Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα !!!

Λία όσο μπορείς με το μαλακό...

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, galat! Και για το προηγούμενο μήνυμα που για κάποιο λόγο το είδα τώρα... Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Αρίστη. Είμαι χρόνια μαζί της γιατί κάνω ομοιοπαθητική και μ' ενοχλούσε που όλοι οι άλλοι γυναικολόγοι σου έδιναν αντιβιώσεις με το παραμικρό. Το ιδιωτικό είναι ένα μεγάλο θέμα, εγώ φλέρταρα σοβαρά με την ιδέα να αλλάξω γιατρό και να πάω σε δημόσιο (λόγω οικονομικού αλλά και λόγω αρχής) όμως ακούω τόσα πολλά για άδικες καισαρικές -κι επίσης επειδή είναι πιθανό να γεννήσω Αύγουστο, δεν υπήρχε κανένας με συστάσεις που να με αναλαμβάνει στο Έλενα. Οπότε είπα ευχαριστώ που έχω την Αρίστη και αποφάσισα να μείνω μαζί της -και νομίζω δε θα το μετανιώσω. Εντάξει, όλο το επίδομα θα πάει στο Μητέρα, αλλά χαλάλι...

Χαλάλι δεν λες τίποτα...κοιτα , η Αριστη για γιατρός σε ιδιωτικά δεν παιρνει πολλα εξαλλου...ειναι πανω απο όλα ανθρωπος...και ουτε σε ξετιναζει στις εξετασεις και στις επισκεψεις οποτε ειναι μια ή αλλη...

Και εν τελει αν τα παιρνεις τα λεφτα δεν σε καιει...εγώ τοτε που δουλευα ειχαμε ιδιωτική ασφαλιση στο γραφείο και πηρα 1200 ευρω, απο το ικα (καλα ειναι και οι μισθοι βεβαια μεσα), κατι που εδωσαν οι παππουδες δωσαμε λιγα ακομα... κοντα 5000 μας πηγε... και φυσικα ειχα παρει εξακλινο και βλαστοκυτταρα δεν συλλεγω(οχι για οικονομικους λογους το εψαξα πολυ)

Απλα η αμοιβη του γιατρου μου τότε 2300 πριν 2 χρόνια τωρα μου φαινεται εξωφρενική...δεν ηταν και απο τα μεγαλα ονοματα να πεις...νιωθω πολυ κοροιδο...τεσπα παλι καλα που ημουν ευχαριστημενη αλλιως....

Και φυσικά αυτο που λες ειχα πολυ δυνατες συστασεις για τον γιατρο αυτον τώρα...αν δεν εβρισκα γιατρο που να εμπιστευομαι με κλειστα ματια θα πηγαινα στον παλιο. και αυτος ξεγενναει και σε ιδιωτκό και δεν μου προετεινε να παω εκει ειναι απιστευτος ανθρωπος και πλησιαζει σε νοοτροπια την Αρίστη...

Και γενικά τα λεφτα που δινει κανεις σε ιδιωτικο ειναι μεν πολλα αλλα αν σκεφτουμε τα λεφτα που θα δώσουμε στις πάνες πχ...:D:D

Φετος που δεν δουλευω δεν ηθελα να μπω σε αυτο το εξοδο, αν και απο το ταμειο του αντρα μου το ΤΣΜΕΔΕ δινουν 2500 και εχει και ιδιωτικη στη δουλεια αλλο ενα χιλιαρικο σιγουρα τα λεφτα βγαινουν σχεδον...επειδη ομως προβλεπω δυσκολους καιρους προτιμω να βαλω κατι στην ακρη....δεν μας περισσευουν.

Απο τώρα σκεφτομαι ποσα να του δώσω...λεω γυρω στα 1500...αυτος δεν νομιζω να ζητησει συγκεκριμενο ποσο...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα..καλα περασαμε τελικα...η βενετια επεσε ξερη μολις γυρισαμε,κ μεχρι πριν λιγο παζαρευα με το δημητρη για να κοιμηθει,αλλα δεν βλεπω φως....

galat,γιατι να δωσεις τοσα αν δεν ζητησει συγκεκριμενο ποσο???εμενα ο δικος μου,δεν ζητησε ποτε,ελεγε οτι θελει την ευχη μου,κ ο αντρας μου εδωσε καθε φορα οτι ειχαμε (κ περισσευε),τα πιο πολλα 700.τωρα λεει οτι θελει την ευχη μου κ παλι,κι εγω του ειπα οτι στα 3 το ενα πρεπει να ειναι δωρο σαν τις πιτσες...(βεβαια ο αντρας μου κατι θα δωσει,αλλα οχι κ 1500!!!!) τα θεωρω πολλα για γιατρο δημοσιου,που παιρνει κ μισθο..δεν περισσευουν κιολας,κ να ζητουσε........

κι εγω το γιατρο μου (το ξερω οτι τοχω ξαναπει...) τον εμπιστευομαι απολυτα...(τουλαχιστο δεν μου εχει δωσει δειγματα για το αντιθετο).

μονο για την αμνιο θα διαφωνησουμε,εκεινος επιμενει να κανω λογω ηλικιας,αλλα εγω δεν θελω να ρισκαρω αποβολη,δεν μπορω να μεινω ξαπλα με τιποτα,αφου κ οι εξετασεις μου ειναι καλες.....εκεινος βεβαια θελει να ειναι σιγουρος,κ λεει να βρω τροπο να κατσω ξαπλα...

απο τη μια εχει δικιο,αλλα απο την αλλη......

αληθεια,τι θα κανατε στη θεση μου???????υπενθυμιζω οτι το παππ-α κ η αυχενικη μου ειναι παραπανω απο καλες,η ηλικια μου 36 κ περιμενω κ το β επιπεδου για ν αποφασισω......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Λία εννοειται αν δεν ζητησει δεν θα δώσω τόσα απλα θετω αυτο σαν μεγιστο...

Γενικά ειμαι εναντια του φακελακιου, αλλά απο την άλλη αν θες να μην σου κοστισει τιποτα η γεννα σε δημοσιο πας στον εφημερευοντα, επειδη με παρακολουθει σε ολη την εγκυμοσυνη αυτος μια αμοιβη πιστευω οτι την αξιζει. Και θα εχω και καισαρικη αν ητνα φυσιολογικος δεν θα το σκεφτομουν...

Και ειδικα γιατροι οπως ο δικος σου , που ουτε ιδιωτικο ιατρειο εχουν ουτε δουλευουν σε αλλο ιδιωτικο μαιευτηριο το αξιζουν...Ουτε οι μισθοι τους ειναι μεγάλοι και εχουν και τους συναδελφους που περνουν 10πλασια για την ιδια δουλεια...(γυρω στα 2000 ειναι ο μισθος νομιζω ενος επιμελητη)

Εγώ στη θέση σου δεν θα έκανα αμνιο. Με τιποτα, φυσικα αν και η Β επιπεδου ειναι καλή.

Εχω μια φλη γιατρινα ηταν ακριβως 35 το εψαξε και δεν εκανε...Γενικά στο εξωτερικο δεν εχουν αυτο το αυστηρο οριο της ηλικιας ανω των 35...

eNeap2.pngTSzHp3.png

...δεν ειπα να μη δωσω τιποτα,προς θεου...αλλα 1500 μου φαινονται πολλα...κ φυσικα προτιμω το γιατρο μου που ειναι συνεχεια διπλα μου εδω κ 4 χρονια κ δε ζηταει τιποτα,απο αλλους που ζητουν απο την αρχη ενα ποσο κ δεν μπορεις να τους βρεις στο τηλ......

ο μισθος ενος αναπλ διευθυντη στο δημοσιο (που εχει φαει τα χρονια του στα θρανια) ειναι ο ιδιος με αυτον της καθαριστριας με τα ιδια χρονια υπηρεσιας,λιγοτερα απο το ποσο που ειπες.....αυτο ειναι σιγουρο.κ φυσικα αξιζει οπως ξαναειπα οποιαδηποτε αμοιβη,αλλα προτιμω αυτον που θα μ αφησει ν αποφασισω εγω το ποσο που μπορω να διαθεσω...

ετσι οπως το εγραψες πριν καταλαβα οτι θα δωσεις 1500 χωρις να σου ζητησει,γι αυτο ειπα οτι ειναι πολλα...

παρεπιπτοντως,ο δικος μου γιατρος ξερω οτι επιχειρει vbac,(επειδη ειχες πει οτι σ ενδιαφερει το αναφερω).

για το θεμα της αμνιο,συμφωνω κι εγω μαζι σου,αλλα ο γιατρος θελει να ειναι ησυχος κ εχει πεισει κ το βασιλη γι αυτο...κ να δω πως θα την αποφυγω...εκανα περισυ γιατι ειχε φανει προβλημα στο β επιπ(αδικα τελικα εφαγα το τρυπημα) κ δεν θελω με τιποτα να το επαναλαβω.....ας μη λεω μεγαλες κουβεντες ομως.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Οχι μωρε δεν τα εγραψα καλα...αν εχεις τετοια σχεση με τον γιατρο σου και αν δεν θελει κιολας να σου παρει λεφτα γιατι να δωσεις...οτι μπορεις! και τιποτα μη σουπω...

Για την αμνιο περιμενε τη Β επιπεδου σιγουρα και μετα αποφασιζεις...

Αν το θυμηθεις ρε Λιάκι ρώτα τον γιατρό σου αν θεωρεί τη μυωπία ως λόγο για καισαρική, εγώ εχω 9 βαθμους....αν και τώρα που το θυμαμαι στη νυφη μου για αυτο της εκανε καισαρική λόγω μυωπίας...οποτε δεν θα με αναλαμβανε σιγουρα...``````

Για ρώτα εσυ αν το θυμηθεις παντως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Eϊνασι 20η με 23η εβδομαδα συνηθως. Ο γιατρός σου θα σου πει...λογικά μεσα σοτν Απρίλιο θα την κάνεις!

Καλημέρα!!! Εγω χθες επαθα ενα τραβηγμα στο ισχιο και δεν μπορουσα να πατησω το ποδι μου ειχε μουδιασει...Λία εχεις συμπαρασταση... φρικτος πονος μιλαμε ακομα και ξαπλωμενη δεν μπορουσα να ησυχασω...το παθαινα και στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα προς το τελος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα....περαστικα galat,εγω χερι,εσυ ποδι.....

θα τον ρωτησω το γιατρο,γιατι τη μερα που λιποθυμισα τον ακουσα να λεει για μια κοπελα που φωναζε οτι δεν βλεπει καθολου απο το ενα ματι οτι θα δοκιμασουν αρχικα φτ κ θα δουν στην πορεια αναλογα με την πιεση....

παντως μια ξαδελφη με 7 βαθμους εκανε δυο φτ στη λαρισα.την επομενη δευτερα θα παω κ θα ρωτησω.δεν χανουμε τιποτα.....

εχω πολλυ καλη σχεση μαζι του...του ειχα προτεινει (στην πλακα φυσικα) να ερθει μαζι μου τον αυγουστο στη σαμο κ να με ξεγεννησει εκει.........

το ηλεκτρομυογραφημα ποναει???????

πηραμε κ την απαντηση για το δημητρη,διαχυτη αναπτυξιακη διαταρραχη με ποσοστο αναπηριας πανω απο 67%.μου την εχει δωσει.........

στα αλλα κοριτσακια...καλημερα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

δηλαδη τι σημαίνει αυτο?θα παει σε ειδικο σχολειο?

γενικά στην Ελλαδα ειναι ασχετοι παντως απο το ασπεργκερ...

το ηλεκτρομυογραφημα ποναει λιγακι αλλα πιο πολυ σε τρανταζει και διαρκει αρκετα ειναι κουραστικο...αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο εξαλλου μεχρι τοτε μπορει να εχει περασει τελειως και να μην χρειαστει νακανεις...

παντως η μυωπια μονο στην Ελλαδα ειναι λογος καισαρικης και το κακο ειναι οτι συμφωνουν οι οφθαλμιατροι.....οι γυναικολογοι συνηθως λενε αν παρεις το οκ απο οφθαλμιατρο εγω δεν εχω προβλημα, αλλλα κανενας οφθαλμιατρος δεν δινει το οκ...

εγω το εφαγα τζαμπα το μαχαιρι νομιζω, και ειχε τελεια εμπεδωση το μωρο μου, 3 κιλα παιδακι με 2 σπρωξιες μου ειπε μια μαια θα το εβγαζες... αλλα τοτε δεν ηξερα πολλα πραγματα....

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Τί κάνουν οι εγκυούλες?

Κατερίνα2009 μπράβο τέλεια τα νέα σου! Χάρηκα πολυ!

Μαρουλιτα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Εχεις βοήθεια για παιδάκια σου?

Λία μου ηλεκτρομυογράφημα είχα κάνει στα χέρια αλλά δεν άντεξα και έφυγα στη μέση της εξέτασης. Αν το κάνεις να πας με κάποιον δικό σου να δίνει κουράγιο... Για το άμνιο αφού είναι καλές οι εξετάσεις σου θα έλεγα να μη το κάνεις. Δείτε με τον γιατρό και τη β-επιπέδου και αν υπάρχει κάτι που να τον ανησυχεί τότε ναι να προχωρήσεις. Αν θυμάμαι δεν έχεις βοήθεια στο σπίτι για τα παιδακια σου ε? Θα ειναι δύσκολο να καθησεις έστω και μια μέρα στο κρεβάτι...

evi mou ευχομαι να πάνε όλα καλά με το άμνιο και να έχεις καλά αποτελέσματα. Να σκέφτεσαι θετικά! Με το καλό να κρατήσεις ενα γερό μωράκι! Να μας λές τα νέα σου, εδώ είμαστε για να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!:D

Ο γιατρός μου πριν 2 χρόνια μου πήρε 1.700 ευρώ για την γέννα και στις επισκέψεις δεν πληρώνω τίποτα. Για να δούμε φέτος πόσο θα πάει...

Είχα γεννήσει με καισαρική λόγω επιπλοκών μετά απο 10 ώρες και χωρίς καθόλου διαστολή, τωρα μου είπε οτι αν κατέβει κανονικά το μωρό θα πάμε με φυσιολογικό τοκετό και δεν υπάρχει πρόβλημα με την προηγούμενη καισαρική. Θα δείξει....αν και είχα κάνει μαθήματα για φ.τ. τώρα η καισαρική μου φαίνεται πιο ευκολη. Πάντως θα το προσπαθήσω πολύ, θέλω πολύ να περάσω και την εμπειρία του φ.τ.:D.

Διαφημίσεις

πηραμε κ την απαντηση για το δημητρη,διαχυτη αναπτυξιακη διαταρραχη με ποσοστο αναπηριας πανω απο 67%.μου την εχει δωσει.........

Λία μου τί σημαίνει συτό? Τί πρέπει να γίνει τώρα? Ευχομαι οτι είναι να γίνει να είναι το καλύτερο για τον Δημητράκη σου! Και όλα να πάνε καλά!

ουφ μόλις τελείωσα το διάβασμα των νέων σας... Εκεί που χαιρόμουν μετά στενοχωριόμουν... Ελπίζω να πάνε όλα καλά Μαρουλιτα και evi mou, καλώς ήρθες κιόλας...

Κατερίνα μπράβο ... όλα καλά να πάνε και να κρατήσεις με το καλό τον αγόραρό σου...

theοlvas κ galat περαστικούλια σας... Αλήθεια Λία με τον Δημητράκη σου τι θα κάνεις τώρα? Θές να σου συστήσω μία φίλη μου που είναι πολύ καλή σε θέματα αυτισμού κ asperger? (ήμασταν μαζί στη σχολή ψυχολογίας κ εκείνη ασχολήθηκε αποκλειστικά με αυτό).

Σε όλες τις υπόλοιπες κοιλίτσες... πολλά πολλά φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κων κων να επιχειρησεις φτ, κριμα να εχεις τον πονο της τομης και γενικά να αναρρωνεις απο επεμβαση δεν ειναι οτι καλυτερο..

Ο Γιατρός σου μια χαρα χρηματα ειχε παρει...ακου εκει 2300 εμενα και πληρωνα και τις επισκεψεις... και μαλιστα ειχε πει αναλογα το δωματιο...τοτε του την ειχα πει, δηλαδη του λεω αν παρω ενα δωματιο με 10000 τόσα θα σας δώσω? Θα ειστε υπερλουξ γιατρος? Η μηπως οι υπηρησιες σας θα διαφερουν? Οχι μου λεει εγώ την ιδια δουλεια θα κανω...Ε και τα ιδια λεφτα θα παρετε τοτε του λεω... Και φυσικα πηγα στο πιο φθηνο που υπηρχε δωματιο... Και αποδειξη μονο 500 ευρω μας εκοψε, ενω αλλα ειχαμε συμφωνησει...τεσπα οταν εχεις ενα νεογεννητο (εγω ειχα και καταθλιψη και προβληματα με την πιεση μου) να φροντισεις δεν εχεις ορεξη και χρονο να ασχοληθεις...εκει πονταρουν εξαλλου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galat, περαστικά! Είναι άτιμος αυτός ο πόνος, πρόσεξε μη μείνεις στο κρεβάτι παραπάνω απ' ότι χρειάζεται γιατί γίνονται χειρότερα τα πράγματα.

Λία, ξέρω ότι υπάρχουν πια πολλοί που ασχολούνται θεραπευτικά μ' αυτές τις διαταραχές, μην το βάλετε κάτω!

Κι εγώ αναρωτιόμουν σήμερα για β' επιπέδου... Λογικά θα μου πει να την κάνω μετά τις 25 Απριλίου που θα γυρίσουμε (αν όλα πάνε καλά) από το ταξίδι του μέλιτος (ναι, τώρα θα το κάνουμε εμείς, οχτώ μήνες μετά το γάμο, και πάλι καλά που προλάβαμε να το κάνουμε οι δυο μας:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...