Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνετε? Πως είστε σήμερα? Galat κ theolvas καλύτερα? maroulita??? evi mou???

Κι εγώ αναρωτιόμουν σήμερα για β' επιπέδου... Λογικά θα μου πει να την κάνω μετά τις 25 Απριλίου που θα γυρίσουμε (αν όλα πάνε καλά) από το ταξίδι του μέλιτος (ναι, τώρα θα το κάνουμε εμείς, οχτώ μήνες μετά το γάμο, και πάλι καλά που προλάβαμε να το κάνουμε οι δυο μας:)

Να περάσετε καλά... Τουλάχιστον θα πάτε έστω κ καθυστερημένα.... εμένα δε με βλέπω... αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί να έχω το ζουζούνι μου αγκαλιά...

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες κ στα παιδάκια σας...:P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! ΕΙμαι λιγο καλυτερα... Εμεις Νικολινα ειχαμε παει μια εβδομαδα στη Μηλο αμεσως μετα το γάμο...καλα ηταν!!! Να πας οπωσδηποτε καπου τωρα οσο ειστε οι δυο σας!!!!! Μετα τη γεννα δυσκολευουν τα πραγματα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι μου κάνετε;

Theolvas πόσο σε καταλαβαίνω με το θέμα του Δημητράκη σου.

Κι εγώ όταν είχε έρθει το η αναπηρική ταυτότητα του Μιχαλακου και είδα ότι έγραφε 80% αναπηρία, έπαθα ένα μεγάλο σοκ.

Stellunak τι τυχερή που είσαι, θα προλάβεις να πας μήνα του μέλιτος.

Εμείς δεν πήγαμε ποτέ, αλλά δεν έχω παράπονο, από τότε που ήρθαμε στην Γερμανία ο αντρούλης μου όλο και κάπου με πάει (Παρίσι, Άμστερνταμ, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Βιέννη…)

Από χθες πονάω πάνω δεξιά στα ούλα και τρέχει λίγο αίμα.

Αύριο θα πάω οδοντίατρο να δω τι έχει πάθει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Olympia, χθες πήγα στον οδοντίατρο (πολύ αίμα, μιλάμε) και μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογική η ουλίτιδα στην εγκυμοσύνη. Απλώς θέλει τακτικούς καθαρισμούς (στον οδοντίατρο), νήμα και αυτό το ειδικό βουρτσάκι για ανάμεσα στα δόντια (άσχετο που αν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, σύντομα θα χρειαστώ μετάγγιση αίματος:-Ρ)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

χαιρετω τις κοιλιτσες!

χτες πηγαμε στη γιατρο αλλα το ζουζουνελι κοιμοταν του καλου καιρου και δεν το χαζεψαμε.... κανονισαμε και την αμνιο... 6/4 και θα περιμενουμε 2 βδομαδες για τα αποτελεσματα... σπρωξτε λιγο να περασει ο καιρος....

επισης... καλωσοριζω τις νεες μανουλες to be και ευχομαι στη theolvas να ειναι περαστηκα ολα... και οσο για τον δημητρη, μη ξεχνας οτι ειναι πολλα - χιλιαδες - πραγματα περισσοτερα απο αυτα που εγραψε η γνωματευση...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

με το καλο καλημου,καλα αποτελεσματα.....

εγω καλουτσικα,αντεχω ακομα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα σε όλες σας!

Πεσμένη την βλέπω την παρέα μας! Κορίτσια γερά μη μου πέφτετε! Κουράγιο σε όλες γιατί η κάθε μια τα ξέρει τα ζόρια της. Υπομονή και δύναμη!

Εμένα με ξαναέπιασε η αλλεργική ρινίτιδα, δεν ξέρω τι να κάνω.... όχι ότι με άφησε και ποτέ εντελώς!

Έκλεισα και εγώ ραντεβού για την β-επιπέδου στις 13 Απριλίου. Θα είμαι 21+6 εβδομάδων.

Προχθές σαν να έπιασα λίγο κίνηση στην κοιλιά μου το μεσημέρι και το βράδυ που ξάπλωσα....αχ άντε να γίνει πιο ζωηρή να την καταλαβαίνω καλύτερα :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου ,καιρο εχω να μπω να μιλησω μαζι σας,αλλα συνεχεια ειναι καποιος εδω στη δουλεια και δεν μπορω να κανω την εμφανιση μου στο καφε....τι κανετε????

κι εγω νομιζω οτι το ενοιωσα μια φορα πριν 4 μερες αργα ομως τη νυχτα,αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι κοιμομουνα και μπορει να ηταν και του υπνου...παντως σιγουρα ενοιωσα κατι σαν να με χτυπαει ενα δαχτυλακι στη κοιλια 2 φορες και ξυπνησα και επιανα την κοιλια μου αλλα μετα τιποτα...λετε να ειναι το ζουζουνι μου....αχ θελω τοσο πολυ να αρχισω να το νοιωθω κανονικα

76IGp3.png

οσο για τα κοριτσακια που πονανε τα ουλα τους,εχω να σας πω,επειδη το περασα,καλο πλυσιμο και να τριβεται και λιγο τα ουλα και μετα και πλυσεις με χαμομηλι...(βοηθαει παρα πολυ) και αγοραστε οδοντοκρεμα για την ουλιτιδα

και ο γιατρος μου(γυναικολογος) ,μου προτεινε πλυσεις με hexalen

76IGp3.png

καλημερα ομορφες κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου κανετε?????????????? σημερα εχω ραντεβου για υπερηχο και θα θα δουμε και φυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αζχ τι καλα περιμενω πως και πως να να περασει η μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ αχ !!!!!!!!!! β επιπεδου εκλεισα 7 απριλη αντε να φυγει και αυτο το αγχος κοριτσια το μπεμπακι το αισθανομαι καθε μερα σχεδον ενα παρατεμαμενο γουργουριτο!!!!!!!!!!!!!!!! κατα τα αλλα τι μου κανετε?????????? χοντραινετε?????????? χαχαχα εγω αρκετα!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα...ειμαι λιγο στα down μου τελευταια,γι αυτο εξεφανιστηκα.

σας διαβαζω ομως κι εχω χαρει πολυ που ολα πανε καλα με ολες...

κι εμενα ματωνουν τα ουλα κ απο προχθες κ η μυτη μου καθε φορα που τη φυσαω

απο κιλα ευτυχως κανενα,αλλα η κοιλια παει μπροστα αρκετα...ετσι σχεδον ημουν στον 7ο στο δημητρη...το στηθος επισης....

την αλλη βδομαδα θα ξερω κ ποτε θα γινει ο υπερηχος σαν μινι β επιπεδου οπου θα αποφασισουμε για την αμνιο,εχω αγχωθει κ γι αυτο γιατι δεν την θελω με τιποτα.....

πιστευω ειναι η πιο ψυχοφθορα εξεταση που υπαρχει.καλο κουραγιο στα κοριτσακια που θα την κανουν πριν απο μενα κ καλα αποτελεσματα...

για το δημητρη νεωτερα γραφω εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1509164#post1509164.

δωστε καμια ιδεα για φαγητο...εχω στερεψει κ δεν θελω με τιποτα να παρω απ εξω......

Επεξεργάστηκαν by theolvas

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

εγώ εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες στο φούρνο...

χθες επειδη ξεχασα εντελως το παιδιμου!(ειχαμε φτιαξει χταποδακι ξυδατο) εφτιαξα μια μακαροναδα στα προχειρα με σαλτσα απο φρεσκια ντοματουλα κρεμμυδακι και πιπεριες εγινε μουρλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

τελικά έχετε δίκιο, από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης ματώνουν και πονάνε τα ούλα.

Εγώ επειδή πίσω έχω γέφυρα, φοβήθηκα μην έγινε καμία ζημία. Όλα καλά.

Από φαγητό έχω μέσα στο ψυγείο, μπριάμ από προχθές και αρακά από χθες…χεχεχε…μάλλον κάνω πολύ φαΐ και μας περισσεύει.

Σήμερα λέω να τους φτιάξω καμία τυροποτουλα και κέικ σοκολάτα.

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή επιτυχία σε όλες όσες έχουν εξετάσεις και καλά αποτελέσματα.

Toi, toi toi που λένε και οι Γερμανοί.;)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...