Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε βρε κοριτσάρες;;; Που χανεστε έτσι;;;

Αθηνά πως είναι ο παιδικός σταθμός;;

Am σήμερα δεν έχεις ραντεβού με το γιατρό;; Περιμένουμε νέα και μετά θα σου πω και εγώ κάποια άλλα νέα αν δεν τα έχεις ακούσει και εσύ δηλαδή.

Χαπάκι πως πάει με το μικρό;;;

Νικολ κάθε Σαββατοκύριακό βγαίνεται στη γύρα;; Πω πω μπελας και αυτός;; Βρήκατε κάτι;;;

Στέλλα ξέρεις ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου;;; Στη συνάντηση θα έρθεις;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, όπου αποφασίσετε!!

Am σήμερα δεν έχεις ραντεβού με το γιατρό;;

αύριο είναι.....μετράω ώρες, θέλω να δω κι απο κοντά τον γιατρό να δω αν θα μου κανει το "κλικ"

Περιμένουμε νέα και μετά θα σου πω και εγώ κάποια άλλα νέα αν δεν τα έχεις ακούσει και εσύ δηλαδή.

ποιά νεα παιδί μου??? πεεεεεεεςςςςςςς!!

c2Gbp2.png

Κι εγώ μέσα οπου πείτε, Χαπακι που θα μένεις?

Προσ το παρον εχω ενα πυρετακι 38 με πονολαιμο αλλα του που θα εχω γιανει εως τοτε, αν οχι δεν θα ερθω να μην σας κολλησω.

Ο παιδικος δεν ξερω γιατι για καθε 1 ωρ απο παει καθεται με ιωση 1 εβδ σπιτιτα νευρα μου....το εχω μετανιωσει πραγματικα, το ηξερα οτι θα την εχω σπιτι και αρρωστη συνεχεια, αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει κι αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω μενω ραφηνα....το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να βρουμε κατι κλειστο γιατι αν εχει τετοιο καιρο......

με βολευει οπουδηποτε που μπορω να ερθω με μετρο....

επισης υπαρχει μια περιπτωση να ειναι και ο χαπακος μαζι,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα?

76IGp3.png

galat περαστικα,οσο για τη μικρη να το ξερεις τον 1ο χρονο θα ειναι συνεχεια ετσι...αυτο ειναι το μονο προβλημα οταν τα πας παιδικο...αλλα να προσεχεις μην κολλαει και ο μικρουλης

76IGp3.png

καλά με τέτοιο καιρό, εννοείται σε κλειστό χώρο...χαπ δε φαντάζεσαι τι γίνεται εδω όλη μέρα!! εμείς εν τω μεταξύ είμαστε στα ψηλά και τελείως ανοιχτά και νομίζεις πως θα το πάρει το σπίτι ο αέρας, άσε το κρύο.

αθηνά, τον πρώτο καιρό τα περισσότερα παιδάκια αρρωσταίνουν, το βλέπω και απο τη θεία μου που έχει παιδικό, μετά αποκτούν ανοσία χαχαχχα υπομονή

διάβαζα κάπου, οτι τους "κάνει" καλό κατα κάποιο τρόπο και όταν μεγαλωνούν και πάνε σχολείο δεν αρρωσταίνουν τόσο συχνά (δε ξέρω κατα πόσο ισχύει βέβαια)

αλλά δε μπορείς να βλέπεις και το παιδί να ταλαιπωρείται γμτ, πονάει η ψυχή σου....εγώ ούτε να έχει μύξα δεν αντέχω

ανοσοενισχυση ξεκινήσατε?

γενικά πως είναι ο νέος σταθμος??

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες μην αγχώνεστε με τον καιρό, Πέμπτη - Παρασκευή η θερμοκρασία επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Χαπάκι εννοείτε τι να πειράζει.

Τα νέα που άκουσα στις ειδήσεις είναι ότι αύξησαν τα χρήματα της γέννας στο δημόσιο νοσοκομείο σε 900 για φτ και 1540 και κ.σ. Αλλά ρωτάω η άσχετη πληρώνεις στο δημόσιο αν είσαι ασφαλισμένος;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Am όλη την θετική μας ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά... Περιμένουμε νέα σας...

Αθηνουλα περαστικά... υπομονή με τη μικρή... κ κουράγιο...

Τελικά τι κανονήσαμε για την συνάντηση?

Σορρυ που δεν μπαίνω συχνά αλλά έχω φρικάρει... τα νεύρα μου που δεν βρίσκω σπίτι, τα νεύρα μου με τον χάμπι, ο μικρός ντουρασελ κ οι δουλειές που πρέπει να γίνουν λόγω μετακόμισης άπειρες... εγώ χίλια κομμάτια... τεςπα...

Το μόνο καλό είναι ότι θα παίρνω επίδομα ανεργίας τελικά για 1 χρόνο, αλλά κ αυτό το 'χεις σίγουρο έτσι που είναι η κατάσταση της χώρας?

Κατά τα άλλα ... ηθικόν ακμαιότατον...χιχιχι...

Χαπάκι καλό ταξίδι να έχετε κ άντε με το καλό να σας δουμε...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

εγραφα τοση ωρα και σβηστηκαν...τεσπα, χαπακι κι εγω για εξω δεν ξερω, οχι λογω κρυου αλλα πιθανοτητας βροχης, να λεγαμε στο mall? Giατι 6-7 το απογευμα αρχιζει να νυχτωνει τι να κανουμε εξω,,,

δεν ξερω για πειτε ιδεες (eipa mall γιατι εχει ηλεκτρικο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...