Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαπάκι, το βρίσκω τζίνιους το κόλπο! Σχεδόν στενοχωριέμαι που δεν έχει πιπίλα η δικιά μου, για να το εφαρμόσω:) Τέλειο, μπράβο!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεχασα να σας πω σημερα ζυγισα το μικρο,δεν ξερω αν ειναι σωστη μετρηση,αν ειναι ομως σε λιγοτερο απο ενα διμηνο μου πηρε 1 κιλο...εχω αρχισει να αγχωνομαι...γιατι ο ντοκ μου ειπε οτι πρεπει να παρει το πολυ 2 κιλα μεχρι τα δευτερα γενεθλια,φανταστειτε να μην πηγαινε και πανω κατω ολη μερα...

76IGp3.png

πραγματι, πολύ ωραιο κολπο!!! πολύ καλύτερο και απο αυτα της τηλεοπτικής νταντας που μαζευει τις πιπιλες για να τις δωσει (και καλα) σε άλλα παιδάκια πιο μικρά

όσο για το δαχτυλακι ναι το ξερω ότι δε μπορω να κανω τίποτα, δυστυχώς

εχω ξαδελφη παιδοψυχίατρο και μου ειπε ότι όχι μονο δεν πρεπει να το πιέζουμε το παιδί να σταματήσει αυτή τη συνήθεια, πρεπει να το υπερασπιστούμε εαν κάποιος άλλος το επιπλήξει γι αυτό (πχ καμια γιαγια πει "ολοκληρη γυναικα εισαι και βαζεις το χερι στο στομα" και τα γνωστα). όταν θα ειναι ετοιμο το παιδί θα σταματήσει από μόνο του.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ζουζουνελ το μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να βοηθησει λιγακι ειναι,οταν ειναι ξυπνια και βλεπεις να το κανει να προσπαθεις να της απασχολεις τα χερακια χωρις ομως να της λες κατι για το συγκεκριμενο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Χαπάκι τέλειο το κολπάκι... πολύ γέλασα...

Ζουζουνέλ κ εγώ θέλω αυτό το ανάποδο, αλλά είναι μικρό το αυτοκίνητό μας κ όπως το συζήταγα κ με το Ντιμάκι, αλλά κ μετά από ερώτηση που εκανα στην εταιρία στο φέιςμπουκ, ίσως δε χωράει στο αμάξι...

Οσο για τις μετρήσεις... καλά ντε μη με μαλώνεις... :tongue:

Χαπάκι μην αγχώνεσαι εσύ για τη μέτρηση, μπορεί να μην το έχεις ζυγίσει σωστά το παιδί... θα πας σε λίγες μέρες κ θα δεις... Σίγουρα έχεις κάνει λάθος...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ένα μεγάλο μπράβο στο κούκλο σου Χαπάκι. Νικολίνα τέλειος ο παίδαρος, δεν παίρνουν βάρος αγχωνόμαστε, παίρνουν βάρος αγχωνόμαστε γιατί ή πήραν πολύ ή δεν πήραν αρκετό. Μήπως να πάμε όλες για ομαδική ψυχανάλυση οεο. Ζουζουνέλ και ζιζί η μικρή και δάκτυλο και όλη την ώρα να τρώει;;; Τη κόβω να κολλάει στο στοματικό στάδιο, ρώτα παραπέρα τη παιδοψυχολόγο για αυτό.

Στέλλα αν έχεις i-pad στη παρουσίαση να κάνουμε βιντεοκλίση χιχιχι, θα μου το υπογράψεις και θα το στείλεις.

Σήμερα έκανα μακαρόνια μόνη μου (οκ όχι και μόνη μου, να είναι καλά το μίξερ) και βγήκαν τέλεια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Έχεις δίκιο Ντιμάκι...

Για το στοματικό στάδιο νωρίς δεν είναι να αγχωνόμαστε (και) για αυτό?

Οσο για τα μακαρόνια... πότε θα φάμε από τα χεράκια σου κ εμείς?

Αλήθεια τι μίξερ έχεις? (πες μου κ εσύ αυτό το ακριβό...) Ψάχνω ένα κ για τσουρέκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Ντιμάκι...

Οσο για τα μακαρόνια... πότε θα φάμε από τα χεράκια σου κ εμείς?

Αλήθεια τι μίξερ έχεις? (πες μου κ εσύ αυτό το ακριβό...) Ψάχνω ένα κ για τσουρέκια

γιατί να αγχωνόμαστε αν θα κολλήσουν σε κάποιο στάδιο;; Αυτό θα συμβεί σίγουρα, το κάθε παιδάκι κολλάει σε κάποιο στάδιο ανάπτυξης και ανάλογα σε ποιο, μας δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Αν το χειριστεί σωστά η οικογένεια τα αρνητικά του χαρακτήρα θα είναι πιο ήπια, περισσότερα για αυτό το θέμα μετά τα Χριστούγεννα που θα κάνω την επόμενη συνεδρία.

Μίξερ έχω της kenwood αλλά ρίξε μια ματιά εδώ http://www.pixmania.gr/gr/gr/1719/353/xx/446/45/criteresn.html#prd-description-6 έχει σχεδόν για όλα τα βαλάντια, και επίσης είναι κάτι που θα το έχεις μια ζωή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Όσο για το μέλι, χθες του δωσα μαζί με γιαούρτι κ δεν το καλόφαγε... Τι περίεργος που είναι ο γιος μου... Σκέτο το γιαούρτι το έτρωγε, με μέλι όχι κ τόσο καλά... :rolleyes:

ήταν νέα γεύση και ίσως τον ξένισε, αμά το μάθει δε θα σταματάει χαχααχαχ

όσο για το δαχτυλακι ναι το ξερω ότι δε μπορω να κανω τίποτα, δυστυχώς

εχω ξαδελφη παιδοψυχίατρο και μου ειπε ότι όχι μονο δεν πρεπει να το πιέζουμε το παιδί να σταματήσει αυτή τη συνήθεια, πρεπει να το υπερασπιστούμε εαν κάποιος άλλος το επιπλήξει γι αυτό (πχ καμια γιαγια πει "ολοκληρη γυναικα εισαι και βαζεις το χερι στο στομα" και τα γνωστα). όταν θα ειναι ετοιμο το παιδί θα σταματήσει από μόνο του.

σε αυτό έχει δίκιο, καμία βίαιη αποτροπή δε βγάζει σε καλό σε τέτοιες συνήθειες του παιδιού

το στοματικό διαρκεί μέχρι τον πρώτο 1,5 χρόνο....έχουμε λίγο καιρό μέχρι τότε

τι εννοειται για το στοματικο σταδιο,δεν ηξερα οτι εχουν ειναι σταδιο αναπτυξης???ξερω χαζη ερωτηση,αλλα τι ρολο παιζει???

είναι τα ψυχοσεξουαλικά στάδια του ανθρώπου κατα freud, άστα, μεγάλη συζήτηση θα πιάσουμε χαχααχαχ

c2Gbp2.png

ρςε παλαβες αφηστε τα παιδακια και τα στάδια χαχαχαχαχαχαχαχ χειρότερες απο μένα γίνατε χαχαχαχαχ

Νικόλμ καπου που διαβαζα για τα αναποδα ελεγαν οτι ακομα και να ακουμπανε και κουλουριασμενα να ειναι καλυτερα απο μπροστα, εγω τι να σου πω, πραγματικά το κλαμα το ουρλιαχτο και το να μην ειανι ανετο με αποτρεπει, εξαλλου αν κλαινε αποσπανε τη μαμα, που ειανι εξισου επικινδυνο

Για μπροστα εγω προτεινω maxi cosi tobi....love it love it love it.

Ωραιο υφασμα, οχι πλαστικέξ, καλή ανακλιση, πανευκολο δεσιμο...

Απο ασφαλεια ειναι πολυ καλαο το ειχα ψαξει, απο τοτε δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι δεν νομιζω... η ΕΙρηνη εννοειται ακομα καθεται στο λατρεμενο (και ψηλο σε σχεση με τα αλλα) καρεκλακι της.

ενα καλό σαιτ αν ειναι στα γερμανικα δεν ξερω αν υπαρχει ακτι αντιστοιχο, www.adac.de

Πηγα κι εγω σοτν ντοκ σημερα για Ειρηνη, καναμε μια τελεια συζητηση μου ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια που κάνω εγώ και οι κοπελες στον σταθμο, και εχει ηρεμησει το ζουζουνακι μου...

Με ρωτησε ενα ιστορικο και μου εδωσε και μια "θεραπεια" για ενα μηνα, με ομοιο που θα την βοηθησουν περισσοτερο στην ενταση αλλά και θα ενισχυσουν γενικά τον οργανισμό της( ο ανοσοποιητικό)

Ρωτησα για φρεσκο μου ειπε οτι ιανι ΟΚ λιγο κατσικισιο απο 11 μηνων, γιουπι γιατι θα του βάζω στο κουακερ ή με δημητριακά...

Παρηγγειλα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτο και tea tree oil και ειμαι απνετοιμη για το χειμώνα!

Α πηγαμε και πισινα με την ΕΙρηνη, αχ το κοριτσακι μου μεγαλωσε και τρεχουμε για εξωσχολικά! χαχαχαχαχα

Μου ειπε ο τνοκ καλυτερα ανοιχτη πισινα(!) κι ας τουρτουριζουνε, παρα κλειστη, (λογω κλειστου και υγρου περιβαλλοντος κανουν παρτυ οι ιωσεις)

Και τωρα ψαχνομαι για ανοιχτη... (την πηγα ΟΑΚΑ που δεν εχει χλωριο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

A NikOl kai τα 9-36 βολευουν τα καθισματακια, γιατι παιρνεις ενα και ξεμπερδευεις μεχρι τα 12!

το britax evolva plus 1-2-3 , recaro young sport einai καλά και επισης τελευταια πολυ καλά εχω ακούσει για αυτο

http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Pallas-Shadow-2011/Auto-Kindersitze-9-bis-36-kg/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.11/2066184

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...