Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nanasid είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Οι πρώτες αιμορραγίες δεν ξέρουμε από π προήλθαν.Στον 4ο μήνα από αποκόλληση πλακούντα .

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορείς να τον πηγαίνεις 1-2 φορές το μήνα, κι εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω μιας και είναι μακρια αυτό και άλλα 2 κέντρα που έχω στα υπόψιν..... θα προσπαθησω βέβαια για 1 φορά την εβδομάδα (είναι και το οικονομικό στη μέση...όπως πάντα άλλωστε)

c2Gbp2.png

βγήκαν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Έφτιαξα σήμερα αλμυρά μαφινς τα οποία κάνουν και για τα μπεμπίδια μας και βγήκαν τέλεια. παραθέτω συνταγή Υλικά για 12 μάφινς 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 125 γραμ. λιωμένο Βιτάμ κλασικό 3 αβγά 200 γραμ. τριμμένο ανθότυρο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζάνι τριμμένα καρότα 1 φλιτζάνι τριμμένα κολοκυθάκια 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος 1 κουτ. της σούπας Βιτάμ Culinesse και λίγο αλεύρι για το εσωτερικό της φόρμας αλάτι Προετοιμασία 1. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. 2. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το Βιτάμ, προσθέστε τα αβγά χτυπημένα, τα κρεμμυδάκια, τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το ανθότυρο, τον δυόσμο και λίγο αλάτι. 3. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν τα υλικά. 4. Αλείψτε με το Βιτάμ Culinesse και αλευρώστε το εσωτερικό μίας φόρμας με 12 θήκες για μάφινς. Μοιράστε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 30 λεπτά. Όταν ψηθούν τα μάφινς, βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα για λίγη ώρα μέχρι να τα ξεφορμάρετε. εμένα βέβαια δεν βγήκαν στα 30 λεπτά αλλά στη 1 ώρα και μπορώ να πω οτι αν τα άφηνα ένα τεταρτάκι ακόμα θα ήταν καλήτερα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

όσο για παιδικούς σταθμούς ή κέντρα απασχόλησης τέτοιου είδους εδώ απλά δεν παίζει. το νησί έχει έναν παιδικό σταθμό όλο και όλο, ο οποίος κατα την άποψή μου είναι χάλια. Ίσως καμια φορά που θα ανέβω Αθήνα για αρκετό διάστημα τη πάω. Αλλά βασικά εγώ αυτό που κάνω είναι όταν μαζέυω πολλά θέματα πάω σε ένα παιδοψυχολό και τα συζητάω. Καλά δεν έχω πάει και πολλές φορές, μία στην αρχή και νομίζω οτι πρέπει και τα Χριστούγεννα που θα ανέβω να κάνω μια επίσκεψη

πολύ ωραία πρέπει να είναι τα μαφινάκια αλλά θα αντικαταστήσω το βιταμ με βούτυρο.

Εχω να κάνω πολύ μαγειρική μόλις επιστρέψω χααχαχαχαχαχαχα

ντιμ είναι δύσκολα στα νησιά, οπότε κάνεις οτι μπορείς....καλά, μόνο 1 σταθμό?? είναι μεγαλούτσικο το νησί σας

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

χαπακι, μην μετανιώνεις, ανθρωπος εισαι, καμια φορα θα κανεις ενα λαθος, το θεμα ειναι να μην γίνει συνήθεια...

ντιμ οχι δεν ειναι αυτο το σαιτ.

Ειναι 330 το μηνα, οσο ολοι οι ιδιωτικοι (τουλαχιστον εδω γυρω) δεν εχει βεβαια φαγητο και μεταφορα (ουτως η αλλως αυτα χεωνοντια εξτρα και στους αλλους)

Σου στελνω πμ, αλλα να ξερεις οτι ειναι για παιδακια 2-5 ετών (εχει κι αλλα βεβαια για βρεφη)

eNeap2.pngTSzHp3.png

πολύ ωραία πρέπει να είναι τα μαφινάκια αλλά θα αντικαταστήσω το βιταμ με βούτυρο.

Εχω να κάνω πολύ μαγειρική μόλις επιστρέψω χααχαχαχαχαχαχα

ντιμ είναι δύσκολα στα νησιά, οπότε κάνεις οτι μπορείς....καλά, μόνο 1 σταθμό?? είναι μεγαλούτσικο το νησί σας

εδώ παίζει πολύ γιαγια και να το κρατάει το παιδί κάποια γυναίκα συνήθως συγκενής. εγώ θεωρούμαι τρελή που ανεβοκατεβάζω το παιδί Αθήνα και δεν το αφήνω στη γιαγιά. Σε θέματα παιδιού είναι πολύ πήσω να φανταστείς οτι πριν απο 4 χρόνια άνοιξε παιδότοπος

βασικα κι εμενα δεν ειανι παιδκός σταθμός, αλλά ενα παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης.

Γενικά δυσκολα να βρεις παιδικό σταθμο της προκοπης...

Ντιμ σε παιδοψυχολόγο, ε? Αν θες, μπορεις να μοιραστείς μερίκές απο τους προβληματισμους που ελυσε (δεν εννοω σε σχεση με τη μικρή κάτι προσωπικό σας, εννοω σε γενική γονεική καθοδήγηση)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ειναι 330 το μηνα, οσο ολοι οι ιδιωτικοι (τουλαχιστον εδω γυρω) δεν εχει βεβαια φαγητο και μεταφορα (ουτως η αλλως αυτα χεωνοντια εξτρα και στους αλλους)

Σου στελνω πμ, αλλα να ξερεις οτι ειναι για παιδακια 2-5 ετών (εχει κι αλλα βεβαια για βρεφη)

οπότε για παιδικό με την κλασσική έννοια, δε με βολευει γμτ:?

όταν λες δεν έχει φαγητό και μεταφορά εννοείς δεν τα παρέχει καθόλου ή είναι εξτρα απο την τιμή που αναφέρεις?

αλλά θα το κοιτάξω για τις υπολοιπες δραστηριοτητες τους

εδώ παίζει πολύ γιαγια και να το κρατάει το παιδί κάποια γυναίκα συνήθως συγκενής

κι εγώ αυτό σκεφτηκα μετά.

c2Gbp2.png

Καλημέρες...

Τι ωραία κουβέντα που πιάσατε... Ζηλεύω... Θέλω κ εγώ τέτοιο "σχολείο"... Αθηνά στείλε κ σε μένα π.μ. για το σχολείο να το ψάξω για του χρόνου (πρώτα ο Θεός)...

Κατά τα άλλα κ εμείς προσπαθουμε να περπατήσουμε αλλά μία φοβόμαστε, μία βαριόμαστε... Γενικά αυτό το παιδί πολύ της αγκαλιάς κ της μαμάς είναι... Βέβαια το απολαμβάνω γιατί για πόσο ακόμα θα το χαίρομαι? Σε λίγο (λίγα χρόνια) θα με διώχνει κ δε θα θέλει ουτε φιλάκια... Ενώ τώρα έρχεται μόνος του κ ζητάει φιλιά ή με φιλάει ο ίδιος... Με έχει τρελάνει :P

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια τρελλλλλή ζήλια... Εσάς ζηλεύουν τα νινάκια σας?

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

μπορείς να τον πηγαίνεις 1-2 φορές το μήνα, κι εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω μιας και είναι μακρια αυτό και άλλα 2 κέντρα που έχω στα υπόψιν..... θα προσπαθησω βέβαια για 1 φορά την εβδομάδα (είναι και το οικονομικό στη μέση...όπως πάντα άλλωστε)

κατι τετοιο σκεφτηκα...

76IGp3.png

εδώ παίζει πολύ γιαγια και να το κρατάει το παιδί κάποια γυναίκα συνήθως συγκενής. εγώ θεωρούμαι τρελή που ανεβοκατεβάζω το παιδί Αθήνα και δεν το αφήνω στη γιαγιά. Σε θέματα παιδιού είναι πολύ πήσω να φανταστείς οτι πριν απο 4 χρόνια άνοιξε παιδότοπος

τα ιδια ειναι και εδω,το εχουν συστημα κανουν τα παιδια και τα μεγαλωνουν οι γιαγιαδες...εγω ειμαι τρελλη και παραξενη που δεν θελω να αφηνω το παιδι μου στη γιαγια...

76IGp3.png

τα ιδια ειναι και εδω,το εχουν συστημα κανουν τα παιδια και τα μεγαλωνουν οι γιαγιαδες...εγω ειμαι τρελλη και παραξενη που δεν θελω να αφηνω το παιδι μου στη γιαγια...

και αν δούλευες βρε χαπάκι τι θα έκανες;; Εγώ την αφήνω αλλά μόνο όταν έχω δουλειά ή πρέπει να κατέβω στη χώρα και ο καιρός δεν είναι για να την πάρω μαζί (βλέπε καύσωνα)

Τώρα για το θέμα γονεϊκής προσέγγισης. Το βασικό που βγήκε από τη συζήτηση ήταν ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να μεγαλώσεις ένα παιδί με αγάπη. Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι του προγράμματος και της οργάνωσης να μεταλλαχτεί όταν γίνει γονιός και να λειτουργεί χωρίς αυτά. Ούτε ξαφνικά να προσπαθούμε να ήμαστε οι τέλειοι. Καταπιεσμένος γονιός ίσον κακός γονιός. Παράδειγμα μου είχε πει ότι κανονικά για το παιδί δεν είναι καλό να το αφήσουμε 2,3 μέρες για να πάμε διακοπές, αλλά αν το έχουμε ανάγκη είναι καλύτερα να πάμε. Επίσης ότι τα μωρά θεωρούν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτά και ότι σιγά σιγά πρέπει να τα μάθουμε την πραγματικότητα. Αυτό που μου τόνισε ήταν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις μέσα στο σπίτι (όχι μόνο μεταξύ μαμάς – μπαμπάς, αλλά και πχ μαμάς – γιαγιάς) και ότι αν αυτό γίνει πρέπει να μετά να τους μιλάμε και να τα χαϊδεύουμε και αναλόγως την ηλικία να εξηγούμε. Μου είπε και πολλά περί θηλασμού αλλά δεν θέλω να τα αναφέρω, για αυτό εξάλλου δεν με έχετε ακούσει να μιλάω για αποθηλασμό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα θέλω του γονιού και πως αντανακλώνται στο παιδί. Αχ Αθηνά είναι πάρα πολλά αυτά που είπαμε δεν ξέρω τι να πρώτο πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...