Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμενα εφαγε γεμιστα...τσακισε και τη φετα(πολυ τυρας βρε κοριτσια,αν δει τυρι λυσσαει,πηρε και κατι απο εμενα)...και ελαχιστη μπριζολα ...επισης εμενα τα παει πολυ καλα με το πιρουνι,αλλα με το κουταλι εχουμε ενα μικρο θεματακι...την ωρα που φτανει το φαι στο στομα του πεφτει ολο

νικολ ειμαι περιεργη να δω τις μετρησεις σας συνηθως ειναι κοντα στις δικες μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνουλα με ρώτησες για τιμές ... από 600 κ πάνω... ανάλογα με την κατάσταση του σπιτιου... Εγώ πάντως ότι έχω δει ουτε καινουριο είναι κ ζητάνε κ 600... Ο,τι θέλουνε ζητάνε.... κ η κατάσταση τους επίσης ό,τι να 'ναι...

έλεος με τις τιμές!! δε βλέπουν που σε λίγο δε θα έχουμε να φάμε, τις κρατάνε και στα ύψη....

απληστος λαός είμαστε γι'αυτό φτάσαμε σε αυτό το χάλι!!

αχ! ας μην αρχίσω τώρα γιατί δε θα σταματήσω ποτέ!

Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια! Κι εγώ ανυπομονώ:)

στελλίτσα θα κανεις παρουσίαση??

να έρθουμε;) να το παρουμε και με υπογραφή!!

καθε παιδακι θελει τον χρονο του, δεν πειράζει

αν δεν ειναι ετοιμος, αστον ακομα

Κι εμενα αμασητα τα παει κατω και βγαινουν οπως τα πηγε στο παμπερ χαχαχαχα αλλα παρολαυτα θελει κομματακια

να μην ανησυχώ δλδ

θα του τα δίνω κομματάκια και ο θεός βοηθός.....ξελιγώνεται ο καημένος όταν τρώμε, του τρέχουν τα σάλια....του δίνω τυράκι, μπιφτεκια, διάφορα φρουτάκια και τα σχετικά που είναι κάπως μαλακά, τα κόβει (με μανία θα έλεγα χαχαχαχαχ) αλλά μετά το καταπίνει (το επεξεργάζεται βέβαια πρώτα στο στόμα του, οποτε μαλακώνει η τροφή κι αλλο)

c2Gbp2.png

Αστα Am... άστα... Πες τα εσύ για να μην τα λέω εγώ... (για τις τιμές)

Κ εγώ σκεφτόμουν την παρουσίαση... Στελλίτσα αν κάνεις να μας πεις να έρθουμε για να το πάρουμε υπογεγραμμένο... :D

Ευχαριστώ για τα σουτιέν... Ζουζουνέλ τέλειο αυτό που μου στειλες... Θα τα δω καλύτερα.

Και επειδή όλοι μας περιμενατε για να σας πουμε τα νέα μας από τον γιατρό... 82,5 εκ. κ 11.200 (δεν μπορώ να καταλάβω στις μετρήσεις που είναι... δε μου είπε τίποτα βέβαια ο ντοκ... άρα καλά ε? )

Μας έδωσε το ΟΚ να τρώμε τα πάντα, εκτός από γλυκά κ μπινελίκια περιπτέρου :P ... και μέλι κ όλα τα φρουτα πλέον, κ όλα τα κρέατα... κ για το αβγό που του είπα οτι δεν το τρώει μου είπε να του δώσω φαγητά που το περιέχουν κ κάποια στιγμή να το ξαναδοκιμάσω χωρίς να τον πιέσω. Επίσης, κ γάλα φρέσκο μπορώ να του δώσω κ θα το δοκιμάσω από αύριο....

Αυτά τα λίγα κ γρήγορα

φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

αμ μη σε τρομαζει αυτο,ετσι θα συνηθισει και σιγα σιγα θα τα μασαει,δεν ειναι οτι δεν θελει,νομιζω ειναι οτι δεν ξερει τον τροπο...σιγα σιγα θα μαθει,εγω του ελεγα παντα θα το μασας...και του εκανα την κινηση με το στομα μου....

και η δηλωση της ημερας: κοψαμε την πιπιλα...και μπορω να πω με μεγαλη επιτυχια(δεν ξερω αν θα εχουμε πισωγυρισματα),αλλα σημερα ειναι η 3η μερα και μεχρι στιγμης δεν ειχαμε δραματα...(μπλουμακι η ιδεα με το κοψιμο και τα δοντακια μας βοηθησε,ευχαριστω)

76IGp3.png

στελλιτσα θα με πεις γαϊδουρα το ξερω,ολες σου ευχηθηκαν εκτος απο μενα,αν σου πω οτι δεν το συνειδητοποιησα τι θα μου πεις...

καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!

νικολινα αριστος ο παιχτης,μια χαρα το αντρακι σου!!!μπραβο σας...νομιζω ομως οτι παλι θα ειμαστε πολυ κοντα στις μετρησεις...(ασχετο εχω σκεφτει πολλες φορες να σε παρω τηλ αλλα ειναι συνηθως μεσημερακι και το αποφευγω)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εδω τα νοικια ειναι φωτια...εμας μας εκατσε πολυ καλη,δινουμε 500 ? αλλα ειναι και 270τμ σπιτι,αλανα για το μικρουλη...

βεβαια θελει να τελειωσει κατι λεπτομερειες ο ιδιοκτητης αλλα δεν με πολυκαιει κιολας

76IGp3.png

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες για τις ευχές! Θα είστε οι καλύτερες πρέσβειρές μου!

Ζουζουνέλ,θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο το μπλογκ της εγκυμοσύνης μου, από τον Πατάκη. Θα κάνω την παρουσίαση μέσα στο Νοέμβριο και εννοείται ότι είστε καλεσμένες -θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μαμάδων!

Α, Νικολίνα, σου είπε ναι για το μέλι; Καλή ιδέα, να το δοκιμάσω. Εμένα ακόμα να της φύγει το σύγκαμμα του ψαριού, γκρρρρ...

Καλό βράδυ σε όλες -ούτε δουλειές απόψε ούτε τίποτα, πάω για ύπνοοοοο!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Και επειδή όλοι μας περιμενατε για να σας πουμε τα νέα μας από τον γιατρό... 82,5 εκ. κ 11.200

πςςςςς:D:D

φτου φτου ο παίδαρος!!

αμ μη σε τρομαζει αυτο,ετσι θα συνηθισει και σιγα σιγα θα τα μασαει,δεν ειναι οτι δεν θελει,νομιζω ειναι οτι δεν ξερει τον τροπο...σιγα σιγα θα μαθει,εγω του ελεγα παντα θα το μασας...και του εκανα την κινηση με το στομα μου....

βασικά αυτό είναι, οτι δεν ξέρει πως να το κάνει...

κάθε φορά που του δίνω κάτι σε κομμάτι κάνω αυτό που λες και κάνει οτι μασάει χαχααχα αλλά όχι πάντα με επιτυχία...και το θυμάται και όταν του δίνω αλεσμενα και κάνει πάλι οτι μασαει χαχαχαχα

και η δηλωση της ημερας: κοψαμε την πιπιλα...και μπορω να πω με μεγαλη επιτυχια(δεν ξερω αν θα εχουμε πισωγυρισματα),αλλα σημερα ειναι η 3η μερα και μεχρι στιγμης δεν ειχαμε δραματα...(μπλουμακι η ιδεα με το κοψιμο και τα δοντακια μας βοηθησε,ευχαριστω)

μπράβοοο:D

τί ιδέα σου είχε πει η μπλουμ??

η οποία που βρίσκεται παρεπιπτόντως??

μπλουυυυυυμμμμ!!

Ζουζουνέλ,θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο το μπλογκ της εγκυμοσύνης μου, από τον Πατάκη. Θα κάνω την παρουσίαση μέσα στο Νοέμβριο και εννοείται ότι είστε καλεσμένες -θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μαμάδων!

τέλεια:D

c2Gbp2.png

Και επειδή όλοι μας περιμενατε για να σας πουμε τα νέα μας από τον γιατρό... 82,5 εκ. κ 11.200 (δεν μπορώ να καταλάβω στις μετρήσεις που είναι... δε μου είπε τίποτα βέβαια ο ντοκ... άρα καλά ε? )

oυαου τι αντρακλας ειναι αυτός :) :) :)

και η δηλωση της ημερας: κοψαμε την πιπιλα...και μπορω να πω με μεγαλη επιτυχια(δεν ξερω αν θα εχουμε πισωγυρισματα),αλλα σημερα ειναι η 3η μερα και μεχρι στιγμης δεν ειχαμε δραματα

συγχαρητήρια!

κανενα κολπο για να κοψουμε το πιπιλισμα του αντιχειρα ξερετε?

κι εδω τα νοικια ειναι φωτια...εμας μας εκατσε πολυ καλη,δινουμε 500 ? αλλα ειναι και 270τμ σπιτι,αλανα για το μικρουλη...

βεβαια θελει να τελειωσει κατι λεπτομερειες ο ιδιοκτητης αλλα δεν με πολυκαιει κιολας

μια χαρά ειναι!

εμεις δινουμε 550 για 90 τετραγωνικά, καμια σχεση

Δεν το ηξερα, διαβασα μερικες από τις δημοσιευσεις του μπλογκ σου, μου αρεσει πολύ ο τροπος γραφής σου :) Και ο αντρας μου γραφει, ερασιτεχνικά ομως :)

Καλη επιτυχία, θα προσπαθησουμε να ερθουμε και στην παρουσίαση!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ευχαριστουμε κοριτσάκια...Αν έτρωγε κ καλύτερα θα ήταν κ καλύτερος νομίζω στις μετρήσεις... Τεςπα...

Χαπάκι όπως λέει κ η ζουζουνέλ... μια χαρά είναι τα ενοίκια εκεί... μην το συζητάς... και μπράβο που κόψατε την πιπίλα.... Τέλεια...

Αμ μην απελπίζεσαι με τον Γιώργο κ τις μπουκίτσες... Σιγά σιγά θα συνηθίσει...

Στελλίτσα θα περιμένουμε... Όσο για το μέλι, χθες του δωσα μαζί με γιαούρτι κ δεν το καλόφαγε... Τι περίεργος που είναι ο γιος μου... Σκέτο το γιαούρτι το έτρωγε, με μέλι όχι κ τόσο καλά... :rolleyes:

Αααα επίσης, ρωτήσαμε κ τον γιατρό για το ανάποδο κάθισμα κ τα πόδια του μικρου κ μας είπε ότι καλύτερα αν ακουμπάνε τα πόδια στο κάθισμα να γυρίσουμε προς τα μπρος... οπότε αν μετά από δοκιμή δουμε ότι το ανάποδο δε χωράει στο αυτοκίνητο, θα πάρουμε maxi cossi... (Αθηνάααααααααααααααααα για πες πάλι...)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

νικολίνα ελεος ποσο "καλύτερος" δλδ θα ήθελες να ειναι??? θηριο ειναι, ζωή να χει!!!

και νόμιζα ότι η δική μου φουσκιτσα ειναι η πιο βαρια εδω μεσα, που ειναι 10.600 :)

οσο για το καθισματακι, κοιτα λιγο στο σαιτ της εταιρίας

http://www.hts.no/en/news/view_news.php?id=264 δεν υπαρχει περιπτωση να βρίσκουν τα ποδαρακια του μικρού στο καθισμα, αν προσεξεις τις φωτο, το καθισματακι εχει ενσωματωμενο ενα σιδερο σε σχημα Υ_ που κοντράρει στην πλατη κου κανονικού καθισματος και αφηνει αναγκαστικά χωρο για τα ποδαρακια. εδω ο γιος μου κοντά 1 μετρο υψος μια χαρά καθεται στο αναποδο, αν βρεθεις πειραια ελα μια βολτα να δοκιμασετε το δικό μας. το μονο θεμα ειναι αν χωραει στο αυτοκινητο σας, γιατί ουσιαστικα στα αναποδα καθισματακια δεν πρεπει να υπολογίζεις μονο το μεγεθος του καθισματος, αλλά και αυτη τη σιδεριά (ας την πουμε ετσι).

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κοιτα, η δικιά μου τρωει από το φαγητό μας.

Το Σαββατο ειχα κανει κοτοπουλο με ρύζι και σάλτσα αβγοκοφτή, εφαγε κανονικά μικρες μπουκιτσες (το κοτοπουλο ήταν βραστο, μαλακο λοιπον). Την Κυριακή εφτιαξα κουνελακι κοκκινιστό με μακαρόνια. Να τη δεις να ρουφαει τα μακαρονια, να σκασεις στα γελια! Εχθες εφτιαξα φακή, εφαγε το απογευμα, ενω το μεσημερι η νταντα μας την τάισε ψαρι (βραστό με λαχανικά). Τι αλλο να θυμηθώ? Ετοιμαζουμε τη βάπτιση και πήγαμε στο κεντρο της δεξιωσης να δοκιμάσουμε το φαγητό, εφαγε μπιφτέκια, κεμπαπ, πατατοσαλάτα, μπριζόλα χοιρινή (σε μικρα κομματια), ηθελε να δοκιμασει απ' όλα, μαλιστα μου εδειχνε τι να της δωσω. Της δινω στο χερακι γραβιέρα, ψωμακι, κριτσίνι, ριζογκοφρέτα, μηλο σε πολύ λεπτες φετες (αυτό το φοβαμαι λιγο για να ειμαι ειλικρινής), καροτακι λιγο βρασμενο για να ειναι μαλακό, μπανάνα... τι άλλο να σκεφτω, δε θυμαμαι... Πάντως κρεμες ούτε να τις δει δε θελει, κι επειδή δεν τρωει γιαουρτι ή γαλα, το απογευματινο της ειναι κανονικό φαγητο.

Αν θελεις να επιμεινεις στα αλεσμένα λιγο ακομα (κατανοητο, αφου εχετε θεμα βαρους) θα μπορουσες να κανεις το εξής: να της δωσεις ενα πιατακι με φαγητο σε μικρά κομματάκια και να την αφήσεις να πειραματίζεται μόνη της, οσο και οπως φαει. Απ την άλλη εσύ θα κρατάς το πιάτο με το κανονικό αλεσμένο φαγητό και θα την ταίζεις. Ετσι και εσύ θα εισαι ικανοποιημενη και θα της δωσεις κι εκεινής λιγο αερα και τη δυνατότητα να φαει κατι διαφορετικό.

αυτο το τελευταιο είναι πολύ σωστό και σιγά σιγα το κάνω γιατι μερικές φορες απέτυχε πχ ετρωγα ψωμί και της έδωσα ενώ ετρωγε το φαγητό της ...το αποτελεσμα κρατησε το ψωμί και σταματησε να τρωει φαγητο ...Ευχαριστω πολύ για τις ιδεες !!

OiaRp2.png

μια χαρα ειναι το δικο μας νοικι γιατι το σπιτι εχει ατελειες,ομως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ τσουχτερα...αν φανταστεις διναμε στο προηγουμενο για 60τμ περιπου 450

νικολινα μια χαρα ειναι το παιδακι ....

76IGp3.png

οσο για την πιπιλα την κοψαμε αλλα αυξησαμε λιγο τα χαδακια,αλλο που δεν θελω να τον κανακευω...

του εκοψα με ενα ψαλιδι μπροστα την πιπιλα,την εβαλε στο στομα και κατι δεν του πηγαινε καλα οποτε αρχισε μαμα...μαμα...παω μεσα στο δωματιο του και του λεω τι εχεις και μου δινει την πιπιλα....και τον ρωταω τι εχει η πιπιλα κατσε να αναψω το φως οποτε του λεω,ωχ την εκοψες με τα δοντακια σου...πω...πω...και τωρα χαλασε ...κρατα αυτη δεν εχω αλλη....οποτε την κρατησε στο χερακι και κοιμηθηκε

την αλλη μερα την εκοψα λιγο ακομα γιατι ειδα το πρωι οτι τον βολευε να την εχει στο στομα χωρις να την πιπιλαει...οποτε μετα δεν του αρεσε καθολου και την επιανε και την πεταγε,οποτε χθες του λεω τωρα που χαλασε η πιπιλα θελεις να την πεταξεις στα σκουπιδια...και πηγαμε και την εριξε στα σκουπιδια...αυτο ητανε...ειχαμε ελαχιστη γκρινια το 1ο βραδυ,αλλα αν παω και τον χαϊδεψω λιγακι στην πλατουλα ηρεμη και κοιμαται....

το μονο που δεν ξερω ειναι πως θα κοιμηθει στο καροτσι αν ειμαστε εξω...εκει θα δειξει ...αλλα αν συνηθισει καλα πιστευω να μην εχω θεμα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...