Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι έγινε κοριτσάρες χαθήκαμε όλες;; Πέρασα ένα υπέροχο τετραήμερο γιατί η κόρη μου κοιμόταν 22:00 - 8:00 , βέβαια χθες μας τελείωσε αλλά μην είμαι και αχάριστη χόρτασα ύπνο λέμε.

Εσείς τι κάνετε;; Νικόλ βρήκατε σπίτι;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα!

Ουάου, Ντιμ, 10 ώρες, ε; Σερί, ε; (ζήλειααααα)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Να σας κάνω χαζή ερώτηση, τώρα που κάνω διάλειμμα από τη δουλειά; Εσείς που περνάτε περισσότερες ώρες μαζί τους, τι κάνετε, πώς τα απασχολείτε; Δηλαδή παίζετε, μιλάτε, πάτε βόλτες, τι; Και τι παίζετε; Θέλω να κάνω πραγματάκια μαζί της όταν είμαι σπίτι, αλλά έχω συνέχεια άγχος ότι βαριέται μαζί μου...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γεια σας κι από μένα!

Ουάου, Ντιμ, 10 ώρες, ε; Σερί, ε; (ζήλειααααα)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Να σας κάνω χαζή ερώτηση, τώρα που κάνω διάλειμμα από τη δουλειά; Εσείς που περνάτε περισσότερες ώρες μαζί τους, τι κάνετε, πώς τα απασχολείτε; Δηλαδή παίζετε, μιλάτε, πάτε βόλτες, τι; Και τι παίζετε; Θέλω να κάνω πραγματάκια μαζί της όταν είμαι σπίτι, αλλά έχω συνέχεια άγχος ότι βαριέται μαζί μου...

καλά όχι ότι περνάω περισσότερες ώρες αλλά θα σου πω τα δικά μας. Στο θέμα παιχνίδι έχει, να την κάνω αεροπλανάκι, τα κάνει αυτή αλογάκι και εγώ να της λέω ντέη ντέη. Να βάζω μουσική και να χορεύουμε (τρελαίνεται). Πάμε στην ντουλάπα της αυτή δείχνει εγώ της τα φοράω, πάμε στο καθρέφτη και κάνει οοοο, οοο και περιμένει να της πω μπράβο. Κλασικά κρυφτό, γαργαλητό, διάβασμα παραμυθιών. Πάει στη κουζίνα αυτή πετάει από τα συρτάρια, εγώ να βάζω μέσα επί τόπου και αυτή χαχανίζει και τα ξαναβγάζει με μεγαλύτερη μανία. Αυτά προς το παρών, αν θυμηθώ άλλα θα γράψω .

καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εγω στελλιτσα,του διαβαζω βιβλια,ακουμε μουσικη και χορευουμε,παιζουμε με τουβλακια και αμαξακια,παμε βολτες,του μιλαω ολη την ωρα,περνει πλεον μονος του κατσαρολικα και κανει οτι μαγειρευει (οταν μαγειρευω κι εγω) και του λεω και καλα τι θα μας φτιαξει?τι θα φαμε σημερα?...αυτο ειναι για να μαθαινει πιο πολυ λεξουλες

καλα γαργαλητο,κρυφτο...

δεν ειναι ομως μονο τα παιχνιδια ,μπορεις για παραδειγμα να κανεις δουλειες του πιτιου και να τη βαζεις να συμμετεχει(πιστεψε με τους αρεσει πολυ)..εγω ξεσκονιζω και ο μικρος μαζι απο πισω,βαζω ηλεκτρικη...τον βαζω και σκουπιζει και αυτος ....και χαχανιζει,οταν του πλησιαζω η σκουπα κοντα...αυτα σε γενικες γραμμες

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εγω στελλιτσα,του διαβαζω βιβλια,ακουμε μουσικη και χορευουμε,παιζουμε με τουβλακια και αμαξακια,παμε βολτες,του μιλαω ολη την ωρα,περνει πλεον μονος του κατσαρολικα και κανει οτι μαγειρευει (οταν μαγειρευω κι εγω) και του λεω και καλα τι θα μας φτιαξει?τι θα φαμε σημερα?...αυτο ειναι για να μαθαινει πιο πολυ λεξουλες

καλα γαργαλητο,κρυφτο...

δεν ειναι ομως μονο τα παιχνιδια ,μπορεις για παραδειγμα να κανεις δουλειες του πιτιου και να τη βαζεις να συμμετεχει(πιστεψε με τους αρεσει πολυ)..εγω ξεσκονιζω και ο μικρος μαζι απο πισω,βαζω ηλεκτρικη...τον βαζω και σκουπιζει και αυτος ....και χαχανιζει,οταν του πλησιαζω η σκουπα κοντα...αυτα σε γενικες γραμμες

αυτό με τη σκούπα μη το λες χαπάκι εγώ έχω θέμα. Με ότι συσκευή κάνει θόρυβο πλαντάζει στο κλάμα. Τώρα καταφέραμε με το χτυπητήρι του φραπέ απλά να έρχεται να κολλάει απάνω μου από το φόβο της και να μη κλαίει. Όταν είναι να βάλω σκούπα την παίρνει ο πατέρας της βόλτα, πλαντάζει, πραγματικά πρέπει να τα τρέμει. και όλα αυτά ξεκίνησαν με το σιντριβάνι της playschool

Διαφημίσεις

Αχ, Στέλλα απο το στόμα μου το πήρες, θα εψαχνα σοτ νετ δραστηριοτητες για χρονιαρικα!

Λοιπον, η δικη μου ενοχή της ημέρας: Δεν κάνω τιποτα πο ολα αυτα, βαριεμαι και εχω μια αμηχανία στο παιχνιδι, βασικα παιζει μονος του ολη μερα, αν κατσω να παιξουμε μαζι εχω βαρεθει στο δεκαλεπτο χααχαχαχ

Ολα αυτα που λετε τα εκανα και με το παραπανω στην Ειρηνη τωρα απλα κανω δουλειες οταν εχω χρονο ή κοιμάται. Η τρωει ή βολτα ή μπανιο χαχαχαχα οχι πολυ παιχνιδι επομενως....

Κανα βιβλιο διαβαζουμε...με τον μπαμπα του χορευει, μαγειρευει/πειραζει ντουλαπια(αλλα αυτα απο μονος του) και τρωει ωμες χυλοπιτες.

Ολο θελει να πηγαινει στα σκουηπιδια, στο μπανιο, και εφαγε και λιγο σαπουνακι μανγκο. χαχαχαχαχα

Τσιμπησαμε την πρωτη ιωση απο τον σταθμο κιολας και μπουκωσε και στα 2 η μυτη....ααααααααααααχχχχχχχχ καλα ειχα ενα 4μηνο μακρυα απο ορους και ρουφηχτηρια...

Αν και να σας πω, του εμαθε ο μπαμπας του αν φυσαει τη μυτη του χαχαχαχαχαχα βεβαια δεν την φυσαει δυνατα αλλα κατι βγαινει

Σας φιλώ παω κομμωτηριο πρωτη φορά τν ΕΙρηνη

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γενικώς με παιχνίδια κλπ βαριεμαι να παιζω το ιδιο κι αυτος, του αρεσει να σουλατσαρει στο σπιτι στο μπαλκονι, εγω απλα επιβλεπω, το κολλημα του ειανι οι σκουπες/σγουφφαριστρες στο μπαλκονι πχ

το ποτιστηρι, ποτιζει, βαζει και το χερακι στον βασιλικο το αρωματιζει και μας φερνει να μυρισουμε ο γλυκουλης μου! χαχαχαχαχαχα

και τωρα πραγματικά φεύγω

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυτό με τη σκούπα μη το λες χαπάκι εγώ έχω θέμα. Με ότι συσκευή κάνει θόρυβο πλαντάζει στο κλάμα. Τώρα καταφέραμε με το χτυπητήρι του φραπέ απλά να έρχεται να κολλάει απάνω μου από το φόβο της και να μη κλαίει. Όταν είναι να βάλω σκούπα την παίρνει ο πατέρας της βόλτα, πλαντάζει, πραγματικά πρέπει να τα τρέμει. και όλα αυτά ξεκίνησαν με το σιντριβάνι της playschool

και ο δικος μου το εχει αυτο μονο με τη σκουπα δεν εχει θεμα γιατι την εχει συνηθισει πλεον...κι εμενα ομως εχει θεμα με τους ηχους

76IGp3.png

Και η Ειρηνη φοβοταν την ηλεκτρικη πολυ και ολα σχεδον τα ηλεκρικα με θορυβο, μθιξερ, πιστολακι κλπ μεχρι αρκετα μεγαλη μεχρι 2,5 ...

αυτος τιποτα χαμπαρι!

Η κορουλα μου ειναι κουκλιτσα με το νεο λουκ κουκουβαααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου σας γραφω απο το λητω γεννησα 4,30η ωρα τα ξημερωματα με φυσιολογικο τοκετο ενα αγορακι 3600,ειμαστε πολυ καλα και οι δυο,απλα εγω ποναω λιγακι στα ραμματα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

γεια σας κοριτσια μου σας γραφω απο το λητω γεννησα 4,30η ωρα τα ξημερωματα με φυσιολογικο τοκετο ενα αγορακι 3600,ειμαστε πολυ καλα και οι δυο,απλα εγω ποναω λιγακι στα ραμματα..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!

76IGp3.png

Μαρουλίτα να σου ζήσει... Με κουφανες πάντως, μετά από 3δυμη κύηση φυσιολογικό τοκετό.... Μπράβο στον γιατρό σου... κ σε σένα φυσικά πιο πολλά μπράβο... Να μας φιλήσεις τον μπέμπη σου...

Και η Ειρηνη φοβοταν την ηλεκτρικη πολυ και ολα σχεδον τα ηλεκρικα με θορυβο, μθιξερ, πιστολακι κλπ μεχρι αρκετα μεγαλη μεχρι 2,5 ...

αυτος τιποτα χαμπαρι!

Η κορουλα μου ειναι κουκλιτσα με το νεο λουκ κουκουβαααααααααααααα

Με 'γεια το νέο λουκ της όμορφης...

Και εμείς έχουμε θέμα με τη σκουπα, το μπλέντερ, το πιστολάκι αλλά όταν του δίνω κ πατάει τα κουμπιά τους κ του εξηγώ τι κάνουν το καταλαβαίνει κ σταματάει το κλαμα...

Με ρωτήσατε αν βρήκαμε σπίτι... όχι δυστυχώς όχι ακόμα...

Αύριο θα τρέξουμε πάλι κ έχει ο Θεός...

Επίσης, για τις νέες ενασχολήσεις σας (αυτές που έψαχνε η Αθηνά κ η Στελλούνα) θα περιμένω κ εγώ... ε?

Φιλάκια σε όλες

Καλό βράδυ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας κόρες, εμείς γυρίζαμε αυτές τις μέρες, τώρα μόλις επιστρεψαμε απο το πάρκο του τρίτση

Ολο θελει να πηγαινει στα σκουηπιδια

μα τι κόλλημα έχουν με τα σκουπίδια χαχαχαχαααχα

και εφαγε και λιγο σαπουνακι μανγκο. χαχαχαχαχα

τουλάχιστον είχε ωραία γεύση χαχαχαχαχαχα

Τσιμπησαμε την πρωτη ιωση απο τον σταθμο κιολας και μπουκωσε και στα 2 η μυτη....ααααααααααααχχχχχχχχ καλα ειχα ενα 4μηνο μακρυα απο ορους και ρουφηχτηρια..

περαστικά!!!

Σας φιλώ παω κομμωτηριο πρωτη φορά τν ΕΙρηνη

γουαου!! μεγειά το κούρεμα:D

τελευταια του εδωσα μαρκαδορους πλενομενους και χαρτια και ζωγραφισε λιγο στο χαρτι

και παρ απολυ παντου αλλου, αλλα το χαρηκε τουλαχιστον

υπαρχουν τετοιοι????? θα του πάρω!!!

έχει γεμίσει τα ποδια και τα χερια του μελάνια απο τα στυλό

και ο δικος μου το εχει αυτο μονο με τη σκουπα δεν εχει θεμα γιατι την εχει συνηθισει πλεον...κι εμενα ομως εχει θεμα με τους ηχους

ο δικός μου πάλι δεν είχε κάνενα θέμα απολύτως, μη σας πω νανουριζόταν κιόλας, μια φορα είχε κοιμηθεί με το μίξερ χαχαχαχαα....όλα αυτά μέχρι τη μέρα που επιστρεψαμε αθηνα και του έκανε δώρο μια φίλη ενα αυτοκινητάκι που έκανε φασαρία και είχε σαν δόνηση κάτι.....απο τότε ότι και να ακούσει βάζει τα κλάματα....καλά το αυτοκινητάκι, ούτε απο μακριά να το δει

μαρουλίτα να σας ζήσει το αγοράκι σας:D

είσαι η σουπερ μαμά κοριτσάκι μου!! καλά, για το φυσ.τοκετό τι να πω , μπράβο σου και μπράβο στο γιατρό σου

c2Gbp2.png

καλημέρα και απο εμένα.

Αθηνά περαστηκά και με γεια το κούρεμα.

Νικολίνα που θα πάει θα βρήτε και σπίτι. Εγώ είμαι απο τις τυχερές, ποτέ δεν έκανα αυτή τη διαδικασία.

Μαρουλίτα να σου ζήσει το μπεμπέ και καλό σαραντησμό

Τελικά τα παιχνίδια μας έχουν κάνειτη ζημιά am.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...