Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα κάτι που μου είχε πει η παιδοψυχολόγος ήταν ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε τα απόβλητά τους "κακά" γιατί αργότερα που αρχίζουμε τα "μη κακό" νομίζουν ότι η διαδικασία των απόβλητων είναι κάτι κακό και επειδή είναι το μόνο που παράγουν τους δημιουργεί πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

κάπου το έχω διαβάσει αυτό, καλά που μας το θύμισες....αλλά πως να τα λέμε???

c2Gbp2.png

εμενα η δικια μου ασχολειται,αλλα οτι θελει ο μικρος,αν της πει ο μικρος αντε πνιξου θα το κανει ειμαι σιγουρη....τελος δεν λεω αλλα....γιατι μονο που τα σκεφτομαι νευριαζω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

επισης θα ηθελα να μου στειλετε τη θετικη σας ενεργεια μιας και αυτο το μηνα ξεκινησαμε πιο επισημα τις προσπαθειες για δευτερο...ελπιζω να εχω θετικα αποτελεσματα συντομα....

76IGp3.png

ασχετο εχετε δωσει καλαμποκι στα μωρακια...

ναι του έχω δώσει 2-3 φορές, βιολογικό βρασμένο σε βαζάκι, το ανακατεψα με άλλα λαχανικά και στο μουλτι, άφηνε φλούδα αρκετή και φοβήθηκα μην του κολλήσει:? και δεν ξαναεδωσα

εγώ τα λέω πουπου ή σκατά

οκ:tongue:

επισης θα ηθελα να μου στειλετε τη θετικη σας ενεργεια μιας και αυτο το μηνα ξεκινησαμε πιο επισημα τις προσπαθειες για δευτερο...ελπιζω να εχω θετικα αποτελεσματα συντομα....

χαπάκι μου με το καλόοοοοοοο:D:D:D

έχουμε ξεκινήσει κι εμεις (1-2 μήνες τώρα) αλλά προς το παρόν τίποτις

c2Gbp2.png

κι εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και 3 μηνες αλλα δεν εχει κατσει,βεβαια οι επαφες ηταν ελαχιστες...απο δω και περα το παμε λιγο πιο εντατικα...

ευχομαι κι εσενα με το καλο αμ...

οσο για το καλαμποκι του εδωσα σημερα 1η φορα φρεσκο,βρασμενο πολυ καλα,του αρεσε,αλλα δεν του εδωσα πολυ γιατι φοβηθηκα μην του πεσει βαρη λογω της φλουδας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και 3 μηνες αλλα δεν εχει κατσει,βεβαια οι επαφες ηταν ελαχιστες...απο δω και περα το παμε λιγο πιο εντατικα...

ευχομαι κι εσενα με το καλο αμ...

μια απο τα ίδια κι εμείς

ευχαριστώ χαπ!!

ντιμ, ευχαριστούμε:D

χαπάκι καλή διασκέδαση στο νεροχύτη:tongue:χαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

μια χαρα τα ειπαμε με το νεροχυτη μου,ειδα και το grey's anatomy αντε αν δω αν θα τα πω και με τον αντρα μου...χαχαχαχα

αμ να κανονισουμε να γενναμε μαζι χαχαχαχα....(φανταζεσαι)...αντε να βαλουμε εμεις την αρχη μπας και ζηλεψουν και οι υπολοιπες

76IGp3.png

Καλημέρα κ από εμένα..

Ολη την θετική ενέργεια για καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας χαπάκι κ am... Αν κ όπως λέει η Dim χαρείτε την διαδικασία χωρίς άγχος για το τι θα έρθει... Οταν είναι έτοιμο, θα έρθει... αφήστε που μπορεί να τα λένε με τα αγοράκια σας κ να τα καθοδηγουν αυτά... Μην ξεχνάτε αυτά κάνουν τώρα ό,τι θέλουν...

Καλαμπόκι έχω δώσει εγώ πολλές φορές κ τρελαίνεται... Αφου για να φάει του βάζω καλαμπόκι μέσα...

Αυτό για το "μη κακό" κ το συσχετισμό με τα κακά.... μου φάνηκε λίγο αστείο... αλλά κάτι θα ξέρει παραπάνω η ειδικός ... (δυστυχώς εγώ δεν έχω κάνει πολύ παιδοψυχολογία).

Για το σήριαλ the petherics θα συμφωνήσω με το χαπάκι... κ δε θα πω τίποτα παραπάνω... Ελπίζω Αθηνά να έχεις δίκιο για το ότι δεν επηρρεάζονται πολύ από τους τρίτους γιατί φοβάμαι πολύ για το τι θα ακολουθήσει....

Φιλάκια σε όλες

Υ.Γ. Αθηνά ευχαριστώ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα κοριτσια.Εγω εδω εχω καθε βραδυ πλεον συσπασεις αλλα ειναι πολυ χαμηλης εντασης ευτυχως,εχω βαρυνει πολυ και με το παραμικρο κουραζομαι...Ευτυχως εχω την μαμα μου εδω τα απογευματα με τον αντρα μου και ασχολουνται,αφηστε που θελω να κοιμαμαι συνεχεια τι πραγμα ειναι αυτο??Κοιμαμε 15ωρες πλεον την ημερα!Εσεις τι κανετε?

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...