Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με γεια το λουκ, ντιμ να χαίρεσαι την Αγγελική σου το ξεχασα εντελώς τις προάλλες...

Καλα γενικώς ειμαι αλλου τις τελευταιες μερες, δεν εχω καθόλου χρόνο...

η Ειρηνη αναρρωσε(μετα απο 1 εβδομαδα επιτελους) αλλα απο χθες ο μικρός πηρε σκυταλη και νομιζα οτι την σκαπουλαρε

Ειναι βραχνός και βήχει δε γμτ, εχει πεσει η διαθεση του και εχει δεκατα.

Τα παω ντοκτορ σημερα και βλεπουμε.

Η Νικολίνα αραγε τακτοποιηθηκε? Θα της στείλω μηνυμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stellitsa, otan ωρο χρόνο θα σου στείλω ενα μεηλ με το τι εχω ψωνίζει απο Iherb ειδα το ποστ σου στο αντιστοιχο θρεντ στο παρεντς, με την Αμ, το εχουμε λιωσει χαχαχαχα

Μονο αυτη την εβδομαδα περιμενω 4 παραγγελίες...(καλα τα παιρνω μαζεμενα συνηθως)

ΠΟλλα καλα ποιοτικα συμπληρωματα, καλλυντικά, τρόφιμα, ειδη για το σπιτι ο,τι μπορείς να φανταστείς όλα οργανικά, σε τιμές πολυ χαμηλότερες απο τα χειροτερα συμβατικά εδω.

Πχ ειχα παρει κατι βιταμινες της lanes για τη μαμα μου, 6 δολλαρια (5 υρω περιπου?) και εδω 21 ευρω στο φαρμακειο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαπάκι, το πετιμέζι πως το είχες δώσει στον μικρό?? όπως είναι, με κουταλάκι?

ναι με κουταλακι,οχι παρα πολυ ομως...λιγο εβαζα και του το εδινα,βεβαια τον κρατουσε καποιος γιατι δεν του πολυαρεσε...του εδωσα 3 φορες (και μπορω να πω οτι απο τη 2η φορα ειδα αποτελεσμα)...

επισης μετα για μιση ωρα δεν δινεις να φαει ουτε να πιει κατι...

επισης μυστικο της θειας που μου ειπε για το πετιμεζι,στο μπουκωμα μια κομπεσα με ζεστο(ασπρο)οινοπνευμα στο κουτελο,τραβαει αμεσως το μπουκωμα

76IGp3.png

ντιμ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...σορρυ το ξεχασα τελειως!!!

ωστοσο επαθα σοκ για τη μικρη της στελλιτσα...ευτυχως που ειναι καλα!!!

galat περαστικα στο μικρουλη σου!!!

76IGp3.png

Ναι, να μου στείλεις! Για τα συμπληρώματα το φανταζόμουν, αλλά στο άλλο thread είδα ότι έχει και διάφορα δημητριακά που δεν τα βρίσκω εδώ, τύπου κόκκινη κινόα -τη βρήκα σε μια συνταγή και θέλω να τη δοκιμάσω!

Ντιμ, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Ωραία τα γιατροσόφια, χαπάκι, τα σημειώνω (εμάς προς το παρόν το συνάχι είναι όλο από τα δόντια. Πολλά δόντια μιλάμε, πρέπει να βγάζει πάλι 3-4 μαζεμένα, ουφ).

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Γεια σας από το καινουριο μας σπίτι...

Ελπίζω να είστε όλες καλά, δε σας έχω διαβάσει ακόμα, αλλά όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω...

Χρόνια πολλά στην Αγγελική της Ντιμ κ στην Αγγελική της Geonutr... Να τις χαίρεστε κοριτσάκια... (ήθελα να σας πάρω τηλ. αλλά ακόμα ψάχνω το κινητό μου)

Οπως καταλάβατε μετακομίσαμε..... επιτέλους... Κ δε μας έφτανε η φρίκη της μετακόμισης, αρπάξαμε κ ένα κρύωμα κ ο μικρός κ εγώ... κ μας έριξε για μία βδομάδα... Το κακό είναι ότι ο μικρός κ με το κρύωμα αλλά κυρίως με το ότι το δωμάτιό του είχε όλο κουτες (κ το κρεβάτι του σε μία από αυτες) συνήθισε να κοιμάται μαζί μας κ τώρα δεν μπαίνει με τίποτα στο κρεβάτι του... Έχω φρικάρει δεν ξέρω τι να κάνω... Με έχει κουράσει τόσο πολύ αυτό το βραδυνό πήγαινε έλα (που δεν είναι κ μακριά το ένα δωμάτιο από το άλλο, απέναντι είναι, δύο βήματα στην κυριολεξία)...

Τεςπα...

Εσείς ελπίζω να είστε όλες καλά...

Σας περιμένω για καφεδάκι όποτε θέλετε...

Φιλάκια πολλάαααααααααααααα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Σας διάβασα μία στα γρήγορα...

Αθηνουλα πως είναι η Ειρήνη σου? Ο Αλέξανδρος? (τέλειος κ με το νέο του μαλλι κ με τα κατορθώματά του... κα....λά... κ εσύ μία χαζομαμά)

Στελλίτσα καλοτάξιδο το βιβλίο σου... (κ εγω νόμιζα ότι θα είχατε συναντηθεί στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου... οπότε δε σας έχασα)

Ντιμάκι κουράγιο με τα δοντάκια της μικρής

Χαπάκι μου σορρυ που δε σε πήρα τηλ. σου στέλνω μήνυμα εδώ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

μία ακόμα ερώτηση... πείτε μου ρε κοριτσια πόσο παίρνουν οι κοπέλες που κρατάνε τα μωράκια για 8 ωρες?

η δικιά μου τα κρατάει δωρεάν χιχιχιχι. πάντως η πεθερά μου πριν απο κάποια χρόνια που κράταγε ένα της έδιναν 350 ευρώ, έχω και μια ξαδέλφη που είναι βρεφονηπιοκόμος και λόγο ανεργείας κρατάει παιδάκια αν θες ρωτάω.

κάτι άλλο αν ξέρει καμία. στη συνταγή για το ψωμί του τοστ αν βάλω ξερη μαγια βάζω την ίδια ποσότητα;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μία ακόμα ερώτηση... πείτε μου ρε κοριτσια πόσο παίρνουν οι κοπέλες που κρατάνε τα μωράκια για 8 ωρες?

κοριτσακι μου οι τιμες ειναι συνηθως απο 3 εως 5 ? εδω...και εξαρταται και αν σου κανει και δουλειες ...η μαμα μου για μια κοπελα στην Αθηνα μου ειπε οτι επαιρνε 7? αλλα εκανε και δουλειες στο σπιτι....

βρηκες δουλεια και ρωτας για να σου κρατανε το μικρο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχετε κοιμηθει ποτε στην κουνια με το μωρο,εγω το εκανα και αυτο ...

απο εκει που κοιμοτανε μονος του πλεον ο κανακαρης μου δεν θελει να κοιμαται μονος του,οποτε αν ξυπνησει ενδιαμεσα στη νυχτα αναγκαστικα ή πρεπει να τον παρω στο κρεββατι μου ή να κοιμηθω μαζι του στο δικο του,δεν ξερω τι ειναι χειροτερο απο τα δυο,ξερω ομως οτι ακυρωσα οσα ελεγα...μ'αρεσει που μεχρι πριν λιγο καιρο δεν το εβαζα ποτε στο κρεββατι μου για να μην μαθαινει,απο τοτε που γυρισαμε απο την Αθηνα το εχουμε κανει απειρες φορες

76IGp3.png

επισης αλλη ερωτηση: ποτε ειναι η σωστη στιγμη για να τα βγαλουμε απο την κουνια και να μπουν σε κανονικο κρεββατι....???

εγω απο σημερα του κατεβασα το καγκελο.....

76IGp3.png

Χαχα, εγώ χαπάκι έτσι την κοιμίζω, στο παρκοκρέβατο και οι δύο:) Νικολίνα, η δικιά μου μπέιμπι σίτερ παίρνει 5 ευρώ την ώρα, αλλά είναι βρεφονηπιαγωγός, με πτυχίο αλλά χωρίς φοβερή εμπειρία, και ασχολείται μόνο με τη μικρή, δεν κάνει δουλειές. Επίσης την κρατάει λίγες ώρες, ενδεχομένως όταν πρόκειται για οχτάωρο να παίζει άλλη συμφωνία.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

γειά σας κοριτσάρες!!!

ντιμακι και geo να χαίρεστε τις κουκλίτσες σας!!

κι εμείς όλο κρυώματα είμαστε, μπουκωμα φουλ ο μικρος και βήχα, βγάζει και 4 δόντια μαζί καταλαβαίνετε τι γίνεται!!!

σήμερα πονάει ο δικός μου λαιμός...γκρρρρρ....

χαπακι θενκς για τα γιατροσόφια, θα τα έχω στα υπόψιν, προς το παρόν πήρα οδηγίες απο την παιδίατρο γιατί έβηχε ο μικρος και τη νύχτα και η μύξα είναι πηχτή πηχτή χαχαχαχα

τον μικρό παντα τον κοιμίζουμε στο κρεβάτι μας και μετά τον πάμε στο δικό του αλλιώς θα ξενυχτάμε όλοι παρέα χαχαχααχαχ

στελλίτσα σήμερα κυκλοφορείτε???

και ναι, το iherb το έχουμε κάνει πλούσιο χαχαχαχαχαχα

νικόλ και γαλατακι περαστικά και σε εσας

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...