Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαπακι χαχαχαχαχαχαχ πολυ γελασα, με τις βροντες του! χαχαχαχαχαχαχα

αχαχχαχαχαχα κόαμ γελάω ξερεις τι ειανι να ξυπνησεςι απο την ιδια σου τη...βροντή?

Θα τα ψαξω τα βοτανια, αλλα η διατροφη παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο, και στις κυστες, ανωμαλιες κυκλου, θα εχεις καλυτερη ορμονικη ισορροπια....

Δεν ειανι το θεμα να μην τρως φρουτα λαχανικα κλπ, αλλα πρεπει να κοψεις επεξεργασμενες τροφες, προσθετα, ζαχαρη,.... οσο μπορεις ωμά, βιολογικά, οχι κορεσμενα λιπη τηγανητα κλπ, αυτο κανει πολυ καλο σε βαθος χρονου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xapaki για διαβασε εδω, δεν ξερω αν ειανι για την περιπτωση σου ομως η για πολυκυστικές... http://www.ovarian-cysts-pcos.com/vitex.html

ειναι βοτανο, δεν εχει παρενεργειες.

Επισης η ασκηση βοηθαει πολυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαπακι μου, σου ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου μεχρι τα χριστουγεννα να έχεις το θετικό τεστάκι:D:D

Αμαντε.................... guess ποια φερνει τον γιο της στον ιδιο παιδ σταθμο....η rosie! xaxaxaxaxax την ξερω καιρο απο ενα αλλο φορουμ, απο αυτη τον εμαθα τον σταθμο...

έλαααααα....έπρεπε να το φανταστώ χαχαχαα!!!

Σου εχει πει ta sxetika fertility βοτανια? Μια φιλη την βοηθησαν παρα πολυ προσαπθουσε 1 χρονο και μετα που πηρε στον 2ο κυκλο εμεινε εγκυος.

έμεινε τελικά??!! γουαου!!

μου το είχε πει, τα έχω ήδη παρει αλλά δεν έχω προλαβει να τα πιώ χαχαχαχ, τώρα που θα επιστρέψω αθηνα!

Γενικά πολυ καλή διατροφή....ειανι το σημαντικότερο....

οτι μπορώ κάνω χαχαχαχα

Εμείς καλά περάσαμε και σήμερα, τωρα γυρισαμε απο κουνιες και μπανιαριεται η κιουρια ΜΟΝΗ της....

έτσι!!έτσι!!

και λεει ο ντοκ η μια ειναι σαν καρυδι και η αλλη σαν αμυγδαλο...η δικη μου απαντηση :εχω απ'ολους τους ξηρους καρπους τι θα παρετε???

χαχαχχα....χαπ, καλά κάνεις και το αντιμετωπίζεις με χιουμορ αλλιώς δε "βγαίνει"

για πες για τα βοτανια...

ναι το ξερω για τη διατροφη...δεν μπορω να πω ομως οτι κανω την καλυτερη,δεν τρωω σχεδον ποτε φρουτα,λαχανικα ελαχιστα....ευτυχως ομως χαρη στο μουργο τρωμε κι εμεις 1 φορα τη βδομαδα ψαρακι και μοσχαρακι...

θα σου τα γράψω αυριο όλα

αν σας πω τι επαθε ο γιος μου θα σκασετε στα γελια...κοιμηθηκε ωραια και καλα,μιση ωριτσα μετα και πανω στο γλυκο του υπνο του ηρθαν αερια του καημενου,τα οποια ηταν τοσο βροντερα που ξυπνησε τρομαγμενος ο καημενουλης

εκανε ενα μισαωρακι να ηρεμησει ...το παιδακι μου,αλλα στην αρχη πραγματικα προσπαθουσα να τον ηρεμησω και μου ερχοταν να σκασω στα γελια

χαχαχαχαχαχαχαχ:tongue:

αχαχχαχαχαχα κόαμ γελάω ξερεις τι ειανι να ξυπνησεςι απο την ιδια σου τη...βροντή?.

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δεν ειανι το θεμα να μην τρως φρουτα λαχανικα κλπ, αλλα πρεπει να κοψεις επεξεργασμενες τροφες, προσθετα, ζαχαρη,.... οσο μπορεις ωμά, βιολογικά, οχι κορεσμενα λιπη τηγανητα κλπ, αυτο κανει πολυ καλο σε βαθος χρονου...

αυτό!!

c2Gbp2.png

αχαχχαχαχαχα κόαμ γελάω ξερεις τι ειανι να ξυπνησεςι απο την ιδια σου τη...βροντή?

Θα τα ψαξω τα βοτανια, αλλα η διατροφη παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο, και στις κυστες, ανωμαλιες κυκλου, θα εχεις καλυτερη ορμονικη ισορροπια....

ευτυχως τηγανιτα και πολυ λιπαρα δε τρωω ιδιαιτερα,μονο οταν κανουμε κρεπαλη με τον αντρα μου και αυτο οχι πολυ συχνα πλεον ευτυχως δεν μου αρεσει να τηγανιζω και εχω βρει δικαιλογια τωρα με το μωρο,οποτε δεν τρωμε τηγανιτα,τα περισσοτερα τα βαζω στο φουρνο,ακομα και τα σνιτσελ εκει κανω

αλλα με τη ζαχαρη εχω καλες σχεσεις αφου τρελλαινομαι για τα γλυκα

76IGp3.png

xapaki για διαβασε εδω, δεν ξερω αν ειανι για την περιπτωση σου ομως η για πολυκυστικές... http://www.ovarian-cysts-pcos.com/vitex.html

ειναι βοτανο, δεν εχει παρενεργειες.

Επισης η ασκηση βοηθαει πολυ!

ευχαριστω πολυ,δεν ξερω αν οι πολυκυστικες ταιριαζουν με την ενδομητριωση....

η ενδομητριωση εχει σχεση με την εμμηνο ρυση...ειναι κατι σαν ιστος που μαζευει αιμα...και δημιουργει συμφησεις...

στην αρχη ειχα μονο στη μια ωοθηκη...μετα τη βιοχημικη που ειχα περασει και λογω αυξημενης ποσοτητας αιματος απεκτησα και στην αλλη ωοθηκη...αλλα να μην σας ζαλιζω με τα δικα μου....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπάκι, θα τους στείλεις ενα μνμ στο "μαγαζάκι" τους στο etsy http://www.etsy.com/shop/wildroot

και θα τους πεις οτι θες το fertility blend (ουσιαστικά είναι ένα βιταμινούχο τσάι σε συνδυασμό με σταγόνες), θα τους ρωτήσεις και πόση ποσότητα χρειάζεσαι (πχ για 1 μήνα, 2 κτλ) και θα σου φτιάξουν λίστα αγοράς με τα συγκεκριμένα αποκλειστικά για σενα.

εμείς θα τα πίνουμε και οι δυο (είχε ένα θεματάκι ο σύζυγος με το σπέρμα παλιότερα, χαμηλό αριθμό και θα βοηθήσει κι αυτόν έτσι)

c2Gbp2.png

αθηνάααααααααααααα!!

δες τι βρήκα http://www.tantrum911.com/blog/

κάτι έψαχνα στο άλλο φορουμακι και πετυχα ένα βίντεο, αυτό http://www.youtube.com/watch?v=JYq0U-Use8s&feature=related

και μια κοπέλα είπε τι έδινε η μαμά στη μικρή στο βίντεο

c2Gbp2.png

ma poy ta βρισκεις καθε φορα ολα που τα ξετρυπωνεις???/// χαχαχαχ πολυ αποτελεσματκό, αλλα δεν μου κάθεται ενστικτωδως...

Ευτυχως χωρις πλακα εχει 10 μερες να κανει ταντρουμ η Ειρηνη, εκει που εκανε 10 την ημερα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ξεσπαματα οργης, το γνωστο "οοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" ουρλιαζωντας, το να κανουν σκηνες, να το χάνουν γενικώς να βγαίνουν εκτός εαυτου.

Ελπίζω να μην το ανακαλυψεις νωρίς...και σε...ποσότητες χαχαχαχα, γιατι ειναι φυσιολογικο ολα το κανουν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...