα παραταει μονος το το στηθος και γυρναει πλευρο και κοιμαται, αλλά θελει ξεσκεπασμενος και παίζουμε κυνηγητο ολο το βραδυ, υπνοσακι δεν εχω παρει ακόμα αλλα σιγα μην τον ανεχτει, τσαντιζεται και ουρλιαζει αν ακαταλαβει κατι πανω του, και μετα επειδη κλαίει θελει παλι ζιζι και συνεχιζεται ο κυκλος...

Δυσκολα κοιμαται μονος του στο παρκοκρεβαταο το καταλαβαινει συνηθως οταν τον ακουμπας και ξυπναει εχει βαλει ειδικό σενσορα το κερατό μου.

τεσπα με τα κολπακια και τα λογακια που ειναι τοσο γλυκά τα ξεχναω ολα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εμείς τα ίδια, καλέ, μη μασάτε. Απλώς τώρα έχω ξεκινήσει ρουτίνα πριν τον ύπνο και βάζουμε το αρκουδάκι της να κοιμηθεί μόνο του. Μπας και πάρει το μήνυμα το παιδί μου ότι μερικά μωρά κοιμούνται και χωρίς γάλα:)

Η άλλη μάχη είναι που δίνουμε στο δρόμο, για ν' αρχίσει σιγά σιγά να περπατάει μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς αγκαλιά από τα πρώτα 20 βήματα. Πατίνια θα της πάρω, μου φαίνεται!

Αααα, το νέο της ημέρας: Η Κοιλίτσα είναι στα βιβλιοπωλεία (τα ονλάιν τουλάχιστον)! Ιδού: http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=605110

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αααααα ωραία βλέπω είστε όλες με τον ύπνο και διαμαρτύρομαι εγώ που κοιμάται 4 ώρες και μετά θέλει στο κρεβάτι μας;;; Τις τελευταίες 3 μέρες αποκόψαμε τον βραδινό ύπνο από το ζιζι και για την ακρίβεια το έκανε μόνη της και έτσι τη θηλάζω στο σαλόνι παίρνουμε τον αρκουδάκο της και πάμε στη κούνια, της λέω νάνι πέφτει κάτω και εγώ κάθομαι μέχρι να κοιμηθεί, χθες μόνο μου σηκώθηκε μια δυο φορές μέχρι να κοιμηθεί για παιχνίδι αλλά στο τέλος κοιμήθηκε.

18 Δεκέμβρη έρχομαι Αθήνα για 10 μέρες οπότε κανονίστε σε ποιο σπίτι θα βρεθούμε, εγώ πάντως το δηλώνω αν δεν κανονιστεί κάτι θα πάρω αγενέστατα, αγενέστατα κάποια τηλέφωνο και θα της κατσικοθώ για καφέ.

Στέλλα καλοτάξιδοοοοοοοοοο

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

θελουμε κατσικωμα, θελουμε κατσίκωμα!!!

Στελλίτσα καλοτάξιδο και-ισως βιαζομαι λιιιιιιγο-αλλά ευχομαι να μεταφραστει σε 40 γλώσσες, να κανουν το γυρο της γης τα αντιτυπα ενωμενα κατα μήκος, να βγει αμεσα το νο2και τα λοιπα ταπεινά!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα καλη επιτυχια, να σκισετε!

Για το περπατημα λογικό ειανι μωρέ, κουράζονται εδώ η Ειρηνη που ειναι 4 μου σπαει τα νευρα κανει εκατο ωρεσ και παντε λεει κουραστηκα, θελει να καθεται η να ανεβαινει πισω απο το καροτσι ορθια.

Τον μικρό χωρίς καροτσι δεν τον εχω δοκιμάσει πολυ, αλλά του αρεσει να περπαταει παρα πολυ εξω (και στο ασανσερ χαχαχαχα)δεν σταματαει, παει ομως προς ολες τις κατευθυνσεις και τον κυνηγάω, οποτε τι αν το κάνω? χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Στελλίτσα χρόνια σου πολλάαααααα!!! Και καλή επιτυχία! Τέλειο το εξώφυλλο:D

Kουράγιο μάνες, θα κοιμηθούν κάποια στιγμή που θα πάει??

Εγώ συνέχιζα με τα ίδια συμπτώματα, πόνο στο φάρυγγα, κόπωση,αδυναμία δεκατα, δεν περνούσαν με τη συντηρητική αγωγη που μου είπε ο γιατρός να κάνω και ξαναπήγα χθες να με δει. Η διάγνωση ήταν ερπητική φαρυγγίτιδα:confused: και ξεκίνησα κορτιζόνη, σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα (δεν άντεχα άλλο έτσι, ήμουν πάνω απο μια εβδομάδα με αυτά τα συμπτώματα)

c2Gbp2.png

Στελλίτσα χρόνια σου πολλά... να είσαι καλά κ να σε χαίρονται όλοι που σε αγαπάμε (βάζουμε κ εμάς μέσα :D ) Καλοτάξιδο το βιβλίο σου κ φιλιά στην κουκλα σου...

Ντιμάκι κ εγώ στο κατσίκωμα αν δεν κανονήσουμε κάτι... Πάντως το δικό μου σπίτι είναι ανοικτό όποτε θέλετε κ εννοείται κ τότε που θα έρθει κ η Ντιμ... Παρεπιπτόντως ευχαριστώ για τις συμβουλές...

Αμ περαστικά κοριτσάκι...

Αθηνά κ εμένα ο μικρός τρελαίνεται να περπατάει μόνος του κ δεν θέλει ουτε να τον κρατάω από το χέρι... :rolleyes:

φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Xronia πολλά Στελλού!!!

Αμ, περαστικά πολυ ταλαιπωρία...

Ειρηνη μαλλον ωτίτιδα σιτ.Την πναει το αυτι λεει... Σιγα σιγα ολα θα τα μαθω, καλομαθα 4 χρονια χωρις ιχνος αρρωστειας!

Ξαν μανα 39,5 ελεος καθε εβδομαδα αρρωστεια? ατιμε παιδικε!!!

Ο ντοκ ηταν εκτός(το πουλακι μου εκδρομουλα,ε?) και μου ειπε ενα ομοιο (παιζει ρολο και ποιο αυτι ειναι!)απο το τηλ, φαινεται να της πηγε και αμεσως επεσε ο πυρετος.

Για να δουμε

ντιμ, ουτε εγω τον αφηνω, δεν μπορω να κηνηγαω.... καροτσακι.... κηνυγαω ολη μερα στο σπιτι κι εξω παει πολυ χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ girls

galat περαστικά στην ειρήνη και γρήγορα... "πακέτο" οι ωτίτιδες,όταν ήμουν μικρή πάθαινα συχνά και ακόμα το θυμαμαι

Εγώ δεν θα είμαι στις 18, θα έχω φύγει απο τις 16....κρίμαααα

c2Gbp2.png

Αμ, περαστικάααα!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές, κορίτσια! Σήμερα ούτε τηλέφωνο δεν έχω προλάβει να σηκώσω, την κυνηγάω όλη μέρα, τρελή ενέργεια ρε παιδιά. Και τώρα έχω τρελό μαγείρεμα (πάλι καλά που δεν κανόνισα τραπέζωμα γιατί θα χα τρελαθειειειειει).

Περιμένω ομαδικό καφέ οπωσδήποτε!

Σας φιλώ πολύ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

τελικά το ομοιο εκανε εντυπωσιακη δουλεια...ακομα ειμαι με το σαγονι κατω.

Της επεσε ο πυρετός αμεσα, και περασε και ο πονος στα αυτια....ντοινγκ! μονο ο λαιμος τηε λεει ποναει ακομα, αλλα να φυγουν τα 39-40 που ειχε σε 1 24ωρο ποιος να μου το ελεγε....

ουφφφφφφφφφφφ ευτυχως(ελπιζω να μην ξανακυλησει)

τον ρωτησα, να την φερω να τη δειτε τα αυτια-λαιμό, οχι δεν χρειαζεται αφου περασε...

χαλαρος γουσταρωωωωωωω

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κι εμενα ρε γμτ τρελη ενεργεια δεν προλαβαινω να κανω τιποτα φανταστειτε επι 2...

δηλ του παιρνω το τηλ απο τα χερια ανοιγειθ συρταρι, κλεινω συρταρι, ανεβαινει καπου, τον κατεβαζω, παταει την τεντα να κατεβει, τον παιρνω απο τεντα, παει στο πολυμπριζο κοκ κοκ κοκ, συν κοπαναει και εκσφενδονιζει οτιδηποτε, λεει μπουμ και γελαει...

εχει γελιο ομως ο μουργακος μου, κανει το φιδάκι, τη μαιμου, αμί πρωτοτυπια τι γαβ και νιαου χαχαχαχαχαχα, προσπαθει πολυ να μιλησει το βλεπεις στη φατσα του χαχαχαχαχαχα

πολυλογάς θα γινει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!!!!!!!!

Πρώτων πήτε σε πιο σπίτι θα βρεθούμε, μέρα και ώρα!!!!!!!!!

Δευτερων Αθηνα για πες μου σε πιο οροφο ειναι το σπιτι για να κανονισω με τη μεταφορικη. Μπραβο στην Ειρηνουλα που τουλαχιστον ειναι καλήτερα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...