Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορες!!

Ο μικρός είναι καλύτερα, αν και χθες για να κοιμηθεί, αλγκοφρεν του έδωσα...δεν παλευόταν άλλο κι εγώ είμαι χάλια ακόμα, με αντιβίωση...ουφφφ...αστο καλό

Galat τέλειες οι αγορές και οι δωρεες χαχαχαχαχαχ ακου να δωσει μέχρι και la cruiset!!! γουαου!!

Το τουρσί το έχω στα υποψιν όταν επιστρέψω Αθήνα, ήταν να γυρίσουμε χθες αλλά με όλα αυτά ξεμείναμε εδω.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχμ οχι κατι σπατουλες και τετοια εινα λε κρουζε, ειχε και την κατσρολα τη θεικη αλλα ειχε ξεφτισει στον πατο δυατυχως...γκρ και επισης εγληματικο ειχε nigella lawson (super proionta) αυτο το λατρεψα (ειναι τελεια, κεραμικα τα μαντεμενια ειναι θεοβαρα)

http://www.amazon.co.uk/BlissHome-Nigella-Lawsons-Flameware-Marmitout/dp/B001HZMJ8I/ref=sr_1_80?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1321887639&sr=1-80

μου το χαρισε αλλα κι αυτο ξεφλουδισμενο το ειδα μετα. δεν πειραζει θα χρησιμοποιω το τηγανακι (kapaki) χαχαχαχαχαχα μια μινι ατομικ ομελετιτσα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

to ti eixe επαθα....και δεν ειναι γκει!!!!! χαχαχαχαχα

πχ φορμα κεικ http://www.amazon.co.uk/Baking-pan-S-XL-Cake-Brown/dp/B001E3KPKC/ref=sr_1_13?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1321887165&sr=1-13

πλαστης http://www.amazon.co.uk/Professional-Rolling-Pin-Oiled-Beech/dp/B0027EP1AG/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1321886493&sr=1-5

οχι οτια ειναι τιποτα ιδιαιτερο απλα ακομα κι αυτα τα χαζα ειναι μινιμαλ και ντιζαιν...

μου χαρισε κι αυτα τα μαχαιρια (!) βλεπω τη τιμη και απορω ( επειδη ελειπε το ψαλιδι κι ενα μικρο μαχαιρακι

http://www.amazon.de/W%C3%BCsthof-Dreizack-Messerblock-CLASSIC-Tlg/dp/B001528DP6/ref=sr_1_7?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1321886994&sr=1-7

σας κανω το τραπεζι λεμε!

Ξεχασα να δωσω φιλι στο μπλουμιδιο!!!! Χαιρε εργαζομενη μανα!!!! φιλια στα παιδακια σου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

to ti eixe επαθα....και δεν ειναι γκει!!!!! χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε μα....πολύ ύποπτα αντικείμενα είχε στην κουζίνα του:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω εν τω μεταξύ είμαι χαλια, πονάει ο λαιμός, απιστευτες κρυαδες και άρχισαν τα δέκατα, κατα το άρχισαν τα όργανα....έλεος!!

και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τις αρρώστιες και δεν πήγαμε χθες Αθήνα, την Πέμπτη το βράσυ πρεπει να ανεβω μόνη μου για να κάνω μια δουλειά στη δεη (η οποια έχει καταληκτική ημερομηνία στις 26/11) και να ξανακατέβω με τον άντρα μου την Παρασκεύη....και ερωτώ..πώς θα αφήσω το μωράκι μου???????

c2Gbp2.png

καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε????

διαβασα τα νεα σας....εγω πλεον βαρεθηκα μεσα σε 15 μερες εχουμε παει ηδη σε 2 βαπτισεις και ενα γαμο και το σαββατο εχουμε παλι να παμε σε γαμο.....ειχα και επισκεψεις το σκ....σοι του συζυξ απο τα χανια και τραπεζι το σαββατο το βραδυ σε 10 ατομα...κοντευω να καταρρευσω

ωστοσο να σας πω πως εκανε την εμφανιση και το 3ο δοντακι και ετοιμαζεται και το 4ο...οποτε ως γνωστο ο γιος μου δοκιμαζει τις φωνητικες του χοδρες γκρινιαζοντας τακτικα....

μλουμακι μου σε χασαμε κοριτσαρα μου...το καγκελο το κατεβασα τελειως κατω και απλα δεν πεφτει οταν γυρναει,λεω να το βγαλω μετα τις γιορτες και να βαλω ενα μικρο προστατευτικο.εκεινος βεβαια παλι φωναζει οταν ξυπναει και θελει να κατεβει...δεν πειραματιζεται,μαλλον του φαινεται ψηλα

αμ περαστικα σας!!!

ντιμ κι εγω θα σου στειλω διευθυνση...το ποδι πως ειναι?

νικολινα νωρις δεν ειναι να στολισεις απο τωρα,εγω λεω αρχες του δεκεμβρη,μαζευω ολα τα αλλα να μαζευω και τα στολιδια δεν μπορω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τζαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;

Ολο λεω θα γραψω κ ολο κατι με πιανει κ δεν προλαβαινω.....

Σας διαβαζω κ μου λειπετε !!!!!!!!!!

Εμεις καλα...με τις αρρωστιες μας , με τα λογακια μας , με τα διαβασματα της μεγαλης .....ολα καλα :)

Στελλιτσα καλοταξιδο το βιβλιο !!!!!!

Αθηνουλα...Δημητρουλα....χαπακι....αμαντε....και ολες σας.... <3 <3 <3

Σας φιλω γλυκα γλυκα τσουπριτσες !!!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Περαστικά στα αρρωστουλικα κ σιδερένια τα νέα δοντάκια...

Καλώς την nikijo... χάθηκες εσύ. Ελπίζω να είσαι κ εσύ κ τα μωρά σου καλά...

Με γεια τα γκατζετάκια σου Αθηνούλα...

Ντιμάκι ευχαριστουμε για την σκέψη κ το δωράκι

Χαπάκι δε σε ξέχασα θα σου τηλ. απλά όλο κάτι τυχαίνει...

Εγώ σκέφτομαι το δέντρο να το βάλω ψηλά για να μην φτάνει τα στολίδια... αλλιώς ναι, ουτε κ εγώ θα το αντέξω να μαζεύω ΚΑΙ τα στολίδια...

Οσο για την κουνια κ εγώ σκέφτομαι να βγάλω τα κάγκελα κ να βάλω μικρά προστατευτικά καθώς δεν τον βλέπω αλλιώς να ξεκολλάει από το κρεβάτι μας... (έχω τρελλό πρόβλημα)

Επίσης, άλλο ένα θέμα που έχω ρε κορίτσια κ θέλω την γνώμη σας, είναι ότι δεν τρώει καλά κ θέλει στήθος συνέχεια... συνέχεια όμως... Για πείτε... τι να κάνω... με έχει κουράσει πολύ ο θηλασμός (και δεν μπορώ να τον κόψω... γιατί δεν θέλει με τίποτα το μπιμπερό)

Φιλάκια σε όλες κ στα μπεμπονια σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Πώς ειστε? Εγω καλα και τα παιδακια μου μια χαρα. Η μικρη σημερα εφαγε ολο της το φαϊ στο σχολείο, τοσο καιρό εκανε απεργία πείνας.Συνηθησε πλεον και πειράζει και τα άλλα παιδακια η ζουζουνα!

nikolina μου εχει δοκιμασει καποιος άλλος να τον ταϊσει με το μπιμπερό? Για δοκιμαστε 3-4 μερες να δινει πχ ο μπαμπας μηπως και ξεγελαστεί?

nikijo τα φιλια μου! Ποσο ειναι η μεγάλη σου και διαβαζετε?

happiness κουραστηκα και μονο που τα διαβασα! Φουλ το προγραμμα σου! Εγω πάλι εχω κοψει τα παντα απο γαμους και βαφτίσεις μιας και ο καλός μου ειναι άνεργος. Μπραβο στο αγορακι σου που δεν επιχειρεί να κατέβει. Την δικιά μου χθες την βρηκα πάνω στη συρταριερα:shock: δεν ξερω πώς σκαρφαλωνει ετσι αυτο το παιδι!:D

amande μου πάρε καμια βιταμινη μπας και τη γλυτωσεις! Περαστικα!

galat μου με γειά τα κουζινικα σου!!!:D

Νικολίνα μου φαίνονται πια μεγάλα για μπιμπερό. Γιατί δε δοκιμάζεις με ποτηράκι; Πάντως νομίζω πως όσο καταλαβαίνουν ότι κουραζόμαστε κι ότι θέλουμε να το κόψουμε, τόσο κολλάνε. Εγώ λέω τα χριστούγεννα που θα χω άδεια να της κάνω εκείνο το sleep training (νιώθω πιο έτοιμη τώρα) και το καλοκαίρι να κόψω το θηλασμό. Αλλά σταδιακά (καλά, κάνω σχέδια και κάποιος σίγουρα θα γελάει:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Νικολίνα μου φαίνονται πια μεγάλα για μπιμπερό. Γιατί δε δοκιμάζεις με ποτηράκι; Πάντως νομίζω πως όσο καταλαβαίνουν ότι κουραζόμαστε κι ότι θέλουμε να το κόψουμε, τόσο κολλάνε. Εγώ λέω τα χριστούγεννα που θα χω άδεια να της κάνω εκείνο το sleep training (νιώθω πιο έτοιμη τώρα) και το καλοκαίρι να κόψω το θηλασμό. Αλλά σταδιακά (καλά, κάνω σχέδια και κάποιος σίγουρα θα γελάει:)
Στέλλα μου αγαπημένη ποιο πιθανό βλέπω να σε εκπαιδεύσει η Στεφανία παρά το ανάποδο, όσο για το θηλασμό θες να μου πεις ότι όταν θα δεις το παιδάκι σου να έχει λίγη παραξενιά παραπάνω δεν θα της δώσεις το αγαπημένο της ζιζάκι και ότι αν δεν το κάνεις αυτομάτως θα έχεις 125450430786 τύψεις και προβληματισμούς σχετικά με τη ψυχική της υγεία. Πλάκα μου κάνεις;;; Εεεεεε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!! Και εμείς για κατάργηση της κούνιας πάμε, ο σύζυξ έχει παραγκωνιστεί από το κρεβάτι γιατί η μικρή τον βλέπει και αρχίζει τα παιχνίδια, φάση είναι θα τους περάσει και επειδή έχω δει παιδάκια που μέχρι τα 4 κοιμόντουσαν με τη μαμά ένα έχω να πω είναι από τα πιο ανεξάρτητα, ήρεμα και τρυφερά παιδάκια που έχω δει.

Χαπάκι σε νοιώθω, αυτό που μόλις τελειώσει η τουριστική περίοδος αρχίζουν τα κοινωνικά δρώμενα πολύ μου τη σπάει.

Αμ, Αθηνά πως είστε;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Νικολίνακι, κι εγωτα ιδια εχω, δεν τρωει καλά, αλλα δεν θηλαζει τοσο, μονο το βραδυ...που κοιμαται μαζι μου εννοείται...

Εννοείται μπιμπερό δεν δινουμε σε παιδακια τετοιας ηλικίας,δεν χρειάζεται.

Ντιμ, οταν εχει παραξενιά, αρρώστεια, ταξίδι κλπ μπορείς να δωσεις λιγο ζιζακι δεν χαθηκε ο κόσμος, μετά ομως επανερχεσαι στην αποχη.

Εγω παλι δεν εχω καμια τυψη (στην Ειρηνη ισως τωρα κουραστηκα) χαχαχαχαχ το μονο που σκέφτομαι ειναι να μην ον αδικησω σε σχεση με την αδερφη του χαχαχαχαχα

Επισης τα 2 χρονια ειναι πολυ καλά, και οσο μεγαλώνουν ειανι πιο δυσκολα τα πραγματα να αποθηλασεις, Ηδη το ζηταει με λόγια ο δικός μου...μετά θέλει πολύ μπλα μπλα και γενικότερα ενδίδεις πιο ευκολα, δυσκολευει αρκετά.

2 χρόνια ειναι σουπερ ΟΚ, (το ξερω οτι βγαίνει η συμβουλος απο μεσα σου ντιμ, ετσι ημουν κι εγω στην αρχη θα αποθηλασει μονη της κλπ. χαχαχαχαχχα -νταξ αποθηλασε μονη της αλλα λογω εγκυμοσυνης-μειωμενου γαλατος)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αλεξ ιζ φάιν, είναι επανηλθε και η ορεξη του απο χθες(λιγο αλλα εστω τρωει)

Ειναι που ειναι μινιον εμεινε μπιαφρας με αυτη την ιωση χαχαχαχαχαχα

Τις επομενε 2 εβδ θα παει ο χαμπ Ισπανια και το σκεφτομαι απο τωραααααααααααααααααααα αχχχχχχχχ ελπιζω να μην αρρωστησουν κιόλας γιατί σεν την παλευω πολυ αυτες τις μερες.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχαχα, σ' ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, Ντιμ! Έτσι κι αλλιώς για τα λίγα πάω, απλώς να της κόψω το νυχτερινό θηλασμό για να μπορεί να κοιμηθεί κανένα βράδυ και χωρίς εμένα. Όσο για το δεύτερο, ναι, προφανώς θα έχει πισωγυρίσματα, αλλά γι' αυτό θέλω να το ξεκινήσω σιγά-σιγά, ώστε στο τέλος του καλοκαιριού, που θα χει κι άλλα ερεθίσματα, να έχει γίνει ομαλά ο αποθηλασμός. Με απασχολεί λίγο το τι γάλα θα της δίνω, αν συνεχίσει η αλλεργία, αλλά θα το συζητήσω το Φεβρουάριο που θα πάμε στον ντοκ.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!

Εγω είμαι ακόμα ψιλοχάλια, πήγα ωρλ χθες, έχω φαρυγγιτιδα αλλά η μύτη μου είναι σε χειρότερη κατάσταση και μου έδωσε θεραπεία για 10 μέρες και μετα να παω να με ξαναδει, αν εχει καθαρίσει.

Nikol Κι εγω θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με ποτηράκι και βλέπεις

Nikijo welcome:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...