Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχχα αχ κι εμενα πολεμος με τη μυτη αστα και το ομολογω, νικάει.

ουτε ορο πλεον δεν μπορω να του βαλω... το γυρισζω μπρουμυτα και χτυπαω την πλατη για κανα 2λεπτο και κατι βγαίνει, ευτυχως στα τελειωματα ειναι, μεχρι το επομενο κυμα δατ ιζ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ορός; Γουατ ιζ ορός; Ήρθε και μας πήρε όλες τις αμπούλες η επιτροπή της πολυκατοικίας, για να μη μας διώξουν, είπαν, που τους ξυπνάμε από τα κλάματα και τους οδυρμούς. Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε την πρόνοια ότι δεν το σφάζουμε το παιδί. Δε βαριέσαι, ένα έξοδο λιγότερο.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

http://www.amazon.co.uk/Crayola-Beginnings-First-Markers-Pack/dp/B0002HYYBW/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1319721790&sr=8-

θυμηθηκα αυτους ειχα παρει για τον Αλεκουκο αλλα και για την Ειρηνη με την πιο ψιλη μυτη, στην Ελλαδα τους εχει νομιζω το πρεναταλ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπον ακουσα την γκεο και πηρα μπουκαλι του λιτρου ορο, κανει 1.30 και ισοδυναμει με 200 αμπουλες....

γκεο ρισπεκτ. βαζεις τη συρυγγα με τη βελονα οπως ειναι(το τρυπας δηλ) αφηνεις τη βελονα μεσα και μετα τραβας με συριγγουλα οσο θες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι στο καλό φεγγάρι παιρνάνε όλα μαζί;;;; Η δικιά μου όταν βλέπει το μπουκαλάκι του ορού πατάει κάτι φωνές γιατι θέλει να της το δώσω και να πιει τον ορό!!!!!!! Για τη πολυαγαπημένη μυξούλα και εδώ ο πανικός αλλά δεν μπορώ να πω οτι νικάει, απλά δεν το κάνω τόσο συχνά όσο θα ήθελα, αλλά θέλει δεν θέλει το βράδυ πριν κοιμηθεί έχει απομύξωση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα επιτελους καταφερα να μπω...τελικα φυγαμε 25 μεσημερι λογω απεργιας....και απο τοτε που γυρισαμε προσπαθω να μαζεψω τον πανικο,και τα αμετρητα ρουχα,βαρεθηκα να βαζω πληντυριααααααααααααααααα

επισης εχω να τονισω οτι μου αρεσε πολυ που συναντηθηκαμε αλλα πολυ λιγο βρε κοριτσια ....και ο μικρος τελικα εκλαιγε γιατι ειχε θεμα με λαιμο,μου εκανε ενα τρικουβερτο βηχα εκεινο το βραδυ απο το τιποτα...τον οποιο τελικα ηρεμησαμε με πετιμεζι...σωτηριο κοριτσια να το εχετε υποψιν....με 3 φορες τελος ο βηχας...

επισης να πω οτι χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα....και οσες δεν ειδα την επομενη φορα....

τα νεα σας τα διαβασα στα γρηγορα....και οχι ολα εχετε γραψει τοσα πραγματα....

αμ...δεν ξερω πως νοιωθεις αλλα καθε εμποδιο για καλο...συντομα θα ερθει το μπεμπε....

ντιμακι χρονια πολλα κοριτσακι μου...

νικολινα ειδα την κληση σου αργα οταν με πηρες,αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να σε παρω...ελπιζω το σπιτακι που βρηκατε να ειναι μια χαρα...και τωρα καλη δυναμη για τη μετακομιση

οσο για τα ζυμωματα και τα ψωμακια κανω κι εγω,αραια και που ομως...γιατι εχω στο νου να χασω μερικα ακομα κιλακια πρωτα...

αμ θα κανω σιγουρα τη συνταγη με τα μπισκοτακια...

76IGp3.png

Καλος ήρθες Χαπάκι μου.

σε λίγες μέρες έχει τη γιορτή της η μικρή μου και ψάνοντας στο amazon δείτε τι βρήκα http://www.amazon.co.uk/CASDON-Little-Kenwood-Titanium-Mixer/dp/B003QZMTD2/ref=sr_1_53?s=kids&ie=UTF8&qid=1319750097&sr=1-53, έχω να πω οτι απο μικρή λάτρεβα τα κουζινικά (έχω τρελό φετιχ) έχω πάθει παρακρουση. Άτιμη κρίση μας περιόρισες σε αυτό http://www.amazon.co.uk/Oskar-Ellen-English-Afternoon-Tea/dp/B00337474W/ref=sr_1_121?s=kids&ie=UTF8&qid=1319750350&sr=1-121 και σε ένα καφάσι με ξύλινα φρούτα

καλησπερα κοριτσαρες....τι κανουν τα ζουζουνια σας...

εγω ακομα προσπαθω να μαζεψω τον χαμο,και απο τη μια καθαριζω και απο την αλλη ξαναλερωνονται...γκρρρρρρρρρρρ....

σημερα πηγατε τα ζουζουνια σας στην παρελαση???

εμεις πηγαμε ευτυχως δεν ειχαμε γεγονοτα...

αμ εκανα τα μπισκοτακια τελεια....και στα μισα εβαλα και σταγονες κουβερτουρα

76IGp3.png

zouzounel περαστικά σας και γρήγορα!!

Επιτελους πολιτισμος!!!!!!!!!!!!!! Χαλασε ο υπολογιστης καιμετα απο 5 μερες αποχής, νομιζα οτι πηγα ανταρτικο στα βουνα!

χαχαχαχαχαχαχ

A, κι επειδή δε μ' αφήνει να της σκουπίζω τη μύτη έχω αρχίσει και της κάνω διαγωνισμό μύξας, δηλαδή "α, τώρα έβγαλες την πιο μεγάλη μύξα της εβδομάδας", "πόπο, Στεφανία, μπράβο, είσαι πρωταθλήτρια" και τέτοια. Σίχαμα.
Ορός; Γουατ ιζ ορός; Ήρθε και μας πήρε όλες τις αμπούλες η επιτροπή της πολυκατοικίας, για να μη μας διώξουν, είπαν, που τους ξυπνάμε από τα κλάματα και τους οδυρμούς. Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε την πρόνοια ότι δεν το σφάζουμε το παιδί. Δε βαριέσαι, ένα έξοδο λιγότερο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμ...δεν ξερω πως νοιωθεις αλλα καθε εμποδιο για καλο...συντομα θα ερθει το μπεμπε....

ευχαριστώ χαπάκι μου

καλή προσαρμογή τωρα που γυρίσατε.

Όντως είναι πολύ λίγες οι ώρες κάθε φορά που συναντιόμαστε, σας είπα, ολοήμερη την επόμενη φορα

αμ εκανα τα μπισκοτακια τελεια....και στα μισα εβαλα και σταγονες κουβερτουρα

:)

c2Gbp2.png

Πήρα το φαγητό μου και καθισα στο πισι να σας διαβάσω, αλλα με τη μυξοσυζήτηση μου κοπηκε η ορεξη, δεν πειράζει, να χασουμε και κανα κιλό χαχα

Χαπακι γουελκαμ μπακ!

γκεο ρισπεκτ. βαζεις τη συρυγγα με τη βελονα οπως ειναι(το τρυπας δηλ) αφηνεις τη βελονα μεσα και μετα τραβας με συριγγουλα οσο θες...

χμ, πρεπει να ρωτήσουμε καποιον να μας πει σιγουρα... ποσο καιρό μπορουμε να κρατήσουμε τον φυσιολογικό ορό ανοικτό? χρησιμοποιούσα ενα φεγγαρι για τους φακούς επαφής και θυμαμαι ότι η φαρμακοποιός μου ειχε πει δεν επιτρέπεται να μεινει πάνω από μια μερα, γιατί μαζεύει μικρόβια... αλλά θυμαμαι καλά? δεν ειμαι σιγουρη, γιατί βλεπετε εχω και ενα θεμα μνημης τελευταία... :)

τι στο καλό φεγγάρι παιρνάνε όλα μαζί;;;; Η δικιά μου όταν βλέπει το μπουκαλάκι του ορού πατάει κάτι φωνές γιατι θέλει να της το δώσω και να πιει τον ορό!!!!!!! Για τη πολυαγαπημένη μυξούλα και εδώ ο πανικός αλλά δεν μπορώ να πω οτι νικάει, απλά δεν το κάνω τόσο συχνά όσο θα ήθελα, αλλά θέλει δεν θέλει το βράδυ πριν κοιμηθεί έχει απομύξωση.

Ο γιος μου βουταει κρυφά τους ορούς και τους πινει! Ο ντοκ επιβεβαιωσε οτι ενταξει, δεν πειραζει.

Ωραίος όρος η απομύξωση! Εμας την κανει ο μπαμπας μας και την ωρα εκεινη το λεμε συνθηματικά "Ερχεται ο μπαρμπαριαν" (ο βαρβαρος, μιας και δειχνει να το φχαριστιέται χαχα)

καλησπερα κοριτσαρες....τι κανουν τα ζουζουνια σας...

εγω ακομα προσπαθω να μαζεψω τον χαμο,και απο τη μια καθαριζω και απο την αλλη ξαναλερωνονται...γκρρρρρρρρρρρ....

αστα, μια απ' τα ίδια, ολη μερα μαζεύω... από τη μια ρούχα για πλύσιμο συνεχεια, από την άλλη τα αυτοκινητάκια του μικρού σκορπισμένα σε όοοολο το σπίτι (οχι τιποτε άλλο, εχω και τη μητερα μου ακομα στο σπίτι, 5 εβδομάδες πανε, μη φαει και καμιά αλλη σουπα και τρεχουμε παλι, δε θα αντεξω άλλες 5 εβδομάδες στο ράντζο!), η μικρή μόλις βαλει καλτσες και παντόφλες το βαζει σκοπό να τις βγάλει και τις κρύβει κιόλας, ψαχνω στο σπίτι να τις βρω και το χειρότερο τελευταία αρχισε ο μικρός να κρύβει τα κλειδιά, ωρες τα ψάχναμε τις προάλλες και τα είχε χωσει στα παπούτσια του πατέρα του (ειναι και δυο στρέμματα το καθένα), αν δε μας τα εδινε εκείνος, δεν προκειτε να τα βρίσκαμε.

Αχχχ, εγώ που είχα μανία με την οργάνωση, τώρα δε μπορώ να βρω τίποτα! (και δε μπορώ και να θυμηθώ τίποτα, σήμερα ανακάλυψα ότι ειχα ξεχασμενο ενα ταψί άπλυτο στον φούρνο, από το προηγουμενο Σάββατο που έφτιαξα μπιφτέκια!... )

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxax κιεγω ανακαλυψα ενα ταψακι 4 ημερων απο λουκανικο, μυρωδια αλλο πραγμα δεν σας λεω τιποτα...

Το ξερω οτι λογικα αν ειναι ανοιχτος μαζευει μικροβια, το ιδιο που επισης δεν χρησιμοποιεις καινουργια συριγγα για καθε φορα που τραβας, αλλα ενταξει, δεν παθαινει τιποτα, στη διαρκεια της ιδιας ιωσης, οταν γινει καλα εντελως, ΟΚ μπορει να ανοιξω αλο μπουκαλι για παρτη του!!! Για τα ματια ναι, θελει πολυ προσοχη εννοειται...

Χθες πηγαμε σε μια γιορτη χωρις μομολα, αλλος ανθρωπος σας λεω!!!! ηπια και το κρασακι μου, εκανα κι ενα αμαρτωλο τσιγαρακι τρελες καταχρησεις καταπατησεις κατεδαφίσεις μην σας πω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πήρα το φαγητό μου και καθισα στο πισι να σας διαβάσω, αλλα με τη μυξοσυζήτηση μου κοπηκε η ορεξη, δεν πειράζει, να χασουμε και κανα κιλό χαχα

:lol::lol::lol::lol:

Ωραίος όρος η απομύξωση! Εμας την κανει ο μπαμπας μας και την ωρα εκεινη το λεμε συνθηματικά "Ερχεται ο μπαρμπαριαν" (ο βαρβαρος, μιας και δειχνει να το φχαριστιέται χαχα)

κι ο δικός μου τα ίδια...τι τους αρεσει ήθελα να ήξερα χαχαχαααχα

Αχχχ, εγώ που είχα μανία με την οργάνωση, τώρα δε μπορώ να βρω τίποτα! (και δε μπορώ και να θυμηθώ τίποτα, σήμερα ανακάλυψα ότι ειχα ξεχασμενο ενα ταψί άπλυτο στον φούρνο, από το προηγουμενο Σάββατο που έφτιαξα μπιφτέκια!... )
xaxaxax κιεγω ανακαλυψα ενα ταψακι 4 ημερων απο λουκανικο, μυρωδια αλλο πραγμα δεν σας λεω τιποτα...

θα σας στείλω τις αγγλίδες καθαρίστριες:lol::lol:

95c3aa0943473203bdb49b6bd656caa2.jpg

Χθες πηγαμε σε μια γιορτη χωρις μομολα, αλλος ανθρωπος σας λεω!!!! ηπια και το κρασακι μου, εκανα κι ενα αμαρτωλο τσιγαρακι τρελες καταχρησεις καταπατησεις κατεδαφίσεις μην σας πω!

πάντα τέτοια γαλατάκι!!:D;)

c2Gbp2.png

απούσες όλες μας σήμερα. Αχ κοριτσάρες μου προβλέπονται δύσκολες μέρες για μένα και το παιδάκι μου, ετοιμάζεται να βγάλει κυνόδοντες με αποτέλεσμα να θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος (όταν λέω συνέχεια εννοώ συνέχεια) με αποτέλεσμα μετά απο 14 μήνες θηλασμού να βρεθώ με κατακόκκινες θηλές που πονάνε πολύυυυυυυ. Αν συνεχίσει έτσι θα δώσω λίγο ντεπον γιατι δεν ξέρω πόσο θα τη παλέψω

θα σας στείλω τις αγγλίδες καθαρίστριες:lol::lol:

(δε βρίσκω και το εμοτικον που κοκκινίζει...)

Και πού να δείτε σήμερα την κουζίνα μου... η μητερα μου εχθές φαγωθηκε να φτιάξει κουλουράκια, τελικά γεμισε δυο ταψιά και εγώ ειδα κι επαθα να συμμαζεψω την κουζίνα από τα αλεύρια και τις ζυμες (θα ελεγα -με τακτ- ότι η μαμα μου δεν ειναι και τόσο τακτική όταν μαγειρεύει). Τελικά δεν προλαβα να τα πλύνω όλα (φανταστείτε ότι έβαλα δυο πλυντήρια πιάτων) και εφυγα για τη δουλειά με μια κουζινα γεμάτη πιατα και ταψιά... Τουλάχιστον ειναι εξω και δε θα τα ξεχάσω αυτή τη φορά!

dJzIp2.png Fysmp3.png

απούσες όλες μας σήμερα. Αχ κοριτσάρες μου προβλέπονται δύσκολες μέρες για μένα και το παιδάκι μου, ετοιμάζεται να βγάλει κυνόδοντες με αποτέλεσμα να θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος (όταν λέω συνέχεια εννοώ συνέχεια) με αποτέλεσμα μετά απο 14 μήνες θηλασμού να βρεθώ με κατακόκκινες θηλές που πονάνε πολύυυυυυυ. Αν συνεχίσει έτσι θα δώσω λίγο ντεπον γιατι δεν ξέρω πόσο θα τη παλέψω

Αλήθεια, ήρθε η ώρα για τους κυνόδοντες?

Ο γιος μου ειχε αργήσει να τους βγάλει, ειχε βγάλει όοοολα τα άλλα δοντια (ακομα και τους τραπεζίτες) και στο τέλος βγήκαν οι κυνόδοντες. Και το ειχα άγχος, μήπως στριμωχτούν και στραβωσουν τα δοντάκια του, αλλά τελικά το κενό που ειχε μεινει ήταν ακριβώς το δοντάκι του.

Η μπεμπα απ' την άλλη εχει βγάλει 4 δοντάκια επάνω και δυο κατω και τη βλέπω στασιμη αρκετό καιρό (τον Αυγουστο τα εβγαλε όλα μαζί).

Αχ, τι μας περιμενει ακόμα με αυτά τα δοντια...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...