Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικιά μου τα κρατάει δωρεάν χιχιχιχι. πάντως η πεθερά μου πριν απο κάποια χρόνια που κράταγε ένα της έδιναν 350 ευρώ, έχω και μια ξαδέλφη που είναι βρεφονηπιοκόμος και λόγο ανεργείας κρατάει παιδάκια αν θες ρωτάω.

κάτι άλλο αν ξέρει καμία. στη συνταγή για το ψωμί του τοστ αν βάλω ξερη μαγια βάζω την ίδια ποσότητα;;

οχι βαζεις το ενα τριτο

μπουκωμα φουλ ο μικρος και βήχα, βγάζει και 4 δόντια μαζί καταλαβαίνετε τι γίνεται!!!

σήμερα πονάει ο δικός μου λαιμός...γκρρρρρ....

κι εγω τα ιδια...

Λοιπον τα μικρά ειναι ΟΚ δεν εχουν ακροαστικά ιωση απλή(χμμ κυκλοφορουν 5ημερες και 7ημερες με πυρετο)

ο μικρός εχει 38,6 και βηχα, απο μπουκωμα οχι τιποτα ιδιαιτερο, ανορεξια γκρινια τρελλη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια. εγώ έχω δύο νέα ένα καλό και ένα κακό. το κακό είναι οτι χθες έπεσα και στραμπούλιξα το πόδι μου και είμαι στο κρεβάτι, το καλό είνια οτι η μικρή είδε χθες τον παππού της να φυσάει τη μύτη του και το κάνει συνέχεια. έτσι σήμερα της λέω κάνε όπως ο παππούς και αυτή φυσάει και ξεβουλώνει μια χαρά. Βέβαια δεν το κάνει αν της βάλω χαρτομάντιλο μπροστά αλλά μη τα θέλω και όλα δικά μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Dim περαστικά! Περαστικά και στα αρρωστούλικα πιτσιρίκια!

Στελλα καλή επιτυχία στο βιβλίο σου!

Εμεις να μη μας ματιάσω ειμαστε καλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες, μόνο λίγες μυξούλες. Μας ειδε και ο παιδίατρος τη Δευτερα, η μπεμπα ειναι 80 ποντους και από κιλά 11.200 ευτυχώς δεν εχει παρει πολύ βάρος (μισό κιλό τους τελευταιους δυο μήνες), ειναι το άγχος της μαμάς, οπως καταλάβατε :) Εκανε εμβόλιο ο γιος μου το επαναληπτικό της ηπατίτιδας Α, ήταν να κανει και η μπεμπα το mmr, αλλά ειπα να το καθυστερήσω κανα τρίμηνο ακόμα.

Κατά τα άλλα ειμαστε σε μεγάλες φούριες, επισκευάζουμε το πατρικό μου και ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση. Μεχρι τελος του χρόνου ίσως, βλεπω να μετακομίζουμε χριστουγεννιάτικα...

Φιλιά σε όλες.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα... περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα μωράκια...

Κανα νέο από την geo έχουμε?

Στελλίτσα καλοτάξιδο το βιβλίο...

Zouzounel κουράγιο με τη μετακόμιση...

Οσο για την ερώτηση που σας έκανα θέλει η μαμά μιάς φίλης μου να κρατήσει ένα μωράκι κ δεν ξέρει πόσο παίρνουν συνήθως για αυτό κ σας ρώτησα τιμές...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από εμένα! και η μικρή είναι να κάνει το mmr και αποφάσισα να της το κάνω τώρα. Ζουζουνελ πλάκα μου κάνεις 80 πόντους 11.200 και ανησυχείς;;; Η δικιά μου είναι 82 και 10000 και αν βάλουμε μέσα σε ένα μήνα πάνω από 200γρ κάνουμε πάρτι. Πήγα και τις εξετάσεις της στο γιατρό και την βρήκε σούπερ, το τι άγχος είχα κυρίως με το σίδηρο και τη φεριτίνη δε λέγεται αλλά ευτυχώς είναι πάρααααααα πολύ καλά. Χθες έκανα το πιο σούπερ ξεβούλωμα μύτης. Γέμισα το μπάνιο υδρατμούς (όχι σε σημείο να μην μπορείς να πάρεις ανάσα αλλά στο καθρέφτη ζωγράφιζες) ζέστανα μέσα σε νερό φυσιολογικό ορό και πήρα δύο σύριγγες μεγάλες (η μία ήταν για να παίξει η Αγγελική). Όπως κάναμε μπανάκι έπαιρνα ορό με τη σύριγγα και με παιχνίδι τσουπ της έριχνα στη μύτη. Κορίτσια κάτι που είχαν ρευστοποιηθεί με τον ατμό, κάτι που ήταν σε όρθια θέση ξεβούλωσε η μύτη τέλεια.

Νικολ η μικρή της Geo είναι μια χαρά από το εντομοκτόνο.

γεια σας κοριτσακια!!

ο μικρός είναι με πυρετό ανα 8ωρο απο χθές:?

ντιμακι περαστικά σου

θα το κανω κι εγω αυτό για τη μύξα, πολύ καλό!!

στελλίτσα, καλοτάξιδο!!

ζουζουνελ, κουράγιο με τη μετακόμιση, τουλάχιστον θα είναι η τελευταία φορά:)

χαπακι ξέχασα να σου πω, εκείνη τη μερα που σε είχα ρωτησει για το πετιμεζι, του έδωσα τελικά 1 κουταλακι του γλυκου, το ήπιε ο καημένος αλλά στράβωσε τη μουρίτσα του και δοκιμασα να δω κι εγω πως είναι....μπλιαααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

c2Gbp2.png

Κορίτσια πουλάω το πιάνο μου ειναι όρθιο,παλιά αλλά καλό Γερμανικό(τα καλύτερα στον κόσμο), εχω βαλει και αγγελία στο παρεντς, αν το θελει καμια σας σε σας το χαρίζω, μονο τη μεταφορά να κανονίσετε(κανα 150αρι φανταζομαι με την κριση ισως εχει πεσει η τιμη). Να ξερω οτι επιασε τοπο τουλάχιστον! Εμένα μου δίνει ενα αλλο ο ξαδερφος γιατι την κάνει απο Ελλάδα.

(λεμε τωρα σιγα μη το θετε, παντως ειναι ιδανικο αν δεν θες να δωσεις πολλα χρήματα και μετά το παιδάκι να βαρεθεί τα ωδεία χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Αμ, αστα απο Δευτερα βραδυ ψηνεται... κι ελπίζω να μην το παει οπως την Ειρηνη 6 μερες θα φουνταρω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πουλάω το πιάνο μου ειναι όρθιο,παλιά αλλά καλό Γερμανικό(τα καλύτερα στον κόσμο), εχω βαλει και αγγελία στο παρεντς, αν το θελει καμια σας σε σας το χαρίζω, μονο τη μεταφορά να κανονίσετε(κανα 150αρι φανταζομαι με την κριση ισως εχει πεσει η τιμη). Να ξερω οτι επιασε τοπο τουλάχιστον! Εμένα μου δίνει ενα αλλο ο ξαδερφος γιατι την κάνει απο Ελλάδα.

(λεμε τωρα σιγα μη το θετε, παντως ειναι ιδανικο αν δεν θες να δωσεις πολλα χρήματα και μετά το παιδάκι να βαρεθεί τα ωδεία χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Αμ, αστα απο Δευτερα βραδυ ψηνεται... κι ελπίζω να μην το παει οπως την Ειρηνη 6 μερες θα φουνταρω!

να σου πω αύριο γιατι μάλλον το θέλω. Να σε ρωτήσω πόσο χρονών είναι και τι μάρκα;;;

απο δευτέρα????:shock:

δεν τα αντέχω να ψήνονται έτσι...

galat βάλε με δευτερη στη λιστα αν δεν το θέλει το ντιμακι

c2Gbp2.png

γεια σας κοριτσακια!!

ο μικρός είναι με πυρετό ανα 8ωρο απο χθές:?

ντιμακι περαστικά σου

θα το κανω κι εγω αυτό για τη μύξα, πολύ καλό!!

στελλίτσα, καλοτάξιδο!!

ζουζουνελ, κουράγιο με τη μετακόμιση, τουλάχιστον θα είναι η τελευταία φορά:)

χαπακι ξέχασα να σου πω, εκείνη τη μερα που σε είχα ρωτησει για το πετιμεζι, του έδωσα τελικά 1 κουταλακι του γλυκου, το ήπιε ο καημένος αλλά στράβωσε τη μουρίτσα του και δοκιμασα να δω κι εγω πως είναι....μπλιαααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ενα ολοκληρο κουταλακι....οχι τοσο πολυ εγω του εβαζα λιγο ουτε μισο κουταλακι δεν του εδινα,κοιτα και μια σταγονα να ειναι ειναι οκ αρκει να μεινει στο λαιμο,δλδ να μην φαει ή πιει κατι μετα....ειδες διαφορα???πρεπει να δωσεις ομως 2-3 φορες για να καλμαρει

76IGp3.png

θα το ξέρω για την επόμενη φορά (αχρειαστο να είναι δλδ)...δεν του ξαναέδωσα και μετά επειδή συνέχιζε το ντουετο μύξα-βηχας πήρα οδηγίες παιδιάτρου

ίσως του δώσω αύριο το πρωι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...