Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax βρε Μαρουλίτα αργεις να γραψεις αλλα οποτε γράφεις, ερχεσαι σαν βαλσαμο! Με κανεις να συνηδητοποιω οτι πελαγωνω χωρις λογο!!! τι να πεις κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό ο μπεμπάκος σας!!!

Στελλα.... Αχ μωρε, εχω μια υποψια, ελπιζω να μη βγει αληθινη, μηπως ειναι το αιφνιδιο που περασαμε, και σας κολλησαμε???

Βεβαια απο τοτε που εκανε πυρετο μεχρι το ραντεβου του γιατρου ειναι 12 μερες....

Αχ δεν ξερω θαψαξω στο νετ , εγω επειδη ητνα περδικι, το ειχα ξεχασει εντελως και δεν το ειπα και στον ντοκ οτι το περασε!!!(ζωον)

Ρε γμτ τα ομοιοπαθητικα κι εμενα δεν τον πιανουν στο πυρετό, τι κανω λαθος? Τελικά με ντεπον στο 39,5 , μπανακια, και στο ενδιαμεσο κανα ομοιοπαθητικο τη βγαλαμε.

Αναλογα και τη διαθση της παντως, ανα ζοριζεται και σε πιο χαμηλο πυρετο δως της ντεπον...περαστικααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σκέφτηκα, αλλά δε νομίζω, τώρα μου έκανε και μια διάρροια οπότε μάλλον είναι εντερο-ίωση. Τα ομοιοπαθητικά δε δρουν ως αντυπυρετικά, απλώς ενισχύουν το σύστημα για να αντιμετωπίσει τον πυρετό. Οπότε όταν ανεβαίνει πάνω από 38,5, εγώ δίνω ντεπόν (τώρα πήρα παιδικά υπόθετα γιατί με το σιρόπι δεν την παλεύει). Απλώς στα ενδιάμεσα, πριν ανέβει πολύ, δίνω και το αντίστοιχο ομοιοπαθητικό.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

μαρουλίτα με το καλό το μπεμπάκι σας:-D

Γειαααααα σου ρε αμ με τις συνοψίσεις σου!

χαχαχαχαχα

μιλαμε η κινητικότητα αυτη ταιριαζε σε μεγαλυτερο παιδι, πηγαινε παντου με παιχνιδια στο χερι, τρακτερρρρρρρ ο τυπος!

:lol::lol:

Αμαντε, εχω ενα θεματάκι με τα temper tantrums της Ειρηνης, ειναι πολυ εντονα σε σημειο που ουρλιαζει τοσο , που νομιζω οτι θα καλεσουν την αστυνομια οι γειτονες!

Απενοχοποιητική γιατι μου ειπε οτι δεν φταιει παντα/αποκλειστικά η ανατροφή, αλλα ειναι και ιδιοσυγκρασιακό, ειανι στο παιδί(εχει νευρακια η κορρηηηηηηηηηη)

το πιστευω αυτό, έχει να κάνει και με το χαρακτήρα του παιδιού, τι να κάνουμε οι έρμοι οι γονείς?? οτι μπορούμε!!

Κι ο δικός μου εχει αρχισει κι αποκτά νευράκια (τι νευράκια δλδ, νευράρες!!)

Στελλα που το έκανες εκείνο το μασαζ στην κόρη? Να πάω κι εγώ τον μικρό μπας και ηρεμήσει λίγο

(τώρα πήρα παιδικά υπόθετα γιατί με το σιρόπι δεν την παλεύει)

κι εγώ υποθετα του πήρα γιατι το σιρόπι δεν το έπινε με τίποτα, το έφτυνε και το έκανε εμετό στο"καπακι"

Περαστικά στη μικρή!

c2Gbp2.png

μαρουλιτα με το καλο κοριτσαρα μου να δεχτεις τον μπεμπουλη σας!!!!

ρε κοριτσια μηπως πρεπει να παρω το ντοκ(τον οποιο εχω σκοπο συντομα να τον αλλαξω)...δεν ξερω τι ειναι αυτο που εχει ο μικρος,αν ειναι κρυωμα,ιωση ή δοντια...παντως ουτε μπουκωσε και τωρα δεν βγαζει καθολου μυξουλα,ο βηχα σχεδον δεν υπαρχει(και χθες λιγο το μεσημερι εβηχε)αλλα παλι αποψε ειχε 37,7...το μονο που ευχομαι αποψε να κοιμηθουμε γιατι το νευρικο μου συστημα τα εχει παιξει απο την αυπνια...εντομεταξυ να ρωτησω κατι εχω θερμομετρο πιπιλα,υπαρχει περιπτωση αυτο να δειχνει παραπανω???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

με το καλό μαρουλίτα. Χαπάκι τα ούλα του πως είναι;;; Στο λέω γιατί η δικιά μου στα 3 τελευταία δόντια είχε μπούκωμα και δέκατα. Όσο για το θερμόμετρο ο παιδίατρος μου είπε μόνο της μασχάλης ότι είναι αξιόπιστο, αυτό μου είπε αυτό λέω. Κοριτσάρες με το αντιπυρετικό εγώ σώθηκα με το αποτελ το συμπυκνωμένο. Βάζεις σε μια σύριγγα 22 με 25 σταγόνες και μέχρι να κάνει ααα το έχει καταπιεί και δεν παίρνει χαμπάρι γιατί είναι πολύ μικρή η ποσότητα, ούτε μισή γουλιά. Περαστικά στα μπεμπόνια που είναι αρρωστούλικα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

το διπλανο απο αυτο που εχει βγει ειναι πολυ πρησμενο και ετοιμο να σκασει,επισης ολη μερα εχει τρελλη φαγουρα και γκρινια...

οσο για το θερμομετρο εχω και μασχαλης ηλεκτρονικο αλλα νομιζω δεν δειχνει σωστα,το δοκιμασα και σε μενα και εδειχνε οτι ειχα 35,6 χθες...θα ψαξω να δω αν εχω απο τα κλασσικα να του βαλω...

76IGp3.png

λοιπον του εβαλα ενα δικο μας μασχαλης 36,3....και το δικο του το ηλεκτρονικο 36...αντε βγαλτε ακρη....με την πιπιλα σιγουρα θα δειξει τωρα 37 γιατι παντα δειχνει 1 βαθμο παραπανω απο το ηλεκτρονικο

76IGp3.png

συμφωνα με το παιδίατρο η ακριβέστερη θερμομέτρηση είναι με το ηλεκτρονικό (τα υδραργήρου απαγορεύονται) και μέτρηση απο τον ποπό κάνε μια μέτρηση και έτσι. Μόνο να ξέρεις οτι απο τον ποπό αφαιρούμε 4 δέκατα

Διαφημίσεις

1ον κοιμαται και δεν γινεται να του κανω τη μετρηση απο το ποπο και ασε που δεν θελω να του βαζω τετοια εκει...αν ειναι να εχει πυρετο θα ανεβαινε ετσι δεν ειναι....ετσι κι αλλιως και με την πιπιλα που το μετραω δεν δειχνει πανω απο 38 οποτε δεν ανησυχω...αντε να δουμε τι θα γινει με αυτο το θεμα...νομιζω παντως οτι ειναι απο τα δοντια,γιατι ζοριζεται ο μικρουλης μου...

76IGp3.png

απο εκεί πρέπει να είναι. Είναι ζόρι όταν πάνε να σκάσουνε, η Αγγελική στα πρώτα δόντια να ξυπνάει και να ουρλιάζει, να τεντώνει το κορμάκι της τόξο απο τον πόνο και τώρα ζορίζεται αλλά πλεόν νομίζω οτι απέκτησε μεγαλύτερη αντοχή στο πόνο.

συμφωνα με το παιδίατρο η ακριβέστερη θερμομέτρηση είναι με το ηλεκτρονικό (τα υδραργήρου απαγορεύονται) και μέτρηση απο τον ποπό κάνε μια μέτρηση και έτσι. Μόνο να ξέρεις οτι απο τον ποπό αφαιρούμε 4 δέκατα

κι εγώ μόνο απο ορθό εμπιστεύομαι τη θερμοκρασία

Κοριτσάρες με το αντιπυρετικό εγώ σώθηκα με το αποτελ το συμπυκνωμένο. Βάζεις σε μια σύριγγα 22 με 25 σταγόνες και μέχρι να κάνει ααα το έχει καταπιεί και δεν παίρνει χαμπάρι γιατί είναι πολύ μικρή η ποσότητα, ούτε μισή γουλιά.

α! θα το έχω στα υπόψιν...οι 22-25 σταγόνες είναι ανεξαρτήτου βάρους του παιδιού?

χαπακι, αν δεν κάνει πάνω απο 38 είναι όντως πιθανό να είναι απο δόντια (δεν κάνουν μεγάλους πυρετούς)

c2Gbp2.png

Κοριτσάρες τι κάνετε?

Πυρετούς διάβασα... τι έγινε ρε παιδιά? Τι πάθανε τα όμορφα? Ελπίζω σήμερα να είναι όλα καλά...

Χαπάκι τα δόντια θα είναι αν δεν έχει πάνω από 38 δεν είναι ανησυχητικό...

Μαρουλίτα με το καλό να δεχτείς τον μπέμπη... Τα "μεγάλα" σου τι κάνουν? Πως το έχουν πάρει που θα έρθει νέο μέλος? Εσύ πως είσαι? (Θηρίο λέω εγώ πάντως ... φτου φτου)

Οσο για τα νεύρα... κουράγιο κορίτσια... εμένα τα έχει μόνιμα... χαχαχα

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

γεια σας κοριτσαρες μου....τι κανετε????εγω νυσταζω ανυποφορα,σημερα ξυπνησε στις 4...αχ δεν μπορω αλλο ξενυχτι,νομιζα θα χρονισει και θα σταματησει να ξυπναει μεσα στη νυχτα(πριν παραπονιομουνα επειδη ξυπνουσε 1-2 φορες στις 10 μερες),εδω και 10 μερες ξυπναει καθε βραδυ...αχ δεν αντεχω....δεν εχω κουραγιο να κανω τις δουλειες στο σπιτι...βεβαια προσπαθω να περιορισω τα νευρα μου...

κατ'αλλα ο μικρος ειναι μια χαρα,σημερα εχει και λιγοτερη γκρινια....ξεθαρρευει και σιγα σιγα και φευγει ολο και πιο μακρυα μονος του...ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...