Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζουζουνελ πλάκα μου κάνεις 80 πόντους 11.200 και ανησυχείς;;;

Bασικα ανησυχώ μη μου γινει χοντρούλα... μήπως ειναι πολλά τα κιλά της, όχι λίγα :)

ζουζουνελ, κουράγιο με τη μετακόμιση, τουλάχιστον θα είναι η τελευταία φορά:)

ευχαριστω ,ετσι λεω κι εγώ αλλα... μεγάλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις, ετσι δε λενε?

ποτέ δεν ξερεις...

ενα ολοκληρο κουταλακι....οχι τοσο πολυ εγω του εβαζα λιγο ουτε μισο κουταλακι δεν του εδινα,κοιτα και μια σταγονα να ειναι ειναι οκ αρκει να μεινει στο λαιμο,δλδ να μην φαει ή πιει κατι μετα....ειδες διαφορα???πρεπει να δωσεις ομως 2-3 φορες για να καλμαρει

εχασα επεισόδια και δεν καταλαβα, το πετιμεζι το δινετε για το κρυωμα?

λοιπον ας παρουμε σειρα για το πιάνο, βαλτε κι εμενα αναπληρωματική :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσι με συγκινείτε για το πιάνο μου, χαίρομαι γιατι αγαπώ πολύ τη μουσική και αν εστω και ενα παιδάκι μάθει θα είναι χαρά μου μεγάλη, κρίμα να πάει χαμένο είναι και ακριβά παναθεά τα τα καινουργια, ακόμα και τα γιαπωνεζικα πλεον εν 3χιλιαρο το θελουν και δεν ειναι το χερι φτιαγμενα ουτε απο ξυλο μασιφ...

Το πιάνο ειναι παλιό, σιγουρα 80ετίας, ειναι σε καλή κατάσταση, (δεδομένων των ταλιμπανίων) πριν 2 χρονια το ειχα κουρδίσει και κρατουσε το κουρδισμα, μονο μισό τόνο κάτω οχι στη διαπασων(ειπαμε να μηντ ο ζορισουμε) καλα αυτο ειανι λετπομερεια μονο για καποιον που ξερει , εσας δεν σας αφορά! χαχαχαχαχαχα

θελω να παω οτι κραται το κουρδισμα και παει ανετα αλλα 20 χρόνια,

Ειναι ψηλό, μαυρο γυαλιστερό, απλό(δεν έχει τιπποτα σκαλίσματα και κηροπηγια χαχαχαχαχαχα)

Μεχρι τέλος Δεκέμβρη θέλω να το δώσω , έχετε περιθώριο να το ψαξετε/σκεφτείτε/αποφασίσετε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galat κ εγώ θα το ήθελα το πιάνο σου, αλλά έχω κ εγώ ένα αρμόνιο κ θέλω να το πάρω από το πατρικό μου... Αν πάντως δεν το πάρει καμία βάλε κ εμένα ως αναπληρωματική... :P (τα λατρεύω τα πιάνο κ δυστυχώς μου είχαν πάρει δίσκαλο αρμόνιο τότε... χρόοονια πριν...)

Περαστικά σε όλα τα νινάκια που ταλαιπωρουνται... κ φιλάκιααααααααααα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χαίρομαι χαίρομαι, πραγματικά απο τη καρδιά μου να σας το δώσω. Κι εμενα καλό μου κάνετε, δεν εχω χώρο για 2! χαχαχαχαχα

Τα θυμαμαι αυτα τα αρμόνια, ποπο καθολική εκκλησία φάση, ωραία ειναι ομως κι αυτα, δυσκολα μου φαίνονται να παίξεις ομως! (καλα ο καθενας βλεπει δυσκολο το οργανο που δεν ξερει να παιζει)

eNeap2.pngTSzHp3.png

σας ετοιμαζω ενα μικρο δωρακι και θελω να μου στειλετε διευθυνση κτλ για να σας τα δωσω ταχυδρομικος. Αν καποια κοπελα δεν θελει να μου στείλει τα στοιχεία θα το καταλάβω.... φιλάκια έχω δουλειά μέχρι τα χριστούγεννα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Dimάκι δωράκι???? :lol:

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εγώ έχω ξεμυαλιστεί με τα Χριστουγεννα κ περιμένω πως κ πως να στολίσω... Μάλλον το επόμενο σκ... :P

Σας περιμένω όποτε θέλετε για καφέ ή τσαγάκι ή κ κρασάκι... (λέω να φτιάξω αυτά τα ζεστά κόκκινα κρασάκια που φτιάχνουν στην Σκανδιναβία)...

Φιλάκια πολλά σε όλες κ στα νινάκια σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα!!!

Εχω να μπω αρκετους μηνες, ελπίζω να με θυμάστε!

Τί κανετε πώς είστε?

Τί κανουν τα μωρακια σας? Μάλλον εχουν γινει παιδακια πλέον! Ελπίζω να ειναι καλα γιατι τετοια εποχη εχουμε και ιώσεις!

Εμείς καλα είμαστε! Τα παιδακια μου πανε σχολειο και τα δύο! Ο μεγάλος άνετα πια, αλλά η μικρή ειναι ακομα στην προσαρμογή. Πριν 2 βδομαδες ξεκίνησε. Είναι 10 κιλα πια και 80 πόντους! Το καλό ειναι οτι απο οταν χρόνησε και περπατησε εχουν γίνει αυτοκολλητοι με τον αδερφό της και παιζουν μαζί! Εγω ξεκίνησα δουλειά απο τον Αυγουστο και προσπαθω να τα προλάβω όλα!

Ερχονται Χριστούγεννα στολίσατε? Νομίζω οτι δεν θα μείνει στολίδι στο δεντρο, όπως τόσα χρόνια με τον γιό μου χαχαχαχα!

Φιλια πολλά, μου λειψατε!:D

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εμείς χθές περασαμε μαρτύριο....έκανε εναν πυρετό το μεσημέρι, του έδωσα ντεπόν και μετά είχε πάει 10 το βραδυ και δεν είχε ξανακάνει και χαρηκα...αλλά ξεκίνησε μια γκρίνια τρελή κατα τις 10.30 και δεν μπορούσαμε να τον κανουμε καλά με τιποτα, και τι δε δοκιμάσαμε, ανα διαστήματα να κλαίει με λυγμούς και να μην μπορεί να τον ηρεμήσει κανείς. Τελικά 1.30 το βράδυ πήγαμε στον νοσοκομείο (μέχρι να φτάσουμε νόμιζα οτι θα πάθει κάτι απο το πολύ κλάμα - ούτε στους κολικούς τέτοιο πράγμα δεν είχαμε ζήσει). Φτάνουμε στο νοσοκομείο, μπαίνουμε μέσα και ήταν κύριος, τον εξετάζει η γιατρός και πέρα απο εναν ελαφρά ερεθισμένο λαιμό, λόγω ίωσης, ήταν μια χαρά, ουτε ακροαστικά, αυτιά-μύτη-αμυγδαλές μια χαρά. Φέυγουμε, αποκοιμηθηκε στο αμάξι, τον βάζουμε στην κούνια και μετά ξαναξυπνάει και αρχίζει σπαρακτικό κλάμα και μάλλον ήταν απο δόντια, βγάζει τα πίσω (τα είδε κι η γιατρός και μας είπε οτι πιθανόν να είναι απο αυτόη γκρίνια). Του ξαναδώσαμε ντεπον και τελικά κοιμηθηκε στις 5 και ακόμα δεν έχει ξυπνήσει.

Δεν άντεχα να τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι...παναγία μου, μην το ξαναζήσουμε αυτό!!

ευχαριστω ,ετσι λεω κι εγώ αλλα... μεγάλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις, ετσι δε λενε?

ποτέ δεν ξερεις...

αχ, σε νιώθω...όταν αγοράσαμε πριν εναμιση χρόνο το σπίτι και κάναμε τη μετακόμιση, είχα μια αίσθηση οτι δεν θα είναι η τελευταία και απο οτι φαίνεται θα βγεί αληθινή, μιας και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αθήνα και μας βλέπω να την κάνουμε σύντομα.

εχασα επεισόδια και δεν καταλαβα, το πετιμεζι το δινετε για το κρυωμα?

για το βήχα

σας ετοιμαζω ενα μικρο δωρακι και θελω να μου στειλετε διευθυνση κτλ για να σας τα δωσω ταχυδρομικος. Αν καποια κοπελα δεν θελει να μου στείλει τα στοιχεία θα το καταλάβω.... φιλάκια έχω δουλειά μέχρι τα χριστούγεννα

ευχαριστούμε ντιμάκι:), τι γλυκό!!!

Σας περιμένω όποτε θέλετε για καφέ ή τσαγάκι ή κ κρασάκι... (λέω να φτιάξω αυτά τα ζεστά κόκκινα κρασάκια που φτιάχνουν στην Σκανδιναβία)...

τέλειο αυτό το κρασάκι!!! μακαρι να τα καταφερουμε να σε επισκεφθούμε!

καλά μη φανταστείς τίποτα τρελό, αλλά είναι φτιαγμένο απο τα χεράκια μου με πολλή πολλή αγάπη

αυτό μετράει:)

blume μας έλειψες!!

c2Gbp2.png

Για να δουμε τί θυμάμαι...

amande μου επεισοδιακή νυχτα είχατε... Είναι καλυτερα τωρα ο μικρός? Περαστικά του!

DimRous περαστικά σου! Πώς είσαι? Το έχεις σε ναρθηκα?

nikolina αντε ξεκινα να στολιζεις!!! Εγω το καθυστερώ προς το παρόν γιατι βαριεμαι να μαζευω και τα στολίδια απο το πατωμα.

zouzounel μου μια χαρα η κοράκλα σου! Μπουτάκια για φίλημα ε? Χαχαχαχαχα λιώνω! Με το καλό η μετακόμιση και καλοστέριωτοι! Σε καταλαβαίνω με τις μετακομίσεις, σε 6 χρόνια μετακόμισα 5 φορες εκ των οποίων οι 2 στη Κρητη. Αστα! Δόξα Τω Θεό εδω και 5 χρόνια ειμαστε σταθεροι στο σπίτι μας (λέμε τωρα...με δάνειο).

happiness τον γιό μου τον ειχα βάλει σε κανονικο κρεβατι 18 μηνων. Εμένα κοιμουνται μόνα τους στα κρεβατια τους και δεν καθομαι πλέον μαζί τους. Εχουν παρέα ο ενας τον άλλον. Τωρα για τη μικρη αν θα τη βαλω σε κανονικο κρεβατι θα πρεπει να καθομαι μαζί της μεχρι να την παρει ο υπνος γιατι φαντάζομαι θα σηκώνεται συνέχεια. Το καγκελο το κατεβασες λιγο ή το έβγαλες τελείως? Η δική μου κουνια ειναι ψηλή και φοβαμαι οτι θα πέσει στο κατεβασμα η μικρη.

galat μου περαστικά στα ζουζούνια σου!

Αυτα προς το παρον και συνεχίζω!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από εμένα. Αμ άντε να βγει να ησυχάσετε, κρίμα να πονάει τόσο πολύ. Εγώ δεν κρατιέμαι και αν δω ότι κλαίει από δόντια δίνω αποτελ. Μαζί ξενυχτούσαμε χθες μόνο που η δικιά μου δεν έκλαιγε αλλά έπαιζε. Κοιμήθηκε η καλή σου 10.30 ξυπνάει στις 12.30 και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα, έφτασε 5 για να αποκοιμηθεί ξανά.

blume μια χαρά τα νέα σας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπέρα κι από μένα!

Χίλια μπράβο στις χρυσοχέρες, εγώ ένα κέικ έφτιαξα χθες, κι αυτό με το ένα μάτι στο φούρνο και το άλλο στη μικρή.

Περαστικά στα αρρωστούλικα με τα καινούρια δόντια... Εμένα κάπως έχει ηρεμήσει αυτές τις μέρες, αλλά όλο με τη γροθιά στο στόμα. Δοκίμασα να της ξαναδώσω ψάρι, δε, προχθές, κι έκανε πάλι ένα σύγκαμα σαν παγκόσμιο χάρτη η κακομοίρα. Τι τους ήθελα τους πειραματισμούς;

Ντιμ,έρχεται και η διεύθυνση, ευχαριστούμε πολύ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αx ta idia ακριβως ειμεί αμ, κι εμενα γκρινια χωρίς λογο πυρετό δεν εχει απο τη Παρασκευη, βηχας εχει μειωθεί, αλλα γκρινια γκρινια γκρινια, τραγουδι ολη μερα...

Εγω περιμενω περιοδο και δεν εχω γαλα καθολου(!) αυτη τη φορα το καταλαβαινω κι αυτος στο βζ συνεχεια, αλλα που θα παει θα γινω τουμπανο και παλε!

σημερα εκανε νερουλα καπως κακα μπορει να τον παναει η κοιλιτσα του κιολας για αυτο να κλαίει , βαζει και το χερι,, θα κοιταξω για πισω δοντια αν με αφησει...

Τελικά του εδωσα λιγο προσπαν(ειναι για το βηχα απο κισσο) και ειναι καλύτερα.

Ακολουθει περιττότατο μηνυμα, ασχετο και ηλίθιο. Παραλειψτε το καλύτερα αλλα εγω θα το γράψω! χαχαχαχαχαχαχα

Εκανα και τις αγορες μου παλι...ενας γνωστος μου μετακομιζει και ξεφοτωθηκε μιξερ(κενγουντ το απεκτησα χαχαχαχαχαχα καλα το μικρο 800 βαττ ειναι αλλα και παλι ειναι σουπερ) με 80 γιουρια μονο, και ενα σιδερο που μου αρεσε πολυ επειδη ειναι ρετρο (καινουργιο αχρησιμοποιητο bosch) 70 gioyria http://www.amazon.de/dp/B0044N6QJ8/ref=asc_df_B0044N6QJ85323001?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=shopzilla_de_37-21&linkCode=asn&creative=22498&creativeASIN=B0044N6QJ8

αν και εργενης με φορτωσε με χιλια δυο πανακριβου ντιζαιν πιατα, le creuzet κουταλες κατσαρολια κλπ.... ηθελε να τα ξεφορτωθεί....

ευτυχια σας λεω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...