Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες. Εμείς σήμερα χορεύουμε με Χολίδη και "κακομαθημένο" το τι χορό ρίχνει δε λέγετε.

Am μέχρι να προσαρμοστεί θα στα κάνει αυτά στον ύπνο. Όσο για το μπούκωμα δόντια, δόντια. (χιχιχι μόνο την γκρίνια τους θα ρίχνουμε στα δόντια;;)

Η βιολογική λαϊκή στου Τρίτση είναι πολύ καλή, κάποιες φορές έβρισκα και πράγματα οικονομικότερα και από τη κανονική λαϊκή.

χθες έβαλα θήλαστρο να της δώσω το γάλα με το καλαμάκι μπας και μετά το αντικαταστήσω με ξένο, όχι για να αποθηλάσω αλλά να το έχουμε σαν εναλλακτική. Ε και να πίνει και μισό ποτήρι ξένο ενδιάμεσα στα γεύματα δεν θα της κάνει και κακό. Εκτός ότι έριξα τρελό γέλιο γιατί έβγαλα και από τα δύο 30 ml δεν το ήπιε. Άρα δεν της φταίει η γεύση από το ξένο (την ίδια διαδικασία την έχω επαναλάβει με διάφορα γάλατα) δεν το θέλει έτσι. Σου λέει να πίνω από εκεί να μου σταματήσει αυτή το ζιζάκι μου;; ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα ντιμ...κι εμενα τα ιδια.... Βεβαια λιγο φρεσκο δροσερο κατσικισιο του αρεσε, αλλα μετα δεν του εδωσα γιατι νομιζω δεν κανει φρεσκο απο τοσο μικρα, την εκανα τη μαμακια μου...

Δεν ξερω κιολας γαιτι...παντως ο παιδιατρος ο δικος μας ακουσα που ελεγε κατσικισιο σκονη αν θελει καποιο να αποθηλασει οταν χρονισει...

Ρε κοριτσια εχουμε γραψει κοντα 400 σελίδες ε...πωωωωωωω πως περναει ο καιρός!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εμενα ντιμ...κι εμενα τα ιδια.... Βεβαια λιγο φρεσκο δροσερο κατσικισιο του αρεσε, αλλα μετα δεν του εδωσα γιατι νομιζω δεν κανει φρεσκο απο τοσο μικρα, την εκανα τη μαμακια μου...

Δεν ξερω κιολας γαιτι...παντως ο παιδιατρος ο δικος μας ακουσα που ελεγε κατσικισιο σκονη αν θελει καποιο να αποθηλασει οταν χρονισει...

Ρε κοριτσια εχουμε γραψει κοντα 400 σελίδες ε...πωωωωωωω πως περναει ο καιρός!

για να βρω κατσικ'ισιο σκόνη Ζάκυνθο μάλλον πρέπει να αρμέξω μια κατσίκα και να το κάνω εγώ σκόνη. Αλλά δεν θέλω να αποθηλάσω αλλά πχ μαλλον πρέπει να ανέβω για 2 μέρες Αθήνα, οι εναλλακτικές μου είναι, αεροπλάνο που κοστίζει 200 ευρώ, λεωφορείο 5 ώρες, αυτοκίνητο όπου δεν έχω οδηγήσει όλη αυτή την απόσταση μόνη μου ποτέ. Οπότε αν τελικά ανέβω θα πρέπει ή να δώσω τα 200 στην ολυμπιακή ή η μικρή εκτός του σοκ να μείνει και νυστική.

καλημερα και από μενα ....θελω να ρωτησω τι προτεινετε για να βοηθησω την κόρη μου να παχυνει λίγο . Στην τελευταία επίσκεψη του γιατρού πέσαμε στις καμπύλες . Είμαστε 13 μηνών και τους τελευταιους 3 μηνες αν παίρνει 100γρ.

Βεβαια κινείται πολύ και ισως από αυτό δεν παχαίνει ??

OiaRp2.png

καλημερα και από μενα ....θελω να ρωτησω τι προτεινετε για να βοηθησω την κόρη μου να παχυνει λίγο . Στην τελευταία επίσκεψη του γιατρού πέσαμε στις καμπύλες . Είμαστε 13 μηνών και τους τελευταιους 3 μηνες αν παίρνει 100γρ.

Βεβαια κινείται πολύ και ισως από αυτό δεν παχαίνει ??

καταρχήν δες εδώ τις σχέσεις ύψος βάρος http://www.cdc.gov/growthcharts/data...l/cj41c068.pdf η δικιά μου είναι στα κατώτερα φυσιολογικά σε σχέση με το ύψος της. Αν το παιδί τρέφεται σωστά και παίρνει τις βιταμίνες που πρέπει γιατι να την παχύνεις;; Ο παιδίατρος μου θεωρεί οτι είναι καλήτερα να είναι αδύνατα σε αυτή την ηλικία που περπατάνε για τον σκελετό τους. επίσης μπορεί λόγο δοντιών να χάσει και βάρος, επειδή μια ορμόνη που βγαίνει λόγο οδοντοφυϊας μεταβολίζει πιο γρήγορα τις τροφές. Πόσο ύψος και βάρος έχει το παιδάκι σου;;

Διαφημίσεις

Ντιμ, αν λείψεις, πιστευω θα το πιει. Δεν εχω δοκιμασει αλλα ετσι καπως κανουν ολα.

Παρε ενα γαλα σκόνη, ή ενα αμυγδαλόγαλα(ειναι πολυ νοστιμο αλλα δεν ξερω απο τι ηλικια επιτρεπεται) και κανε ενα τεστ, στην τελική θα φαει κατι απο τροφη δεν προκειται να πεινάσει...

Βεβαια η ζουζουνελ αν θυμαμι καλα την ειχε αφησει 2 εβδ και δεν ηπιε τπτ,,,'

Για 2 μερες γενικά δεν παθαινει τιποτα χωρίς γαλα πιστευω... ρωτα και τον ντοκ σου καμια ιδεα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ντιμ, αν λείψεις, πιστευω θα το πιει. Δεν εχω δοκιμασει αλλα ετσι καπως κανουν ολα.

Παρε ενα γαλα σκόνη, ή ενα αμυγδαλόγαλα(ειναι πολυ νοστιμο αλλα δεν ξερω απο τι ηλικια επιτρεπεται) και κανε ενα τεστ, στην τελική θα φαει κατι απο τροφη δεν προκειται να πεινάσει...

Για 2 μερες γενικά δεν παθαινει τιποτα χωρίς γαλα πιστευω... ρωτα και τον ντοκ σου καμια ιδεα

τον ντοκ δεν τον ρωτάω τέτοια πράγματα γιατι είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος ο οποίος θεωρεί οτι πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδία μας. Κάτι σαν πολυτισμένο βούρδουλα

αμυγδαλόγαλα νομίζω μπορεί να πιεί, κατσικισιο πάρε 1-2 κουτιά απο αυτό http://www.ubershop.co.uk/babyfood/productDetails.php?code=goatsmilk&id=1098&name=%20NANNY%20Goat%20Growing-Up%20Milk

κι αν της αρεσει παίρνεις κι αλλα

c2Gbp2.png

Οντως καλή η λάικα, πορτοκαλια 0,50 βιολογικα... μια χαρα εκανα και τα ψωνια διπλα στο καρφουρ και βολεψε!\

Μετα ομως χαλασε το καροτσι και δεν εκλεινε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελικα ηρθε ο πατερας μου το φορτωσε στο δικό του και στο σπιτι το φτιαξαμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καταρχήν δες εδώ τις σχέσεις ύψος βάρος http://www.cdc.gov/growthcharts/data...l/cj41c068.pdf η δικιά μου είναι στα κατώτερα φυσιολογικά σε σχέση με το ύψος της. Αν το παιδί τρέφεται σωστά και παίρνει τις βιταμίνες που πρέπει γιατι να την παχύνεις;; Ο παιδίατρος μου θεωρεί οτι είναι καλήτερα να είναι αδύνατα σε αυτή την ηλικία που περπατάνε για τον σκελετό τους. επίσης μπορεί λόγο δοντιών να χάσει και βάρος, επειδή μια ορμόνη που βγαίνει λόγο οδοντοφυϊας μεταβολίζει πιο γρήγορα τις τροφές. Πόσο ύψος και βάρος έχει το παιδάκι σου;;

ειμαστε 78 ποντους και 8700 σε βάρος ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

ειμαστε 78 ποντους και 8700 σε βάρος ..

οκ είναι καλύτερα απο την κόρη μου, εβαλα τα στοιχεία σε μαι σελίδα και εβγαλε οτι είναι στο 10% (δηλαδη τα 10 απο τα 100 παιδιά σε αυτή την ηλικία με αυτό το ύψος έχουν αυτό το βάρος) η δικιά μου είναι στο 5%. Η παιδίατρος τι σου είπε;; Τι τρώει μέσα στην ημέρα μπας και σου δώσουμε καμιά ιδέα

ντιμ υπαρχει κατι αντιστοιχο για το υψος και το βαρος των αγοριων???να δω που παιζει ο δικος μου

είναι αυτό http://www.medcalc.com/growth/ __________________ το είχε ποσττάρει η Αθηνά

Ζουζουνελ ποσο θηλασε ο μικρός?

14 μήνες

ξεκίνησα όμως να του δινω και συμπλήρωμα όταν χρόνισε, ήμουν και έγκυος

μόνος του σταμάτησε όταν ήμουν στον 6ο μήνα

θα κάνω παραγγελία όμως ενα κατσικισιο, αυτο http://www.ubershop.co.uk/babyfood/productDetails.php?code=goatsmilk&id=1098&name=%20NANNY%20Goat%20Growing-Up%20Milk

το παίρνω κι εγώ για τον γιο μου, καλό μου φαινεται και δε βρωμοκοπάει όπως οι άλλες σκόνες

χθες έβαλα θήλαστρο να της δώσω το γάλα με το καλαμάκι μπας και μετά το αντικαταστήσω με ξένο, όχι για να αποθηλάσω αλλά να το έχουμε σαν εναλλακτική. Ε και να πίνει και μισό ποτήρι ξένο ενδιάμεσα στα γεύματα δεν θα της κάνει και κακό. Εκτός ότι έριξα τρελό γέλιο γιατί έβγαλα και από τα δύο 30 ml δεν το ήπιε. Άρα δεν της φταίει η γεύση από το ξένο (την ίδια διαδικασία την έχω επαναλάβει με διάφορα γάλατα) δεν το θέλει έτσι. Σου λέει να πίνω από εκεί να μου σταματήσει αυτή το ζιζάκι μου;; ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ

ναι, κι εμεις το ίδιο θεμα εχουμε, ειχα ανοιξει και θεμα στο φορουμ "μονο θηλάζει, δε θελει να πιει το αντλημενο γάλα", δες εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96083... αααα, το ειχες δει, μου ειχες απαντήσει κι εσυ :)

σωστά! και ακομα το ίδιο, ούτε να το δει, ούτε να το μυρίσει το ξενο γάλα

μου ειπε ο παιδίατρος να δοκιμασω να της βαλω hemo στο γαλα, μπας και αλλάξει όψη/γευση, το εκανα και αυτό, αλλά μπααααα...

τουλάχιστον ξεκινησε να τρωει γραβιέρα και φετουλα (της δινω τυράκια που δεν προερχονται από αγελαδινό γάλα, αλλά απο κατσικίσιο, κάτι γινεται)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...