Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αμ εγω του δινω μελι απο τοτε που χρονισε,δεν εχει παρουσιασει κατι...αν ειναι μην του ξαναδωσεις για λιγο καιρο

ναι, θα το αφήσω και θα ξαναδοκιμάσω αργότερα.

εγώ δε μπορώ να του παραγγείλω on line παπουτσια γμτ, έχει χοντρό κουντεπιέ και όποτε πάμε για παπουτσια παίρνουμε 1-2 νουμερα μεγαλύτερο γιατί δεν του μπαίνουν, οποτε αναγκαστικά πρεπει να τα δοκιμάζει.

όντως ντιμ, το site είναι αργοκίνητο καράβι και όλο "κολλάει"....θα προσπαθησω να παω περιστέρι

zouzounel να σας ζήσει η μικρή:D

περιμένουμε λεπτομερειες απο τη βάπτιση:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσάρες, επιτέλους τελειωσαν τα τρεχαματα, σημερα ειμαι αραχτή... στη δουλειά χαχα :)

Ολα πήγαν μια χαρά, ήμασταν μεσα στο ροζ (ε, το ειχα απωθημενο) και τις πεταλουδίτσες (ήταν το θεμα μας), ευτυχως ήταν καλός ο καιρός ειχα μεγαλο αγχος γιατι το κεντρο ήταν ανοιχτο, διπλα στη θαλασσα. Η μπεμπα ήταν μια κυρία, τον ζορισε λίγο τον παπα αντισταθηκε στην κολυμπηθρα, αλλά τα πολλά τα κλαματα τα εκανε μετά, που προσπαθούσα να την ντύσω ενω εκεινη ήθελε αγκαλιά. Μετά στο κέντρο εριξε τον υπνάκο της στο καρότσι, ο γιος μου κοιμήθηκε αγκαλιά στον παππού και βρήκα και εγω χρόνο για δημόσιες σχεσεις :)

Ο νονός μας δεν καταφερε να ερθει τελικά (ειναι ναυτικος και δεν καταφερε να παρει αδεια), οποτε είχαμε μονο τη νονά... δεν πειράζει, τι να κανουμε, κι εγω απο οικογενεια ναυτικων ειμαι και καταλαβαινω... για μενα νονός ειναι και ας μην μπορεσε να παρευρεθει...

Το χειρότερο έιναι ότι δεν καταφερε ούτε η μητερα μου να ερθει, επεσε γυρνωντας από τη λαϊκή και από την Πεμπτη προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασυμάζευτα. Ειχα που ειχα τα τρεχαματα, φαγαμε την Πεμπτη στο νοσοκομείο, ευτυχως δεν εχει σπασει τίποτα, αλλά περάσαμε από όλες τις ειδικότητες και τελικά, αφού δεν ειχε κατι άλλο, την κρατήσανε για αιμοκαθαρση δυο ωρες, ετσι για να παρει τη δόση της! Τεσπα, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...

Αaaaaaammm τι υπεροχα νεα ειναι αυτά! Συγχαρητήρια, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη, με το καλό το μπεμπακι!!!

Eγω αν αποφασιζα για τρίτο, θα ειχα οπωσδηποτε ξεμπερδεψει με τις πανες και με τα δυο, δεν αντεχω άλλο άλλα σ$@#@ά, συγνωμη κιόλας πρωί πρωί :) :) :) με το που καθαρίζω το ενα, τα φτιάχνει και το άλλο, λες και το κάνουν επίτηδες...

α, μην ξεχασω, στοκ μουγερ εχει και στο factory στην Πειραιώς, εγώ από εκει παιρνω των παιδιών. Am για το μεγαλο κουτεπιέ να παιρνεις παπουτσάκια με δυο λουράκια με σκρατς, εχω παρατηρήσει ότι εχουν την πιο βολική φορμα (εχουμε το ίδιο θεμα όπως καταλαβες, αν και να ξερεις οσο περνανε οι μηνες η κατασταση θα βελτιωνεται). Dim από νουμερα , αστα να πανε... ο γιος μου αλλάζει νουμερα καθε διμηνο, ειναι 2,5 χρονων και φοράει το 27, τωρα που θα του παρω χειμερινά παπουτσάκια θα του παρω 28 γιατι του ειναι ίσα ίσα και το νουμερο αυτό.

χαπακι θηριάκι ειναι και ο δικός σου, μπραβο αναπτυξη!

galat τελικά το μασαζ δεν το πρόλαβα... το δικο σας ρεκτιφιέ πώς πήγε? :)

δε μου λετε κοριτσάκια, το εμβόλιο mmr το κανατε? θα το κανετε?

dJzIp2.png Fysmp3.png

ευχαριστώ πολύ ζουζουνελ μου!!!

τέτοια παπουτσάκια του παίρνω, με 2 σκράτς

το mmr δεν το εχει κάνει ακόμα και θα αργήσω να του το κάνω

Λοιπόν έχω άγχος!! Τι πρωτότυπο!!

Οικονομικά δε μας βγαίνουν οι γιατροί που σας ρώτησα, λόγω των νοσηλιων στα ιδιωτικά.

Οπότε έχω το δίλλημα, να ξαναπάω στον χασιάκο (αρεταιείο) ή να πάω σε έναν αλλον που μου σύστησαν στο έλενα, κανακάκης λέγεται. Τον ξέρετε??

c2Gbp2.png

Με τον Χασιάκο γεννησες την πρώτη φορά? Καισαρική ειχες κανει?

Δεν ξερω αν ισχύει ακομα, αλλά στο Ελενα δεν κανουν επισκληριδιο να το εχεις και αυτό υποψιν σου.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ναι ζουζουνελ, καισαρική με το χασιάκο. Το ξέρω οτι δεν κανουν επισκληρίδιο στο Έλενα αλλά ρε γμτ ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω οτι δε μου έφεραν το παιδί μετά τη γέννα και το είδα 1 24ωρο μετά, και χωρίς να υπάρχει λόγος, είναι τακτική του αρεταίειου στις καισαρικές να το κρατάνε 1 24ωρο, μέχρι να βγάλει η μητερα ορους, ουροκαθετηρες κτλ

πήρα πριν λίγο τον κανακάκη και μου είπε να με δει την άλλη τρίτη, με ρώτησε και που και με ποιον γιατρό γέννησα την πρώτη φορά και βασικά μου είπε πως επειδή έκανα καισαρική καλό είναι να έχω και πάλι τον ίδιο γιατρό, με ρώτησε αν υπαρχει κάποιος λόγος που δεν θέλω να ξαναπάω και του είπα πως προτιμώ το έλενα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Αμ, κι εμένα μου είχαν συστήσει τον Κανακάκη ως πολύ καλό, αλλά δεν πήγα τελικά γιατί δε θα ήταν Αθήνα τον Αύγουστο. Γκουντ λακ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ο Χασ, και καισαρικη,ε? παει κι αυτος χαλασε χαχχαχα, παντως καλα κανεις και δεν μπας χασιακο για vbac δεν πολυκανει....

οτι και να γινει μια χαρα ειναι το δημοσιο, και ειδικα το Ελενα σουπερ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

θενκς στελλίτσα, χαίρομαι τουλάχιστον που σου είπαν κι εσένα καλά σχόλια

για το Αττικό που προσπαθεί να γίνει και φιλικό προς τα βράφη και έχει και μια παιδίατρο πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού, έχεις κοιτάξει;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

το Αττικο ειναι Ο,ΤΙ καλυτερο υπαρχει σε rooming-in και θηλασμό. Αλλα δεν εχουν προσωπικο, και ειναι λιγο μακρυα. Αν σε ενδιαφερει πρωτα απο ολα η vbac δεν κανουν εκει πια, τους πιεζει ο διευθυντης της κλινικης.

Αν παρολαυτα θες τη γνωμη μου απο γιατρους, εγω θα πηγαινα στον Σαλουμ. Αφασια!!!! Κια οοοολες γεννησαν με φυσιολογικο που ειχε, καμια καισαρικη δεν πετυχα!!!! Ενω οδ ικος μου τιγκαααααααα

Γενικα παντως χωρις να θελω να σας απογοητευω κιουριες μου, στο δημοσιο την επεμβαση δεν την κανει ο γιατρος ουσιαστικα. Ουτε και τον τοκετο. ο Γιατρος ο καλός ειναι εκεί απλα για συμπαρασταση και την τυχον επιπλοκή. Ολα οι ειδικευομενοι και οι μαιες τα κανουν (εμενα εκανε πολυ καλη δουλεια παντως, και ετσι συμβαινει γιατι ειανι πιο προσεκτικοι και εχουν και τον γιατρο απο πανω τους να επιβλεπει ΚΑΘΕ κινηση,.)

Οποτε, γενικα μετα απο 2 γεννες, γιατι στην 2η μαθαινεις καλυτερα, εχω καταληξει οπου και να πας με οποιο γιατρο, σημασια δεν εχει τοσο ο τοκετος(εκτος απο χοντραδες) οσο η σωστη παρακολουθηση, η ανθρωπινη προσεγγιση και τι σου καθεται εσενα προσωπικα, τι λεει το ενστικτο σου με εναν ανρθωπο που θα περασεις 9 μηνες συνεργασιας.

Οσο για ταριφες κλπ μην δωσετε τιποτα, με τετοια κριση κλπ ουσττττττττ εγω το μετανιωσα του εδωσα και 1400 του δικου μου (2 χιλιαρικα ζητουσε περικαλω απο αλλες, εγω δεν εια κανει νυξη μεχρι τελευταια στιγμη επιτηδες)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

τωρα, απλα θα του πηγαινα κανα καλο ουισκι και κανα κεφαλι γραβιερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πραγματικα επιτελους δηλαδη ποτε θα αλλαξουμε νοοτροπια, τι παει να πει να δωσω λεφτα να με προσεξει ΣΙΓΑ! Θα σε προσεξει ουτω ή αλλως.... δηλ σοτν πυροσβεστη γιατι να μην δινουμε κατιτις να μας σβησει τη φωτια καλυτερα, ρε αι σιχτιρ νευριασα σημερα

Την Ειρηνη την πηραν περιεργως στον δημόσιο παιδικο σταθμο με πηραν τηλ να την παω αυριο για εγγραφη, αν και εχω σοβαρες αμφιβολιες κατα ποσο η μικρη μου αντιεξουσιαστρια-ανυποτακτη μουσιτσα θα περασει καλα εκει, θα την παω και βλεπουμε, κριμα γιατι ο παιδ ητνα ενα ονειρο, αλλά και η συνταξη που μπαμπα μου που ειανι 700 ευρω μετα απο μια ζωη στην οικοδομη μου καθεται σαν κομπος στο λαιμό που δινει χρηματα για να παει η Ειρηνη παιδικο.

Οποτε ευχηθητε να ειναι καλός!!!!Το αλλο θετικό ειανι οτι ειναι διπλα μου στο τελος της οδου που μενω 15 λεπτα περπατημα 3 με αυτοκ... και εντελως δωρεαν και τρωνς μεσα κιολας... μεσω ΕΣΠΑ και ΕΕΤΑΑ να το εχετε υποψη για του χρονου οσες θελετε να τα πατε...ημουν ανεργη λιγα μορια δηλ και στις επιλαχουσες πολυ κατω, κι ομως... πηραν γιατι τους επιδοτει το καθε παιδακι οποτε συμφερει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

για το Αττικό που προσπαθεί να γίνει και φιλικό προς τα βράφη και έχει και μια παιδίατρο πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού, έχεις κοιτάξει;;;

το κοιταξα ντιμ και για τον γιατρό που λέει η galat αλλά παίρνουν κι εκεί πολλά, μη σου πω πιο πολλά και απο τους ιδιώτες.

Ο Κανακάκης, πέραν του οτι ακουσα πολύ καλά λόγια (θα το δω κι απο κοντά όμως) δε ζητάει καν χρήματα για τον τοκετό, οτι ήθελε η καθεμία έδωσε ( απο 2 συναδελφισσες που πήγαν σε αυτόν το εμαθα αλλά και απο ψάξιμο στο νετ ).

Ψυχολογικά δεν είμαι και πολύ καλά, περίμενα λιγο καλυτερη χοριακή σήμερα αλλά είχε φτάσει τις 1264 μοναδες, έδωσα στον γιατρό τις τιμές αλλά δε μου είπε κάτι και επειδη με ρωτουσε διάφορα γενικά δεν τον ρώτησα αν τις θεωρεί καλές τις τιμές

galat δε μου είπες ποια ω3 έπαιρνες

c2Gbp2.png

αχ σορρυ , δεν επαιραν στην εγκυμοσυνη, επαιρνα μετά.... οποα να βρεις απο iherb καλά είναι, νομίζω το καλυτερο θεωρείται το krill oil, εχω παρει αυτό τώρα αλλα δεν το εχω δοκιμασει

http://www.iherb.com/Now-Foods-Neptune-Krill-Oil-500-mg-60-Softgels/14424?at=0

edv exei kai για εγκυμοσυνη http://www.iherb.com/Search?kw=omega+3+pregnancy

rvta kai τι Ροζυ κατι θα ξερει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...