Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσάκια μου!!

ντιμ, το μόνο μου πρόβλημα ειναι τα έξοδα του μαιευτηρίου γμτ....είναι πολλά τα λεφτά! και ο δικός σου σε ιδιωτικό είναι ε?

αλλά άντε να βρεις γιατρό σε δημόσιο να κάνει vbac

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ντιμ, το μόνο μου πρόβλημα ειναι τα έξοδα του μαιευτηρίου γμτ....είναι πολλά τα λεφτά! και ο δικός σου σε ιδιωτικό είναι ε?

ναι σε ιδιωτικό είναι αλλά απο ότι είδα είναι απο τους οικονομικούς και επείσης στο Γαία είναι λιγότερα τα χρήματα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

θες να ρωτήσω τη σύμβουλο θηλασμού;; Μπορεί να ξέρει κάποια κοπέλα και επίσης αν θυμάμαι καλά η Ολίβια από το "είμαι μαμά" γέννησε σε δημόσιο άρα είχε γιατρό δημοσίου και σε ένα άρθρο της έλεγε ότι ο γιατρός της δεν είναι αντίθετος. Δεν στέλνεις μήνυμα μήπως είναι όντος έτσι;;

αμαντε, σε δημοσιο πολυυυυυ δυσκολο για Vbac,,, θα στο πω, γιατι δεν ειναι θεμα γιατρου, Επειδη με την κριση κλπ εχουν πιεσει πολυ καταστασειςκαι διευθυντες, η πολιτικη τους ειναι του δεν ρισκαρω για τιποτα (οχι οτι εχει ρισκο αλλα ειανι αρχαια τα πρωτοκολλα τους)

Δηλ και να θελει ο γιατρος ο διευθυντης της κλινικης δεν αφηνει. Αυτα τα ξερω εκ των εσω, για το Αττικο που ειανι τελειο νοσοκομειο για δημόσιο, ακι εντελως φιλικο σε βρεφη και θηλασμό.

Επισης οι τιμες των μαιευτηριών εχουν πεσει παααααρα πολυ, σε σχεση με τοτε που γεννησα πχ την ειρηνη ητνα 40% κατω.

και στην τελική.....η γιατρος της Στελλας(και δικη μου πλεον) οταν ειδε οτι δεν πηγαιναμε για φυσιολογικό, μου ειπε απο οτι βλεπω παμε για καισαρικη, για να μην στην κανω εγω και πληρωνεις εναν σκασμο λεφτα πηγαινε στο δημοσιο να την κανεις.

Δεν υπαρχει γιατρος που να το κανει αυτο. Αξιζει και με το παραπανω και η αμοιβη της ειναι πολυυυυυυυ λογικη για αυτα που προσφερει.

Συγγνωμη αλλα σου ευχηθηκα?χαχαχαχαχα με συνεπηρε το γραψιμο

Μακαρι να πανε ολαααααααααα καλάαααααααα

να ειναι ενα +++++++++++++++ νααααααα με το συμπαθειο και η χοριακη τελεια!

Νικολ η Ειρηνη ειναι περδικι εδω και μερες ο μικρος εχει μυξες ακομα αλλα τιποτ ατο ιδιατερο...

Ντιμ, πολυ καλό αυτο με τον θηλασμο, αλλα δνε νομιζω οτι αποθηλαζει...ποσες φορες θηλαζει την ημερα? αν γκρινιαζει/χτυπησει/ποναει θελει ζιζι?

Τι εκανες με το αλλο γαλα, πινει αλλο γαλα? Για ρωτα και τη συμβουλο να δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

.

Ντιμ, πολυ καλό αυτο με τον θηλασμο, αλλα δνε νομιζω οτι αποθηλαζει...ποσες φορες θηλαζει την ημερα? αν γκρινιαζει/χτυπησει/ποναει θελει ζιζι?

Τι εκανες με το αλλο γαλα, πινει αλλο γαλα? Για ρωτα και τη συμβουλο να δουμε...

πλέον θηλάζει 2 με 3 φορές και το ζιζί το δέχεται μόνο αν πηνάει αλλά αν της δώσω κάτι άλλο να φάει προτιμάει το άλλο. Το γάλα το εγκατέλειψα βαρέθηκα την όλη διαδικασία.

ντιμακι δεν ήρθε το πμ....πάντως κοίταξα τώρα τιμές και τις έχουν ρίξει όντως, το 3κλινο στο μητέρα γύρω στα 1600 για φτ και στο λητω 1500 (αν με αναλαβει ο δικος μου για φτ)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ασχετο αλλα εγω ποτε δεν εκανα β-χοριακη. Έκανα το τεστ Παρισί μόλις γύρισα ήρθα κατευθείαν Ζάκυνθο, πήγα στον γυναικολόγο εδώ, έκανε τον υπέρυχο και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη είπε και το θεϊκο "έλα σε ένα μήνα να δούμε αν θα είναι ακόμα εκεί το έμβρυο"

ααχαχαχααχαχαχαχχα....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣΣΣΣ!!!!

Αmmm,συγχαρητηριαααααααααααααααααα!!!ολα να πανε κατ ευχην!!!!αλλα ειστε κ πολυ καρπεροι,χαχαχαχα..3 φορες???χαχαχαχχχ,πλακιτσα..(μεταξυ μας ,σε βλεπω οπως το Μαρουλιτακι μας! )

χαπακι, γκεο σας ευχαριστώ πολύυυυυ!!

χαπ μου να μείνεις κι εσυ σύντομα, να γεννάμε παρέα!!

672 μονάδες χοριάκη, η μικροβιολογός μου είπε πως είναι πολυ καλή για την εβδομάδα μου, θα κανω μια επαναληπτική όμως τη Δευτερα.

Στο Γιώργο είχα 5500 μονάδες και δεν ξαναέκανα επαναληψη (αλλά είχε γίνει και η συλληψη πολύ νωρίς)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...