Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες μου.....

ντιμ περαστικα και σε σενα και στη μικρουλα σου...

εμενα η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο....τα εχω παρει και ελαφρως με το συζυξ...αντε να δουμε τι θα γινει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήσπερα σας ευχαριστώ πολύ. Η μικρή είναι πολύ πολύ καλήτερα, απο χθες το βράδυ απύρετη και απο το απόγευμα χωρίς μιξούλες. Εγώ πάλι αδιαθέτησα και με έχει ξεκάνει όλο αυτό, πολύ ζαλάδα και εξάντληση, αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτό.

Νικολίνα υπομονή καρδιά μου θα βρεθεί και σπίτι να ηρεμίσεις και εσύ;;

Χαπάκι μου γιατί έτσι;;;; Ηρέμισε έτσι είναι οι σχέσεις, τους σπάμε και μας σπάνε τα νεύρα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπέρα κορίτσια, εμείς ήρθαμε για σκ στους δικούς μου και μόλις φτάσαμε πήγα στον γυναικολόγο μου εδω να κανω εναν υπερηχο, είδαμε σάκο αλλά του έβγαινε στο μηχανημα 2 μέρες μικρότερος, του είπα και για τις χοριακές, μου είπε πως θα έπρεπε να είναι παραπανω η δευτερη αλλά δεν σημαίνει κατι αυτό προς το παρόν μιας και όλα είναι σχετικά με τις τιμες...απλά μου είπε πως όπως και να έχει την αλλη παρασκευη πρεπει υποχρεωτικά να δουμε καρδιακή λειτουργία (μιας και ξερουμε και την ημέρα τελευταίας επαφής που ήταν και στις γόνιμες μέρες)

ουφφφφ....αντε να περιμενω μια εβδομάδα τώρα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

am, eυχομαι ολα καλα να πανε! Αφου ειδατε σακο, ειναι καλο σημαδι σωστα? Οπως και να εχει σε μια εβδομαδα θα σας φυγει η αγωνία, παντως δεν ακουνε ολοι στην 6-8 εβδομαδα καρδια μερικες φορες μπορει και αργοτερα...

Περιμενουμε νεα! Εγω εδω γυρω ειμαι, δεν εχω να πω οποτε απλα σας διαβζω,ειχαμε πολλες παρεοεπισκεψεις στο σπιτι και πολυ το χαρηκα κουραστηκα αλλα αξιζε!

Φιλια μολις φυγανε οι φιλοι μας και παω να παιξω με τα πιτσιρδικια και τον μπαμπα στο χαλι(εστρωσα σημερα μου την εδωσε)

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ εγραφα τοση ωρα και χαθηκανε...γκρρρρρρρρρρρρρ

λοιπον ξαναξεκιναω....βγαλαμε εισητηρια θα ειμαι αθηνα 15 με 24...

αμ θα πανε ολα μια χαρα θα ακουσετε και καρδουλα και θα ηρεμησεις

76IGp3.png

ντιμ χαιρομαι που το κοριτσακι σου ειναι καλυτερα οσο για σενα υπομονη,σε λιγες μερες θα εισαι περδικι...

εμεις ειμαστε οκ....ο μικρος μου κανει ακτι περιεργα οταν τον βαζω για υπνο,δεν θελει ουτε αγκαλια,ουτε χαδια...παει σαν τρελλος πανω κατω και αν φυγω απο το δωματιο κλαιει ασταματητα...δεν ξερω τι να κανω ...καθε μερα απο τις 9 μεχρι τις 10:30 δινουμε μαχη για να κοιμηθει...λετε να ειναι επιπτωσεις της πιπιλας????

76IGp3.png

θα πω το κλασσικο, αλλα μαλλονε ιναι δοντια, οταν βγαζει εμενα +- 3-4 μερες πριν και μετα, κανει σαν παλαβο γενικοτερα, κλαιει πιο οργισμενα, ξυπναει πιο συχνα, δεν θελει πολλα χαδια, δεν θελει τον μπαμπα του και τετοια...

Προσπαθησε να εχετε ηρεμια πριν κοιμηθει για κανα 2ωρο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

χαπάκι θα συμφωνήσω με την Αθηνά. Μα καλά 15 Οκτώβρη χάθηκε να ερχόσασταν στις 14; Και το λέω αυτό γιατί στις 15 δεν θα μπορείς γιατί θα ήσαστε λιώμα, στις 16 έχω τα βαφτίσια όπου ακολουθεί τραπέζι και στις 17 το μεσημέρι φεύγω. Οπότε το βλέπω δύσκολο για πανελλαδική συνάντηση.

ντιμακι δεν γινοτανε νωριτερα,ο συζυξ εκανε μια μικροεπεμβαση στη μυτη και ο ντοκ θελει να τον ξαναδει στις 14,οχι νωριτερα,οποτε φευγουμε 14 βραδυ....

δοντια μια βδομαδα....ειναι φορες που κανει σαν τρελλο....

76IGp3.png

ντιμακι δεν γινοτανε νωριτερα,ο συζυξ εκανε μια μικροεπεμβαση στη μυτη και ο ντοκ θελει να τον ξαναδει στις 14,οχι νωριτερα,οποτε φευγουμε 14 βραδυ....

δοντια μια βδομαδα....ειναι φορες που κανει σαν τρελλο....

για συνάντηση εγώ μπορώ Σάββατο απογευματάκι, πήτε αν βολεύει

για συνάντηση εγώ μπορώ Σάββατο απογευματάκι, πήτε αν βολεύει

αν ειναι απογευματακι κατα τις 6 νομιζω θα τα καταφερω να ερθω....το θεμα ειναι που γιατι εγω δεν ξερω και πολλα απο κεντρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...