Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχα, εμένα τελευταία χτυπάει συνέχεια γιατί μπαίνει κάτω από το γραφείο και δεν έχει συνηθίσει ακόμα το γεγονός ότι ψήλωσε και χτυπάει με το που πάει να σηκωθεί. Χθες περπατούσε και δεν κοίταζε και έπεσε πάνω στο γραφείο με το δόξα πατρή (ευτυχώς έχει στρογγυλέμένες άκρες). Αχ, ήταν τόσο αστείο που με το ζόρι κρατήθηκα και δεν έβαλα τα γέλια με τη σαστιμάρα της. Ο χάμπι με βρίζειειειει ότι είμαι αναίσθητη:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσάκια, τρεχω λιγο αυτες τις μερες, επιτέλους βαπτιζομαστε κι εμείς το Σάββατο και εχω παρει αδεια αυτή την εβδομάδα να κάνω κι εγώ ενα γενικό service μανικιουρ πεντικιούρ κομμωτήριο λεηζερ στις ανεπιθυμητες τριχουλες και κανα μασαζάκι στα πεταχτά και βεβαια τρεχω για τις τελευταίες λεπτομερειες της βάπτισης, αν βρεθειτε πειραια σαββατο πρωί στειλτε πμ αν και ειμαι σίγουρη θα μας ακούσει όλη η περιοχή! :)

μαρουλιτα να σου ζήσει το μπεμπακι! παντα γερό! εισαι απίστευτη παντως! :)

φιλιά σε όλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

κι εμεις πλεον εχουμε ελαττωσει αισθητα τις τουμπες και τα χτυπηματα,εχει γινει πιο προσεχτικος κι εγω τον αφηνω πλεον να μαθαινει να αυτοπροστατευεται...επισης απο τοτε που αρχισε να περπαταει σταθερα,εχει ξεκολλησει απο πανω μου...(οχι τελειως αλλα εχει ξεπερασει αυτο το τρελλο κολλημα που ειχε πριν λιγο διαστημα)

επισης εγω την πιπιλα την εκοψα γιατι ειδα οτι δεν βοηθαει ιδιαιτερα,ειχε φτασει να ξυπναει σχεδον ολα τα βραδια (γιατι την εψαχνε και ξαργυπνουσε και μετα παρ'ολο που ειχε την πιπιλα δεν μπορουσε να κοιμηθει...εκλαιγε και παλι επρεπε να πηγαινω να τον ηρεμω ...και πολλες φορες την πετουσε επιτηδες κατω για να κλαιει...)

ζουζουνελ με το καλο να βαπτιστειτε!!!

76IGp3.png

χαπακι αν ξαγρυπνουσε με την πιπιλα πολυ καλα εκανες... γενικα εγω...χαχαχχα ια εκανα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να κοιμοταν σερι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παιδκη μελατονινη, βαλιουμ, βαλεριανα , κατι????? χαχαχαχαχαχαχαχα

Ζουζουνελ, λεηζερ, μασαζ, τα πετας ετσι και φευγεις???????????????????????????????

χμ.....αντε αντε καλό σερβις!

Κι εγω εκανα λεηζερ σημερα χιχιχι πρωτη φορα στη ζωη μου γενικά εκανα οτιδηποτε αισθητικό, κρατησε 4 δευτερολεπτα και ετοιμη!

και εχω κλεισει και ενα μασαζακι αμε! λεω να παμε με χαμπι μαζι αν μας κρατησουν τα παιζινια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

βρε κοριτσια μην τα λετε ετσι αυτα,μασαζακια και ρεχτιφιε γενικως θελω...μεχρι και τα φρυδια μου βαριεμαι να βγαλω...

σημερα τι εγινε και εισαστε ολες εξαφανισμενες?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πωπωπωπω,μια περιληψη βρε κοριτσια τι εχει γινει...χαθηκα,το ξερω,η μουλαρα..αλλα μια με την τακτοποιηση του σπιτιου απο τη μετακομιση μια κ το μαγαζακι μου που μου εχει φαει ΟΛΟ τον ελευθερο χρονο που αφηνει το σπλαχνο μου,καταλαβαινετε...

Μαρουλιτα να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!εδω στο Μηλεσι στο μοναστηρι του γεροντος Πορφυριου ερχονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ πολυτεκνες οικογενειες (δε μιλαμε για 4-5,αλλα για 6-7-8-10-12 παιδια..),μιλαμε παιδομαζωμα χαχαχαχα

Κοριτσαρες ναιιιιιιιιι,εχθες περπατησαμε!!!!!ΟΥΑΟΥ!!!

το λεπον...χαιρομαι να διαβαζω οτι τρωνε τα νινια σας..εμεις ακομα μεμε κ δοξα σοι ο Θεος...δε λεω,οτι της δωσεις θα το φαει (εκτος απο την τελευταια εβδομαδα) αλλα λιγο,μη κακομαθω κιολας,αχαχαχα...πολυ λιγοφαγο παιδι,μονο ζυζι τρωει πολυ...και φυσικα ξυπανει 3485 φορες το βραδυ γι αυτο κ κοιμαται μαζι μας ακομα (μεχρι να να παει Λυκειο κ να γκομενισει,αχαχαχα)..

Kaλες βόλτες γκεο!!!!!!!!

Κι εμενα στα ολιγοφαγα και στα ολιγουπνα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κι εγω πλεον μετα το 1ο-20ο ξυπνημα στο κρεβατι μαζι μου και κοιμαμαι πολυ καλυτερα κι εγω κι αυτος, λιγο μου τη δινει που σκεφτομαι τον χειμωνα που θα την βγαζω ξεσκεπαστη, και θα πρεπει αν τον σκεπαζω συνεχεια(τωρα που χρειαζεται σεντονι καμια φορα εδω, το κλωτσαει με λθσσα δεν θελει σκεπασματα τιποτ ρε γμτ)

αλλα θα δουμε!

γκεο το ααναποδο μετρημα στο τικερακια με μπερδευει χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευτυχώς που γράφετε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι είμαι η μόνη που έχει μείνει να ξυπνάει χίλιες οχτακόσιες εβδομήντα φορές το βράδυ. Μαζί μας, εννοείται, κοιμάται, αλλά το τι κλωτσομπουνίδι πέφτει στα 15' που κοιμάται, δε συζητιέται. Τεσπα, η μόνη διαφορά μας είναι ότι επιτέλους τρώμε κανονικά και το φαγητό. Σήμερα έφαγε ένα ολόκληρο κουλούρι θεσσαλονίκης το αθεόφοβο (την είχα πάρει λαϊκή και είχε να ασχολείται:).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

Εγώ είμαι λίγο γιούχου απο χθες....περίμενα απο την παρασκευη περίοδο και όλο πονούσα, και όλο τώρα θα έρθει έλεγα αλλά άφαντη...τελικά πήρα ένα τεστ χθες το μεσημέρι και ήταν θετικό!!!!

Αύριο θα κάνω χοριακή να δω που βρισκόμαστε!!

Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα, και είχαμε μόλις 3 επαφες (μετρημένες χαχαχαχ) τον πρπηγούμενο μήνα.

Και κλασσικά έχω αγχωθεί, μεχρι να κάνω τη χοριακή, τον πρώτο υπέρηχο κτλ κτλ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ στελλίτσα μου!!

αν έχεις χρόνο μπορείς να μου στείλεις λεπτομέρειες για τη γυναικολόγο σου (για το οικονομικό κομμάτι - τα υπολοιπα τα γνωρίζω, είναι καταπλήκτικη)...δλδ πόσο σου έπαιρνε επίσκεψη, ποσα σου πήρε για τον τοκετό και ποσα έδωσες στο μαιευτήριο

c2Gbp2.png

Αχ τι ωραία έχουμε ευχάριστα, έχουμε ευχάριστα!!!!!! Με το καλό Am να πάνε όλα σούπερ. Ενημερωτικά και ο γιατρός που έχω είναι υπέρ της ΦΤ μετά από καισαρική, δεν μπορώ να πω ότι έχει την προσέγγιση της Στέλλας αλλά είναι πολύ καλός και είναι και πολύ κοντά σου. (αυτά σε περίπτωση που δεν πας στην άλλη).

Τα δικά μας τώρα. ¨Έχω την εντύπωση ότι η μικρή μου εμφανίζει τα πρώτα δείγματα αποθηλασμού, εδώ και 2 βδομάδες έχει σταματήσει να συνδέει ζιζί με ύπνο, την θηλάζω δεν κοιμάται μπαίνει ξύπνια στη κούνια και νάνι της. Δεν ξέρω αν είναι σημάδι θα πάρω τηλέφωνο τη σύμβουλο να μου πει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μπράβο Am τέλεια νέα... Όλα καλά θα πάνε... Θετική ενέργεια από όλες μας... θα περιμένουμε νεότερα... +

Geo καλώς επέστρεψες :D

Galat πως είναι η Ειρήνη? Ελπίζω πολύ καλύτερα...

Στελίτσα πώς πάνε τα του βιβλίου? Περιμένουμε ε?

Ευτυχώς που υπάρχετε κ εσείς κ δεν απελπίζομαι... Κ εμένα ξυπνάει συνέχεια τα βράδια... κ εμένα κοιμάται μαζί μας... γιατί το απαιτεί... κ εμένα δεν τρώει πολύ φαγητό αλλά μεμέ συνέχεια...

Για σπίτι ακόμα ψάχνουμε... και με έχει κουράσει αυτό κυρίως ψυχολογικά...

Κατά τα άλλα καλά κοριτσάκια μου... Πολλά πολλά φιλιά σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...