Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου βρε galataki με τα ωραια σου....

κουκλιτσες τι κανετε???εμεις μια χαρα....

ο μικρουλης μου σημερα εφαγε πρωτη φορα συκο...ξετρελλαθηκε με τη φρουτο κρεμα ,δεν την εχει ξαναφαει τοσο γρηγορα

76IGp3.png

http://pediatros-thes.gr/?p=1291

ωραίο άρθρο... γαι θηλασμό στον παιδικό σταθμό. Στης Ειρηνης, θηλαζα συχνα τον Αλεξανδρο οσο εμενα για προσαρμογή, το ιδιοα και κανα 2-3 αλλες μαμαδες με μικρότερα παιδάκια-αδερφάκια ...τα περισσοτερα παιδάκια με κοιτουσαν με απορία, ασχετα αν εχουν θηλασει ή οχι....

Δεν ειναι στην κουλτουρα της συγχρονης κοινωνίας... πχ δεν πουλάνε κουκλες που θηλαζουν στα παιχνιδάδικα....τα κοριτσάκια κατακλίζονται απο μπιμπερό....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ωραίο άρθρο... γαι θηλασμό στον παιδικό σταθμό. Στης Ειρηνης, θηλαζα συχνα τον Αλεξανδρο οσο εμενα για προσαρμογή, το ιδιοα και κανα 2-3 αλλες μαμαδες με μικρότερα παιδάκια-αδερφάκια ...τα περισσοτερα παιδάκια με κοιτουσαν με απορία, ασχετα αν εχουν θηλασει ή οχι....

Δεν ειναι στην κουλτουρα της συγχρονης κοινωνίας... πχ δεν πουλάνε κουκλες που θηλαζουν στα παιχνιδάδικα....τα κοριτσάκια κατακλίζονται απο μπιμπερό....

το διάβασα και εγώ και απορώ πως συγκρατήθηκε και δεν τους έβρισε δεν έχουν το δικαίωμα και αυτό τα λέει όλα. Σιγά και μη μου ζήταγε το παιδί να θηλάσει και εγώ το έδιωχνα. Χαχαχα γελάσαμε πάλι. Μα καλά ρε παιδιά γιατι μπορεί να ενοχληθεί μια μητέρα αν δει κάποια άλλη να θηλάζει;; Όσο για τις κούκλες - μπιμπερό, έφεραν στη μικρή μια τέτοια και βέβαια πέταξα το μπιμπερό. Όταν μεγαλώσει θα της λέω οτι το πήραν απο τη μαμά του και για αυτό έχει μπιμπερό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Enoχλούνται νομίζω οταν βλεπουν μεγαλυτερα παιδακια να θηλαζουν, το θεωρούν αφύσικο... τι να πω...

Εμενα εχει κουκλες με μπιμπερό, αλλα δε μασαει, τα περισσοτερα κουκλια τα θηλαζει χαχαχα γιατι εκανε επαναληψη με τον Αλεξ χαχαχαχαχα

Επισης, μου τη δινουν τα παιχνιδαι σιδερωστρα, σφουγγαριστρα, κλπ χαχαχαχ λες και εχουν φτιαχτει τα κοριτσακια μονο για τις δουλειες του σπιτιου...τεσπα ειμαι υπερβολική απλά μιμουνται τη μαμα φανταζομαι....δεν χάνουν το φεμινισμό τους! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Enoχλούνται νομίζω οταν βλεπουν μεγαλυτερα παιδακια να θηλαζουν, το θεωρούν αφύσικο... τι να πω...

Εμενα εχει κουκλες με μπιμπερό, αλλα δε μασαει, τα περισσοτερα κουκλια τα θηλαζει χαχαχα γιατι εκανε επαναληψη με τον Αλεξ χαχαχαχαχα

Επισης, μου τη δινουν τα παιχνιδαι σιδερωστρα, σφουγγαριστρα, κλπ χαχαχαχ λες και εχουν φτιαχτει τα κοριτσακια μονο για τις δουλειες του σπιτιου...τεσπα ειμαι υπερβολική απλά μιμουνται τη μαμα φανταζομαι....δεν χάνουν το φεμινισμό τους! χαχαχαχαχαχα

μπα και εγώ έπαιζα μικρή οτι σιδερώνω και τώρα το έκοψα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

galat νομίζω θηλαζες 2,5 χρονια τη μικρή?

εγω παντως δε μπορώ ρε κορίτσια, ενταξει ειμαι φαν του θηλασμού και με το παραπανω θα έλεγα, αλλά δε θα αντεχα να θηλάζω ενα δίχρονο.

να πω την αμαρτία μου, σκεφτομουν να παρω του γιου μου σφουγγαρίστρα παιδική! :) καθε φορά που θελω να κανω δουλειές τραβαω τα πανδεινα, μου τραβαει τη σφουγγαρίστρα, τη σκούπα, ειδικά με την ηλεκτρικη σκουπα γινεται πολεμος, σουίφερ του εχω ενα δικό του μπας και καταφερω να κανω καμια δουλειά, τωρα αρχισε και η μπεμπα, παιρνει χαρτι και κανει πως καθαρίζει. τουλαχιστον αν ειχαν τα δικά τους μπας και εκανα καμια δουλεια με ησυχία... ειμαι υπερβολική ε? :$

πάντως ο γιος μου ειναι νοικοκύρης, χαρα στη γυναικα που θα τον παρει χαχα :)

μπα και εγώ έπαιζα μικρή οτι σιδερώνω και τώρα το έκοψα

σωστήηηη! χιχι

dJzIp2.png Fysmp3.png

χαχαχαχαχαχαχ

τη φάρσα απο την ελληνοφρενεια την είδα προχθές και αυτή επίσης

ο μικρουλης μου σημερα εφαγε πρωτη φορα συκο...ξετρελλαθηκε με τη φρουτο κρεμα ,δεν την εχει ξαναφαει τοσο γρηγορα

και του δικου μου του αρεσει το συκό, βέβαια με το χέρι του το έδινα γιατι τις φρουτοκρεμες τις έχει κοψει γμτ:?

:lol::lol::lol::lol:

πάντως ο γιος μου ειναι νοικοκύρης, χαρα στη γυναικα που θα τον παρει χαχα :)

:lol::lol::lol::lol:

έχω επιστρεψει αθηνα και δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω, ο μικρός θέλει να τον περπατάω όλη μέρα....το βράδυ εν τω μεταξυ είχε και περιεργο ύπνο, ξυπναγε συνεχως, έχει και μυξα, δεν θα αντεξω να ξαναρρωστησει...ας ελπίσω να είναι απο δοντια

c2Gbp2.png

αμ ευχομαι να ειναι τα δοντακια...επισης μπορει να εχει περιεργο υπνο μεχρι να προσαρμοστει...

να σε ρωτησω κατι εσυ του δινεις ξενο ε???πιο γαλα του δινεις?

οσο για το περπατημα υπομονη,λιγο στην αρχη θα κουραζεσαι,μετα αν περπαταει μονος του θα ειναι πιο καλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζουνελ ποσο θηλασε ο μικρός? η ΕΙρηνη μεχρι 2, και παλι ομως θυμιζω οτι δεν θηλαζε πολυ,,, Ηταν οριακο ομως, δεν θα το κρατουσα παραπανω, γενικά εγω παω με χειμώνες,,, Ειχα σκοπο να περασει ο χειμωνας και να το σταματησω, προεκυψε η εγκυμοσυνη και εγινε ακομα γρηγοροτερα

Και με αυτον, το ιδιο θα κανω θα περασει ο χειμωνας φετος, μιας και παει και παιδκο πρωτη φορα η ΕΙρηνη και το βλπεω δυσκολο απο ιωσεις, και τερμα... i want my boobs back χαχαχαχαχαχαχα

Οσο για τη σφουγγαριστρα εννοειται τρελενοντια εμενα ο Αλεξ με σκουπς και σφουγγαριστρες ασχολειται με τις ωωωωρες στο μπαλκινι τρελενεται!!!!

Επισης εγω τους βαζω πανακι κανονικοτατα στο swiffer αχαχαχαχαχαχ μια χαρα δουλεια κανουν!!!!!!! τρελενοντια για το σουιφερ, τελευταια βρηκα παρκετεζα με μικροινες σοτν βασιλοπουλο και εχουν ξετρελαθει....

Απλα μου τη δινει που το κανουν δωρο πχ σε κοριτσακι το πλυντηριο μονο και στα αγορακια αυτοκινητακια, γιατι νεαρεεεεεεεεεε δεν θα βαζεις πλυντηριο εσυ ποτε μονος σου? χαχαχχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αμαντε το Σαββατο λεω να παω στην βιολογικη λαική του Τριτση... εχω βαρεθει να παιρνω βιολογικα απο σουπερμαρκετ που ειανι ολα μαπγιατικα....

Γενικα σιγα σιγα θα τα κοψω γιατι ειανι πανακριβα.....

Αλλα για πες, ειναι καλη? εχει ποικιλια? και τι ωρες λειτουργει?

eNeap2.pngTSzHp3.png

να σε ρωτησω κατι εσυ του δινεις ξενο ε???πιο γαλα του δινεις?

του έδινα το hipp αλλά ήταν λίγο δυσευρετο στα φαρμακεία και του παίρνω το frezylac το βιολογικό

θα κάνω παραγγελία όμως ενα κατσικισιο, αυτο http://www.ubershop.co.uk/babyfood/productDetails.php?code=goatsmilk&id=1098&name=%20NANNY%20Goat%20Growing-Up%20Milk

Επισης εγω τους βαζω πανακι κανονικοτατα στο swiffer αχαχαχαχαχαχ μια χαρα δουλεια κανουν!!!!!!! τρελενοντια για το σουιφερ, τελευταια βρηκα παρκετεζα με μικροινες σοτν βασιλοπουλο και εχουν ξετρελαθει....

:lol::lol::lol:
γιατι νεαρεεεεεεεεεε δεν θα βαζεις πλυντηριο εσυ ποτε μονος σου? χαχαχχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

Αμαντε το Σαββατο λεω να παω στην βιολογικη λαική του Τριτση... εχω βαρεθει να παιρνω βιολογικα απο σουπερμαρκετ που ειανι ολα μαπγιατικα....

Γενικα σιγα σιγα θα τα κοψω γιατι ειανι πανακριβα.....

Αλλα για πες, ειναι καλη? εχει ποικιλια? και τι ωρες λειτουργει?

δεν έχω πάει ποτε, δεν ήξερα καν οτι έχει βιο λαικη εκεί:mrgreen:

καλά που το είπες

γνωριζα μόνο για ενα μαγαζακι που πουλαει bio και fair trade

c2Gbp2.png

ναι εχει και ειανι απο τις πιο μεγάλες αυτη και μια στο Νεο Ηρακλειο.

Εχει και σε μενα αλλα ειναι 3 παγκοι μονο χαχαχαχαχα

Αυριο λεω να παω μια βολτα!

Κλαηνυχτα κοριτσαρες μου σας αγαπω!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...