Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ εγώ ξέχασα να σας πω σιδερένια για τα δοντάκια σας χαπάκι κ Αθηνά..

Επίσης, ζουζουνέλ μπράβο στον γιοκα σου... Μεγάλωσε ε?

Αθηνουλα μου συγκινήθηκες που την πήγε ο μπαμπάς? Μεγάλωσε κ η Ειρηνούλα ... σου δίνει κ επιλοζές όμως.. :tongue:

Κορίτσια κ εγώ για το besafe ήθελα, αλλά εμείς έχουμε μικρό αμάξι (peugeot 206) δεν παίζει ρόλο κ αυτό? Ήδη τώρα με το αβγό (inglessina) είναι στριμωγμένος... Εσείς έχετε μεγαλα αμάξια?

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ναι, μεγαλωσε ο ζουζουνακος μου, ειναι κιόλας 2,5 χρονών!

πηγαμε στον σταθμο το πρωί, ειπαμε της δασκαλας τα καθεκαστα των πουφακιων και του ειπε "μπραβοοο, παμε να το πουμε και στα άλλα παιδάκια" και εφυγε χωρίς να μου πει ενα γεια! ενταξει, από το να κλαιει και να μη θελει να παει, καλυτερα...

εμεις νικολινα εχουμε ενα φορντ φοκους

γκαλατ καλά αυτο το "ζυο επιλοζες"... πολυ γελιο! :)

μωρε μεγαλωνουν γρήγορα...

αυτο ειναι καλό ή κακό, δεν εχω καταλήξει...

dJzIp2.png Fysmp3.png

ο ναι μεγαλώνουν και εγώ τρελένομαι για κάθε τι που κατακτά. Ζουζουνελ και Αθηνά νομίζω οτι τα παιδάκια σας είναι παράδειγμα πως ο θηλασμός δεν κάνει τα παιδιά κολλημένα απάνω μας. Αντίθετα νομίζω οτι επειδή είνια χορτασμένα είνια πιο ανεξάρτητα.

Η μικρή σήμερα σε κάθε μπουκια που της έδινα βάραγε παλαμάκια. ενθουσιάστηκε με τα ζυμαρικά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

πρώτα πρώτα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο μπουμπούκο σου Am

ευχαριστώ ντιμάκι μου!!

Ντιμ, δεν μπορεις να καταδικάσεις το σκορδακι ή την καλέντουλα για αυτο! χαχαχαχα φυτικό προιον, δεν ειναι τα weleda εχουν ως ενργο συστατικό συνηθως καποιο βότανο αλλα οχι παντα.Επισης εχουν κι αλλα συστατικά σε καποιο απο τα οποια προφανως εισαι αλλεργική...

συμφωνώ κι εγω σ'αυτό

αχ σημερα ειμαι πολύ συγκινημενη, ο γιος μου εκανε πρωτη φορά πουφάκια στη λεκάνη... ειμαι μια περήφανη μαμα! :)

:D

μαμα εχω κάνει κακά. Εχεις ζύο επιλοζές. (δειχνοντας και δαχτυλα ντοινγκ!) θα με σκουπισεις με μωρομάντηλο ή θα με κανεις ντους?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

τα νεα μας βγηκε το 2ο δοντακι...ουουουουοαουυυυυ.....

:D μπραβοοοο!!!

α, ξέχασα να σας πω...επιτελους ο χαλβάς μου αποφάσισε να πει μπαμπα και μαμα χαχαχαχαχαχαχα καθάρα δλδ.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοπελα μου (maroulita29 ) πως τα καταφέρνεις με τόσα παιδιά?

μου ειπαν να απευθυνθώ σε σενα γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα για να μου δωσεις κουραγιο ως (πολυ) έμπυρη της καταστασης. ειμαι μανουλα 2 αγοριων 3,5 και 10 μηνών και πριν λιγες μερες εμαθα πως ειμαι παλι εγκυος χωρις να το περιμενουμε. πανω που προσπαθω να το χωνέψω οτι ο μπεμπης μου θα αποκτήσει τοσο σύντομα αδερφάκι παω στο γιατρο και μου λεει δίδυμα και εχω παθει σοκ. εχω αγχωθει πολυ, δεν εχω σημαντικη βοηθεια και δεν ξερω αν θα τα καταφερω.

αν βρεις χρονο με τοσα παιδια :tongue: απαντησε μου...!!!:):)

άσχετο με τα παιδάκια μας αλλά θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου. Μόλις έμαθα ότι μαθητής μου με νοητικό πρόβλημα, πέρυσι έγραψε 18 παρακαλώ στις τελικές εξετάσεις. Χαλάλι του η προσπάθεια μου και το ατελείωτο διάβασμα για το πως θα τον διδάξω. Αχ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη.

Διαφημίσεις

ο ναι μεγαλώνουν και εγώ τρελένομαι για κάθε τι που κατακτά. Ζουζουνελ και Αθηνά νομίζω οτι τα παιδάκια σας είναι παράδειγμα πως ο θηλασμός δεν κάνει τα παιδιά κολλημένα απάνω μας. Αντίθετα νομίζω οτι επειδή είνια χορτασμένα είνια πιο ανεξάρτητα.

Η μικρή σήμερα σε κάθε μπουκια που της έδινα βάραγε παλαμάκια. ενθουσιάστηκε με τα ζυμαρικά.

Nα σου πω την αλήθεια ντιμ ο μικρός μου ειναι κάπως κολλημενος με τη μαμα... περιέργως στον σταθμό προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα. και με τη γιαγιά και τον παππού καθεται, χωρίς να παραπονιέται. επειδη συζηταμε πολύ στο σπίτι, πιστεύω ότι εχει να κανει με τον τρόπο προσέγγισης, δλδ θα προσαρμοστεί ευκολα εκει που αισθάνεται άνετα. τη μαμα τη ζητάει βεβαια, αλλά αν του εξηγησεις ότι πχ η μαμα ειναι στη δουλειά και θα ερθει να σε παρει μετα το φαγητό (μετά από κατι συγκεκριμένο δλδ) θα το δεχθεί, αλλά δεν θα το ξεχάσει και μόλις ερθει η ωρα που του έταξες, θα αρχισει να γκρινιάζει. Πάντως δε νομίζω ότι εχει να κανει με τον θηλασμό, ειναι θεμα χαρακτήρα. Ειναι γενικώς πολύ χαδιάρης και ευαισθητούλης (ψαρακι βλεπεις...)

Ζυμαρικά πρωτη φορά για τη μικρούλα? Αμ που δε θα της άρεσαν! Εμείς τρωμε τα παντα πλεον, δεν αφήνουμε το πιάτο του αδελφού μας χωρίς να δοκιμάσουμε :)

Αλήθεια, μελι εχει δωσει καμιά?

α, ξέχασα να σας πω...επιτελους ο χαλβάς μου αποφάσισε να πει μπαμπα και μαμα χαχαχαχαχαχαχα καθάρα δλδ.

Καλή αρχή! Σε λίγο καιρό θα βαρεθείς να ακούς συνέχεια "μαμα -αυτό", "μαμα -εκείνο", "μαμα" "μαμα" "μαμα"... ειναι να μην ξεκινήσουν! χιχι

άσχετο με τα παιδάκια μας αλλά θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου. Μόλις έμαθα ότι μαθητής μου με νοητικό πρόβλημα, πέρυσι έγραψε 18 παρακαλώ στις τελικές εξετάσεις. Χαλάλι του η προσπάθεια μου και το ατελείωτο διάβασμα για το πως θα τον διδάξω. Αχ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη.

μπράβο! συγχαρητήρια και στους δυο! ειναι πολύ σημαντική κατάκτηση/επιβεβαιωση για ενα παιδί με προβλημα. στα άλλα μαθηματα πώς παει?

ανανεώθηκα

δε μου λες κορίτσι... η ανανεωση που λες, αφορά το αβαταρ? μη μου πεις ότι αυτό το αγγελάκι ειναι η μικρούλα σου? :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Nα σου πω την αλήθεια ντιμ ο μικρός μου ειναι κάπως κολλημενος με τη μαμα... περιέργως στον σταθμό προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα. και με τη γιαγιά και τον παππού καθεται, χωρίς να παραπονιέται. επειδη συζηταμε πολύ στο σπίτι, πιστεύω ότι εχει να κανει με τον τρόπο προσέγγισης, δλδ θα προσαρμοστεί ευκολα εκει που αισθάνεται άνετα. τη μαμα τη ζητάει βεβαια, αλλά αν του εξηγησεις ότι πχ η μαμα ειναι στη δουλειά και θα ερθει να σε παρει μετα το φαγητό (μετά από κατι συγκεκριμένο δλδ) θα το δεχθεί, αλλά δεν θα το ξεχάσει και μόλις ερθει η ωρα που του έταξες, θα αρχισει να γκρινιάζει. Πάντως δε νομίζω ότι εχει να κανει με τον θηλασμό, ειναι θεμα χαρακτήρα. Ειναι γενικώς πολύ χαδιάρης και ευαισθητούλης (ψαρακι βλεπεις...)

Ζυμαρικά πρωτη φορά για τη μικρούλα? Αμ που δε θα της άρεσαν! Εμείς τρωμε τα παντα πλεον, δεν αφήνουμε το πιάτο του αδελφού μας χωρίς να δοκιμάσουμε :)

Αλήθεια, μελι εχει δωσει καμιά?

Καλή αρχή! Σε λίγο καιρό θα βαρεθείς να ακούς συνέχεια "μαμα -αυτό", "μαμα -εκείνο", "μαμα" "μαμα" "μαμα"... ειναι να μην ξεκινήσουν! χιχι

μπράβο! συγχαρητήρια και στους δυο! ειναι πολύ σημαντική κατάκτηση/επιβεβαιωση για ενα παιδί με προβλημα. στα άλλα μαθηματα πώς παει?

δε μου λες κορίτσι... η ανανεωση που λες, αφορά το αβαταρ? μη μου πεις ότι αυτό το αγγελάκι ειναι η μικρούλα σου? :)

η ανανέωση αφορά το αβαταρ η μικρή δεν είναι η κόρη μου (η δικιά μου είναι καλύτερη χιχιχιχι) και το τικερακι. Το παιδί τα πάει καλά σε μαθήματα πχ θρησκευτικά, δυσκολεύεται πολύ σε αρχαία, έκθεση κτλ μαθηματικά και φυσική

ζουζουνελ εγω του δινω μελι απο τοτε που χρονισε...

ντιμ φυσικα και ειναι καλυτερη η κορη σου...κουκουβα...κουκουβα....(χαχαχαχα)κουκλιτσα ειναι εγω που την ειχα δει στη φωτο

76IGp3.png

μπραβο σου ντιμ... συγχαρητηρια στο παιδακι...

εμενα εφαγε φακες μια γαβαθααρα σημερα πρωτη φορα, παλια δεν τις ηθελε...τι καλα!!!

Χθες βγηκα και γυρισα 2 το βραδυ περικαλω και ξερα και τα 2....ειμαι η πετρα του σκανδαλου?

ειαμι πολυ κουρασμενη συγυριζα λιγο πριν αλλα παλι το χαοοοοος....τωρα ο μικρος παιζει και η ΕΙρηνη κοιμάται θα ηθελα κι εγω να ξαπλωνα λιγοα αλλα σπανια συγχρονίζονται!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...