Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες!Ειχα συζητησει με τον γιατρο μου(ειναι υπερ του φυσ.μετα απο καισαρικη)και του ειχα πει δεν θελω να ξανατραβηξω τους πονους και την ταλαιπωρεια μετα την καισαρικη,ετσι με αφησε να με πιασουν οι πονοι μονοι τους και γενικα πως θα εξελιχθει και θα βλεπαμε,παντως γεννησα μεσα σε 3,5ωρες αφοτου ειχαν σπασει τα νερα...Σε λιγακι θα μου φερουν τον μπεμπακο να τον θηλασω,οποτε θα τα πουμε με το καλο οταν παω σπιτι

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά τα παιχνίδια μας έχουν κάνειτη ζημιά am.

να σου πω, εγώ δεν του έχω πάρει και πολλά, τα περισσότερα είναι βιβλιαρακια με τραγούδια και ξετρελαινεται, ή καποια της fischer που πάλι είναι ωραία για την ηλικία του....πρώτη φορά του έφεραν κατι τέτοιο και τρόμαξε το παιδι χαχαχαχα έχει και τις προτιμήσεις του το ψώνιο μου χααχααχαχα

.Σε λιγακι θα μου φερουν τον μπεμπακο να τον θηλασω,οποτε θα τα πουμε με το καλο οταν παω σπιτι

τέλεια:D

καλή επιστροφή και καλό σαραντισμό να έχετε:D

c2Gbp2.png

Μαρουλίτα ρισπεκτ! Μπραβο και παλι μπραβο, οριστε με 4 γεννες, και καισαρικη απο τριδυμα και εκανες φυσιολογικο και μας μας πρηζουν στη μπαρουφα οτι δεν μπορυμε μετα απο μολις 1 τοκετο και καισαρικη...

Να σας ζησει με το καλό στο σπιτάκι σας και καλό σαραντισμό!

Τωρα που ειπε καλό σαραντισμό θυμηθηκα την πεθερα μου που μου ευχηθηκε εκ παραδρομης " Καλά σαράντα!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Λοιπον κοριτσια εκανα αυτη τη συνταγη, καντε την κατα γραμμα(εγω δεν ειχα τζιντζερ μονο)

ειναι Καταπληκτικη,,..................... πραγματικα δεν εχω λογια το νοστιμο πιατο που εχω φτιαξει εβερ και φυσικα ο μικρος το γλεντησε

χτυπουσε χειλακια και εκανε μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ πολυ πιο δυνατα και τραγουδιστα απο οτι συνηθως χαχαχαχαχαχα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-me-xilopites-sto-fourno.html#rateform

Αυριο η μικρη μου θα κανει την πρωτη της κοπανα απο το σχολειο, ειναι μια χαρα (την πλακωσα στα βοτανια και καρδαμωσε) αλλα λεω να την χαρω μια μερα σπιτι να αναρρωσει καλα, δεν υπαρχει λογος να βιαστει.

Φιλια

α αμ washable markers amazon ψαξε

eNeap2.pngTSzHp3.png

θα τη δοκιμάσω σύντομα

α αμ washable markers amazon ψαξε

thanks

κοριτσάκια όσες έχετε τη διάθεση, πάρτε ένα κατοικιδίο, θεωρώ οτι ειναι ότι καλύτερο για τα παιδιά

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Μαρουλίτα, να σου ζήσει το παιδάκι σου και να το χαίρεσαι μαζί με όλα τα άλλα!

Χαχα, Αθηνά, διάβασα την απάντησή σου για τα παιχνίδια και ταυτίστηκα -κι εγώ τα ίδια ακριβώς. Διάβασμα και μαγείρεμα. Βέβαια, εμένα είναι το πρώτο μου, αλλά είπαμε, ό,τι μπορεί η καθεμιά:)

Με τις συσκευές έχουμε κι εμείς θέμα και μάλιστα ακόμα και αν... δεν κάνουν θόρυβο! Πήγα προχθές να ισιώσω τα μαλλιά μου με το σίδερο, που ούτε κιχ δεν κάνει, και μας άκουσε η πολυκατοικία. Της θύμισε το σεσουάρ μάλλον... Τι να πω, θα συνηθίσουν!

Σας φιλώ κορίτσια μου, γύρισα από ένα δύσκολο σεμινάριο και είμαι κομμάτια. Ευτυχώς το παιδί μου κοιμήθηκε νωρίς (για λίγο, εννοείται)...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Είστε όλες καλά?

Αθηνα αν σου πω ότι χθες το έφτιαξα αυτό το φαγητό... χαχαχα... ουτε συννενοημένες να είμασταν... χαχαχα... Είχα χυλοπίτες από την πεθερά μου κ κοτόπουλο χωριάτικο από τη θεία μου κ ήταν μουρλια...

Εμένα τρελαίνεται κ για ψωμί με ταχίνι κ μέλι...

Κατά τα άλλα ακόμα προσπαθεί να περπατήσει... αλλά μόνο με βοήθεια...

Σπίτι ακόμα να βρεθεί... μάλλον ζητάω πολλά, κάτι φθηνό κ καλό δεν βρίσκεται πάντως...

Αυτά τα λίγα

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπερα κοριτσαρες μου...

κι εγω το κανω συχνα αυτο το φαγητο...μου εφεραν και μενα σπιτικες χυλοπιτουλες και το εχω φτιαξει 1-2 φορες και αρεσει πολυ του μουργακου...

εγω σημερα εκανα μουσακα και ο μουργακος τον τσακισε...βεβαια διαιτιτικο,οχι με τηγανιτα...

76IGp3.png

Tι κάνετε κοριτσάκια??

νικολ, υπομονή, που θα πάει, θα βρείτε!

galat αυτά τα προστατευτικά που είχες βάλει απο το αμαζον κανουν και σοβατεπί και γωνίες γενικώς ή είναι μόνο για έπιπλα??

c2Gbp2.png

εχει 4 γωνιες μεσα αλλα μπορεις να το κοψεις κιολας σε μικροτερα κομματια, σοβατεπί τι εννοείς, δεν ειναι επικινδυνα!

για γωνίες γενικώς φανταζομαι, ναι... γενικά μπορεις να κοψεις οτισχημα θες, εχει και αρκετα αυτοκολλητα εξτρα... αχ και μου περισσεψε το ενα πακετο αν μεναμε κοντα θα στο εδινα....

καληνυχτα γκερλς παω γιατι εχω πρωινο ξυπνημα αυριο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες, κάτι είχε πάθει και 2 μέρες τώρα δεν μου άνοιγε τη σελίδα.

Αθηνά χυλοπίτες οι αγαπημένες, θα τις φτιάξω με αυτά τα μπαχαρικά γιατί γενικά η μικρή 2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα τις φάει.

Am τι προστατευτικά για τα σοβατεπί είναι αυτά;; Εγώ μέσα στο σπίτι μόνο να μην ανοίγει τα συρτάρια της έχω βάλει και άφησα και τη μοκέτα, τίποτα άλλο και από πεσίματα μια χαρά. Βέβαια να πω ότι αυτό με τη μοκέτα ήταν το πιο σοφό που έκανα, γιατί ούτε γλίστραγε και προστάτευε πολύ στο χτύπημα.

Πήγαμε γιατρό σήμερα για εμβόλιο και αίμα (το οποίο δεν πήραμε γιατί η μικροβιολόγος μου έλειπε) η μικρή είναι 9400 και 81 πόντους, μέλι μου είπε μετά τους 17 μήνες, το ίδιο και για φρέσκο γάλα εκτός και αν δεν είναι του εμπορίου, γιαούρτι μπορώ να δώσω κανονικό αλλά όχι του εμπορίου που αυτό σημαίνει αγγαρεύω τον παππού να πάει να βρει γάλα από κανέναν να πήξω γιαούρτι. επίσης είπε ότι δεν θέλει να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης (τον ενημέρωσα ότι και να ήθελε δεν θα το έκανα) αλλά αν δει ότι κάνει πανδημία θα με πάρει τηλέφωνο να το κάνουμε (του είπα πάρε εσύ τηλέφωνο και βλέπουμε). Αυτά τα νέα μας λοιπόν.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εμείς πιπίλα παίρνουμε γαι τον ύπνο και το πρωι που ξυπνάμε .....για να κοιμηθούμε λίγο περισσότερο . Κάνει κακό ? Γιατί όλοι την κόβετε από τοσο νωρίς ? Ασε που μερικές φορες τρίζει τα δοντια της ...

Χτες φαγαμε απογευματινό το ίδιο με το μεσημέρι . Δοκιμασα και κουάκερ αλλά δεν ήθελε ........

OiaRp2.png

σοβατεπί τι εννοείς,

είναι η διακοσμητική προέκταση του πλακακιου και προεξέχει πολύ σε κάθε γωνία, και αυτός πάει καρφώτο συνέχεια στις γωνίες....τι τους βρίσκει???χαχαχαχαχα

θα πάρω 2 σετ και θα καλύψω ότι μπορω

c2Gbp2.png

με μπαμπα μαστορα χιχιχι ηξερα για το σοβατεπί, αλλα δεν φανταζομουν οτι μπορει να προεξεχει τοσο.... νομιζω θα την κανεις τη δουλεια σου ναι,,,

Πεπη εμενα δεν μπηραν πιπιλα, αν επερναν, νομιζω θα την αφηνα οσο την ηθελε, εφοσον τον ηρεμουσε πχ να κοιμοταν βραδυ σερι,εκτος αν υπηρχε προβλημε με την οδοντοφυια,

Γενικα και θεωρητικα θα ασχολιομουν μετα τα 2 μαλλον... αλλα δεν ξερω καθολου πως θα το χειριζομουν αν το ζουσα.

Ντιμ τα μπαχαρικα κανουν ολη τη διαφορα, και σκετο καρυ-παπρικα να βαλεις ειναι μουρλιααααααααααα

3 μερες εφαγα το ιδιοα φαγητο δεν μου εκανε καρδια να αφησω ουτε 1 χυλοπιτα.

και ευκολο λερωνεις 1 ταψι μονο ουτε να το κοιτας, ουτε ανακατεμα κλπ

ο μιρκουλης μου λεει που? που? και παιρνει τα κλειδια παει στην κλειδαροτρυπα να ανοιξει, αυτες ειναι οι κατακτησεις μας ειμαστε του αργου κινηματογραφου χαχαχαχαχαχαχαχα

αχχχχχχχχχ τον εχω ερωτευτει τον γκρινιαρακο μουυυυυυυ

eNeap2.pngTSzHp3.png

εντωμεταξυ απο τοτε που καλυψα το τραπεζι δεν εχει χτυπησει ποτε. Ποτε ομως? πριν ειχε ΠΟΛΥ ασχημα χτυπηματα...κι εγω γενικά ειμαι λιγο του ακαλυπτου να μαθαινουν οσο γινεται αν προφυλασσοντια, και το κανουν τα περισσοτερα... οτι και να κανεις θελουν πολυ προσοχη ανεβαινουν οπουδηποτε, σκονταφτουν ασχημα κλπ

γενικώς τα δυσκολα περασαν νομιζω, οτνα περπατανε λιγο πιο σταθερα εχουν και λιγοτρα ατυχηματα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...