Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

galat μια χαρα ειναι τα μαλλακια του μικρου,εμενα μ'αρεσουν κοντα τα μαλλακια στα αγορακια και ο δικος μου θελει κουρεμα...ειναι σαν τρελλα τα μαλλια του,εχουν σγουρινει αρκετα και αντε να τα στρωσω....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλο!

Αμ, ερωτησεις για ψωμι τοστ, το εκανα 2 φορες και τις 2 ψιλο απετυχε, δεν φουσκωσε, δηλ ειανι οσο μιση φετα τοστ, ειανι πεντανοστιμο βεβαια...

Μαλλον θελει καλυτερο ζυμωμα?

μουφα η κουζινομηχανη μου?(χαχαχαχα καλα 5 λεπτα το ζυμωσα)

γιατι γιατι γιατι????????????/ παντως κι ετσι δεν με χαλαει

τι μαγια βαζεις? εβαλα καστανη ζαχαρη πειραζει? θα ρωτησω και την Αγλαία που το κανει νομιζω με κουζινομηχανη σαν τη δικια μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κανονας 255: δεν ωφελει να παραπονιεσαι οτι δεν εχεις χρονο και δεν προλαβαινεις.εχεις ακριβως τις ιδιες ωρες στην ημερα σου με αυτες που ειχαν ο λεοναρντο ντα βιντσι, ο μαρτιν σκορτσεζε, η μαρι κιουρι, ο αρχιμηδης, ο παστερ, η ελεν κελερ και ο τομας τζεφερσον

eNeap2.pngTSzHp3.png

μουφα η κουζινομηχανη μου?(χαχαχαχα καλα 5 λεπτα το ζυμωσα)

γιατι γιατι γιατι????????????/ παντως κι ετσι δεν με χαλαει

:lol::lol::lol::lol:

τι μαγια βαζεις? εβαλα καστανη ζαχαρη πειραζει? θα ρωτησω και την Αγλαία που το κανει νομιζω με κουζινομηχανη σαν τη δικια μου...

-φρέσκια

-ειναι απο τα λίγα παρασκευασματα που χρησιμοποιω ασπρη ζαχαρη (αν κα δε νομιζω να εφταιγε αυτό που δε σου φουσκωσε)

-τι αλευρι χρησιμοποιησες??

2 φορες που το έκανα με ενα σκληρο βιολογικο, μου έμεινε κοντό χαχχαχαχαχ

Μόνο με το robin hood βγαίνει καλό

Στις φάσεις των φουσκωματων (προζυμιου, και στις υπολοιπες) είχε φουσκώσει καλά?

κανονας 255: δεν ωφελει να παραπονιεσαι οτι δεν εχεις χρονο και δεν προλαβαινεις.εχεις ακριβως τις ιδιες ωρες στην ημερα σου με αυτες που ειχαν ο λεοναρντο ντα βιντσι, ο μαρτιν σκορτσεζε, η μαρι κιουρι, ο αρχιμηδης, ο παστερ, η ελεν κελερ και ο τομας τζεφερσον

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

εγω βαζω καστανη ζαχαρη,μια χαρα φουσκωνει και αλευρι για ολες τις χρησεις...πιστευω φταιει το ζυμωμα....εγω εχω αρτοπαρασκευαστη,το ζυμωνω και το φουσκωνω εκει και απλα το ψηνω στο φουρνο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εμενα εχει διαφορες μεσα στο βιβλιαρακι του αρτοπαρασκευαστη αλλα αυτη μου την εχει δωσει ενας φιλος μου μαγειρας....

δεν ειναι ακριβως για τοστ αλλα ειναι τελειο ψωμακι,οσες φορες εχω κανει (ειδικα οταν εχω καλεσμενους)δεν μενει ψιχουλο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...