Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας βάλω και κάτι να ευθυμίσετε :P :p :P

pasxa_2009.jpg

και ανεκδοτάκι

Μια ωραία νεαρή κυρία ήταν στο αεροπλάνο από Ηνωμένες Πολιτείες προς Αθήνα δίπλα σε ένα ιερέα.

- Πάτερ μου να σας ζητήσω μια χάρη; ρωτάει η ξανθιά.

- Φυσικά κόρη μου, τι μπορώ να κάνω; απαντά ο αγαθός ιερέας.

- Να σας πω, αγόρασα ένα πολύ ακριβό δώρο, δηλαδή ένα σούπερ ηλεκτρονικό μπιστολάκι μαλλιών για τα γενέθλια της μητέρας μου που είναι πάνω από το όριο του τελωνίου και φοβάμαι ότι θα μου το κατασχέσουν αν δεν πληρώσω το τέλος. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσετε από το τελωνείο για μένα; Κάτω από τα ράσα σας μήπως;

- Θα ήθελα να σε βοηθήσω παιδί μου, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω: δεν θα πω ψέμματα.

- Μα πάτερ μου, κανείς δεν θα σας κάνει ερωτήσεις έτσι που έχετε αγαθό πρόσωπο και είστε καλός ιερέας.

Προσγειώνονται λοιπόν, αποβιβάζονται και όταν φτάνουν στο τελωνείο η ξανθιά αφήνει τον ιερέα να περάσει πρώτος.

Εκεί ρωτούν τον ιερέα:

- Πάτερ έχετε τίποτα να δηλώσετε;

- Από το κεφάλι μου μέχρι την μέση μου, δεν έχω τίποτα να δηλώσω, απαντά ο ιερέας.

Ο τελωνιακός φυσικά βρήκε την απάντηση παράξενη και ξαναρωτά:

- Και έχετε τίποτα να δηλώσετε από την μέση σας μέχρι το πάτωμα;

- Ναι, έχω ένα θαυμάσιο εργαλείο σχεδιασμένο για χρήση μιας γυναίκας, αλλά το οποίο είναι έως τώρα αχρησιμοποίητο.

Ξεσπώντας στα γέλια ο τελωνιακός λέει:

- Περάστε πάτερ, ο επόμενος

Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος και αμαρτία 736622.gif ουκ έχει 826700.gif826700.gif826700.gif826700.gif

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα!!!!! να'σαι καλα βρε μπου μπου.....

galat...ευχαριστω.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Και η μύτη ματώνει τρελά, δεν το συζητάω! Αλλά είχα διαβάσει γι' αυτό και ήμουν προετοιμασμένη. Από φαγάκι, έφτιαξα ψάρι (όλα τα γράφω εδώ, άμα θέλει καμία ιδέες: http://facecook.wordpress.com) -γύρισα νωρίς σήμερα σπίτι γιατί το βράδυ έχουμε πάρτι με τη δουλειά (αλλιώς της ώρας τα ξεχνάω μεσοβδόμαδα...). Καλό βράδυ σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε ολοι πολυκαλα..τελικα πηγα σημερα για την πρωτη αυχενικη τα μωρακια μου ειναι μια χαρα και μαλλον ειδαμε και τι ειναι..2αγορακια και ενα κατα 90τα εκατο κοριτσακι γιατι δεν φαινοτανε καλα ηταν με την πλατη..για ποιο σιγουρα αποτελεσματα στις 26που θα κανω την επαναληπτικη αυχενικη..απο κιλα πως πατε..εγω +6,5ηδη αλλα δεν καιω και τιποτα ολη μερα ξαπλα..ο γιατρος μου ειπε λογο πολυδυμης κυησης μπορω να παρω μεχρι 18κιλα..επισης μου ειπε να τρωω οσο πιο υγεινα μπορω και οχι παχυντικες τροφες και γλυκα γιατι θα παρω παραπανω κιλα και απο βιταμινες δεν θα μου προσφερουν τιποτα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

μπραβο μαρια,πολυ το χαρηκα....δυο κ ενα...καλο ποσοστο...οχι σαν την ξαδελφη που εκανε κ τα τρια κοριτσια...ο συζυγος που ηθελε οπωσδηποτε γιο,ειχε φρικαρει...κ να δεις φρικη οταν το τεταρτο που εγινε τυχαια ενα χρονο αργοτερα,ηταν κι αυτο κοριτσι....με το καλο ευχομαι...

κ τα κιλα δεν ειναι πολλα...εγω στο πρωτο τριμηνο στο πρωτο παιδι ειχα παρει 8!!!!!

galat,κι εγω καποτε μαγειρευα για 2-3 μερες,αλλα τωρα πια δε μας φτανει...ασε που καλομαθε ο συζυξ κ θελει καθε μερα κι αλλο...

τελικα εφτιαξα μακαρονια με γαλοπουλα,πιπεριες πολυχρωμες κ μανιταρια,κ ντοματα (φρεσκα φυσικα,ειμαι λιγο "περιεργη" κ δε χρησιμοποιω κονσερβες...).ευτυχως ο χασαπης ειναι κοντα κ μ ενα τηλ μου φερνει οτι θελω...τα υπολοιπα τα φορτωνω απο λαικη καθε σαββατο..

ο γιωργος εφαγε αρακα με πατατα,καροτο κ κολοκυθι κ ντοματουλα που ειχε περισσεψει απο χθες...

αυριο λαχανορυζο.........

ολυμπια,κι εσενα σ ευχαριστω.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...εγω γενικα ειμαι με τα φεγγαρια.υπαρχουν μερες που θελω μονο κρεας.αλλες παλι μονο γλυκα.αλλες,αναγουλιαζω ακομα κ σοκολατα να δω.περιεργα πραγματα.το λαχανορυζο παντως ειναι απο τα σταθερα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ναι λια??4κοριτσια ε??και ο γυναικολογος μου πηγαινε για το γιο και εκανε 4κορες χαχα..εγω παντως πηγαινα για το 3και βγηκα με 5δεν πειραζει ζωη να χουν..μολις χλαπακιασα ενα προφιτερολ μουρλια..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ναι λια??4κοριτσια ε??και ο γυναικολογος μου πηγαινε για το γιο και εκανε 4κορες χαχα..εγω παντως πηγαινα για το 3και βγηκα με 5δεν πειραζει ζωη να χουν..μολις χλαπακιασα ενα προφιτερολ μουρλια..

...κ το λες ετσι????????

χωρις να προσφερεις ουτε μια κουταλια?????????????

δεν μας σκεφτεσαι καθολου,εγκυες κοπελες???????????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Aaaaaaaaχχχχχχχχχχχχχ χτυπησατε την ευαισθητη χορδη μου! Ειχα παει σε κατι γενεθλια τις προάλλες, και με κερασαν ενα προφιτερολ ονειροοοοοοοοοο απο αυτα που δεν σε ληγώνουν πικριζε η μους πω πω πω το καλυτερο που εχω φαει!

Για να ψαξω που εχει τετοιο ζαχαροπλαστειο κοντα μου....χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

...κι εσυ βρουτε????

θα με κανετε να τρεχω τον αντρα μου,βραδυατικο...εγω που σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειχα λιγουρα...........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

εμενα ηρθε ο κουμπαρος μου που μας παντρεψε και εφερε ενα σε οικογενειακο μεγεθος και χλαπακιασα ενα μπολακι για αρχη..να πω απο ποιο ζαχαροπλαστειο η θα θεωρηθει διαφημιση??

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

...στειλε πμ...να ξερω που θα τον στειλω....

κι εσυ galat....

(μαλλον επεστρεψε το κεφι μου......)

στο ζαχαροπλαστειο αναφερομαι.....

Επεξεργάστηκαν by theolvas

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...