Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Am λυπαμαι πολύ κοριτσάκι μου, αυτό που λεω και στον εαυτό μου στα δύσκολα ειναι ότι όλα για κάποιο λόγο γινονται και η φυση ξερει καλύτερα... μόνο μην το κρατάς μεσα σου, δεν ειναι κακό να εκφράσεις τη λύπη σου και να κλαψεις αν νιωθεις ότι το θες...

Για τη συνάντηση συγνωμη που δεν ηρθα, ηθελα πολύ, αλλά δεν τα καταφερα, ο μικρός ήταν λίγο κρυωμένος, εχω και τη μαμα μου σπίτι μας (ειχε πεσει πριν τη βαπτιση της μικρής, δε θυμαμαι αν σας το ειχα πει) και δεν ήθελα να αφήσω τον άντρα μου μόνο του και με τους δυο (θα ερχόμουν εγώ με τη μπεμπα). Αν κανονισετε συνάντηση σε σπίτι πειτε, μπας και τα καταφέρω. :)

Φιλιά σε όλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κ εγώ χάρηκα πολύ για την αν κ σύντομη συνάντησή μας... Ανυπομονώ να ξανασυναντηθουμε... Κανονήστε το. Αν δεν είχα τη μετακόμιση θα σας έλεγα κ σπίτι μου αλλά δυστυχώς γινεται πανικός... παντου.

Φωτό δεν βγάλαμε αυτή τη φορά... χμ... πως μας ξέφυγε?

Αμ μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, θα έρθει άλλο νινάκι σύντομα... θα δεις... Φιλάκια κ αγκαλιές από μένα κ τον Βασίλη... :tongue:

Αυτά τα γρήγορα κ από μένα...σας αφήνω για να μαζέψω τίποτα...

Θέλω κ εγώ κουζινομηχανή.............. εγώ έλεγα για kenwood αυτή η boman είναι καλή???? Οσο για το ψωμί κ τα μπισκοτάκια... θα τα κάνω κ εγώ αμ... Τέλεια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Am λυπαμαι πολύ κοριτσάκι μου, αυτό που λεω και στον εαυτό μου στα δύσκολα ειναι ότι όλα για κάποιο λόγο γινονται και η φυση ξερει καλύτερα... μόνο μην το κρατάς μεσα σου, δεν ειναι κακό να εκφράσεις τη λύπη σου και να κλαψεις αν νιωθεις ότι το θες...

κι εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου

Αμ μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, θα έρθει άλλο νινάκι σύντομα... θα δεις... Φιλάκια κ αγκαλιές από μένα κ τον Βασίλη... :tongue:

σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση

νικολ μου, δεν ξέρω με σιγουριά για την Bomann (δεν την έχει και κάποιος γνωστός μου) απλά μου φάνηκαν αρκετά καλά τα χαρακτηριστικά της συν οτι έχει πολύ δυνατό μοτέρ (πράγμα χρήσιμο για τις ζύμες) και όλα τα εξαρτήματα και βάση είναι ανοξείδωτα (οποτε δεν χαλάνε-σπάνε εύκολα).

Στα κουλουράκια μπορείτε να βάλετε και μέλι αντί για ζάχαρη

c2Gbp2.png

κι εμενα με εψησε πολυυυ η bomann θα ρωτησω και τον Βαγγελη αν την εχει ακουστα σαν μαρκα, μου αρεσε πιο πολυ απο τη kenwood λογω τιμης και ογκου.

μουαρεσαν και τα αλλα 2 μοντελα αμ της bomann alla το ενα εχει πλαστικο στη βαση(που ΟΚ δνε ξερω αν ειανι τοσο κακαο) το αλλα που ειχει 1200 βατ, εχει αλουμινενια γαντζακια ρε γμτ, δεν θελω αλουμινιο το φοβαμαι.

http://www.sunelectronics.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=23893

http://www.sunelectronics.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=25366

Καταλαβες αν παιρνουν εξτρα εξαρτηματα, πχ για κοπτη ή λουκανικομηχανη (λες και με νοιαζει να κανω λουκανικα) αλλα απλα ειναι καλο να ειναι επεκτασιμη

eNeap2.pngTSzHp3.png

ετοιμάζεσαι να ανοιξεις κρεοπωλείο?? χαχαχαχαχαχχ

δεν το έψαξα καθόλου αν παίρνουν και εξτρα εξαρτήματα

η τελευταία πάντως φαίνεται σουπερ, ίσως κάνει και καφέ χαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

ισως!!! thn briskv ennoeitai pio φθηνα στο γερμανικο αμαζον , την οποια την στελνει κιολας. Αλλα απο το πολυ διαβασμα καπου απογοητευτηκα, νομιζω οτι η μαρκα ειναι φθηνιαρικη...και ειναι ιδια προιοντα με μαι αλλαη clatronic καπως ετσι.

παντως τι να πω τη δουλεια δεν θα την κανει? αντε να μην αντεξει τοσο? την βρισκω 170 ευρω με μεταφορικα(16 περικαλω γιατι προκουα το γερμανικο δεν εχει δωρεαν?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

την clatronic την είδα κι εγω στο γερμανικό αμαζον και σου είχα βάλει λινκ παραπάνω...

σίγουρα δεν είναι kenwood kai kitchenaid αλλά ποιός έχει τα λεφτά γι'αυτές??χαχαχαχαχα

τουλάχιστον να μη μας χαλάσουν απο την πρώτη χρηση

c2Gbp2.png

Λοιπον, εγω ναι η αναποφασιστη του αιωνα τελικα αποφασισα να παρω την

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR7774-Food-Processor/dp/B0015C7R8U/ref=sr_1_10?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1318860247&sr=1-10

Γιατι εφτιαξε ψωμι η amaretto χαχαχαχα και ειανι μια χαρα!

Και γιατι ειναι φθηνη, ομορφη μαζεμενη και κανει ενα καρο αλλαες δουλειες.

Εχω ενα μιξερ με βαση με καδο που περιστρεφεται ειανι της κακιας ωρας, αλλα πχ για παγωτο ή αλλα κεικ ή ακτι σε μεγαλυτερο ογκο καπως θα ητν κανω τη δουλεια και οταν τα φτυσει(γιατι εχουν στραβωσε τα μπαστουνια και κανει εναν περιεργο θορυβο χαχαχαχα) θα παρω τη Bomann που θα την εχω σαν πολυ δυνατο μιξερ-ζυμωτηριο.

Αυταααααααααααααααααααααααααααα

Οποτε παρε εσυ το Bomann ki εγω το αλλο και η Νικολινα θα βγει κερδισμενη!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και απο εμένα επέστρεψα στη βάση μου. Αθηνά δεν ήταν τόσο εύκολο, το αυτοκίνητο του μπαμπά μου δεν μπορώ να το οδηγήσω και ο μπαμπάς μου είνια άρρωστος οπότε θα ερχόμουν με τη συγκοινωνία

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μόλις γυρίσαμε, πάει, τελείωσε κι αυτό, ελπίζω να ηρεμήσω γιατί οι ορμόνες μου είναι χάλια, όλη την ώρα έκλαιγα.

Λοιπον, εγω ναι η αναποφασιστη του αιωνα τελικα αποφασισα να παρω την

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR7774-Food-Processor/dp/B0015C7R8U/ref=sr_1_10?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1318860247&sr=1-10

τσάμπα:shock:

καλά ζυμώματα χαχαχαα

c2Gbp2.png

καλημέρα και απο εμένα επέστρεψα στη βάση μου. Αθηνά δεν ήταν τόσο εύκολο, το αυτοκίνητο του μπαμπά μου δεν μπορώ να το οδηγήσω και ο μπαμπάς μου είνια άρρωστος οπότε θα ερχόμουν με τη συγκοινωνία

ελα βρε σε πειράζω, μα και να μπορουσες μενεις αρκετα μακρυα ταλαιπωρια θα ητνα να το ξυπνησεις, ντυσε ταισε, φορτωσε κλπ...γινοταν και χαμος...

Δεν πειραζει εσυ ερχεσαι και καπως πιο συχνα θα ξαναβρεθουμε!

Αμ, κοριτσακι μουουουουουουυυυυυ φιλακια πολλα γλυκούλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...