Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εχω να σας πω οτι πιο ηρεμο νινι απο της Αμ ΑΠΛΑ δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!

Την πετυχα τυχαια στην βιολογικη λαική! χαχαχαχα καλα μιλαμε οπως τον θυμαστε απο τη συναντηση μας! Απιιιιιιιστευτος!!!!!! Αραζε λεμε! το δικος μου ειναι καταφερει να βγει απο το καροτσι του να μπει στο καροτσι του σουπερ, να βγαλει παπουτσια να βγαλει καλτσες, ολα αυτα χορευοντας και τρωγοντας(εκλεψε) ενα πτιμπερ(το επαθε το γλυκαιμικό του κι αυτος)

Τελικά στη λαικη πρεπει να πας κατα τις 10-11 εχει τρομερη ποικιλια , αν ααργησεις δεν μενει και τιποτα!

Φιλω σας παω να αναλαβω τα τεκνα

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαχαχαχα....έξω είναι κύριος για να δημιουργει εντυπώσεις χαχαχαχαχχα....στο σπίτι κάνει το χαμό!!!

καλά, ο άλεξ είναι απίστευτη φατσα κορίτσια!! και η ειρήνη κούκλα!

και τα 2 τους χαμογελαστά και πολύ χαρούμενα παιδιά, πολύ τα χάρηκα!

να τα χαιρεσαι αθηνουλα μου!

c2Gbp2.png

καλησπερα κοριτσαρες μου....

πριν λιγο γυρισαμε απο την παιδιατρο(αλλαξαμε γιατρο και εντυπωσιαστηκα μπορω να πω)

ο μουργακος εφτασε αισιως τους 82 ποντους και ειναι 11150 στα κιλα...θρεφταρακι λιγακι το βλεπω,εκεινη μου ειπε κανονικος....

βεβαια οταν ξεκινησε να τον εξεταζει ξεσηκωσαμε ολο το οικοδομικο τετραγωνο,τετοιο κλαμα και τοση φωνη δεν την εχει ξανακανει,ρεσιταλ εδωσε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες μου....

πριν λιγο γυρισαμε απο την παιδιατρο(αλλαξαμε γιατρο και εντυπωσιαστηκα μπορω να πω)

ο μουργακος εφτασε αισιως τους 82 ποντους και ειναι 11150 στα κιλα...θρεφταρακι λιγακι το βλεπω,εκεινη μου ειπε κανονικος....

βεβαια οταν ξεκινησε να τον εξεταζει ξεσηκωσαμε ολο το οικοδομικο τετραγωνο,τετοιο κλαμα και τοση φωνη δεν την εχει ξανακανει,ρεσιταλ εδωσε...

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοο μας τρωτε λαχανο εμεις εχουμε κολλησει στα 10!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

επισης μου ειπε οτι πλεον μπορω να του ξεκινησω βραδυνο αλλα τουλαχιστον 1,5 ωρα πριν κοιμηθει....και επισης πρωινο...πχ γαλα με δημητριακα ή γαλα με ενα κομματι σπιτικο κεϊκ ή γαλα με 1-2 μπισκοτακια αναλογα με την ποσοτητα γαλατος που πινει

76IGp3.png

μπράβο χαπ!! σουπερ ο παίδαρος!!

όταν λες βραδυνο δλδ???

σήμερα έπινα γάλα το πρωί και με είδε ο μικρός και είχε λυσσάξει, του έδωσα λίγες γουλιές και ξετρελάθηκε χαχαχαχαα

αυτή τη φορά δεν πνίγηκε ο μπούλης, μια άλλη που είχα δοκιμασει να του δώσω νερό δεν τα κατάφερε

c2Gbp2.png

Χαπάκι τέλειος ο άντρακλας. Για πες για βραδινό;; Εγώ της δίνω πχ μια φέτα ψωμί μάλλον μόνο ψωμί.

Με γεια το λουκ λοιπόν Am.

Βρε κούκλες πως μεγαλώνει έτσι το πόδι τους;; Ούτε δύο μήνες δεν τα έχει τα παπούτσια και από χθες το δάκτυλο το μεγάλο είναι κόκκινο όταν της βγάζω το παπούτσι, μπήκα σήμερα στο στοκάδικο της μουγιερ και παρήγγειλα καινούργια. ευτυχώς που έχω βρει και το στοκ γιατί αλλιώς δεν θα τη πάλευα με τόσα χρήματα που έχουν τα καινούργια.

Αθηνά έκανα τη συνταγή και όντως είναι σούπερ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

βραδινο μου ειπε ελαχιστο φαγητο...πχ...λιγα μακαρονακια σε ζουμι απο κρεας με τυρακι ή με κιμα

εγω για παραδειγμα σημερα του εδωσα 1/2 πατατα μικρη,1 μικρο κολοκυθακι,1 μικρο καροτο και ελαχιστο κρεας....αυτο στις 7:30 και μετα 9 του εδωσα το γαλα του αλλα αντι για 330 +μλ του εκανα 300μλ ....το απογευμα ομως δεν θα του δινω μεγαλες ποσοτητες,ενα σνακ κατα τις 5

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ντιιιμ, δώσε γρήγορα τη διευθυνση του μούγερ γιατί έχουμε θέμα εδώ. Σε λίγο θα φοράει τα δικά μου παπούτσια και σε κανένα δίμηνο του πατέρα της.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Με γεια το λουκ λοιπόν Am.

thanks dim! την είχα βαρεθεί τη μαλλούρα και είχε λυσσάξει και ο σύζυγος όλο το καλοκαίρι να τα κόψω και τελικά το έκανα το βήμα, βασικά τα έχω κουρέψει απο τον αυγουστο

βραδινο μου ειπε ελαχιστο φαγητο...πχ...λιγα μακαρονακια σε ζουμι απο κρεας με τυρακι ή με κιμα

εγω για παραδειγμα σημερα του εδωσα 1/2 πατατα μικρη,1 μικρο κολοκυθακι,1 μικρο καροτο και ελαχιστο κρεας....αυτο στις 7:30 και μετα 9 του εδωσα το γαλα του αλλα αντι για 330 +μλ του εκανα 300μλ ....το απογευμα ομως δεν θα του δινω μεγαλες ποσοτητες,ενα σνακ κατα τις 5

α, οκ, κατάλαβα....το βλέπω κι εγω να του δίνω σε λίγο βραδινο (το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες) γιατί τις απογευματινές επιλογές τις έχει βαρεθεί..

χθές του έδωσα γιαουρτι με μελι και είχε κοκκινίλες γύρω απο το στόμα του, λέτε να τον πείραξε το μέλι??

Ντιιιμ, δώσε γρήγορα τη διευθυνση του μούγερ γιατί έχουμε θέμα εδώ. Σε λίγο θα φοράει τα δικά μου παπούτσια και σε κανένα δίμηνο του πατέρα της.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

galat ποια ω3 έπαιρνες στην εγκυμοσύνη?

c2Gbp2.png

http://www.mouyer.gr/mouyer/content/home.aspx εγώ της παίρνω απο το e-shop το οποίο είναι άθλιο γιατι αργεί να φορτώσει, αν πας στο κεντρικό κατάστημα στο περιστέρι έχει και τα στοκ κομμάτια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...