Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι προλαβαίνω, καλέ; Είπαμε, μια φορά το μήνα, χαχα! Ωραίοτο Άριστον, θα το μελετήσω!

Ντιμ, σ' ευχαριστώ,κι εγώ αυτά είχα βρει,μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω. Ποπο, παιδιά, είμαι κομμάτια, αύριο μας βλέπω να τρώμε ταβερνίτσα, ούτε μαγείρεμα ούτε τίποτα... Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει το μπεικιν αλουμινιο???????/Μου γκρεμισες τον κοσμο....και η μαγειρικη σοδα??????????/

εννοείται χαχαχαχαχαχαχα......έχει και μαγειρική σόδα το Iherb πάντως

Am τι είναι αυτό το άριστον και που το βρήσκεις;;

το άριστον δεν έχω ιδέα τι είναι:mrgreen: (λίγο που είδα στο site μάλλον κάτι σε βούτυρο μου κάνει αλλά δεν είμαι και σίγουρη- δεν το έψαξα καλά) απλά βρήκα τις συνταγούλες, ενω έψαχνα κάτι άλλο στο νετ και μου φάνηκαν πολύ καλές

c2Gbp2.png

Εγώ είμαι εδώ! Προσπαθώ να καταλήξουμε σε εξώφυλλο για το βιβλίο:) Αύριο έχω γενέθλια και γκρινιάζω λίγο που δε θα μπορέσω να τα γιορτάσω με κάτι σπέσιαλ (κλείνω τα 30!), αλλά μέχρι να μπορώ ν' αφήσω τη μικρή σε καμιά γιαγιά δεν έχει ξενύχτια...

Σας φιλώωωω

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες εγώ θα είμαι απούσα για λίγες μέρες διότι έχει γενική στο σπίτι λόγο εορτής. Ελπίζω να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να μπω. Σας φιλώ

καλές ετοιμασίες ντιμ!!

Στελλίτσα χρόνια σου πολλά:D

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου:D

normal_24_februar_2007_008.jpg

c2Gbp2.png

Χρόνια πολλά Στέλλα μου, να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Σήμερα ξεθεώθηκα στις δουλειές αλλά δεν είναι τέλεια το βράδυ όταν το βλέπεις το σπίτι να λάμπει;;;

αλλά εκτός από τις δουλειές με ξεπάτωσε και η μικρή. Μα καλά δεν πιάνεται η μασέλα τους να θηλάζουν 1,30 ώρα συνεχόμενη;; Και να πω ότι κοιμήθηκε;;; Τσάμπα τόσο ζιζί, ο πατέρας της προσπαθεί να τη κοιμίσει και αυτή όλο μαμά μου φωνάζει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια κ χρόνια πολλά στην εορτάζουσες... Dimάκι χρόνια πολλά για την γιορτή σου κ Στελλίτσα πολύχρονη για τα γενέθλιά σου... Να χαίρεστε τις οικογένειες σας...

Σας διαβάζω κοριτσάκια μου που κ που απλά δεν έχω πολύ χρόνο για να σας γράψω... Ελπίζω ότι σύντομα θα τακτοποιηθουμε κ θα τα λέμε πιο συχνά...

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Σας ευχαριστώ, κορίτσια μου, για τις ευχές! Κι από μένα, Ντιμ, ό,τι επιθυμείς!

Κι εγώ τα 'χω φτύσει, χθες βράδυ έφτασα στα όριά μου, όλη τη νύχτα ήταν με μύξες και βζ στο στόμα, κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα, νόμιζα ότι θα μου στρίψει. Όλο αγκαλιά και νιαρ νιαρ είναι. Το ξέρω πως είναι φάση και θα περάσει, αλλά τα 'χω παίξει, παιδιά... Ενιγουέι, να περάσετε όλες καλά σήμερα, πάω για δουλειά (όλα τα 'χα...)

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κι από μενα, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! (εστω και καθυστερημενα, εχω λιγο χρονο ακομα, 40 μερες κραταει η γιορτη, δε λενε? :) )

Εξαφανίστηκα, αλλά εχω τα πιτσιρίκια άρρωστα, πυρετό ο γιος μου, μυξογκρίνια η κόρη μου. Αυτό το πραγμα με τον μικρό δε μπορώ να το καταλάβω, μιση εβδομάδα ειμαστε καλά και παει σταθμό και την υπολοιπη μισή εβδομάδα ειναι άρρωστος... Μου το ειχαν πει ότι ο πρωτος χρονος στον σταθμό ειναι δύσκολος, αλλά.... τόσο πια??? Ουφφφφ, δε μπορω να το βλεπω το παιδάκι μου άρρωστο, μεχρι τώρα δε μου ειχε αρρωστήσει ποτε! ποτέ όμως... :(

Και επεται συνέχεια φαντάζομαι...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Επιτελους πολιτισμος!!!!!!!!!!!!!! Χαλασε ο υπολογιστης καιμετα απο 5 μερες αποχής, νομιζα οτι πηγα ανταρτικο στα βουνα!

Χρονια πολλα Στελλίνι μουουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυ Σ'αγαπω πολυ χαπι θερτι!

Χρονια πολλα Δημητρουλα τρουλα τρουλα μ', μικρη νοικοκυρουλα μ';

χΜΜΜΜ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘς ΠΗΓΕ 5 για να κοιμηθω και με κλαματα επισης???? Να το πω....

(παταει ο Αλεξ μαζι)

Ζουζουνελ εγω μεχρι τωρα σχεδον 4 ετων δεν εχουν αρρωστησει ποτε, περα απο καμια μυξα, ουτε πυρετους ουτε βηχες, ωτιτιδες, λαιμους κλπ...

Φετος λοιπον το εχω παρει αποφαση οτι θα ειναι αρρωτη 6 μηνες. Συνεχομενα, μονο ετσι μπορω να μην με προβληματιζει χαχαχαχα

προς το παρον μονο μυξουλες και 1 φορα μονοημερο πυρετο εκανε, τα παιρναει ελαφρα.

Γαστρεντεριτιδες μονο φοβαμαι και ...ψειρες....ελπιζω να το δω κατα το δημοτικο αυτο παναγιτσα μου!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

μυξες , δοντι και πολυ πολυ πολυ κλαμα, τσαντιλα(εχει σηκωσει και χερι πανω μου το σκατο) νευρα και γενικα "δεν θελω πολλα πολλα" αυτο τον καιρο ο Αλεξ...

ανεβαινει παντου, παιρνει τα παντα πλεον με κουραζει πολυ... ουτε μεσημερι κοιμαται πια το πολυ κανα μισαωρο τα εχω φτυσειιιιιιιιιιι

ευτυχως η Ειρηνη τα παει πολ καλα στον παιδικο και την αφηνω πλεον μεχρι τις 13.30 (το πηγαιναμε λαου λαου για προσαρμογη και καλα)

Ευχαριστημενη ειαμι απο τον καινουργιο κανουν πολυ καλη δουλεια, τρωνε καλα φαγητα, ειναι πεντακαθαρα, παιζουν εξω που εχει μεγαλο κηπο με χωμα, και οποτε την παίρνω ειναι με το χαμογελο στο προσωπο οποτε μια χαρα ευτυχως...

τα λεμε σφαζονται

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, λέτε να 'ναι το φεγγάρι; Η εποχή; Πάλι τα ίδια χθες, μύξα, κλάμα και κακό. Θα πάρω τα βουναααα, είμαι παντού πιασμένη, με το παραμικρό τα μπήγω, δε σας λέω τίποτα.

Αθηνά, μπράβο με τον παιδικό, μια όαση χαράς στις καρδιές μας (ζνιφ).

107fc7d98c.png

A, κι επειδή δε μ' αφήνει να της σκουπίζω τη μύτη έχω αρχίσει και της κάνω διαγωνισμό μύξας, δηλαδή "α, τώρα έβγαλες την πιο μεγάλη μύξα της εβδομάδας", "πόπο, Στεφανία, μπράβο, είσαι πρωταθλήτρια" και τέτοια. Σίχαμα.

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...