Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ είναι καλύτερα απο την κόρη μου, εβαλα τα στοιχεία σε μαι σελίδα και εβγαλε οτι είναι στο 10% (δηλαδη τα 10 απο τα 100 παιδιά σε αυτή την ηλικία με αυτό το ύψος έχουν αυτό το βάρος) η δικιά μου είναι στο 5%. Η παιδίατρος τι σου είπε;; Τι τρώει μέσα στην ημέρα μπας και σου δώσουμε καμιά ιδέα

τρωμε φρουτοκρεμα με μπισκότα μιραντα -μεσημεριανο με κοτοπουλο+ρυζι ή μοσχαρακι +ζυμαρικό ( σημερα θα βαλω χυλοπιτες πρωτη φορα ) , στο αυγό έκανε αλλεργια οπότε δεν ΄δίνω , μπισκοτοκρεμα το απογευμα ( τωρα γιατι τον τελευταίο μήνα είχε αρνηση για απογευματινο και ετρωγε λίγο από το τοστ μου -όσο μπορεί να φαει με τεσσερα δοντακια....και βραδυ γαλα σκόνη . Στα ενδιαμεσα της δινω κατι από αυτα που τρωμε αλλά δοκιμάζει δεν μπορεί να φαει κανονικα.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια... τι κάνετε?

Πως είστε όλες κ τα νινάκια σας?

Εμείς είμαστε στο τρέξιμο για αναζήτηση σπιτιου... (Αθηνάαααα παραλίγο κ θα γινόμασταν γείτονες... γμτ... δεν μας έκατσε όμως....)

Κατά τα άλλα καλά... αύριο έχουμε γιατρό... για να δουμε...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

τρωμε φρουτοκρεμα με μπισκότα μιραντα -μεσημεριανο με κοτοπουλο+ρυζι ή μοσχαρακι +ζυμαρικό ( σημερα θα βαλω χυλοπιτες πρωτη φορα ) , στο αυγό έκανε αλλεργια οπότε δεν ΄δίνω , μπισκοτοκρεμα το απογευμα ( τωρα γιατι τον τελευταίο μήνα είχε αρνηση για απογευματινο και ετρωγε λίγο από το τοστ μου -όσο μπορεί να φαει με τεσσερα δοντακια....και βραδυ γαλα σκόνη . Στα ενδιαμεσα της δινω κατι από αυτα που τρωμε αλλά δοκιμάζει δεν μπορεί να φαει κανονικα.
εεε βασικά δεν γίνεται να της δώσεις κάτι πιο παχυντικό από τις κρέμες. Καθυστέρησε να της ξεκινήσεις μη αλεσμένα γιατί τότε χάνουν ή παίρνουν ακόμα λιγότερο βάρος μιας και μειώνεται κατά πολύ η ποσότητα που τρώνε. Βασικά η παρεούλα εδώ ήμαστε λίγο κατά να δίνουμε στα παιδιά καινές θερμίδες για να παχύνουν οπότε δεν ρωτάς και τους κατάλληλους ανθρώπους. Πάντως πριν δώσεις στο παιδί σου κάτι μόνο και μόνο για να παχύνει σκέψου το δύο φορές αν το έχει πραγματικά ανάγκη ο οργανισμός της ή απλά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πιο τσουποτα παιδάκια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημέρα κοριτσάκια... τι κάνετε?

Πως είστε όλες κ τα νινάκια σας?

Εμείς είμαστε στο τρέξιμο για αναζήτηση σπιτιου... (Αθηνάαααα παραλίγο κ θα γινόμασταν γείτονες... γμτ... δεν μας έκατσε όμως....)

Κατά τα άλλα καλά... αύριο έχουμε γιατρό... για να δουμε...

Φιλιά σε όλες

καλό τρέξιμο και να βρήτε γρήγορα ένα ωραίο - οικονομικό - με καλό σπιτονοικοκ΄θρη σπίτι

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

πώς ξερεις οτι δε μπορεί να φαει κανονικά?

η δική μου μπεμπα εδω και δυο μήνες τρωει από το δικό μας φαγητο, οχι αλεσμενο, μικρά κομματάκια, και κρεας, και μακαρόνια, και ψαρι και ρυζι και μπιφτεκι και παστίτσιο... γενικώς ετσι και μας δει να τρωμε, θελει να δοκιμάσει και από δόντια? τωρα εμφανίστηκε το 5ο, ειμαστε δλδ στα ιδια. Αλλεργια στο αβγο μου εκανε και εμενα, μου ειπε ο παιδο-γαστρεντερολόγος 6 μήνες μετα να ξαναδοκιμάσουμε και όντως δεν εχει προβλημα. Εμεις εχουμε προβλημα στα αγελαδινα γαλακτοκομικά.

Θελω να πω οτι ισως δεν τρωει γιατι βαρεθηκε τα αλεσμενα και τις κρεμες. ισως ειναι ετοιμο για το επομενο βημα και το κρατας πίσω. ρωτα τον παιδίατρό σας φυσικά (εμας μας εδωσε το οκ να τρωει απ' όλα απ τον προηγουμενο μηνα), αλλά προσπαθησε να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του παιδιού, μη φοβασαι το περασμα από την αλεσμενη στην (πραγματικά) στερεα τροφή. Στο πρωτο παιδάκι ειμαστε κι εμεις λίγο φοβισμένες, τον γιο μου τον ταιζα αλεσμενα μεχρι 20 μηνών, με τη μπεμπα τωρα νιωθω πιο σίγουρη και μου δειχνει κι εκεινη ότι ειναι ετοιμη, αφού τρωει και μόνη της και χρησιμοποιεί και πιρούνι. :)

Νικολινα καλημερα και σε σας, καλό ψάξιμο :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Nikoll ax κιρμααααααα

Ψαξε κοντα μου χιχιχιχιχι

Πεπη, σορρυ δεν διαβασα αναλυτικα, απλα αφου εχει αλλεργια στο αυγο, δεν μπορεις να δωσεις χυλοπιτες, εχουν αυγο,

Καλημερες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οντως καλή η λάικα, πορτοκαλια 0,50 βιολογικα... μια χαρα εκανα και τα ψωνια διπλα στο καρφουρ και βολεψε!\

εμείς δεν τα καταφέραμε τελικά, μας έριξε τρελο ξενυχτι ο μικρός την προηγουμενη, είχε πολύ μπουκωμα, και ήμασταν κομμάτια

νικολ ευχομαι να βρείτε σύντομα:)

φιλια κοριτσάκια!

c2Gbp2.png

φυγαν για βολτα οι υπολοιποι 3 και πρεπει 1)να βαλω πλυντηριο

2)να πλυνω κατι υπολοιπα πιατα-φυσικα εβαλα 2 πλυντηρια πιατων σημερα χαχαχχα

3) σκουπισμα σφουγγαρισμα-η πατουσα μαυρη αλλιως δεν θα το σκεφτομουν ακι κριτσαναει παντου απο ψιχουλα χαχαχαχαχα-

4)τιποτα απο ολα αυτα και να χαζεψω νετ

5) ολα τα παραπανω...

καλα θα δωσω ενα τεταρτακι στον εαυτο μου και μετα ξεκιναω και οτι γινει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, Αθηνούλα, κι εγώ μια από τα ίδια. Κι επίσης να γράψω οπισθόφυλλο για την Κοιλίτσα (ναι, ναι, βγαίνουμε τέλη Οκτωβρίου!), να συμφιλιωθώ με τον χάμπι που γίναμε κ... το σουκου, να μαγειρέψω γι' αύριο, χαχαχα.

Φιλιά σε όλες, χάθηκα γιατί τρέχω, αλλά θα επανέλθω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

πεπι θα συμφωνησω με τη ζουζουνελ,μηπως το παιδακι σου βαρεθηκε αυτα που της δινεις???σημασια δεν εχει να της δωσεις κατι με φουλ ζαχαρη για να παρει βαρος,μπορει να φαει κατι πχ κουακερ με γαλα και να ειναι πιο σωστο διατροφικα και με λιγοτερες αρχηστες θερμιδες...οσο για τα μη αλεσμενα,εμενα τρωει απο 9,5 μηνων μη αλεσμενα...χωρις ουτε ενα δοντι(δοντια μου εβγαλε τωρα τα πρωτα)...και αν δειτε κοριτσια πως μπουκωνεται(ασχετο) θα τρομαξετε και δεν με αφηνει να του βγαλω τη μπουκια απο το στομα

76IGp3.png

σας παρακαλω μη μιλατε αλλο για δουλειες του σπιτιου...

1.εβαλα 2 πληντυρια(και για να γλυτωσω κανενα φραγκο απο το ρευμα,αρχισα το απλωμα)

2.σκουπισα και σφουγγαρισα και τους δυο οροφους

3.και τωρα εχω να μαζεψω μια στιβα πιατα

4.ο μικρος δεν εχει κοιμηθει ακομα,τον πηρε ο υπνος κανα 10λεπτο στο αμαξι και τωρα καλες 11 θα κοιμηθει και αν...γκρρρρρρρρρρρρ

76IGp3.png

τελικά δεν εκανα τιποτα παο τα παραπανω....κι ο Θεός βοηθός!

Δεν τελειωνουν ποτε οι δουλειές...

Καλη επιτυχία Στελλουνι μου για το βιβλίο ανηπομονώ!!! Και συμφιλιωθείτε με τον χαμπι μπρε!

(((Χαπακι μου)))

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ξέρω για τις χυλοπίτες ότι έχουν αυγό αλλά είναι θρεπτικές.δεν είδα να την πειράξουν. Έχετε δίκιο για τις τροφές αλλά κανονική τροφή μου είπε και ο παιδιατρός μετά τους 16μήνες. Μάλλον βαρέθηκε τα ίδια όσον αφορα το απογευματινό. Τα αλλα γεύματά τα τρώει. Κουακερ δίνετε μζεστό γάλα ?πχ αντβανς ?

OiaRp2.png

Συγγνωμη ο παιδιατρος ειπε να κοψεις τα αλεσμενα στους 16 μηνες? Πρωτη φορα το ακουω, συνηθως λενε οπως οδηγησει το παιδι και μετα το χρονο σιγουρα.Κι εμενα σαν τη Hapiness στους 10 μηνες τα εκοψε...

Το κουακερ εγω το εφτιαξα μονο με νερο και μπανανα για να γλυκάνει, με γαλα ειανι οντως πιο νοστιμο... Τι γάλα τωρα..φανταζομαι καποιο φρεσκο να μην πειραζει για τοσο λιγο..ισως τη σκονη που πινει? αλαλ δεν ξερω αν θα της αρεσει δοκιμασε το!

Κι εγω εχω θεμα με το απογυευματινο.

Γιαουρτι δεν τρωει? Εγω του δινω κατσικισιο, και λιωνω μια μπανανα με πιρουνι και το ανακατευω, το τρωει....στην αρχη δεν του αρεσε καθολου το γιαουρτι σιγα σιγα ομως...γενικα δοκιμαζε γευσεις αρκετες φορες μην απογοητευεσαι αν δεν της αρεσουν απο την αρχη.

Ενα αλλο απογευματινο ειναι παξιμαδι-ντοματα-ανθοτυρο

ψωμακι-αβοκαντο-λεμονι

καποια σμουθις με φρουτα-γιαουρτι η φρουτα -γαλα

Κολοκυθα γλυκια με γιαουρτι

η και απο το ιδιο το μεσημεριανο αν της αρεσει, πολες οφρες οταν περισσευει δινω εγω...

Καποιο υγιεινο κεικ, χωρις ζαχαρη (πχ με χυμο μηλου-αλευρι ολικης) θα την βοηθησει κι με το αυγο...

Ελπιζω να βοηθησα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...