Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μία καλημέρα στα γρήγορα κ από μένα...

Κ εγώ μέσα για το σάββατο στις έξι...

Ελπίζω να είμαστε όλες καλά κ να τα πουμε όλες μαζί...

συγνώμη που έχω χαθεί αλλά τρέχω κ εγώ... δεν είμαι κ στα καλύτερά μου

φιλάκια σε όλες

αμ όλα για κά-ποιο λόγο γίνονται ... ντον γουορι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα

Δυστυχώς δεν προχωράει η εγκυμοσύνη, σημερινή χοριακη 2.382 μονάδες, θα πάρω τον γιατρό να κανονίσουμε αποξεση

το Σάββατο θα σε πάρουμε όλες μια μεγάααααααααααααλη θεραπευτική αγκαλια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αμ, λυπάμαι:( Αλλά έχει δίκιο η νικόλ, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Κι εγώ μέσα είμαι γι' αύριο, απλώς θα σας δω για λίγο γιατί τα πράγματα στην οικογένεια του χάμπι δεν είναι καλά και θα 'μαστε όλοι σταντ μπάι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

οκ κι εγω 6 απο μεσα στην εισοδο, ομοιως για λιγο γιατι δεν εχω αναρρψσει και καλα καλα και δεν θελω να σας κολλησω(καλα δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησετε αλλιως δεν θα ερχομουν, αλλα για καλο κακό)

Ζουζουνελ??? το μπλουμακι που χαθηκε,,,

Σαε φιλώ απο εδω γιατι απο κοντα θα το αποφυγω χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!

Κι εγω πολύ χαρηκα που γνώρισα επιτέλους τη στελλίτσα με το σπιρτόζικο κοριτσάκι της (μα τι φατσούλα είναι αυτή!!) και το χαπάκι με τον παίδαρο!

Και εννοείται χαρηκα που είδα τη νικόλ με τον άλλο παίδαρο της παρέας και το γαλατάκι μας!

Κλασσικά ήταν πολύ λίγο, ποιά να πρωτομιλησει, τι να πρωτοπούμε, γινόταν και ψιλοχαμός χθες....εμείς θέλουμε ημερήσια συνάντηση τελικά, να ξεκινήσουμε απο τις 10 το πρωί και να πάει μέχρι το απογευμα χαχαχαχαχαχα

Ντιμάκι κριμα που δε σε είδαμε, φιλιά στη μικρή σου

Χαπ, ξεκουραστήκατε?

Galat αυτή είναι η συνταγή για το ψωμακι http://royal-coconut.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

και αυτή είναι η κουζινομηχανή που θέλω να πάρωωωω.....ουαααααααα!

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=43&Category=1000001206&Product=1547135

κι αυτή είναι η συνταγή για τα μπισκοτάκια που σας είπα

Mαλακά μπισκότα μπανάνα-βρώμη

Υλικά:

2 μπανάνες πολτοποιημένες

110 γρ. βούτυρο μαλακό

4-5 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη

1 βανίλια

2 κούπες βρώμη (κουάκερ)

1 κούπα αλεύρι για όλα

1 1/2 κουταλάκι μπέικιν

1 αυγό

3 κουταλίες σούπας γάλα

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αυγό για λίγο.

Προσθέτουμε τις μπανάνες, τη βανίλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Απλώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά και βαζουμε κουταλιές της σουπας απο το υλικό μας. Οχι πολυ κοντα γιατι απλώνουν!

Βγαίνουν περίπου 20 μεγάλα μπισκότα.

Ψηνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 160-170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μεχρι να ροδίσουν.

Edit: Όταν κρυώνουν, είναι σχεδόν άγλυκα, οπότε συμπληρωματικά στις δυο ώριμες μπανάνες, βάλτε άλλη μια σε κομματάκια.

Ακόμη (tip) αν βάλετε σταγόνες σοκολάτας, να τις αλευρώσετε πριν.

c2Gbp2.png

galat τη βρήκα και στο γερμανικό αμαζον

http://www.amazon.de/Bomann-603-320-332-K%C3%BCchenmaschine/dp/B0000D82GS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1318764983&sr=8-1

μπορείς να μου πεις αν τη στέλνουν ελλάδα και με πόσα μεταφορικά?

επίσης βρήκα κι αυτή (οικονομική και με τα ίδια χαρακτηριστικά)

http://www.amazon.de/Clatronic-KM-3323-Knetmaschine-silber/dp/B002UXQK2C/ref=sr_1_29?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1318765074&sr=1-29

c2Gbp2.png

κοριτσαρες στεναχωρίθηκα παρα πολύ που δεν σας είδα αλλά η μικρή μου είχε κοιμηθεί 3 ώρες για βραδυ με αποτέλεσμα το μεσημέρι να κοιματε με τις ώρες και να ξυπνήσει στις 20.00 (αν ήξερα οτι θα ξύπναγε τόσο αργά θα ερχόμουν μόνη μου) την επόμενη φορά, γιατι αυτή πέσαμε θήματα των ελεκτών εναέριας κυκλοφορίας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

ela re ntimaki για αυτο δεν ηρθες? σιγα βαλτη στο αυτοκινητο θα συνεχιζε να κοιμαται χαχαχαχα

Δεν πειραζει την επομενη φορα!

Λοιπον..............με γκαζωσες τρελα με τις κουζινομηχανες λεμεεεεε

lipon ti bomann(ειναι καλες αυτες?) δεν την στελνει Ελλαδα το αμαζον γμτ... παντως τη βρισκεις και φθηνοτερα εδω απο το μπουλντοζα,,,,

Εγω σκεφτομαι να παρω αυτη

http://www.bch.gr/specification/philips/kitchen/hr7775.pdf

αλλα χωρις τον αποχμωτη(που εχω εναν και καθεται)

δηλ αυτη που μου αρεσει ακι περισσοτερο σε χρωμα κλπ

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR7774-Food-Processor/dp/B0015C7R8U/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1318786888&sr=1-1

To θεμα μου ειναι οτι για ζυμωμα κυριως αυτες του τυπου που προτεινεις ειανι μαλλον καλυτερες. αλλα πολυ ογκωδης...

Παντως αν παρω αυτη που λεω, και ζυμωνω, και εχω μουλτι και μπλεντερ και κοβει φετες κλπ ετσι μου φευγουν ενω σωρο τσουμπλεκια...ουφ μπερδευτηκα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασικα αυτη με ξετρελανε αλλα το ιδιο και η τιμη μπουαχαχαχαχαχαχα

http://www.philips.co.uk/c/food-processors-mixers/robust-collection-1200-w-hr7781_00/prd/

ειναι γενικα πανω κατω τα ιδια με Bomann kenwood απλα εχουν το μοτερ απο κατω αντι για διπλα ειανι πιο κομπακτ και πιστευω κερδιζεις χωρο,,,,

Νομίζω κατεληξα παντως στην ΗR7774

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και τωρα ας πω για τη συμαντηση χαχαχαχαχχαχα Λοιπον η χαπ, ειναι πολυ γλυκιά και ο παιδαρος ολα τα λεφτα!!! Το περασα για παιδακι 2 χρονων!!!! Το ιδιο και ο Βασιλάκος της Νικολινας (θεα!)

Τη Στελλίτσα κι εγω χαρηκα που την ειδα ετω και λιγο, η Στεφανια μου θυμιζει πααααααρα πολυ τον δικο μου, εχουν τιςιδιες εκφρασεις, κινησεις, πονηρα χαμογελα, τσιριδες χαχαχαχαχαχα και ιδιο μεγεθος(εκτος της πατουσας χαχαχα)

Με την Αμ τα ειπαμε και λιγο περισσοτερο και πολυ χαρηκα το ευχαριστηθηκα, ειανι ανεξαντλητη πηγη γνωσης! χαχαχαχαχα

Λοιπον πειτε σε ποιο τσαρδι θα κανουμε συναντηση!!!! Εγω προσφερομαι, ελπιζω η ΕΙρηνη να μας αφησει ομως σε ησυχια να πουμε καμια κουβεντα!

Κανονιστε πριν φυγει το χαπακι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν πειράζει ντιμ, θα το ξανακανονίσουμε

galat η Philips είναι απο τις καλύτερες ξέρω (την είχε προτείνει κι ** παλιότερα στο άλλο που γράφω)

ναι αυτές που σου έβαλα είναι για ζύμωμα και για αναμιξη κεικ κτλ.....βασικά αυτή θέλω να πάρω γιατι έχω και κουζινομηχανή και αποχυμωτή και θέλω κάτι δυνατό για τα ψωμιά μου

Αύριο το πρωί πάω για απόξεση, μου είπε να είμαι εκεί στις 7

c2Gbp2.png

αν την ειχε προτεινει και η Α, τοτε ειμαι σε καλό δρόμο... ρε γμτ δεν ξερω, ουσιαστικα κι εγω για ψωμια θελω αλλα νομιζω οτι θα μου κανει τη δουλεια... απο την αλλαη εχω μουλιτ, αποχυμωτη , μπλεντερ, το αλλο το μπαστουνι οοοοοολα....γαμος βλεπετε χαχαχαχαχαχα

δηλ το μονο που δεν εχω ειανι το να κοβει φετες και να ζυμωνει....τι να ειπω θα το σκεφτω λιγο ακομα λεω αν την δω κι απο κοντα και βλεπουμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...