Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια και από εμένα. Η μικρή σήμερα έκανε ένα σωρό καινούργια πράγματα και τελειοποιήσαμε κάποια. Ξεκίνησε από το βράδυ όπου ξύπνησε στις 2.30 κοιμήθηκε και αφού ξύπνησε μετά από κανα τέταρτο την πήρα στο κρεβάτι. στριφογύρισε, στριφογύρισε κάποια στιγμή σηκώνετε κατεβαίνει από το κρεβάτι (πλέον κατεβαίνουμε σαν κυρίες από καναπέδες - κρεβάτια) πάει στο δωμάτιο της και αρχίζει να μου δείχνει τη κούνια, την βάζω και κοιμήθηκε επί τόπου μέχρι το πρωί. Κουφό;;; Τελειοποιήσαμε να πίνουμε με το καλαμάκι και κάποια στιγμή μου έδειχνε ένα ποτήρι και γκρίνιαζε, της βάζω νερό και της το δίνω. Κατέβασε κάτι γουλιές και μετά μπούκωνε νερό και το έφτυνε συντριβανάκι απάνω μου. Μας άλλαξε τα φώτα στα παπάω, παπάω και τα φιλιά. τι να πω λέτε να ναι το χρυσό δοντάκι που έβαλε;; επίσης έχω να δηλώσω ότι είναι μεγάλη ψωνάρα. Μόλις της βάλεις κάτι στο κεφάλι (από κορδέλα μέχρι πετσέτα) το βγάζει, αν όμως της αρχίσεις τα οοοο τι ωραία που είσαι, το αφήνει πάει στο καθρέπτη κοιτιέται και μετά πάει στον μπαμπά της να της πει και αυτός τι ωραία που είναι. και κάτι επί του πρακτικού, μήπως ξέρετε κανένα γιατροσόφι για τους μύκητες;; Που τους κόλλησα να ήξερα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκορδο... και καλεντουλα νομιζω? δεν εχω παθει ποτε δεν ξερω.... γενικά θελει πολυ στεγνη την περιοχη, ακομα και να στεγνωνεισ με πιστολακι μετα το μπανιο, η να κοιμασαι με νυχτικο χωρις εσωρουχο χηαχαχαχαχαχα

γιαουρτια, κοβεις ζαχαρες, ακιο ασπρο αλευρι, μανιταρια οχι πολλα πολλα φρουτα και θα γινεις περδικι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μόλις της βάλεις κάτι στο κεφάλι (από κορδέλα μέχρι πετσέτα) το βγάζει, αν όμως της αρχίσεις τα οοοο τι ωραία που είσαι, το αφήνει πάει στο καθρέπτη κοιτιέται και μετά πάει στον μπαμπά της να της πει και αυτός τι ωραία που είναι..

:lol::lol::lol: απίθανη!!

και κάτι επί του πρακτικού, μήπως ξέρετε κανένα γιατροσόφι για τους μύκητες;; Που τους κόλλησα να ήξερα.

αυτά που σου είπε η galat

υποθετα καλεντούλας έχουν τα φαραμακεια με ομοιοπαθητικά φάρμακα

το σκόρδο, ξεφλουδίσεις μια σκελίδα και τη βάζεις είτε σκέτη είτε μεσα σε γάζα, σαν ταμπόν φαντάσου, σκέτη έχει όμως καλύτερη δράση

και αυτά

γενικά θελει πολυ στεγνη την περιοχη, ακομα και να στεγνωνεισ με πιστολακι μετα το μπανιο, η να κοιμασαι με νυχτικο χωρις εσωρουχο χηαχαχαχαχαχα

γιαουρτια, κοβεις ζαχαρες, ακιο ασπρο αλευρι, μανιταρια οχι πολλα πολλα φρουτα και θα γινεις περδικι

-------------------------------------------------------------------

Χρόνια πολλά Αμ στο Γιώργο σου... Να τον χαίρεσαι..κ με το καλό για το αδερφάκι...

ευχαριστώ πολύυυυυ:D:D

galat τέλειααα η τούρτα:D:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Που τους κόλλησα να ήξερα.

δεν τους κολλησες από πουθενα, ειναι συμβιωτικοί οργανισμοί και απλά αναπτύσσονται περισσότερο όταν βρεθούν σε ευνοϊκές συνθήκες. να αποφευγεις τα στενα παντελόνια και τα σερβιετάκια σε καθημερινή βαση, καλυτερα αερατες φουστίτες και το βραδυ όπως σου ειπε και η galat χωρίς εσώρουχο (αμ ειναι οδηγια του γυναικολόγου μου, ειχα για πολλά χρονια τρεχαματα με μυκητες). γιατροσόφι δεν ξερω, εγω χρησιμοποιούσα τα κλασσικά αντιμυκητησιακά... α, και μακρια από αντιβιώσεις, ειναι ό,τι χειρότερο για τους μυκητες (με αντιβίωση την πατησα κι εγω και ήμουν και πιτσιρίκα)

καλά για τη μπεμπα σου δεν εχω λόγια! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Αλήθεια σκόρδο ως υπόθετο? Επίσης, τα υπόθετα καλέντουλας θα τα έχω υπόψη μου...

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι (άσχετο με αυτό)...

Για πείτε ρε κορίτσια γιατί πρέπει να αλλάξουμε το κάθισμα (το καθυστερήσαμε ήδη) του αυτοκινήτου... Έλεγα να πάρω πάλι ανάποδο, αλλά νομίζω ότι για το αυτοκίνητο που έχουμε τον ζορίζει το ανάποδο, δεν χωράει+5 κ τα πόδια του δεν είναι άνετα... Εσείς τι έχετε? Τι συστήνετε?

Αθηνά επίσης, το στρώμα που μου είχες προτείνει (αυτό το γερμανικό) το αλλάζουμε τώρα από την "σκληρή" μεριά του?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

am να χαιρεσαι το αντρακι σου....να τα εκατοστησει και να ειναι παντα υγιεστατο και καλοτυχο,επισης ευχομαι να του χαρισεις συντομα το αδερφακι που επιθυμεις

ντιμ η κορη σου ειναι ολα μα ολα τα λεφτα και μην ξεχνιομαστε γυναικα,μολις την πιασεις στα γλυκολογα την εχεις ριξει...χαχαχαχα

επισης για μυκητες αφθονο νερο για να πηγαινεις προς νερου σου,εγω αυτο κανω ...

και θα συμφωνησω με την υπολοιπη παρεα για τα γιατροσοφια

nikolina εγω καθισματακι του εχω ενα της chicco που ειναι 0-18 κιλα του το γυρισα μπροστα στα 9 κιλα

τα νεα μας βγηκε το 2ο δοντακι...ουουουουοαουυυυυ......

και επισης ρωτησα στον τοπικο ιδ.παιδικο σταθμο για να τον πηγαινω 2 ωριτσες 3 φορες τη βδομαδα,μου ειπε 70?...και φυσικα χωρις φαγητο και η υπευθυνη μου προτεινε το απογευματινο τμημα με αλλα 2 παιδακια στην ηλικια του μικρου,ομως αυτο δεν θα μας βοηθησει ιδιατερα στο θεμα μας με τα παιδακια,οποτε δεν νομιζω να τον παω...

76IGp3.png

πρώτα πρώτα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο μπουμπούκο σου Am. δεύτερων σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αλλά μετά από αυτό που έπαθα σήμερα δεν ξαναβάζω φυτικό προϊόν απάνω μου. Πήρα κρέμα προσώπου και ματιών από τη weleba τη βάζω το πρωί και το μεσημέρι χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι με κάτι μάτια πρησμένα, κατακόκκινα, να με τρώνε και να τσούζουνε. Αλλεργία στο φυτικό προϊόν λοιπόν, μου έδωσε η γιατρός αντισταμηνικό, κομπρέσες, αλοιφή και βάψιμο επιτρέπεται μετά από 3 μήνες. Όσο για την συμβουλή "χωρίς εσώρουχο" πολύ θα χαρεί κάποιος.

Διαφημίσεις

Ντιμ, δεν μπορεις να καταδικάσεις το σκορδακι ή την καλέντουλα για αυτο! χαχαχαχα φυτικό προιον, δεν ειναι τα weleda εχουν ως ενργο συστατικό συνηθως καποιο βότανο αλλα οχι παντα.Επισης εχουν κι αλλα συστατικά σε καποιο απο τα οποια προφανως εισαι αλλεργική...

Περαστικά!

Χαπακι με γεια το δοντι κι εμας εσακσε το 7ο, για αυτο μας πεθανε στην τσιριδα χθες και προχθες....

Σημερα αφησα το Ρηνιω μου 3 ωρίτσες μονο του μια χαραααααα ουτε που με αναζητησε στο φτυσιμο με εχει χοχοχοχο

Αυριο θα την αφησω πιο πολυ.

Νικολίνα το αναποδο υποτιθεται οτι ειανι πιο ασφαλές, αλλά κι εγω κανονικο της πηρα , ηθελε να κοιταζει μπροστά... το τομπι δεν το αλλαζω με τιποτα απο ευκολία και πρακτικότητα, μαξι κοζι φορ εβερ! (εχω και μπριταξ ειανι καλα και αυτα αλλα πιο ευκολα τα τομπι στο δεσιμο)

Οσο για το στρωμα, εγω νομίζω δεν το αλλαξα στην σκληρη...δεν θυμαμαι θα το κοιταξω...καλό επισης ειναι να το αλλαζεις μεριά (τα ποδια στο κεφαλι κλπ) καθε 1-2 μηνες, αλλα το ξεχναω και ουτε αυτο το κάνω...

Νομίζω ειναι μικρούλης για τη σκληρη αστο λιγο καιρό ακόμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

και έλεγα τι ξέχασα να γράψω, να είσαι καλά Αθηνά μου το θύμησες. Με γεια τα δοντάκια Χαπάκι και Αθηνά και η δικιά μου σε λίγες μέρες θα σκάσουν και οι κάτω τραπεζήτες. Νικολίνα εγώ έχω πάρει το ανάποδο της besafe και έχει πάρα πολύ χώρο για τα πόδια και γενικά είναι πάρα πολύ ανέτο, ο συνοδηγός είναι λίγο στριμογμένα αλλά δεν πηράζει.

κι εγώ το ανάποδο της besafe εχω παρει για τον γιο μου, τωρα θελω να παρω και για τη μπουμπού. εχει πολύ χωρο για τα ποδια, εμεις εχουμε το besafe πισω από τον οδηγό και τη μπεμπα πίσω από τον συνοδηγό. ενταξει, δεν ειναι πολύ στριμωγμενα τα καθισματα μας. και πού να με δείτε να καθομαι πίσω με τα παιδιά, αναμεσα στα καθισματα, μιλαμε τους εχω και τους δυο αγκαλιά, γι αυτό ο γιος μου συνεχεια φωναζει "η μαμα κατσει πισω με α παιδακια της" χιχι!

απο δοντακια η μπεμπα εχει βγαλει δυο κατω και δυο πανω, αλλα οχι τα δυο μπροστινα, ενα μπροστινό και ενα πλαινό, σα γιαγιά κουτσοδοντα ειναι χαχα!

αχ σημερα ειμαι πολύ συγκινημενη, ο γιος μου εκανε πρωτη φορά πουφάκια στη λεκάνη... ειμαι μια περήφανη μαμα! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

πουφακια χαχαχαχαχα Αχ μωρέ Ζουζουνελ ειανι μικράκι ακόμα ο δικός σου....

εμενα κοντευει τα 4 και ουτε που το εχω καταλαβει ποτε μεγάλωσε...σημερα την εστειλα με τον μπαμπά της και συγκινηθηκα!

Πλακα εχει αυτο με τα πουφάκια, εγω τα λεω κακά παντως η δυναμεη της συνηθειας χαχαχ βεβαια η Ειρηνη τα λεει Κάκα, χαχαχαχα λες ο τόνος να κάνει τη διαφορά?

Σχετικά με αυτο, τελευταια δινω 2 επιλογες στην Ειρηνη οταν θελω να κανει κάτι και δουλεύει μια χαρα το κόλπο....αλλα ως γάτα, με πηρε στο ψιλό σημερα και μου λεει.

μαμα εχω κάνει κακά. Εχεις ζύο επιλοζές. (δειχνοντας και δαχτυλα ντοινγκ!) θα με σκουπισεις με μωρομάντηλο ή θα με κανεις ντους?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...