Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ τα λέω πουπου ή σκατά

αα, ωραιο θεμα :D

εμείς τα λεμε κακακια (πειράζει?) ή πούφ ή πουφάκια :)

ασχετο εχετε δωσει καλαμποκι στα μωρακια...

στη μπεμπα όχι ακομα, καπου διαβασα ότι ειναι δυσπεπτο και δεν πρεπει να το δινουμε κατω από 3 χρονωνω. στον γιο μου έδωσα και τα βρηκα ολοκληρα... στα πουφάκια του :)

επισης θα ηθελα να μου στειλετε τη θετικη σας ενεργεια μιας και αυτο το μηνα ξεκινησαμε πιο επισημα τις προσπαθειες για δευτερο...ελπιζω να εχω θετικα αποτελεσματα συντομα....

με το καλόοοοοο!

έχουμε ξεκινήσει κι εμεις (1-2 μήνες τώρα) αλλά προς το παρόν τίποτις

αχ τι ωραία! με το καλό κι εσεις!

εγω δεν ξερω, θα ήθελα τριτο αλλά χωρίς βοήθεια το σκέφτομαι πολύ

και μετά τις δυο συνεχόμενες γεννες εχω υποσχεθει στον εαυτό μου ότι ΑΝ κανω άλλο παιδί, θα εχουν βγάλει τις πανες και ο γιος μου και η κορη μου... μιλάμε δεν αντεχω άλλα πουφάκια ! (α, ειναι η μερα σημερα χιχι)

Καλημερα κοριτσια.Εγω εδω εχω καθε βραδυ πλεον συσπασεις αλλα ειναι πολυ χαμηλης εντασης ευτυχως,εχω βαρυνει πολυ και με το παραμικρο κουραζομαι...Ευτυχως εχω την μαμα μου εδω τα απογευματα με τον αντρα μου και ασχολουνται,αφηστε που θελω να κοιμαμαι συνεχεια τι πραγμα ειναι αυτο??Κοιμαμε 15ωρες πλεον την ημερα!Εσεις τι κανετε?

Μαρουλιτα με 5 πιτσιρίκια πώς καταφερνεις και κοιμάσαι τόσες ώρες? Εγω δυο εχω μόνο και τον υπνο τον έχω ξεχάσει! Βεβαια η υπνηλία ειναι της εγκυμοσύνης, δε μπορεις να αντισταθείς... Πότε με το καλό γεννάς?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνελ κοιμαμε το βραδυ κατα της 11μεχρι το πρωι στης 10σχεδον..Να ναι καλα η κυρια που εχω παρει ειναι 32χρ.και κουμανταρει και τα 5ενταξει τα 2ειναι μεγαλα τα 3ειναι τωρα σε επικινδυνη ηλικια βεβαια εγω κανω τα βασικα αντε λιγο παιχνιδι μαζι τους τα ταιζω (οχι ολα τα γευματα δεν προλαβαινω)και το απογευμα που φευγει η κοπελα ερχετε η μαμα μου και ο αντρας μου απο την δουλεια...Τα σκ επιστρατευουμε τα πεθερικα...Τα μεγαλωνουμε βασικα ολοι μαζι!

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Μπραβο βρε κορίτσι, χαρά στο κουράγιο σου! Πάντα αξια να εισαι, να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Σε εχω για παραδειγμα :) Οταν πελαγωνω με τα δυο παιδιά, σε σκεφτομαι :)

Θα γεννήσεις φυσιολογικά απ' ότι καταλαβαίνω, και στα τρίδυμα φυσιολογικά ειχες γεννήσει?

dJzIp2.png Fysmp3.png

ζουζουνελ ναι θα το παμε για φυσ.και βλεπουμε..Με κανεις και κοκκινιζω πραγματι αν δεν ειχα γονεις πεθερικα και φυσικα την κοπελα που με βοηθαει θα ημουν μοναχη σε κανενα μοναστηρι τωρα χαχαχαχαχαχα

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία χαπάκι και αμ! Αν και οι πηγές μου λένε ότι έρχεται εκεί που σταματάς να το σκέφτεσαι... οπότε απολαύστε τη διαδικασία:)

Όσο για τα πεθερικά, να πω την αλήθεια εγώ με τις γιαγιάδες μου μεγάλωσα, και τις δύο, κι έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, και νομίζω πως ανεξάρτητα από τη σχέση που έχουμε εμείς με τις μαμάδες και τις πεθερές είναι καλό να τις αφήνουμε να δημιουργούν τη δική τους σχέση με τα παιδάκια -έστω και με τις δικές τους παιδαγωγικές αρχές, αρκεί φυσικά να μην ξεπερνάνε τα όρια. Δυστυχώς εμένα η μαμά μου δουλεύει ακόμα και δεν έχει πολύ χρόνο, και η πεθερά μου είναι μέχρι το λαιμό στις οικογενειακές υποχρεώσεις, οπότε δεν μπορούμε να τις υπολογίζουμε ως σταθερή βοήθεια. Αν τις είχαμε μπορεί να σκεφτόμουν κι εγώ για δεύτερο:)

Φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ολη την θετική ενέργεια για καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας χαπάκι κ am... Αν κ όπως λέει η Dim χαρείτε την διαδικασία χωρίς άγχος για το τι θα έρθει... Οταν είναι έτοιμο, θα έρθει... αφήστε που μπορεί να τα λένε με τα αγοράκια σας κ να τα καθοδηγουν αυτά... Μην ξεχνάτε αυτά κάνουν τώρα ό,τι θέλουν...

αχ τι ωραία! με το καλό κι εσεις!
Καλή επιτυχία χαπάκι και αμ! Αν και οι πηγές μου λένε ότι έρχεται εκεί που σταματάς να το σκέφτεσαι... οπότε απολαύστε τη διαδικασία:-)

ευχαριστούμε κοριτσάρες!!!

αυτή τη φορά δεν θα αγχωθώ (το κατα δυναμιν τουλάχιστον χαχαχαχα)

όταν έμεινα εγκυος στον Γιωργο προσπαθουσαμε 2 +χρονια και εμεινα το μήνα μετά απο μια αποτυχημένη σπερματέγχυση (και με 2 κύστες που μου είχαν αφήσει δώρο τα φαρμακα)...εννοείται πως δεν το πίστευα καν πως θα μείνω έγκυος ποτέ και όταν είχα καθυστέρηση δεν έπαιρνα τεστ για μέρες (χώρια που είχα πάει στον γιατρό τη μέρα που ήταν να μου έρθει περίοδος και μου είχε κάνει υπερηχο και νόμιζε το ζωον ότι έχω πολύποδα παλι:evil:)

αα, ωραιο θεμα :D

εμείς τα λεμε κακακια (πειράζει?) ή πούφ ή πουφάκια :)

στα πουφάκια του :)
μιλάμε δεν αντεχω άλλα πουφάκια ! (α, ειναι η μερα σημερα χιχι)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο βρε κορίτσι, χαρά στο κουράγιο σου! Πάντα αξια να εισαι, να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Σε εχω για παραδειγμα :) Οταν πελαγωνω με τα δυο παιδιά, σε σκεφτομαι :)

κι εγώ το ίδιο!! μπράβο μαρουλίτα!

με το καλό κοριτσάκι μου!

c2Gbp2.png

ουτε εγω αγχωνομαι ιδιαιτερα....δεν μπορω να πω ομως και καθολου...αν πω οτι δεν το σκεφτομαι καποιες φορες θα ειναι ψεμματα

εντομεταξυ σημερα πηγα ντοκ...η ενδομτριωση εμφανιστηκε παλι στην ωοθηκη που καθαισαμε και στην αλλη διπλασιαστηκε(βεβαια ειχα καταλαβει οτι κατι γινεται γιατι ειχα εντονους πονους στις επαφες,το τελευταιο τριμηνο)

επισης ο ντοκ επισημανε οτι καλο ειναι μεχρι τα χριστουγεννα να εχουμε θετικα αποτελεσματα εγκυμοσυνης γιατι η ενδομητριωση οντως εχει αρχισει παλι να προχωραει ακαταπαυστα...

76IGp3.png

xapaki, εχεις 1 ωοθηκη δηλαδη?

Καλη επιτυχία κορίτσια!!!

Αμαντε.................... guess ποια φερνει τον γιο της στον ιδιο παιδ σταθμο....η rosie! xaxaxaxaxax την ξερω καιρο απο ενα αλλο φορουμ, απο αυτη τον εμαθα τον σταθμο...

Σου εχει πει ta sxetika fertility βοτανια? Μια φιλη την βοηθησαν παρα πολυ προσαπθουσε 1 χρονο και μετα που πηρε στον 2ο κυκλο εμεινε εγκυος.

Γενικά πολυ καλή διατροφή....ειανι το σημαντικότερο....

Εμείς καλά περάσαμε και σήμερα, τωρα γυρισαμε απο κουνιες και μπανιαριεται η κιουρια ΜΟΝΗ της....

Κι εγώ ειμαι υπερ των γιαγιαδων, η μαμα μου κρατησε αρκετα την Ειρηνη, και αλληλοσυμπληρωνομασταν, αλλα παιχνιδια της εδειχνε η μαμα μου, αλλα εγω, αλλο τροπο εκεινη να την ηρεμει κλπ αλλο εγω....

Αλλα τωρα που δεν δουλεύω δεν υπαρχει λογος να την κουραζω , ειανι πολυ παιδεμενη γυναικα γενικώς...

eNeap2.pngTSzHp3.png

οχι κοριτσακι μου εχω 2 ωοθηκες αλλα και οι 2 με θεμα ενδομητριωσης,απλα με την καισαρικη με καθαρισε στη μια που ειχε μεγαλυτερη κυστη ,η οποια παλι ξαναεμφανισε νεα κυστη ενδομητριωση και στην αλλη ωοθηκη ειχα μια μικρη και τωρα εχι 2,μια πιο μεγαλη και μια πιο μικρη...και λεει ο ντοκ η μια ειναι σαν καρυδι και η αλλη σαν αμυγδαλο...η δικη μου απαντηση :εχω απ'ολους τους ξηρους καρπους τι θα παρετε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

για πες για τα βοτανια...

ναι το ξερω για τη διατροφη...δεν μπορω να πω ομως οτι κανω την καλυτερη,δεν τρωω σχεδον ποτε φρουτα,λαχανικα ελαχιστα....ευτυχως ομως χαρη στο μουργο τρωμε κι εμεις 1 φορα τη βδομαδα ψαρακι και μοσχαρακι...

76IGp3.png

αν σας πω τι επαθε ο γιος μου θα σκασετε στα γελια...κοιμηθηκε ωραια και καλα,μιση ωριτσα μετα και πανω στο γλυκο του υπνο του ηρθαν αερια του καημενου,τα οποια ηταν τοσο βροντερα που ξυπνησε τρομαγμενος ο καημενουλης

εκανε ενα μισαωρακι να ηρεμησει ...το παιδακι μου,αλλα στην αρχη πραγματικα προσπαθουσα να τον ηρεμησω και μου ερχοταν να σκασω στα γελια

76IGp3.png

να σου πω κι εγω στη μαμα μου θα τον αφηνα πιο ευκολα...

με την πεθερα ειναι πολλα στη μεση,δεν θελω να υποχρεωνομαι,αν της πω κατι δεν το τηρει(πρεπει να το πω πολλες φορες)κτλ...κτλ...στην μανα μου και μια κουβεντα παραπανω να της πω ειναι μανα μου,και τις φωνες θα τις βαλω και ολα οκ...αλλα με την πεθερα ειναι αλλιως(οχι οτι δεν της λεω αν κατι δεν μου αρεσει,αλλα προσπαθω με ηπιο τονο)...ειναι καλος ανθρωπος αλλα εχει και λιγο τα στραβα της οπως ολοι μας αλλωστε

76IGp3.png

χαπάκι και am δεν ήξερα οτι ήχατε τέτοια θέματα, με το καλό λοιπόν δύο φορές. εμένα με είχε αγχώσει τρελά ο γυναικολόγος γιατι λέει έκοψα τα αντισυλιπτικά νωρίς και χάσαμε την υπεργόνιμη φάση. Μέχρι και τεστ ωοριξίας με έιχε βάλει να πάρω και μόλις έμεινα έγκυος στη δεύτερη ωοριξία των έβρισα γιατι μου είχε κάνει την ψυχολογία σκατα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...