Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα, ο σάκος παρα είναι μικρός (προσωπικά θεωρώ οτι σταμάτησε να μεγαλωνει απο την προηγουμενη εβδομάδα), ο γιατρός μου έδινε κουράγιο, οτι και καλά έχει δει αναλογες περιπτώσεις και όλα έχουν παει καλά αλλά το βλέπω πολύ πολύ δύσκολο...θα με ξαναδεί την αλλη εβδομάδα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμ μην απελπίζεσαι... όλα θα πάνε καλά, θα πας κ την άλλη βδομάδα κ θα είναι καλά το μπεμπέ... Ο γιατρός που σου φάνηκε? Θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά... θα δεις... Φιλάκια κ χαδάκια στο κοιλόνι σου :D

Κ εγώ ψηφίζω mall καλύτερα...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

am 8a simfonisw me th galat,oti einai na ginei as einai gia kalo,min se pairnei omws apo katw giati etsi epireazeis thn katastash...

epishs ok gia mall....ki egv mesa eimai mono peite akrivos wra,aaaa kai perimenw ta thl sas na mporw na sunenoei8w mazi sas....

nikol elpizw suntoma na vreite kati pou sas aresei.....

ta dika mas o mikros apo to prwi mou kanei dekata...mexri 37,4 ftanei....o xapakos mou thn exei dwsei apisteuta....

kai sorry pou grafw etsi alla den girnaei to pliktrologio sta ellhnika...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ki εγώ εδω.. κανονίζετε συνάντηση κοριτσάκια? Πειτε λεπτομερειες μπας και καταφερουμε να ερθουμε κι εμείς αυτή τη φορα.

Αm... δεν ξερω τι να πω... σου εύχομαι να πανε ολα καλά, ποτε δεν μπορείς να εισαι σίγουρος με τους γιατρους, εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν, ας περασει λιγος καιρος ακομα να δεις πως θα παει ο σακος...

Χαλια ειμασταν κι εμεις οικογενειακως τις προηγουμενες μερες, τωρα αναρρωνουμε...

dJzIp2.png Fysmp3.png

λοιπον πειτε μερα, ώρα Σαββατο 6 το απογευμα λετε? Μall προτεινω σοτν πανω πανω οροφο για αρχη μιας και ειναι καπως πιο ησυχα σε καποιο καφε? (στον 4ο αν θυμαμαι καλα)

Ζουζουνελ ελα κι εσυ Πα νε λλαδικη!

Χαπακι σου στελνω το τηλ μου αλλα στειλτε κι αλλες μπας και δεν ερθω(λεμε τωρα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κορίτσιαααα, να'μαι κι εγώ! Δε σας ξέχασα τόσες μέρες, απλώς είχα απίστευτο τρέξιμο με τη δουλειά, έχουμε δυστυχώς και επικείμενο θάνατο στην οικογένεια του χάμπι, οπότε καταλαβαίνετε... Σας διάβασα στα γρήγορα και τα παίρνω με τη σειρά που τα θυμάμαι:

Αμ, κουράγιο και υπομονή, ξέρω πως είναι δύσκολη πίστα, την πέρασα πρόσφατα με καλή μου φίλη και σου σπάει τα νεύρα μέχρι να δεις τι θα γίνει, αλλά έτσι είναι αυτά, το ξέρουμε πια. Θέλει ψυχραιμία και υπομονή, γιατί ελάχιστα πράγματα είναι στο χέρι μας. Κι ότι είναι να 'ρθει...

Ντιμ, η μικρή φοράει 23 πλέον με τις κάλτσες. Την έχω με κάτι ροζ λουστρίνια που βρήκα ψάχνοντας πανικόβλητη στα μάδερκερ, την κακομοίρα, αλλά δεν παίζει να της πάρω δεύτερο ζευγάρι αν είναι να μεγαλώσει πάλι σε ένα μήνα. Κι επίσης δεν έχω προλάβει να πάω στο στοκατζίδικο του ν. ψυχικού. Οπότε, ό,τι και να φοράει, χάλια ροζ λουστρίνι από κάτω.

Για τη συνάντηση, εννοείται πως είμαι μέσα, εκτός αν προκύψει ο επικείμενος που λέγαμε παραπάνω, φυσικά. Και το mall βολεύει μια χαρά!

Α, ντιμ, το βιβλίο θα βγει μέσα στις επόμενες 10 μέρες καιη παρουσίαση θα γίνει κάποιο σάββατο του νοεμβρίου, θα ενημερώσω, εννοείται!

Άντε, κόρες, σας φιλώ, κιεμείς όλο ξυπνήματα είμαστε αυτές τις μέρες, βγάζει 4 δόντια ταυτόχρονα, παρακαλώ. (τα 'χω παίξει, αλλά το προσπερνάω)

Φιλιααααα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τη συμπαράσταση

χαπ, μήπως να έρθεις μόνη με το μούργο αθηνα??:mrgreen: να ηρεμήσετε άπαντες για λίγο? πέρα απο την πλάκα, ίσως να το έχετε και ανάγκη

περαστικά στον μικρό, πως είναι τώρα??

αν και η παιδίατρος μου είχε πει πως μέχρι 37,4 είναι φυσιολογική θερμοκρασία

ζουζουνελ, περαστικά σας...όλοι είχατε αρρωστήσει??

c2Gbp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου....

ο μικρος συνεχιζει να κανει μεχρι 37,6....και χθες τον πιεσα τον καημενο με το γαλα και μου εκανε και εμετουλη....

αμ να σου πω ετσι μας βλεπω στο τελος,εχει πεσει πολυ γκρινια στην ομαδα....

ασε που αρχισε να λεει εγω βλεπω να μην ερχομαι και κατι τετοια,αλλα δεν πειραζει αν δεν θελει ας μην ερθει...

ζουζουνελ περαστικα !!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

χαπ, τέτοιες θερμοκρασίες μάλλον απο δόντια είναι (μέχρι 38) και αν προσθέσεις και την υπερενταση των προηγούμενων ημερών, λογικό μου φαίνεται

αμά σου λέει και τέτοια αστον στη μαμα του:mrgreen:

c2Gbp2.png

Ax ayta τα δοντια κι απο εδω τα ιδια....πφφφφ πραγματικα οταν βγαλουην το τελευταιο αρχιζουν και κοιμουνται καλυτερα τυχαιο???? (και το βγαζουν εως και 3 μερικά............. παπαπαπ ελπιζω να εχουμε ξεμπερδεψει νωριτερα-οποτε καλά κανει η Φασολίνα και τα βγαζει ανα τετράδες)

Κι εμενα εσκασε επιτελους(ειχε καμια εβδ γκρινιαση) το 8ο για να δουμε θα κοιμηθει καλυτερα? Παντως το μεσημερι κοιμηθηκε(μαζι μου βεβαια αλλιως θα ξυπνουσε πολυ νωριτερα) 3-4 ωρες!!! να δουμε πως θα κοιμηθει για βραδυ που ξυπνησε 7.30 το απογευμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ θα πειτε τελικα Σαββατο 6 ωρα στο mall?

αχ!! ξέχασα να απαντήσω....ναι εγώ μπορώ, εκτός απροόπτου βέβαια , αλλά θα έρθω χωρίς τον Γιώργο, έχω άγχοςμή μου συμβεί τκάτι και έχω το παιδί μαζί

οποτε καλά κανει η Φασολίνα και τα βγαζει ανα τετράδες)

χαχαχαχαχα, ναι!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...