Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω το κουακερ επειδη του δινω νουλακ το κανω με αυτο,παλιοτερα για ενα διαστημα του το εκανα με ολυμπος(πριν χρονισει) αλλα μετα διαβασα οτι δεν κανει φρεσκο πριν το χρονο και ξεκινησα να του το κανω με νουλακ...

και το φτιαχνω ως εξης: σε περιπου 200 μλ γαλα βαζω (μισο νερο,μισο γαλα) βαζω μια κ.γ. ανθος αραβοσιτου,2 κ.σ.κοφτες κουακερ σκονη(το εχω περασει απο το μουλτι) και 1/2 κ.γ μελι...και το τσακιζει σας λεω...βεβαια επειδη το κουακερ εχει αρκετες θερμιδες και εμας δεν μας λειπουν αυτο το τρωμε 1-2 φορες τη βδομαδα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω θεμα με το μικρο,οτι δει θελει να τρωει...σημερα πηγαμε επισκεψη και ειχαν εκει διαφορα...αν σας πω τι εφαγε για απογευμα:περιπου 200γρ γιαουρτι με μελι

1,5 κουλουρακι,1 τυροπιτακι ...δεν ξερω το απογευμα τον πιανει λυσσα,ειδικα αν τρωνε αλλοι ζηλευει παρα πολυ(φτου...φτου το παιδακι μου να ειναι καλα)

76IGp3.png

χαπακι μην το κανεις σκονη το κουακερ, δεν χρειαζεται...και δεν εχει θερμίδες πολλες! Απλα συνηθως με γαλα ή τυρι που το συνοδευουν γνεται πιο λιπαρό.

Αργοτερα ειανι ωραίο και με σταφίδες. η αναλογια η δικη μου ειναι 1 προς 3 περιπου ενα μερος κουακερ 3 μερη γαλα, μην το φοβηθειται οτι ειναι νερουλο πηζει αμεσως και μετα αν το παραβρασεις χρειαζεσαι καλεμι χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

εχω θεμα με το μικρο,οτι δει θελει να τρωει...σημερα πηγαμε επισκεψη και ειχαν εκει διαφορα...αν σας πω τι εφαγε για απογευμα:περιπου 200γρ γιαουρτι με μελι

1,5 κουλουρακι,1 τυροπιτακι ...δεν ξερω το απογευμα τον πιανει λυσσα,ειδικα αν τρωνε αλλοι ζηλευει παρα πολυ(φτου...φτου το παιδακι μου να ειναι καλα)

αχ κι εγω τα ίδια με τη μικρή...

εκτός απο τα γαλακτοκομικά που γυριζει τη μουρη της και μόνο που θα τα δει, ετσι και μας δει να τρωμε, λυσσαει! για απογευματινο εγω της δινω βρασμενα λαχανικά (πατατα, καροτο, κολοκύθι, μπρόκολο, πιπεριά, κολοκυθα καμιά φορά βαζω ρύζι ή ζυμαρικό ή χυλοπίτες, λαδι & λεμονι) αφού λοιπον εχει φαει το δικο της φαγητο, θα ερθει να φαει και ό,τι τρωμε εμεις (κανονικό φαγητό δλδ), θα βουτηξει από το φαγητο του αδελφού της, θα φαει κανα κριτσίνι, καμιά φρυγανίτσα και οποτε με δει στην κουζινα θα ερθει τρέχοντας (μπουσουλωντας δλδ) και φωναζει "ΜΑΑΑΑΜ, ΜΑΑΑΑΜ"! Φοβαμαι πολύ μη μου γίνει χοντρούλα! :(

χαπακι ποσα κιλα ειναι ο δικός σου?

(σορυ που σας ρωταω συνεχεια για τα κιλα, ειναι το άγχος μου, οπως εχετε καταλαβει...)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Συγγνωμη ο παιδιατρος ειπε να κοψεις τα αλεσμενα στους 16 μηνες? Πρωτη φορα το ακουω, συνηθως λενε οπως οδηγησει το παιδι και μετα το χρονο σιγουρα.Κι εμενα σαν τη Hapiness στους 10 μηνες τα εκοψε...

Το κουακερ εγω το εφτιαξα μονο με νερο και μπανανα για να γλυκάνει, με γαλα ειανι οντως πιο νοστιμο... Τι γάλα τωρα..φανταζομαι καποιο φρεσκο να μην πειραζει για τοσο λιγο..ισως τη σκονη που πινει? αλαλ δεν ξερω αν θα της αρεσει δοκιμασε το!

Κι εγω εχω θεμα με το απογυευματινο.

Γιαουρτι δεν τρωει? Εγω του δινω κατσικισιο, και λιωνω μια μπανανα με πιρουνι και το ανακατευω, το τρωει....στην αρχη δεν του αρεσε καθολου το γιαουρτι σιγα σιγα ομως...γενικα δοκιμαζε γευσεις αρκετες φορες μην απογοητευεσαι αν δεν της αρεσουν απο την αρχη.

Ενα αλλο απογευματινο ειναι παξιμαδι-ντοματα-ανθοτυρο

ψωμακι-αβοκαντο-λεμονι

καποια σμουθις με φρουτα-γιαουρτι η φρουτα -γαλα

Κολοκυθα γλυκια με γιαουρτι

η και απο το ιδιο το μεσημεριανο αν της αρεσει, πολες οφρες οταν περισσευει δινω εγω...

Καποιο υγιεινο κεικ, χωρις ζαχαρη (πχ με χυμο μηλου-αλευρι ολικης) θα την βοηθησει κι με το αυγο...

Ελπιζω να βοηθησα

Προφανώς την βλέπει αδυνατη και είμαι σύμφωνη και εγω ως προς το αλεσμένο ακόμα . Και αυτό γιατι πχ με τον κιμά δεν μπορεί να τον φαει , αηδιαζει....Κρεας δεν μπορει να μασησει ....οπότε είναι που είναι λεπτη να της δωσω και κάτι που δεν μασιεται.......Εσείς τι ακριβως δίνεται που δεν είναι αλεσμένο ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, η δικιά μου τρωει από το φαγητό μας.

Το Σαββατο ειχα κανει κοτοπουλο με ρύζι και σάλτσα αβγοκοφτή, εφαγε κανονικά μικρες μπουκιτσες (το κοτοπουλο ήταν βραστο, μαλακο λοιπον). Την Κυριακή εφτιαξα κουνελακι κοκκινιστό με μακαρόνια. Να τη δεις να ρουφαει τα μακαρονια, να σκασεις στα γελια! Εχθες εφτιαξα φακή, εφαγε το απογευμα, ενω το μεσημερι η νταντα μας την τάισε ψαρι (βραστό με λαχανικά). Τι αλλο να θυμηθώ? Ετοιμαζουμε τη βάπτιση και πήγαμε στο κεντρο της δεξιωσης να δοκιμάσουμε το φαγητό, εφαγε μπιφτέκια, κεμπαπ, πατατοσαλάτα, μπριζόλα χοιρινή (σε μικρα κομματια), ηθελε να δοκιμασει απ' όλα, μαλιστα μου εδειχνε τι να της δωσω. Της δινω στο χερακι γραβιέρα, ψωμακι, κριτσίνι, ριζογκοφρέτα, μηλο σε πολύ λεπτες φετες (αυτό το φοβαμαι λιγο για να ειμαι ειλικρινής), καροτακι λιγο βρασμενο για να ειναι μαλακό, μπανάνα... τι άλλο να σκεφτω, δε θυμαμαι... Πάντως κρεμες ούτε να τις δει δε θελει, κι επειδή δεν τρωει γιαουρτι ή γαλα, το απογευματινο της ειναι κανονικό φαγητο.

Αν θελεις να επιμεινεις στα αλεσμένα λιγο ακομα (κατανοητο, αφου εχετε θεμα βαρους) θα μπορουσες να κανεις το εξής: να της δωσεις ενα πιατακι με φαγητο σε μικρά κομματάκια και να την αφήσεις να πειραματίζεται μόνη της, οσο και οπως φαει. Απ την άλλη εσύ θα κρατάς το πιάτο με το κανονικό αλεσμένο φαγητό και θα την ταίζεις. Ετσι και εσύ θα εισαι ικανοποιημενη και θα της δωσεις κι εκεινής λιγο αερα και τη δυνατότητα να φαει κατι διαφορετικό.

dJzIp2.png Fysmp3.png

κορες καλησπέρα!!

ο μικρός με έχει ξελιγώσει!!

και μιας και μιλάτε για αλεσμένα και μη, θα πω κι εγω τον πόνο μου

δε μασάει με τίποτα!! και για κανενα λόγο!! και οτι του έχω δώσει σε κομματάκι το πάει αμάσητο.

c2Gbp2.png

Καλημεριζω τις όμορφες μανουλες....

Μελετάω κ το τζοκερ (ή κ λόττο) καθώς ρε Στελλίτσα μελετησα κ το βιβλίο σου χθες κ διάβασα σήμερα ότι βγαίνετε τέλη Οκτώβρη κ πολύ χάρηκα... Αντε ανυπομονώ...

Σήμερα έχουμε γιατρό... για να δουμε...

Ζουζουνέλ τι έκανες τελικά με την νταντά?

Αθηνουλα με ρώτησες για τιμές ... από 600 κ πάνω... ανάλογα με την κατάσταση του σπιτιου... Εγώ πάντως ότι έχω δει ουτε καινουριο είναι κ ζητάνε κ 600... Ο,τι θέλουνε ζητάνε.... κ η κατάσταση τους επίσης ό,τι να 'ναι...

Επίσης, ρε κοριτσάκια από καιρό θέλω να σας ρωτήσω... έχω βαρεθεί τα σουτιέν θηλασμου... Εσείς έχετε αλλάξει σουτιέν? Επηρρεάζει την παραγωγή?

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια! Κι εγώ ανυπομονώ:)

Νικόλ, εγώ τα εγκατέλειψα νωρίς τα του θηλασμού, γιατί δεν έβρισκα κανένα να μου ταιριάζει. Απλώς επειδή φοράω περίεργο μέγεθος, έψαξα και βρήκα κάτι πολύ μαλακά, χωρίς μπανέλα, που φέρνει μια εταιρεία, Aldipa λέγεται, με κατάστημα στην Κηφισιά και στην Πλ. Βικτωρίας. Και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τσιμπημένα, βέβαια, αλλά λόγω μεγέθους στο σουτιέν προτιμώ να τα σκάσω παρά να έχω θέμα μετά.

Όσο για το φαγητό, εμένα αν δεν πιάσει την μπουκιά στο χέρι της δεν τρώει... Να δω τι θα κάνω με το μήλο το χειμώνα... Σήμερα μας έκανα ρεβιθοκεφτέδες στο φούρνο. Πλάκα έχουν. Σας φιλωωωω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ζουζουνέλ τι έκανες τελικά με την νταντά?

ήδη εστειλα τον μικρό σε σταθμό και παει πολύ καλά η προσαρμογή

λεω να κρατήσω την νταντα και τον Οκτωβρη για τη μπεμπα και μετα θα τα στειλω και τα δυο σταθμο... και ο Θεος βοηθός!

Επίσης, ρε κοριτσάκια από καιρό θέλω να σας ρωτήσω... έχω βαρεθεί τα σουτιέν θηλασμου... Εσείς έχετε αλλάξει σουτιέν? Επηρρεάζει την παραγωγή?

Φιλάκια σε όλες

φοραω σουτιέν θηλασμού από το 2009, εδω να δεις βαρεμαρα... δε με βολεύουν όμως τα κανονικά σουτιέν... εχω παρει μερικά από σαιτ του εξωτερικού και ειναι πολύ ομορφα πχ δες αυτό: http://www.nursingbra.co.uk/shopimages/hotmilk-aoa-large-NEW.jpg

κορες καλησπέρα!!

ο μικρός με έχει ξελιγώσει!!

και μιας και μιλάτε για αλεσμένα και μη, θα πω κι εγω τον πόνο μου

δε μασάει με τίποτα!! και για κανενα λόγο!! και οτι του έχω δώσει σε κομματάκι το πάει αμάσητο.

καθε παιδακι θελει τον χρονο του, δεν πειράζει

αν δεν ειναι ετοιμος, αστον ακομα

Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια! Κι εγώ ανυπομονώ:)

Νικόλ, εγώ τα εγκατέλειψα νωρίς τα του θηλασμού, γιατί δεν έβρισκα κανένα να μου ταιριάζει. Απλώς επειδή φοράω περίεργο μέγεθος, έψαξα και βρήκα κάτι πολύ μαλακά, χωρίς μπανέλα, που φέρνει μια εταιρεία, Aldipa λέγεται, με κατάστημα στην Κηφισιά και στην Πλ. Βικτωρίας. Και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τσιμπημένα, βέβαια, αλλά λόγω μεγέθους στο σουτιέν προτιμώ να τα σκάσω παρά να έχω θέμα μετά.

Όσο για το φαγητό, εμένα αν δεν πιάσει την μπουκιά στο χέρι της δεν τρώει... Να δω τι θα κάνω με το μήλο το χειμώνα... Σήμερα μας έκανα ρεβιθοκεφτέδες στο φούρνο. Πλάκα έχουν. Σας φιλωωωω...

γραφεις? εχω χασει επεισόδια μιας και δεν παρακολουθουσα την ενοτητα για πολύ καιρο

με το καλό λοιπον :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα με το καλό το βιβλίο, μόλις κυκλοφορήσει πες μας. Από φαγητό η δικιά μου θέλει όλη την ώρα να μασουλάει, μόνο το μεσημεριανό κάθετε για να φάει. Όλα τα άλλα στο πόδι τα τρώει. Όταν μας δει να τρώμε μας κοιτάει περίεργα, μόνο αν δει ψωμί ή φρούτα κάνει τον πανικό. Αυτό το παιδί πραγματικά θα μπορούσε όλη τη μέρα να τρώει ψωμί και φρούτα.

Am μη τον πιέζεις, αν τα θέλει αλεσμένα δώστα αλεσμένα. Λίγο τεμπελάκος μου φαίνεται ο δικός σου, βαριόταν να θηλάσει, βαριέται να μασουλάει είναι αυτό που λένε "τα θέλει μασημένη τροφή".

Νικόλ περιμένουμε νέα από το γιατρό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

χαπακι μην το κανεις σκονη το κουακερ, δεν χρειαζεται...και δεν εχει θερμίδες πολλες! Απλα συνηθως με γαλα ή τυρι που το συνοδευουν γνεται πιο λιπαρό.

Αργοτερα ειανι ωραίο και με σταφίδες. η αναλογια η δικη μου ειναι 1 προς 3 περιπου ενα μερος κουακερ 3 μερη γαλα, μην το φοβηθειται οτι ειναι νερουλο πηζει αμεσως και μετα αν το παραβρασεις χρειαζεσαι καλεμι χαχαχαχαχα

στην αρχη την ειχα πατησει κι εγω,μου ειχε βγει 1-2 φορες στοκος τελειως...

76IGp3.png

αχ κι εγω τα ίδια με τη μικρή...

εκτός απο τα γαλακτοκομικά που γυριζει τη μουρη της και μόνο που θα τα δει, ετσι και μας δει να τρωμε, λυσσαει! για απογευματινο εγω της δινω βρασμενα λαχανικά (πατατα, καροτο, κολοκύθι, μπρόκολο, πιπεριά, κολοκυθα καμιά φορά βαζω ρύζι ή ζυμαρικό ή χυλοπίτες, λαδι & λεμονι) αφού λοιπον εχει φαει το δικο της φαγητο, θα ερθει να φαει και ό,τι τρωμε εμεις (κανονικό φαγητό δλδ), θα βουτηξει από το φαγητο του αδελφού της, θα φαει κανα κριτσίνι, καμιά φρυγανίτσα και οποτε με δει στην κουζινα θα ερθει τρέχοντας (μπουσουλωντας δλδ) και φωναζει "ΜΑΑΑΑΜ, ΜΑΑΑΑΜ"! Φοβαμαι πολύ μη μου γίνει χοντρούλα! :(

χαπακι ποσα κιλα ειναι ο δικός σου?

(σορυ που σας ρωταω συνεχεια για τα κιλα, ειναι το άγχος μου, οπως εχετε καταλαβει...)

κι εγω το ιδιο αγχος εχω μην μου γινει παχουλος,δεν θελω καθολου,ασε και εμεις εχουμε ταση για παχος οποτε το φοβαμαι ακομα περισσοτερο(οταν επεμβαινουν οι αλλοι και λενε ελα μωρε δωστου αναβουν τα λαμπακια μου...anyway οταν χρονισε ηταν 10505 και 80 ποντους(αν θυμαμαι καλα)...σε 10 μερουλες θα παμε στην νεα ντοκ,οποτε θα σας εχω φρεσκες μετρησεις να σας πω...

76IGp3.png

Προφανώς την βλέπει αδυνατη και είμαι σύμφωνη και εγω ως προς το αλεσμένο ακόμα . Και αυτό γιατι πχ με τον κιμά δεν μπορεί να τον φαει , αηδιαζει....Κρεας δεν μπορει να μασησει ....οπότε είναι που είναι λεπτη να της δωσω και κάτι που δεν μασιεται.......Εσείς τι ακριβως δίνεται που δεν είναι αλεσμένο ?

εγω τα παντα,γενικα τρωει οτι τρωμε κι εμεις,του αλεθω μονο φρουτα για να τρωει περισσοτερη ποσοστητα...

αν εβλεπες πως μπουκωσε χθες το τυροπιτακι,θα παθαινες σοκ,ειμαι σιγουρη...

76IGp3.png

Νικόλ βαλε οτι σουτιεν θελεις και γενικά τιποτα τιποτα δεν σας σταματαααααα, τιποτα δεν επηρεαζει την παραγωγη πλεον, εκτος αν δεν τρωει για μεγαλο διαστημα.

Κι εμενα αμασητα τα παει κατω και βγαινουν οπως τα πηγε στο παμπερ χαχαχαχα αλλα παρολαυτα θελει κομματακια, και επισης σαν τη Φασολίνα να τρωει μονος τους, στο χερι, με κουταλι

(50-50 το παει μια πετυχαινει μια οχι)

λιγο απο μενα, γενικώς ενα χάος....

Φρουτα αλεσμενα τα δινω, ειναι η εξαιρεση ακι η λιχουδια, καθως τα φτιαχνω ομως ολο και καποιο κομματακι τρωει οποτε 2 σε 1.

Σημερα εφαγε σπανακορυζο κανονικα οπως εμείς.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...