Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια πως γνωριστηκατε με τον συζυγο σας??

εγω μπηκα σ ενα ταξι σχολωντας μετα απο 16 ωρες δουλειας...την επομενη μερα μπηκα τυχαια (ακομα επιμενει...) στο ιδιο ταξι...κλπκλπκλπ.......εχουν περασει 7 χρονια...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμεις πριν απο 7χρονια γνωριστηκαμε..ετυχε η αδερφη μου να ξερει την αδερφη του και μια φορα βγηκαμε ολοι μαζι εγω 21αυτος23..τοτε ημασταν και οι δυο σε διαφορετικες σχεσεις αλλα αυτος δεν τα πηγαινε καλα με την τοτε κοπελα του και εγω ειχα βαρεθει με τον τοτε συντροφο μου απο την αφορητη του ζηλεια..ετσι ξαναβγηκαμε κανα 2φορες με κοινη παρεα ωσπου ζητησε το τηλεφωνο μου βγηκαμε μετα τα 2μας τα φτιαξαμε,κ πανω στον χρονο σχεδον συζησαμε μαζι..ωσπου εγινε κατι με την πρωην του τα πηρα εγω στο κρανιο χωρισαμε και μετα απο 2βδομαδες μαθαινω οτι ειμαι εγκυος στο πρωτο μας παιδακι..δεν του ειπα τιποτα ωσπου ηρθε με ενα δαχτυλιδι και τους δικους του σπιττι και μου εκανε προταση γαμου...ε μετα του ειπα και εγω οτι ειμαι εγκυιος και εκανε τουμπες..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

και εμεις πριν απο 7χρονια γνωριστηκαμε..ετυχε η αδερφη μου να ξερει την αδερφη του και μια φορα βγηκαμε ολοι μαζι εγω 21αυτος23..τοτε ημασταν και οι δυο σε διαφορετικες σχεσεις αλλα αυτος δεν τα πηγαινε καλα με την τοτε κοπελα του και εγω ειχα βαρεθει με τον τοτε συντροφο μου απο την αφορητη του ζηλεια..ετσι ξαναβγηκαμε κανα 2φορες με κοινη παρεα ωσπου ζητησε το τηλεφωνο μου βγηκαμε μετα τα 2μας τα φτιαξαμε,κ πανω στον χρονο σχεδον συζησαμε μαζι..ωσπου εγινε κατι με την πρωην του τα πηρα εγω στο κρανιο χωρισαμε και μετα απο 2βδομαδες μαθαινω οτι ειμαι εγκυος στο πρωτο μας παιδακι..δεν του ειπα τιποτα ωσπου ηρθε με ενα δαχτυλιδι και τους δικους του σπιττι και μου εκανε προταση γαμου...ε μετα του ειπα και εγω οτι ειμαι εγκυιος και εκανε τουμπες..

Πωπω... τι ρομαντική ιστορία... με αίσιο τέλος... :D μπράβο κοριτσάκι... και χάρηκα πολύ κ με τα ζουζούνια σου :D

theolvas εσένα κ αν είναι ρομαντική... έτσι είναι οι άντρες παιδί μου δεν το παραδέχονται ... μόνο όταν τους ξεφεύγουν...

Εγώ γνωρίστηκα με τον άντρα μου (δεν το χω ακόμα συνηθίσει να το λέω, έχω ακόμα κ ένα μήνα για τον γάμο... ) στο Πανεπιστήμιο (στην Αγγλία). Εγώ έψαχνα σπίτι κ εκείνος (που έμενε με άλλον έναν είχαν ελεύθερο δωμάτιο) οπότε έμεινα εκεί. Τότε βέβαια είχα άλλη σχέση, αλλά μετά που χώρισα, εκδηλώθηκε το ... αίσθημα το μεγάλο... :rolleyes: Μείναμε ένα χρόνο μαζί (στο ίδιο σπίτι) κ μετά επιστρέψαμε Ελλάδα (όπου δεν μείναμε μαζί).

Είμαστε ήδη 8 1/2 χρόνια μαζί...

Κοριτσάκια... που σαν πιάνουνε οι λυγούρες... καλά είστε εσείς... δεν έχετε πάρει κ πολλά κιλά... εγώ που έχω ήδη πάρει 9 τι να πω ?? :oops: πως να συγκρατηθώ το καημένο??? :confused:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα, ωραίο θέμα άνοιξες MAROULITA29.

Εμείς γνωριστήκαμε πριν 10 ½ χρόνια. Το 1999.

Τότε εγώ δούλευα μπαρ γουμαν σε ένα club και ο άντρας μου ήταν Dj.

Στην αρχή αντιπαθήσαμε ο ένας τον άλλον αλλά μετά σιγά σιγά άρχισε να αναπτύσσεται ειδύλλιο.

Το 2001 μείναμε μαζί και το 2003 παντρευτήκαμε, μετακομίσαμε στην Γερμανία και γεννήθηκε ο Μιχαλακος.

Φυσικά με το που έμεινα έγκυος αλλάξαμε και οι δυο επάγγελμα.

Από κιλά εγώ πρέπει να έχω βάλει 4-5 και οι λιγούρες μπορώ να πω ότι μειώθηκαν.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

1.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

2.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ

3.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΑΓΟΡΙ

4.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

5.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 – ΙΑΣΩ - ? φύλλo

6.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? ΚΟΡΙΤΣΙ

7.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 – ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

9.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

10.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

11.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

12.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

13.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010- ΑTΤIKO - μαλλον αγορι (με καισαρικη στις ??/8/2010)

14.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ -ΑΓΟΡΙ

15.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

16.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

17.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 -ΜΗΤΕΡΑ - ?

18. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

19. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΤΡΙΔΥΜΑ

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Και καλησπέρα σας!!!

Εγώ τον αντρούλη μου τον γνώρισα μέσω της αδελφής του. Είμασταν συμφοιτήτριες και κάναμε παρέα. Ήξερα όλη την οικογένεια εκτός από αυτόν γιατί σπούδαζε αλλού. Όταν ορκίστηκε τον γνώρισα και είμαστε μαζί από τον Δεκέμβριο του 2000! Ο άντρας μου ήταν 20 και εγώ 19!

Στην αρχή για 4 χρόνια λόγω δουλειάς αυτός ήταν Αθήνα και εγώ λόγω σπουδών στην Θεσσαλονίκη. Μίλησε από τον πρώτο χρόνο στους γονείς μου ότι έχει σοβαρό σκοπό, λογοδοθήκαμε επίσημα, κάναμε πολιτικό γάμο το 2003, το 2004 ανέβηκε Θεσσαλονίκη μόνιμα, αγοράσαμε το σπίτι μας και το 2007 κάναμε το θρησκευτικό γάμο. Εν συνεχεία αρχίσαμε να μεγαλώνουμε την οικογένεια μας...:P

Επεξεργάστηκαν by μπου μπου

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Τώρα σας διάβασα γιατί είμαι από το πρωί στο κρεβάτι με πυρετό από την ουρολοίμωξη (ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το αστείο, γιατί έχω αρχίσει να τα φτύνω).

Από κιλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχω πάρει, έχω μέρες να ζυγιστώ. Πάντως την τελευταία φορά είχα πάρει 1 μόνο και δε νομίζω να 'χουν αλλάξει πολύ τα πράγματα γιατί τώρα με τον πυρετό νιώθω όπως τον πρώτο καιρό με τις ναυτίες... Αυτό που λιγουρεύομαι περισσότερο τις τελευταίες μέρες είναι ντομάτες (που δεν κάνει να φάω λόγω ουρολοίμωξης) και ρυζογκοφρέτες -πολλές ρυζογκοφρέτες. Τις πρώτες βδομάδες με το χάλια στομάχι είχε τύχει να φάω κοτόπουλο και σοκολάτα και τώρα είναι τα δύο πράγματα που δεν μπορώ με τίποτα να βάλω στο στόμα μου (ελπίζω κάποτε να τα ξαναγαπήσω). Αφού χθες έφτιαξα κοτόπουλο για τον hubby και δεν έβλεπα την ώρα να βγω από την κουζίνα για να μην το μυρίζω.

Εμείς γνωριστήκαμε το 2000, σε μια εκδρομή με τη φοιτητική οργάνωση όπου ήμασταν τότε και οι δύο. Τα φτιάξαμε μερικούς μήνες αργότερα -εγώ 19, εκείνος 24- και ιδού! Είχαμε δύο μεγάλους χωρισμούς στο ενδιάμεσο, αλλά μάθαμε πολλά κι απ' αυτούς...

Καλό βράδυ σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Περαστικά Στελλάκι!!!

Εμείς γνωριστήκαμε σε μια βραδυνη εξοδο μεσω μιας φίλης μου, η οποια ηταν φιλη και αδερφη του κολλητου του αντρα μου.

Ο αδερφος της ειχε πει με τον αντρα μου οποιος παντρευτει πρωτος κουμπάρος! Και ετσι μας παντρεψε αυτος μαζι φυσικα με την πραγματική δημιουργό της κουμπαριας την αδερφούλα του.

Ειχα μεγαλους ερωτες-σχεσεις στη ζωη μου , εκτος απο κατι σαχλα στο ενδιαμεσο(μια σχεση 7 ετων , μετα 4 , μετά ο αντρας μου) και μπορω να πω οτι πραγματικά ενιωσα ΤΟΝ ερωτα μονο με αυτον...ηταν ολο σαν ονειρο σαν παραμυθι-πραγματα που εγω ως ρεαλιστρια και θετικων επιστημων ατομο δεν αναζητουσα...- ειχε ολα οτι ζητουσα σε εναν ανθρωπο και πραγματικα ο πηχυς ηταν ψηλα...

Μετα απο 1 μολις χρονο σχεσης συζησαμε, και μετα απο μερικους μηνες προεκυψε και το κοριτσάκι μας...και γαμος κλπκλπ...

Αν και τωρα τρωγομαστε σχεδον καθημερινα, τη λαμαρινα ακομα τη δαγκωνω χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ, galat (Γαλάτεια, να υποθέσω;)! Εύχομαι να τη δαγκώνετε και οι δύο για πολλά πολλά χρόνια ακόμα τη λαμαρίνα -τι πιο ωραίο απ' αυτό;

Είμαι και εγώ κάτω από την σκια της αμνιοπαρακέντησης και δε μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.... Εμείς θα την κάνουμε στις 18 Μάρτη!

Εύη, πώς πήγε η εξέταση;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, εμείς γνωριστήκαμε καλοκαίρι 2000

τρελός έρωτας από την αρχή, αλλά είμασταν φίλοι για 3 μήνες, ούτε φιλί δεν είχε πέσει! Παρόλο αυτά ήταν το καλύτερο καλοκαίρι μας, όλη μέρα και όλη νύχτα μαζί σε παραλίες και club΄. Dj ο άντρας, φοιτήτρια εγώ, καταλαβαίνετε, υποχρεώσεις μηδέν, μόνο ανεμελιά. Το μόνο που μας ένοιαζε τότε ήταν σε πιο μαγαζί θα πάμε το βράδυ. Τέλειες εποχές. Και σήμερα μετά από 10 χρόνια, (εγώ δηλώνω ακόμα ερωτευμένη), το μόνο που μας νοιάζει είναι αν θα βγει υγιές το παιδάκι μας και τίποτα άλλο. Περνάνε τα χρόνια, αλλάζουμε και εμείς!!!

dev223prs__.png

Γέμισε το καφέ έρωτα... Τι ωραία... Μπράβο μας κοιλούμπες... ευχομαι να είμαστε πάντα έτσι, ερωτευμένες κ ευτυχισμένες...

stellunak περαστικά κ γρήγορα... άντε πολυ ταλαιπωρήθηκες κοριτσάκι... έχεις κ το ταξίδι σου :D

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!:):)

Περαστικα στις αρρωστουλες...:?....γρηγορα καλα κοριτσια γιατι δεν παλευεται να εισαι αρρωστη κ εγκυος μαζι!!!!:D

Οντως γεμισαν ερωτα οι σελιδες μας...Μαρουλιτα ωραιο θεματακι!!!!

Εγω με τον καλό μου γνωριστηκαμε το 1994 !!!!!!!!...ημουν στα 16 κ εκεινος 24....χωρισαμε...ειχα να τον δω 5 χρονια.....τα ξαναφτιαξαμε μολις γυρισα απο τις σπουδες μου στα 22....κ ειμαστε μαζι !!!!!!Ο πρωτος κ τελευταιος αντρας της ζωης μου!!!!!πωπω...τον ξερω 15 χρονια... τη μιση ζωη μου.....

εγω καλα...εχω αναιμια...αιματοκριτης 30...:mrgreen:!!!!αλλαξα τα Legofer me tardyferon ...κ ταχυκαρδιες με τα Yutopar(ευτυχως κρατανε μια ωρα).

...το νινι δεν το πολυακουω τωρα(μηπως ειναι απο τα μυοχαλαρωτικα;;;)...κ περιμενω τις 31 ή 1 να κανω Β επιπεδου....ααα...εχω παρει περ.7 κιλα!!!!αυτααααα!!!:-D

Επεξεργάστηκαν by nikijo

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλημερα κι απο μενα (λιγο νωρις το θυμηθηκα,αλλα τρεχω ολη μερα)

ειμαι καλα...οι αιματολογικες μου τελειες,αιματοκριτη 35,6!!!!! εχω σπασει ολα τα ρεκορ.δευτερα παω στο γιατρο να το δω κ ν αποφασισουμε για την πορεια των εξετασεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...