Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

είμαι ΕΞΑΛΛΗ το υπουργείο παιδείας με στόχο να κάνει πιο "εύκολα" τα μαθηματικά ετοίμασε ένα ωραιότατο "καινούργιο" βιβλίο μαθηματικών της Α λυκείου βάζοντας αυτούσια 2 καινούργια κεφάλαια, ένα απο τα μαθηματικά της Γ λυκείου και ένα απο της Β λυκείου με τις ίδιες ασκήσεις παρακαλώ. Βέβαια έτσι έκανε πιο εύκολη την ύλη αφού τη Α, τη Β, τη Γ λυκείου τα παιδιά έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και αν δούλευες βρε χαπάκι τι θα έκανες;; Εγώ την αφήνω αλλά μόνο όταν έχω δουλειά ή πρέπει να κατέβω στη χώρα και ο καιρός δεν είναι για να την πάρω μαζί (βλέπε καύσωνα)

θα τον εστελνα παιδικο...και να σου πω αν κι εσυ ελεγες στη πεθερα σου δεν θελω να κανεις αυτο γιατι δεν μ'αρεσει και αυτη το εκανε,τοτε θα το αφηνες????

αλλα ουτως ή αλλως παιδικο θα τον πηγαινα....

γενικα ειμαι κατα να αφηνω το παιδι στη γιαγια θα πρεπει να ειναι μεγαλη αναγκη...δεν εχω προβλημα οπου παω τον παιρνω μαζι μου,ειτε βολτα,ειτε ψωνια,οτιδηποτε και επισης ο αντρας μου το ηξερε αυτο απο την αρχη,ξερει για παραδειγμα οτι δεν προκειται ποτε να παμε καπου χωρις να παρουμε τον μουργακο μας μαζι...τσουβαλιαζω τα πραγματα και φυγαμε....

76IGp3.png

ntimaki aληθεια? πω πω...κι εγω εχω χαθε9ι απο τα μαθηματα ρε γμτ... ουτε ιδιαιτερα δεν εχω επιδιωξει φετος... (ειχα κατι προτασεις και δεν...)

Συμφωνω με αυτα που λεει ο ψυχολογος. Πρεπει να εισαι καλα με τον εαυτο σου να κανεις πραγματα που σε γεμίζουν.

Γενικά το παιδί δεν χρειαζεται το "¨πρεπει" τις συμπεριφορες που επιθυμουμε τις περναμε απο τη δικη μας συμπεριφορα

Γενικά οτνα τους μιλάτε σαν μεγαλο ανθρωπο, ιδιως αργοτερα λυνονται πολλα προβληματα...

Αυτο το εχω διορθωσει αρκετα, πλεον οτι την ενοχλεί αρχίζει και το λεει, αυτο ειναι τρελη κατακτηση, αντι να κλαιει...

Πχ τωρα, λεει μπαμπα, δεν ηθελα να μου βαλεις τοση οδοντοκρεμα στην βουρτσα μου και για αυτο ειμαι θυμωμενη.

Αντι να το παρηγρεις οταν κλαειε μπορεις να του πεις, ΝΟΜΙΖΩ(πολυ σημαντικο οταν αναφερεσαι στα συναισθηματα παντα να λες νομίζω ) οτι ξερω τι σε απασχολει..είναι αυτο? αμεσως λυνεται η ενταση...

Υπαρχουν πολλα βιβλια για τα συναισθηματα τους...

και περα απο οτι λεμε τα παιδια επικοινωνουν πολυ ενστικτωδώς, ...μη λεκτικά...ειανι απιθανα θα τα δειτε στη πορεία.

Επισης ειμαι παρα πολυ κατα των χαρακτηρισμών, ποτε δεν εχω πει στην ΕΙρηνη εισαι κακο παιδι, ή καλο παιδί ή εξυπνο ή ζωηρό.

Προτιμώ να πω, μπραβο που μαζεψες τα παιχνιδια με ξεκουρασες και τωρα εχω περισσοτερο χρονο μαζι σου γαι παιχνίδι (αντι ενα μπραβο εισαι καλο παιδακι που τα μαζεψες)

σορρυ γραφω ανακατεμενα αλλα τα κανω μπανιο στο ενδιαμεσο

Αμαντε, εννοώ δεν μαγειρευουν εκει, στελνεις εσυ το φαγητο τους. Και ουτε εχουν μεταφορα(γενικα, ειναι σαν οικογενειακό ειανι πολυ κοζι...)

νικόλ σου στελνω κι εσενα...

Ειμαι πολυ χαρουμενη που το βρηκα...τυχαια και αστραπιαια, αλλα τιποτα δεν ειανι τυχαίο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγώ δεν θα την πάω παιδικό γιατι η πεθερά μου λητουργεί σαν να κράταγε ένα ξένο παιδι, ότι της πω αυτό θα κάνει και τίποτα παραπάνω. πχ θα αφήσω σαφές οδηγίες τι θα φάει και πότε θα το φάει και αν χρειαστεί να κατέβει στο σπίτι της που είναι απο κάτω θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μπορεί να το κάνει. Ίσως γιατι πριν απο λίγα χρόνια κράταγε ένα παιδάκι και έχει συνηθίσει.

Συμφωνω με αυτα που λεει ο ψυχολογος. Πρεπει να εισαι καλα με τον εαυτο σου να κανεις πραγματα που σε γεμίζουν.

Γενικά το παιδί δεν χρειαζεται το "¨πρεπει" τις συμπεριφορες που επιθυμουμε τις περναμε απο τη δικη μας συμπεριφορα

ακριβώς!!

Αντι να το παρηγρεις οταν κλαειε μπορεις να του πεις, ΝΟΜΙΖΩ(πολυ σημαντικο οταν αναφερεσαι στα συναισθηματα παντα να λες νομίζω ) οτι ξερω τι σε απασχολει..είναι αυτο? αμεσως λυνεται η ενταση...

καλό αυτό!

Αμαντε, εννοώ δεν μαγειρευουν εκει, στελνεις εσυ το φαγητο τους. Και ουτε εχουν μεταφορα(γενικα, ειναι σαν οικογενειακό ειανι πολυ κοζι...)

εντάξει με το φαγητό, με τη μεταφορά γμτ έχω πρόβλημα:(

οι δουλειές μας είναι αλλου γι'αλλού και των 2, δεν θα έχω μέσο να τον πηγαίνω:-(

αμ αν σε παρηγορεί ερχοντια ακόμα και απο το Ζεφύρι, απο το κεντρο της Αθηνας, απο τη Νεα ιωνία...

χααχαχαχαχαχα

σοβαρά?χαχαχαχα...θα συννενοηθώ με καμία απο ζεφύρι να μου τον πηγαίνει χαχαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

εγώ δεν θα την πάω παιδικό γιατι η πεθερά μου λητουργεί σαν να κράταγε ένα ξένο παιδι, ότι της πω αυτό θα κάνει και τίποτα παραπάνω. πχ θα αφήσω σαφές οδηγίες τι θα φάει και πότε θα το φάει και αν χρειαστεί να κατέβει στο σπίτι της που είναι απο κάτω θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν μπορεί να το κάνει. Ίσως γιατι πριν απο λίγα χρόνια κράταγε ένα παιδάκι και έχει συνηθίσει.

καλο να σε ακουνε τι τους λες,πραγματικα εγω στην πεθερα μου,της λεω πχ...μην του δινεις την τσαντα σου γιατι δεν μου αρεσει να πειραζει τις ξενες τσαντες,ετσι μαθαινει(γιατι εχει τυχει να ερθει παιδακι και να μου ανοιξει την τσαντα να πειραξει)....το εχω πει τουλαχιστον 5 φορες(αληθεια δεν υπερβαλω)και προχθες τον κραταγε αγκαλια και του εδειχνε τι εχει η τσαντα της μεσα...και μονο που δεν σεβεται αυτο που ειναι πτεσμα,πως θα την εμπιστευτω για να μεινει μαζι του καποιες ωρες..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα...αλλο πχ...ο μικρος εχει φαει πριν 10 λεπτα,ερχεται η γειτονισσα με το παιδακι της και βγαζω κατι κουλουρακια,επειδη ο μικρος ζηλεψε του εδωσα μισο να φαει,μετα απο λιγο ηρθε η πεθερα ,ο μικρος ηθελε κι αλλο κουλουρακι και του λεω τωρα εφαγες μωρο μου φτανει....

πεταγεται η πεθερα:μα αφου θελει δωστου

απαντηση στη πεθερα:οχι...πριν λιγο εφαγε μεσημεριανο

και παιρνω το μωρο και το παω στα παιχνιδια του,οπου εκατσε και επαιζε μια χαρα

σορυ για το σεντονι,αλλα αν ξεκινησω να σας λεω για την πεθερα θα μιλαμε μεχρι αυριο:mad::mad::mad::mad:

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πεστα πεστα!!!!

"the petherics" αν αρχισουμε ενα τετοιο σιριαλ φαση θα εχει χαχαχαχα

Λοιπον...μαμάδες με νευρικά μωρά, δοκιμάστε κι αυτό, 0 ζαχαρη, 0 τηλεόραση....

δημιουργουν και τα 2 πολλη υπερενταση

eNeap2.pngTSzHp3.png

παντως χαπακι , μην σκας με τετοια μικροπραγματα και μην τη ξεσυνερίζεσαι, εσυ κανε αυτο που νομιζεις σωστο για το παιδι σου και αν καποιος τριτος κανει και κατι διαφορετικό, το παιδι δεν κακομαθαινει ετσι ευκολα...γιατι απο σενα που εμπιστευεται και απο σενα που ξερει οτι εξαρταται η επιβιωση του μόνο λαμβανει τα σημαντικά.

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν σκαω,απλα αν δεν τη βαζω στη θεση της θα κανει τα χειροτερα,ειναι πολυ υπερβολικη....δεν μπορεις να φανταστεις,φαντασου που η μαμα μου τον βλεπει 2 φορες το χρονο και παλι δεν κανει ετσι

76IGp3.png

Am θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι τι σχέση έχεις με τον καθένα. Δεν ξέρω πως αλλά περισσότερο τσακώνομαι με την μάνα μου παρά με την πεθερά μου. Οκ ώρες ώρες μου έρχεται να την πνίξω αλλά αυτά τα έχουν όλες οι σχέσεις, μετά από λίγο μου έχει περάσει. Ίσως επειδή δεν είχε κόρη, ίσως επειδή δεν έχω την μητέρα μου μαζί, έχουμε δεθεί πολύ. Αφού μετά από λίγο καιρό που έρχομαι Αθήνα αρχίζει να μου λείπει. Χαπάκι και εγώ αν δεν τα πήγαινα καλά μαζί της δεν θα το άφηνα το παιδί. Το θέμα δεν είναι αν αυτό που της λες είναι σημαντικό ή όχι, το θέμα είναι ότι από την στιγμή που θα το πεις οφείλει να το σεβαστεί. Βέβαια να ξέρεις ότι τα παιδιά δεν δημιουργούν τον χαρακτήρα τους από τους γύρω, παρά μόνο από τους γονείς. Ααααα κάτι που μου είχε πει η παιδοψυχολόγος ήταν ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε τα απόβλητά τους "κακά" γιατί αργότερα που αρχίζουμε τα "μη κακό" νομίζουν ότι η διαδικασία των απόβλητων είναι κάτι κακό και επειδή είναι το μόνο που παράγουν τους δημιουργεί πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...