Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο παρλιαρος εφτιαχνε ψωμι χωρις μαγια, με μπεικιν, αλλα κι αυτο δεν ξερω ποσο βλαβερο ειναι...

Η Ειρηνη απεκτησε ενα καρουμπαλοοοοοοοο νααααααααααααααααααααααααα

Και κοιταζοταν και εκλαιγε οχι απο τον πονο, αλλα" Μην μεινει ετσι αυτο μαμα, με κάνει ασχημη, δεν θελω να το σκεφτομαι!" Επι λεξη....

χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, μωρέ, το καημένάκι! Πού την έφαγε;

Τις μπότες περιμένω να τις φέρουν στο 23 τα μάδερκερ, για να τις δοκιμάσει εκεί. Αν και τώρα που τα 'χω βρει σκούρα θ' αρχίσω να ψάχνω για πιο χαμηλό μου φαίνεται. Απλώς τις ήθελα για το κρύο και τις λάσπες...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

για το κρυο και τι λασπες παρε γαλοτσακια, ενα ημιμποτακι ειναι σουπερ επισης καπως ετσι ειανι του μουγιερ ουτως η αλλως...δηλ αυτα που κρατανε απλως τον αστραγαλο.

Την εφαγε στο προσκεφαλο του κρεβατιου (μολις της ειχα πει να μην χοροπηδαει γιατι θα χτυπησει η γρουσουζα μανα)

Τηε εδωσα ομοιοπαθητικο αρνικα ειχα ευτυχως, μιλαμε ειναι σαν να βγηκε απο το σταρ τρεκ!

Απο μαδερκεαρ ειχα κατι μποτες στην Ειρηνη(σαν τις τιμπερλαντ τις κιτρινες) σε ροζ, πολυ βαρυ παπουτσι δεν μας βολεψε, και κατι μποτακια πιο σικ απο ζαρα επισης....γενικα δεν τις μπορει περπαταει πολυ μονοκοματα...

Φφφφφ πηγα χθες να δω για την κουζινομηχανη και ερωτευτηκα το kenwood το μικρο ειανι μια χαρα το βρισκω 350 εξω....

Αλλα οχι. Θα αντισταθω θα μαθω κι εγω να φτιαχνω ψωμια πρωτα, και μετα θα το παρω οταν και αν πετυχω τη συνταγη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

στέλλα βάζω οτι βρήσκω απο το στοκ σε διαθέσημο 23 μόνο που αν θες κάποιο να το πάρεις αύριο γιατι στο στοκ εξαφανίζονται δια μαγείας. αρχίζω

http://www.mouyer.gr/mouyer/content/EshopProduct.aspx?d=2&rd=11725043&f=11726&rf=-1499166993&m=-1&rm=0&l=2&col=5100&fromSearch=true

http://www.mouyer.gr/mouyer/content/EshopProduct.aspx?d=2&rd=11725043&f=11763&rf=-1499167022&m=-1&rm=0&l=2&col=5100&fromSearch=true

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Για γαλότσες είχα ξεκινήσει αλλά είναι πολύ πιο βαριές από τις μπότες του μάδερκερ, γι' αυτό τις φοβήθηκα.

αυτά βρήκα στο e-shop είναι λίγο κακομούτσουνα αλλά τα 35 ευρώ τα κάνουν κουκλιά στα μάτια μου.

Να τις έχω εδώ τις ψωμοπεριπέτειές μου...

μα πότε προλαβαίνεις και τα κάνεις όλα αυτά????? θέλω εμότικον που τραβάει τα μαλλιά του χαχαχαχαχα

Αχ πάω να αρρωστήσω πάλι και δεν θα το αντέξω στο καπάκι.

ντιμ, είσαι καλύτερα??

ο παρλιαρος εφτιαχνε ψωμι χωρις μαγια, με μπεικιν, αλλα κι αυτο δεν ξερω ποσο βλαβερο ειναι...

έχω πάρει baiking apo iherb:mrgreen:

http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Baking-Powder-Gluten-Free-16-oz-1-lb-453-g/9585?at=0

Η Ειρηνη απεκτησε ενα καρουμπαλοοοοοοοο νααααααααααααααααααααααααα

Και κοιταζοταν και εκλαιγε οχι απο τον πονο, αλλα" Μην μεινει ετσι αυτο μαμα, με κάνει ασχημη, δεν θελω να το σκεφτομαι!" Επι λεξη....

χαχαχαχαχαχα

αχ, μωρέ η μικρούλα...

Την εφαγε στο προσκεφαλο του κρεβατιου (μολις της ειχα πει να μην χοροπηδαει γιατι θα χτυπησει η γρουσουζα μανα)

Τηε εδωσα ομοιοπαθητικο αρνικα ειχα ευτυχως, μιλαμε ειανι σαν να βγηκε απο το σταρ τρεκ!

χαχαχαχ, έλα ρε με κάνεις και γελάω με το καρουμπαλο του παιδιού

c2Gbp2.png

Ta roz που εβαλες ντιμ μια χαρα ειναι....μα 23?????????/ εμενα ακομα φοραει 21 μπορει και 20 αναλογα τη φορμα, ακομα φοραει τα βαπτιστικα που ειναι 20 αλλα τεραστια, κατι κυριλε ασρπα χαχαχαχα και δεν εχω αξιωθει ακομα να του αγορασω το πρωτο του παπουτσι!

Εχω κατι νικε 22 νουμερο πολυ ωραία, θα τονα φησω να φορεσε το 20αρι ακομα και οταν δεν του κανει βλεπουμε....ουτως η αλλως δεν περπαταει εξω πολυ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσάρες μπαίνω στα γρήγορα το mybabycenter έχει βάλει για σήμερα 25% έκπτωση και έχει κάτι ωραίους υπνόσακους που βγαίνουν με την έκπτωση στα 21 ευρώ ρίξτε μια ματιά

Διαφημίσεις

Αμ esy που τα ξέρεις, το αρνητικο δηλ με το μπεικινγ εναι η γλουτενη? Γιατι ψωμι χωρις γλουτενη δεν νομιζω να γινεται καλό....το αλευρι δεν εχει γλουτενη?

Για πε παντως σιγουρα θα παρω και μπεικινγκ στην επομενη παραγγελια, παρεπιπτοντως τελικα την κουζινομηχανη την παρηγγειλα απο το ιταλικο αμαζον, σορρυ αλλα την ειχε πολυ πιο φθηνα...

Πηγα χθες στο saturn στο γερακα γιατι μας εχουν χαρισει μια δωροεπιταγη και την ειχαν 228! και οταν τους τα εχωσα την αφηναν 205

Εγω την πηρα 147...160 με μεταφορικα δηλ 45 ευρω ειναι αυτα λυπαμαι δεν τα πεταω(καθε φορα εχω τυψεις που δεν ψωνιζω απο Ελλαδα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

όχι, το αρνητικό είναι το αλουμίνιο και το συγκεκριμένο δεν έχει (απλά είναι και χωρίς γλουτένη για όσους έχουν αλλεργία)

με γεια η ιταλική κουζινομηχανή χαχαχαχαχαα

c2Gbp2.png

ωωωωωωωωω ωραιεεεεεεεςςςςςςςς!!!!!!!!!

Εφτιαξα αυτη τη σαλατα και ειναι υ-πε-ρο-χη πολυ δροσερη και αρωματικη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-me-abokanto-kai-pligouri.html

Εχει το μπεικιν αλουμινιο???????/Μου γκρεμισες τον κοσμο....και η μαγειρικη σοδα??????????/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...