Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

a teleia kai δωρεαν μεταφορικα! μια χαρα, μα που τα ανακαλυπτεις ολαααααα

Σουπερ μου φαίνονται! 2,5 τογλ θελω γιτι το χειμβνα εχω περιπου 18-20 βαθμους το βραδυ τη θερμοκρασια

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα σας!!κοιταξτε τωρα τι σεντονι θα γραψω..χμχμχμ,εχουμε κ λεμε

τωρα, απλα θα του πηγαινα κανα καλο ουισκι και κανα κεφαλι γραβιερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα,εισαι του απιστευτου!!

ela re ntimaki για αυτο δεν ηρθες? σιγα βαλτη στο αυτοκινητο θα συνεχιζε να κοιμαται χαχαχαχα

Δεν πειραζει την επομενη φορα!

Λοιπον..............με γκαζωσες τρελα με τις κουζινομηχανες λεμεεεεε

lipon ti bomann(ειναι καλες αυτες?) δεν την στελνει Ελλαδα το αμαζον γμτ... παντως τη βρισκεις και φθηνοτερα εδω απο το μπουλντοζα,,,,

Εγω σκεφτομαι να παρω αυτη

http://www.bch.gr/specification/philips/kitchen/hr7775.pdf

αλλα χωρις τον αποχμωτη(που εχω εναν και καθεται)

δηλ αυτη που μου αρεσει ακι περισσοτερο σε χρωμα κλπ

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR7774-Food-Processor/dp/B0015C7R8U/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1318786888&sr=1-1

To θεμα μου ειναι οτι για ζυμωμα κυριως αυτες του τυπου που προτεινεις ειανι μαλλον καλυτερες. αλλα πολυ ογκωδης...

Παντως αν παρω αυτη που λεω, και ζυμωνω, και εχω μουλτι και μπλεντερ και κοβει φετες κλπ ετσι μου φευγουν ενω σωρο τσουμπλεκια...ουφ μπερδευτηκα...

εγω παιδια ξερετε ποια εχω,μην επαναλαμβανομαι...http://www.kenwoodworld.com/el-gr/Products-gr/Kitchen-Machines/Cooking-Chef/Cooking-Chef/

τον αντρα μου δεν εχω μαγειρεψει ακομα,μουχαχαχαχα...ειναι απλως ασυναγωνιστο μηχανημα..μεχρι κ τον κιμα για τα μπιφτεκια εκει τον ζυμωνω,μη μιλησω για τη ζυμη που κανει,κ ουτε καν ζεσταινεται το μοτερ κ ας ζυμωνει 1 ωρα!!! 50 ευρω το μηνα (ε,περισσευουν 50 ευρω)

Μόλις γυρίσαμε, πάει, τελείωσε κι αυτό, ελπίζω να ηρεμήσω γιατί οι ορμόνες μου είναι χάλια, όλη την ώρα έκλαιγα.

:cry::cry::cry:..σκεψου θετικα...τουλαχιστον δε θα γεννας καλοκαιριατικα,θυμησου τι περασες...!! (ε,να πουμε κ καμια μ^&*&^%α να ξεχαστουμε..)

ο γιός μου έγινε βιβλιοφάγος....κυριολεκτικά χαχαχαχχα

του είχα δωσει και ξεφύλιζε κατι περιοδικά και ξαφνικά τον βλέπουμε με ενα φύλλο στο στομα και το μάσαγε......δε μασάει άλλα κι αλλά και του ήρθε να φάει το χαρτί χαχαχαχα

τουλάχιστον κάνει πρακτική στη μάσηση

αχαχαχαχαχα,εμενα κανει παντου πρακτικη..μασηση,δαγκωμα...διαλυση σιντι,περιοδικων,βιβλιων κ δε συμμαζευεται..σιφουνας Αγγελικη (ξερεις απο που εχει περασει,χαχαχαχα)

ούτε κι ο δικός μου τα θέλει...πέρσι του είχα υπνόσακο αλλά δε με βόλευε γιατί έχ#ζε κάθε 3 λεπτά χαχαχαχαχαχαχ...φέτος θα με βολέψει, χ#ζει 1 φορά την ημέρα χαχαχαχα

δεν έχω ψάξει ακόμα πάντως οποτε δεν έχω κάτι να σου προτείνω

χαχαχαχα,ωραιοι οι υπνοσακοι αλλα ειναι να καθεται κ το παιδι..περυσι η μικρη μου δεν καθοταν να την φερμουαρωσω (μαδερκεαρ εχουμε) κ το καναμε οταν ηταν κοιμισμενη,μουχαχαχαχα:twisted:

2,5 τογλ θελω γιτι το χειμβνα (αχαχαχαχα)εχω περιπου 18-20 βαθμους το βραδυ τη θερμοκρασια

λοιπιν,παμε να το κλεινουμε..ειναι

το τογλ

του τογλεος

το τογλι

ω τογλι!!!!αχαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουφ,να μαι κ εγω...δε σας λειπω κ πολυ,δε βλεπω να με αναζητατε...:(

καλησπερα σας!!κοιταξτε τωρα τι σεντονι θα γραψω..χμχμχμ,εχουμε κ λεμε

γειά σου geo μου με τα σεντονάκια σου:D:D

θα κάνω κι εγω τώρα ένα χαχαχαχα

:cry::cry::cry:..σκεψου θετικα...τουλαχιστον δε θα γεννας καλοκαιριατικα,θυμησου τι περασες...!! (ε,να πουμε κ καμια μ^&*&^%α να ξεχαστουμε..)

ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!

αχαχαχαχαχα,εμενα κανει παντου πρακτικη..μασηση,δαγκωμα...διαλυση σιντι,περιοδικων,βιβλιων κ δε συμμαζευεται..σιφουνας Αγγελικη (ξερεις απο που εχει περασει,χαχαχαχα)

χαχαχαχαχαχαχαχ

λοιπιν,παμε να το κλεινουμε..ειναι

το τογλ

του τογλεος

το τογλι

ω τογλι!!!!αχαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol:

ουφ,να μαι κ εγω...δε σας λειπω κ πολυ,δε βλεπω να με αναζητατε...:(

έλα βρε χαζό, μη λες τετοια....σε βλέπω σε δημιουργικό οίστρο στο φατσοβιβλίο και ξέρω οτι έχεις δουλειά και δεν προλαβαίνεις να μπεις εδω...αν σε είχα χάσει και απο εκεί θα σε ψάχναμε μικρή μου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μένα...

Μα καλά δε σας προλαβαίνω καθόλου.... Ωραίοι οι υπνόσακοι... δυστυχως εγώ πήρα ήδη :( Ελπίζω να μου βγει καλός, αλλιώς θα πάρω κ εγώ από αυτούς... (κ τον πήρα κ πιο ακριβά)... Τεςπα

Εμένα κορίτσια μου έχουν σπάσει τα νεύρα τελευταία οι άντρες του σπιτιου... Δεν είμαι καθόλου καλά κ τον λέω τον πόνο μου σε εσάς...

Ο μικρός δεν κοιμάται καθόλου καλά το βράδυ, κ παρόλο που τον έχω στη μέση είναι πολύ ανήσυχος... κ δεν παλεύεται άλλο... Να δω τώρα στο καινουριο σπίτι (αααα ναι βρήκαμε επιτέλους... πάμε Νέα Σμύρνη) τι θα κάνουμε που δεν χωράει η κουνια του στο δωμάτιό μας... Αχ πως θα την παλέψω πέρα δώθε όλο το βράδυ...

Ο μεγάλος δε, δεν κάνει καμία προσπάθεια για να ξεκολλήσει ο μικρός από πάνω μου... κ τα παίρνω πολύ άσχημα...

Τεςπα... σας έπρηξα...

Στα δικά μας...

Geo καλώς ήρθες...κ βέβαια μας έλειψες... μην μας κάνεις παραπονάκια επειδή δε σου βάλαμε απουσίες... είμαστε καλές... :P

Οσο για τη συνάντηση εγώ μάλλον δε θα μπορώ ουτε αυτό ουτε το άλλο σκ... Πρέπει να αρχίσω μετακόμιση...

Σας φιλώ όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ξέχασα να σας πω ότι το μικρός του χαπακίου ψιλοαδιαθέτησε το καημένο (για αυτό κ η γκρινια του το σάββατο) κ δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει για συνάντηση θα της το πω όμως στο τηλ. αν κανονήσετε κάτι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

xaxaxaxaxa γκεο το τογλ, ειανι το τογκ με τη βοηθεια του Αλεξ που μου σπρωχνει τα χερια οταν γραφω!

αλλα κι αυτο κλινεται αν θες!!!!

αστα χαχαχαχαχα

Παω για μπανακι οσο κοιμαται ο μπουλης,. νικολ συμπασχω τρελα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

nikol τέλεια που βρήκατε σπιτάκι!!!

καλή μετακόμιση!

όσο για τον σύζυγο, στείλτον μια εβδομάδα εσω και θα στον επιστρέψω φουλ εκπαιδευμενο και με οδηγίες χρήσης χαχαχαχχα

περαστικά στον μικρό σου χαπ!! μάλλον ταλαιπωρηθηκε και απο το ταξίδι, ίσως να την άρπαξε και κάπου στις μετακινήσεις προς αθήνα

c2Gbp2.png

Καλησπέρα, κόρες!

Και πρώτ' απ' όλα: τι εννοείτε είχε γκρίνια ο μικρός της χαπ;;; Αυτό ήταν το αγγελούδι επί της γης, αφήστε με και τα 'χω πάρει με τη δικιά μου!

Νικόλ υπομονή. Για τον μεγάλο δεν έχω τίποτα να πω, είναι με τις μέρες τους, για το μικρό όμως συμπάσχω απόλυτα. Κι εμένα χτυπιέται ολονυχτίς κι έχει κάνει το στήθος πιπίλα κανονική. Γι' αυτό χτυπιέται και η μάνα μου, γιατί πιστεύει ότι με το θηλασμό την έχω κακομάθει και παρόλο που της λέω ότι το έχω επιλέξει συνειδητά κι ότι αντέχω εκείνη επιμένει. Όσο για το Γιωσαφάτ, α, τον έχουμε κορόνα στο κεφάλι μας -αλλά μόνο όταν μας βολεύει:)

Τεσπα, βλακείες.

Για το ψωμί που λέγαμε, μη φανταστείτε, ζυμώνω μια φορά το μήνα, φτιάχνω μικρά καρβελάκια και τα βάζω κατάψυξη. Έτσι κι αλλιώς ο χάμπι το σνομπάρει το ψωμάκι μου, επειδή βγαίνει σφιχτό, κι έτσι μου κρατάει για μέρες. Συνταγή συγκεκριμένη δεν έχω, βάζω διαφορετικά αλεύρια κάθε φορά (καμιά φορά και λιναρόσπορο), απλώς τελευταία πειραματίζομαι με προζύμι, γιατί διαβάζω τόσο άσχημα πράγματα για τη μαγιά αρτοποιΐας που δε θέλω να τη βάλω στο στόμα μου. Απλώς το προζύμι θέλει τέχνη και μάλλον δεν την κατέχω ακόμα γιατί μου πήρε καιρό για να το κάνω να φουσκώσει. Να τις έχω εδώ τις ψωμοπεριπέτειές μου...

Όσο για την kenwood, ούτ' εγώ το ΄χω να βάλω τώρα ένα 50ρικο το μήνα στο κεφάλι μου. Αλλά κάθε φορά που θέλω να πάρω κάποιο γκατζετάκι για την κουζίνα, κρατιέμαι, και βάζω τα λεφτά στον κουμπαρά:)

Αχ, σας φιλώ, πάω να δουλέψω, μ' έπιασε η πάρλααααα.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Α, δε σας είπα! Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε πρωινή συνάντηση (για να μην έχει πολύ κρύο) στο πα΄ρκο της χωροφυλακής στη Μεσογείων. Έχει κάτι αλογάκια σκυριανά και πολλά πουλιά και τρελά κουνέλια, με τα οποία το παιδί μου έχει πάθει τρελό έρωτα και πάει κάθε μέρα και τα ταΐζει καροτόφλουδες και λαχανόφυλλα!

107fc7d98c.png

καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα βάλτε και εμένα στο κλαμπ των νευριασμένων μαμάδων. Χθες το βράδυ κατάλαβα πως σε κάνει το αγαπημένο σου τέκνο να θες να του ουρλιάξεις στα μούτρα ή να το αρχίσεις στις ξυλιές (δεν έκανα τίποτα από τα δύο αλλά ένα τσακ ήθελα) κοιμήθηκε η καλή σου κανονικά, ξύπνησε μετά από 1 ώρα και δεν κοιμόταν πουθενάααααα μέχρι τις 4 το πρωί, που και πάλι με κλάματα κοιμήθηκε.

Αχ πάω να αρρωστήσω πάλι και δεν θα το αντέξω στο καπάκι. Όσο για το ψωμί μου έχει πάρει η μαμά μου αρτοπαρασκευαστή αλλά επειδή δεν αρέσει στο συζηξ το ψήσιμο, μόλις αρχίσει να το ψήνει το σταματάω, το βάζω στο φούρνο και βγαίνει σουπερ.

Στέλλα να σε ρωτήσω κάτι;;;; Αν δεν δίνεις ή δεν κρατάς τα παπούτσια της μικρής που δεν της κάνουν, θα σε πείραζε να μου τα δίνεις μιας και φοράτε δύο νούμερα μεγαλύτερο;; Μόνο αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις!!!!!!!!!!!!!! Όσο για τα ζωάκια στο πάρκο, το καλοκαίρι φέρτει εδώ να χορτάσει το παιδί ζώα, απο κουνέλια και κότες μέχρι άλογα και αγελάδες, απο όλα έχει ο μπαξες.

Νικόλ καλή μετακόμιση, επιτέλους θα ηρεμίσετε και εσείς.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ντιμάκι, με χαρά μου, απλώς αυτά που της βάζω προς το παρόν είναι δεύτερο χέρι από μια φίλη μου που περιμένει πάλι παιδί. Αν είναι κοριτσάκι θα πρέπει να της τα επιστρέψω, αν είναι αγοράκι θα σου πω για να... spread the love! Εννοείται πως όταν της αγοράσω καινούρια θα σου τα κρατήσω. Προς το παρόν έχω φάει τον κόσμο να της βρω μπότες σε 23 νούμερο, για να της κρατήσουν το χειμώνα, αλλά στα mothercare μ' έχουν εδώ και μια βδομάδα στο περίμενε. Θα ξαναμπώ μούγερ μου φαίνεται, γιατί όπου αλλού κοιτάζω είναι από 75 και πάνω οι τιμές.

107fc7d98c.png

Ντιμάκι, με χαρά μου, απλώς αυτά που της βάζω προς το παρόν είναι δεύτερο χέρι από μια φίλη μου που περιμένει πάλι παιδί. Αν είναι κοριτσάκι θα πρέπει να της τα επιστρέψω, αν είναι αγοράκι θα σου πω για να... spread the love! Εννοείται πως όταν της αγοράσω καινούρια θα σου τα κρατήσω. Προς το παρόν έχω φάει τον κόσμο να της βρω μπότες σε 23 νούμερο, για να της κρατήσουν το χειμώνα, αλλά στα mothercare μ' έχουν εδώ και μια βδομάδα στο περίμενε. Θα ξαναμπώ μούγερ μου φαίνεται, γιατί όπου αλλού κοιτάζω είναι από 75 και πάνω οι τιμές.

οκ, αν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις στο στοκ της μουγιερ κοιτάω και εγώ το βράδυ και σου στέλνω τα λινκ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα κοίταξα λίγο, αλλά υπάρχουν ελάχιστα πράγματα σε 23. Ουφ, θα δω μήπως πάω από το Νέο Ψυχικό που έχει ένα στοκατζίδικο νομίζω.

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...