Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι, η κουζινομηχανή έχει διάφορες λειτουργίες (ζυμωτήριο, μιξερ κτλ)...ο αρτοπαρασκευαστής έχει το καλό οτι τα κάνει όλα, όσα αφορουν ψωμιά, και δεν παιδεύεσαι με ζυμωματα, φουσκώματα κτλ

c2Gbp2.png

καλημέρα κούκλες μου, μου λείψατε!!!! Προχθές πήγα αυθημερόν Αθήνα για δουλειές, τρελό σκότωμα πήγαινε έλα τόση απόσταση. Η μικρή όσο πάει και γίνεται χειρότερα με τα δόντια, δεν τρώει σχεδόν καθόλου, έχει γεμίσει σπυράκια γύρω γύρω από το στόμα και στο σαγόνι από τα σάλια τα πολλά, στον ύπνο της μυξοκλαίει και κάπως έτσι σήμερα κοιμήθηκε μαζί μας. Αλήθεια πως την παλεύεται με το κρύο όταν κοιμούνται μαζί σας;; Δε κρυώνετε στο στήθος που είναι όλο το βράδυ έξω;;; εκτός από αυτά έχω και καλά νέα, βγήκαν οι εξετάσεις αίματος και μου είπε η μικροβιολόγος ότι είναι πολύ καλές (δεν πρόλαβα να πάω να τις πάρω). Ωραία ακούγεται η συνταγή για το ψωμί, θα την κάνω αύριο, αλλά το αλεύρι το δυνατό πιο είναι;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Πηρα ενα αλευρι σκληρό για ζυμωμα ελεγε, που βρηκα και μου φανηκε καλό, χωρίς βελτιωτικα συντηρητικά, κιτρινιζε και λιγακι απο τη Λημνο βραβευμενο περικαλω.

Θα δοκιμασω το ρομπιν λοιπόν και με υγρη μαγια! Και ασπρη ζαχαρη να φανε οι μυκητες να καρδαμωσουν!!!

Χαπακι καλή φαση με τον αρτοπαρασκευαστή δεν το ειχα σκεφτεί, ο μονος λογος που δεν το επαιρνα ητνα το τεφλόν που δεν ηθελα να ψηνει εκει μεσα αλλα αν το ψηνεις ξεωριστα μια χαρα....

Λες να χτυπησω κι εναν αρτοπαρασκευαστη? χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλως το ντιμάκι:-D

ντιμ, το σκληρό είναι το δυνατό αλευρι και έχει πάνω απο 11,5-12% πρωτείνες, το robin hood έχει 14,47%

Λες να χτυπησω κι εναν αρτοπαρασκευαστη? χαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

κι εγω το τεφλόν σκέφτομαι και δεν έχω πάρει

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

πήρα ένα για τσουρέκια της Αλλατίνη που δεν έχει βελτιωτικά με 14% πρωτεΐνη. Αθηνά το ψωμί δεν φούσκωσε από το αλεύρι, το Λήμνου δεν κάνει για τέτοιου τύπου ψωμιά, στο ψωμί και γενικά για φύλο σε πίτες, το βάζω μισό μισό με άλλο αλεύρι. Όταν θέλετε να ανοίξετε φύλο βάλτε το Λήμνου για το άνοιγμα, βγαίνει τέλειο. Αθηνά δεν έχω λόγια για τον Αλεξ, είναι έτοιμος για ορειβασία

Εφοδιαστηκα κι εγω με το ρομπιν, και το μωβ αλλατινη για τσουρεκια που εχει 14. Γιουπιιιιιιιιιιιιιι

και πηρα φορμα 30αρα γιατι ειχα 35αρα

και νωπη μαγια

3 αλλαγες, ε του που! που θα παει θα το πετυχω

Επισης βρηκα ενα καλο αλευρακι για ψωμι ολικής, (καλα εχει το βελτιωτικό του βιτ c) αλλα ειναι 14αρι κι αυτό και ειναι ετοιμο μειγμα αλατι μαγια, μονο νερο προσθετεις.

Μυλοι Κρητης κατι τετοιο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Το ψωμί είναι τέλειο, τέλειο αλλά επειδή είναι λίγο μπελαλίδικο θα κάνω διπλή δόση και το δεύτερο θα το κόβω και θα το βάζω κατάψυξη.

Επίσης το στήθος μου έχει καταλήξει με μελανιές, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω μόνο μου είμαι στα πρόθυρα να σταματήσω να θηλάζω.

Επίσης εδώ και 3 μέρες αρχίσαμε τα ωραιότατα ξεσπάσματα θυμού. Πέφτει στο πάτωμα και χτυπιέται, Αθηνά για πες πως τα αντιμετωπίζουμε αυτά;;;;

Εσείς τι κάνετε κούκλες μου;;

Ντιμάκι, από τη LL τι σου λένε για το στήθος; Κι εμένα το βράδυ θηλάζει πολύ (αλά δεν έχω μελανιές, έχω γρατζουνιές:-Ρ), αλλά είμαστε κι οι δυο κάτω από το πάπλωμα, οπότε δεν κρυώνει καμία. Τώρα έχω αρχίσει να της κόβω το θηλασμό σε εξωτερικούς χώρους ("κρυώνει η μαμά") και δεν το χει πάρει πολύ βαριά, so far.

Εκρήξεις έχουμε κι εμείς, όταν δεν της κάνεις το χατίρι, αλλά τις αντιμετωπίζω ανάλογα με τις δικές μου αντοχές. Όταν είμαι στα όριά μου, την αφήνω κάτω και χτυπιέται και προσπαθώ να της μιλάω ήρεμα. Διαφορετικά προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή.

Αχ, ρε παιδιά, και τα μωρά των πρωτόγονων πολιτισμών είχαν tantrums ή εμείς εδώ παραδίνουμε σημασία;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ντιμάκι, από τη LL τι σου λένε για το στήθος; Κι εμένα το βράδυ θηλάζει πολύ (αλά δεν έχω μελανιές, έχω γρατζουνιές:-Ρ), αλλά είμαστε κι οι δυο κάτω από το πάπλωμα, οπότε δεν κρυώνει καμία. Τώρα έχω αρχίσει να της κόβω το θηλασμό σε εξωτερικούς χώρους ("κρυώνει η μαμά") και δεν το χει πάρει πολύ βαριά, so far.

Εκρήξεις έχουμε κι εμείς, όταν δεν της κάνεις το χατίρι, αλλά τις αντιμετωπίζω ανάλογα με τις δικές μου αντοχές. Όταν είμαι στα όριά μου, την αφήνω κάτω και χτυπιέται και προσπαθώ να της μιλάω ήρεμα. Διαφορετικά προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή.

Αχ, ρε παιδιά, και τα μωρά των πρωτόγονων πολιτισμών είχαν tantrums ή εμείς εδώ παραδίνουμε σημασία;

τις μελανιές δεν τις έχω γιατί θηλάζει αλλά γιατί δαγκώνει ή σιγά σιγά καθώς κοιμάται αρχίζει και χώνει τα δόντια της. Εντο μεταξύ τα ξεσπάσματα τα άρχισε από όταν έφυγε η μητέρα μου η οποία θεώρησε σωστό να ενδίδει στα καπρίτσια της μικρής και μετά να τη ξεγελάει για να της πάρει από το χέρι ότι έχει βουτήξει. Εγώ τώρα δεν την αφήνω και αυτή κοπανιέται στο πάτωμα, προς το παρών τηε δείχνω αδιαφορία και βλέπω ότι σιγά σιγά λιγοστεύουν και μειώνεται και η ένταση.

Διαφημίσεις

Γκερλς, αυτα ειναι χαζοπεισματακια , δεν ειναι κεσπασματα θυμου, δηλ οι τσιριδες και το αποτομο κλαμα οταν δεν γινετια το δικο τους κλπ...

Ειναι απολα...το χωλ...οταν μπουμε στο καθιστικο θα καταλαβετε τι εννοω.

Ολα τα μωρα ανεκαθεν και πανταζουθεν χαχαχαχαχα εχουν ταντρουμς αλλα αυτα δεν ειανι ακομα ταντρουμς...

Παντως ναι για μενα η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι αυτο, το μπλα μπλα.

Σε γραφουν κανονικοτατα βεβαια, το ξανακανουν, ξανα τσινανε, αλλα σε βαθος χρονου αποδιδει.

Και ορια, ορια, ορια ευγενικα αλλα ορια.

1 εκατομμυριο φορες εχω πει δεν κατεβαζουμε τις τεντες Αλεξανδρε, εκει.

Το τι μου εχει κανει δεν μπορειτε να φανταστειτε. σημερα πηρα μια μακρυα ξυλινη κουταλα(του φουρνου) και εριξε κατω το ντεπο της Ειρηνης(το ειχα ψηλα , πιο ψηλα απο τον παγκο της κουζινα να φαντστειτε υψος, ευτυχως γυαλιαδεν σκορπισαν γιατι ητνα στο κουτι `του, αλλα κολλησε ολο το σαλονι.

Καθε μερα κανει και κατι , μαλλον και κατι αφηνει...ΣΗμερα επισης σκορπισε τις πανες(καταφερε και ανοιξε μονος του ενα πακετο ολες, τα βρακια μου( ειδα και κατι στριγκακια χαχαχαχαχαχαχαχαχα αείμνηστες εποχες) τις καλτσες του μπαμπα κλπκλπκλπ

Τεσπα γενικα το βλεπεις ψυχραιμα το θεμα, του λες, τους λες, τους λες και δειχνεις(προσπαθεις) το δεν ενοχλησε υπερβολικά. Οτι δεν ειανι σωστο μεχρι εκει.

Εγω ολα αυτα αναλογα τις αντοχες επισης, του εχω φωναξει καναδυο φορες το ομολογω αλλαημουν πολυ σκατα στις συγκεκριμενες φασεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!

Υπομονή!! Θα μεγαλώσουν, που θα πάει??

Κι ο δικός μου κλαίει αν δεν τον αφήνεις να κάτι που θέλει αλλά προσπαθώ να μην αφήνω να περάσει το δικό του, αν πάλι κάνει κάτι που είναι επικινδύνο, του δίνω κάτι άλλο να απασχοληθεί και συνήθως "πιάνει"

c2Gbp2.png

για δειτε αυτο το μασαζακι, ο δικός μου σιγα μην κατσει

για ανοσοποιητικό

http://yogamamagr.blogspot.com/search/label/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1

Εχω την Ειρηνη με 39αρια απο το Σαββατο, εχει κοψει το μουτρακι της το ερμο... απο χθες μου κανει και διαρροια λιγη οιμε οιμε οιμε δεν εχω παρει το καλαι ακομα με τις αρρωστειες αλλα φετος αναγκαστικα...θα το παρω

Το ψωμι εγινε τελειο, τελειο ομως κανονικο ψωμ ι τοστ στο ιδιο μεγεθος νοστιμοτατοοοοο

να παρτε και φωτο

eNeap2.pngTSzHp3.png

DSC_0135.jpg

DSC_0139.jpg

εριξα τη μιση ζαχαρη και δεν εριξα λιωμενο βουτυρο απο πανω οταν το ξεφορμαρισα , ειναι πεντανοστιμο κι ετσι!

Εκανα 3 αλλαγες, νωπη μαγια, ρομπιν χουντ αλευρι(σημαντικο) και 30αρα φορμα(επισης σημαντικο)

Θενκς αμ!

Εχει το σωστο υψος του τοστ ειανι αφρατο και νοστιμο!

Αργοτερα θα το δοκιμασω με ενα μερος ολικης(μαλλον 1/3) παραπανω νομιζω δεν θα πετυχει, δεν το εχω γενικά με το ολικης λασπε μου γινονται ολα...

Τωρα θα πεσει μελετη για ψωμι με προζυμι, αληθινο, χωρίς μαγια Στελλίτσα αν τα καταφέρω θα σε ενημερώσω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...